2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ooo sen planı kurmuşsun canım valla film gibi
hayırlısı olsun inşallah zaten en fazla duracakları gün belli
benim bir hafta filan mesela
ondan sonra mecbur çıkacaklar

haa sordum kralkayaya rahim tıkacı adı kızlar
sümüksü beyaz bişey
doğumun yaklaştığını gösterir
bebeğin aşağıya indiğini gösterir
hadi hayrlısı hep birlkte doğumlara gidelim inşallahhhhh

canım geçmiş olsun ve aynı zamanda gözün aydın.ne kolay bir doğum olmuş.allah bizede nasip etsin inşallah...

canım senin kardeşinin mi kanaması olmuştu?ya kafam karıştı.senin kardeşinse nasıl oldu merak ettim.

canım Allahtan hayırlısını dile bence
Allah gönlüne göre versin

canım senin kardeşinin mi kanaması olmuştu?ya kafam karıştı.senin kardeşinse nasıl oldu merak ettim.
evet canım kahverengi oluyormuş rengi.
sonra birkaç kere daha olmuş. mide bulantıları ve tiksinmeler başlamış. ben de bunun iyi bir gösterge olabileceğini söyledim.

Öncelikle Allah herkese bu mubarek gecede hayırlı doğumlar nasıl etsın. Yarın 40. Haftama giriyorum. Yanı 39+1 günlük hamıleyım. Yaklaşık 3 gündür düzenli olarak her 10 dk da bı karnımda kasılmalar oluyo ama hiç sancı yok, hissetmiyorum yanı. Böle karnımın her tarafı taş gibi oluyo ates basıyo nefesım daralıyor 1.5 dakıka sürüyor ve gecıyor. 10 dk sonra aynı şekilde bi daha. Sizce bu yalancı kasılmalar mı yoksa doğum belirtisi filan mı ama bu arada bebeğim de çok hareketli doğuma yakın hareketlerinin azalması gerekmiyor mu. Nişan su gelmesi sancı falan hiç bişeyin olmadı sımdıye kadar. Bu duzenlı ağrınız kasılmalar neyın nesi lütfen bılgısı olan yardımcı olsun

Öncelikle Allah herkese bu mubarek gecede hayırlı doğumlar nasıl etsın. Yarın 40. Haftama giriyorum. Yanı 39+1 günlük hamıleyım. Yaklaşık 3 gündür düzenli olarak her 10 dk da bı karnımda kasılmalar oluyo ama hiç sancı yok, hissetmiyorum yanı. Böle karnımın her tarafı taş gibi oluyo ates basıyo nefesım daralıyor 1.5 dakıka sürüyor ve gecıyor. 10 dk sonra aynı şekilde bi daha. Sizce bu yalancı kasılmalar mı yoksa doğum belirtisi filan mı ama bu arada bebeğim de çok hareketli doğuma yakın hareketlerinin azalması gerekmiyor mu. Nişan su gelmesi sancı falan hiç bişeyin olmadı sımdıye kadar. Bu duzenlı ağrısız kasılmalar neyın nesi lütfen bılgısı olan yardımcı olsun

ayyy süper kız demek bir hareketlilik var oralarda
hadi hayırlısı inşallah

ya onun pembemsi gelmesi gerekmiyormuymuş.. gerçi ben şimdi nete baktım bi kız yazmış foruma doktoru nişan illa kanlı gelmez demiş... hadi bakalım hayırlısı allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin de ne zaman gelirse gelsin rabbim bilir..

evet canım kahverengi oluyormuş rengi.
sonra birkaç kere daha olmuş. mide bulantıları ve tiksinmeler başlamış. ben de bunun iyi bir gösterge olabileceğini söyledim.

iyi hadi sevindim.inşallah sorunsuz bir şekilde sağlıkla devam eder hamileliği.dediğin gibi mide bulantılı geçen hamilelik genellikle sağlıklı hamileliktir.

henüz doğurmadım o yüzden bilemiycem ama gerçek doğum sancısında kasılmalar ağrılı olur diye biliyorum.ağrısızsa yalancı kasılma olabilir birde doğum sancısı olsa 3 gün sürme ihtimali olamaz herhalde:44:

tekrardan hayırlı kandiller bugun 2 de kızım serrayı normal dogumla kucagıma aldım darısı bekleyen cümle hamişlere Allah dualarını esirgemeyen burdaki tum dostlardan razi olsun kolay bir dogum oldu dualar sayesinde. Allah yar ve yardımcınız olsun Kızım çok tatlı herşeyi unutturdu:)dualarımdasınız

dogum agrısi cok farkli anlamamak imkansiz

hayırlı olsun bebeğin canım.allah sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallah...

slm herkese canlarım :) enesibeli doğurmuş gördüm sadece başka doğuran varmı acep :)
sibelcim cnm bnm allah analı babalı büyütsün kurtuldun sende darısı bize :)
kaynanam geldi dün kızlar hiçbir külfeti yok bana ama ne bilim işte tek yaşamaya alışmışız zor gelio bana 12lerde kalkardım sabah 8de uyanıorum dün gece çok sancım vardı ama düzensizdi gece eşimde bnde uyumadık oğlum inanılmaz hareketli bebeğin hareketleri azalmıo valla bıçak gibi acıtıo aksine.Neyseki tosunum sağlıklı allaha şükürler olsun.Bizde durumlar böyle pazartesi kontrol var hala ağda yaptırmadım ben geç gelesi tutar yine çıkar die düşünüyorum anidende doğum olsa bu halde ne büyük ayıp :s bakalım giderim ağdaya belki bu hafta çok öptüm herkesi minnaklarıma iyi bakın biz maşallah patır kütür gidios bgn mantı açtım kalkıp nene hatun gibiyim resmen grşrs canlarım

Ayni seyler bende de var sanci felan yok 38+6 dayim

allah analı babalı büyütsün canım ne güzel sağlıkla kavuşmuşsunuz darısı başımıza inşallah...

önceden geçmişi oku oku bitiremezdim
şimdi biraz geçmiş birikse de okusam diyorum ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…