2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

birde benim kayınvalide baya kıskanç. çocuğu bile kıskanabilir diye endişe ediyorum. o derece yani. oğlu torunuyla ilgileniyor diye kıskanır mı kıskanır beklerim ondan. ilgi istediği zaman, kıskançlığı depreştiği zaman hemen belli oluyor zaten. ses tonu değişmesi, hastalıklar, vs vs bir sürü şey çıkıyor. doğum yaklaştıkça eşimden beklediği ilgi istediği de arttı. bende acaba şu anda da torununu mu kıskanıyor diye düşünmüyor değilim :44:

özel mesaj göndermeyi denedim ama sayıya ulaşamdığım için gönderemedim rica etsem sen gönderirmisin bugün yarın bitirelim cuma günü sezeryan olucam allah kısmet ederse

tmm. tam nickine bakayım gönderirim.

ceylinn in profiline baktım da en son 1 haziranda girmiş. biraz daha bekleyelim sonra onun yerine okuruz. girmediğine göre bir sıkıntısı vardır belki. doğum yapmış da olabilir

yok canim okadar beklemez 3 ay mumkun degil kalmasi gelir gelir annanesini beklyiordur o o gelsin kiznda gelcektir artik insallah. ya baslarda ne korkutmus seni erkenden gelmeye kalkismisti hanfendi bakti anne karni heryeden raht ben cikmayim iraz daha kalim demistir canimya senin kv annenin yrini almis annende kv denin yerini ( bencede annein daha erken gelmesi gerekidi sende belirtiler olsun olmasin kv den gibi evini fln temizlermeye yardim ederdi ama belkide esinin yaninda fln kendisini rahat hissedemiyordur o yuzdne de gec gelmeyi tercih etmistir :))) neyse canim hayirlisiyla bir gelsinler artik kizinda dogar.

bak bir belirtini daha demisin sen benimde dogum aninda kizim dogaan kadar migdem yanmistii
seninde dogumun mu basliyor acaba evet canim ishal agrisinada benziyor ama daha sonra siddeti artiyor ayirt edebilyiorsun yani :))bacaklarindaki agri komple bacagin agrimiyor yanlara bakan dis kismi yani basenlerin agriyor daha cok. ama dediigm gibi eger sancilarin basladiysam her agridan daha farkli daha baska oldugunu mutlaka ayirt etmen gerek :))
hadi bakalim hayirlisi olsun insallah :))) dogumun basladiysa eger umarim bir avzada kolay bir dogum olur senin ve herkesin :)) rabbim yardimcin olsun.

Kendimi o kadar kotu hissefiyorum ki bende herkes kv dertli ama benimki esimle..bugun dedim ki ben cok korkuyorum dogumdan...neyinden korkuyosunda dedi..o kadar uzakdavraniyor ki 2 haftafir..bide diyoki su hamileyken giydigin kiyafetleri hemen sonra at diyor benim esim bakimli olmali diyor. Sanki neyse ben gunluk hayatimda ve is hayatimda zaten cok bakimliyimdir..ama cok kotu bi hamilelik gecirdim..hala istifra ediyorum adam gik demiyor..o kadar zoruma gidiyorki..sanki beni gecistiriyor..herseyime yardomci oluor maddi sorunlarimizda yok ama kendimi kotu hissettiriyor bana ozellikle son 2 haftadir.bugun o kadsr giyindim suslendim gezmeye gittik insan bi guzel olmussun yada kotusun die yorum uapar..ben pohpohlayan sutekli ilgilenen kendiydi aldigim 14 kilo degistirdi galiba..sinirlerim cok bozuk kusura bakmayin yazdim boyle..zaten gerginim dr. Sezerysn uanlisi ben ikisinden de korkarim dedim.zaten hic sancimizda yok offff.desty nin yasadigi bunalimu ben dogurmadan yasamaya basladim...

