2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kizlar benim bebek hala yukarda son gun 13.haziran.doktor bekliycez diyor bense cok gerginim.boyle olup normal doguran var mi suni sanciyla falan

gözün aydın canm kavuşmuşsun bebeğine
agrılarında biran önce gecer ınsllh

Nişanım da geldi ama hala sancı falan yok sadece yürürken falan karnım sertleşiyor o kadar
Bekledim de gelmedin modundayım artık..

Merhaba Kızlar. Özellikle doğum yapmış yeni anneler bir sorum vardı.

Cuma çatı kontrolüm yapıldı ve doktor rahmin daha olgunlaşmadığını p.tesine kadar beklememiz gerektiğini söyledi. C.tesi sabah açık açık yazacağım af edersiniz tuvalette peçetede pembemsi birkan lekesi gördüm. Ağrım sızım yoktu. Dr. aradım ağrın yoksa çatı muayenesi sonrasında oluşması normaldir dedi. Daha sonra sümüksü ve kahverengi lekelenmelerim oldu. Ayrıca saatte bir giren sancılarım oldu. Lekelenmeler az az olduğu için önemsemedim. Ama sancılar akşama doğru yarımsaatte bire düştü. Gece yarısı 10 dk bir sancılar gelmeye başladı derken ben uyuyakalmışım Doğum sancısı olduğunu düşünmediğim için hastaneye gitmedim. Çünkü sancı rahimde oluyor doğum sancısı belede vururmuş ve benim belimde hiç ağrı yok. Şuan iyiyim. Arada aynı sancılar hafiften vuruyor. Bazende avuç içi kadar su geliyor. Acaba bebeğin suyu mudur. Sancı diye bahsettiğim şeyde karnımın altı kısmı sertleşiyor adet sancısı gibi bir ağrı giriyor. Doğum yakınmıdır acaba :44: Yada kahverengi lekelenmeler nişan mıdır? Az az geliyor. Doktor rahim açılmaya başladıysa ondan da gelebilir dedi. p.tesi yanıma gel dedi. Yarını bekliyoz

Bu arada :44:günüm tam 4 gündür geçmiş. Paşamız teşrif etmiyor bir türlü.

Nts lerde hiç