Allah Allah ne ilginç kadın ya ama bence Bebek.dogduktan sonra belki oğlunun ilgisini kiskanabilir ama torununu da çok sevecektir. Çünkü torun baldan tatlı dır derler, bi çok taş kalpli insan torununa dayanamamistir etrafimda gördüğüm duyduğum. İnşallah senin kv.de böyle olur. Ne diyeyim Allah yardimcin olsun.

bu ara bende çok doğum korkusu var ya. aslında acıdan korkmuyorum. mazoşist bir tarafım vardır.

ama doğumu düşünce bir tuhaf oluyorum. sanki boyut değiştirecekmişim gibi.. hamileyim ama hamileliğimi tam idrak edemiyorum. sanki 9 ay ben hamile değildim karnım sanki normal karnımmış gibi. bebeğim doğsun seveyim istiyorum ama sürekli benle kalmasından endişe duyuyorum. tuhaf şeyler hissediyorum.

yok canım o sadece o an tuvalette yaşandı ve bitti
bel ağrılarım oluyor o da ayakta kadığımda oluyor. geceleri bacak ağrılarım oluyor. o da bacak krampları ve dolaşımla ilgi zannedersem. kasık ağrılarım oluyor o da çok yürüdüğümde. bazen bıçak saplanır gibi oluyor o da nadir ve alakasız ve düzensiz oluyor.
bunlar tamamen hamileliğin ilerlemesiyle ilgili bence.
güzel dileklerin için teşekkür ederim. bana sorsan ayın 15 inden sonra gelsin ama Allah bilir. ben ne desem ne istesem boş

Doğum yapanları tebrik ediyorum. Acısıyla tatlısıyla zorluklar arkada kalmış bebeklerinizin keyfini çıkarın bir an önce iyileşin inşallah. Nişanı ve suyu gelen arkadaşlardanda hayırlı haberler bekliyoruz inşallah.
Benim kasılmalarım dışında henüz ciddi bir belirti yok. Aslında bir yandanda böyle olması işime geliyor. Çarşambaya kadar gelmezse zaten hastane randevum alındı suni sancı verilecek. Doktorum yatak meselesinide çözecekmiş. İnşallah çözer. Doktorum en fazla 6 saat sürer doğum demiş eşime. Rahmim tamamen incelmişmiş zaten suni sancıyla hızla açılır merak edecek bişey yok demiş. Biraz içim rahatladı. Şimdi kendimi Çarşamba sabahına kilitledim. Geri sayıyorum resmen. Haziran'ın 12 si annemin doğum günü. İnşallah oğlum annem gibi süper zeka biri olur.

Bebeğimin Adı: Ali Barlas
doğum Haftası: 40+0
doğum Tarihi/Saati: 01 Haziran 2013 - 15:18

doğum Kilosu: 3.440 kg
Boyu: 50 cm
doğum Şekli: Genel Anestezi ile Sezeryan
cok gecmis olsun canim sende benim gibi baya zorluk cekmisin :)) cok dugusallasiyorum ben hikayelei okuyunca ya aglamak icin kendimi zor tutuyorum ( yasadigim dogumu tekrar yasiyorum sanki :)) hele bebegini göremiyorum demen sonra aglayinca kiyamayio emzirmen dok dokundu baan annelik bu iste ya ne dersen de sonra kiyamazsin asla

ya su nst arkadasim demisin ya o kizin neyi varmis anlamadim cok uzuldum onadainsallah simdi daah yiidir iyilesmistir :))

hay allah iyiligini versin emi bende ayni seyi yazmis diyince sancin baslaid sandim ay kiz ddeidigj gibi onlar her hamilde yasanan seylerr

neyse kizlar ben kacar artik herkese iyi geceler diliyorum , ya suraya her defasinda iki dk bakip cikcam diye giriyorum sonra cikamiyorumm saatlerce kaliyorumm:26: neyse öptüm hepinizi alllah rahatloik versin dogum yapanlara ve yapacaklara kolayliklar diliyorum gecmis olsun diyorum :))

Yok cnm annem dükkan açtı onu isletiyo doğumdan sonrada yanimda kalacak o yüzden dükkanı da bi düzene oturtup öyle gelmesi gerekiyo birde babam iatanbulda durmayı hiç sevmiyo anneminse burnundan getiriyo , babam bir trafik kazası gecirdi 2yil önce ölümden döndü beyinden darbe aldı ve şuan normal gibi gozuksede eski babam değil sinirli çocuk gibi ve anneme emzikli gibi bağımlı Annemde işte nekadar gec gelirsem dogumdan sonrada okadar kalirimin hesabinda ama hamileligimi hep yanlız geçirdim annemi istiyorum korkuyorum benimde ona ihtiyacım var ve bazen bende çocuklasiyorum sanırım kadın i anlamak istemiyorum işte böyle bizdeki asıl durum cnm.

cnm okuyunca çok üzüldüm ve eşine kızdım , senin karninda ikinizin bebeğini taşıdığınin ve cok zor bir süreçten geçtiğinin farkindami acaba bence onunla konuşup neler hissettiğini ve onun bu davranışlarıyla nasıl üzüldügunu anlatmalisin için de tutup kendini yiyip bitirme cnm

iyi geceler canım. sen üç çocuklu bir annesin biz tek tabanca.senin uykuya daha fazla ihtiyacın var.

Kızlar bendende bukadar benimde çok uykum geldi hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.

kızlaaarrr benim kız 1 ay erken gelmeye karar verdi bu sabah popoyu dışarı çıkardı zor ameliyathaneye yetiştirdiler. tam bir kabustu.detayları anlatmayacağım hem kimseyi korkutmak istemiyorum hemde aklıma geldkçe geriliyorum.çok şükür ikimizinde ciddi bir sıkıntısı yok. neyse adımıza dün gece karar verdik Alya Göksu. 1.800 gr. doğdu parmak bebeğim,sanırım 10 gün küvözde kalacak.

Kızlar uyku yokk sancı var😊20 dakikada geliyor gibi ama ben çözemiyorum ya bel ağrısı devamlı var sancı diye nitelendirdiğim sanırım kasığıma vuran saniyelik sancılar.regl olurken üşüme gelirya öyle bir üşüme.bide nişanım geldi demiştim size ama ilk günlü gibi değil şuan sancıyla beraber az az gelen bişey.ya ben ne kadar daha çekerim acaba.dua edin lütfen banada.

Canım aynı seyler dun gece bana da oldu tam 5 saat aralıksız sancı cektım gec 2 den sabah 7 ye kadar :26: belım kopuyodu artık agrıdan hıssetmıyodum ve kasıklarıma felaket sancılar vuruyodu artı alt tarafa muthıs baskı vardı her sancı anında cocuk cıkcak sanıyordum. senden tek farkım benım nısanım gelmemıstı ama sancı da sabaha bıraz kaldı oglene resmen hıc denecek boyuta ındı..ben doguruyorm dıye beklerken sastım kaldım aksama kadar da bırsuru ıs yaptım sankı gece boyu sancıdan ölen ben degılmısım gıbı :26:
Suna kesın ınandım bu sancı olayları herkeste farklı etkı gosterıyo.emınım cogu ınsan benım dun cektıgım sancıyla dogurmustu..
Bu gece de hafıf sancı ve kasılmalar dısında hıcbı hareket yoktu.yarın kontrol var bakalm ne dıcek doktor cok merak edıyorum neyın nesıydı o sancı ..

Eveet canlar bugun annem ve kardeslerım gelıyo Allahın ıznıyle aylar sonra ılk defa gorcem onları cok mutluyum..artık oglum ıstedıgı vakıt dogabılır ve hatta dogsa keske hemen..yalnızlık psıkolojısınden de cıkıs yapıyorum
Allah kımselerı bu denlı yakınlarından uzak etmesın..

Dogum yapan annelerı de tebrık edıyorum..doguma gıdecek olan arkadaslara da dua emanet edıyorum sancı anınızda bıze de dua edın Allahın ıznıyle oyle bır anda kabul olma oranı cok yuksek ..

Ahhh evet canım ya bencede herkezde farklı ama dediğin herşey tamam alttan vurma falan ben perşembe gecesi böyle oldu cuma gittiğimde açıklık 2 cm di bence dün gece benim biraz daha açıkılpım oldu çünkü şuan gene bacak aram feci.artık hayırlısı son ana kalmimde diyorum.

Aa dogru ya o sancı acılma yapar hıc dusunmemıstım acılma bende de olmus mudur acaba cok merak ettım sımdı.doktorum daha hıc catı muayenesı yapmadı yapcam da demedı artık son haftaya geldık sayılır yarın yapar mı acaba ?
Ins kalmayız son gune ya gelıstıler buyuduler serpıldıler artık gelın yavrular kosun annecıklerınıze . Her gece ruyamda gormek yerıne gercegıyle olmak ıstıyorum artııııık

kızlar geçen pazartesi epidural sezeryanla saat 2:30 da doğum yaptım .. oğlum baya erken geldi ama gayet sağlıklı .. 3.280 gram doğdu 4. gün sarılık oldu ve 24 saat photoTerapy gördü .. 24 saat boyunca ışık altında kaldı .. benim doğumum çok zor oldu şu an zor oturuyorum.. daha sonra uzun uzun anlatırım .. oğlum emmekte zorlanıyor.. neyse yine görüşürüz .. doğuran tüm annelere hayırlı olsun diyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…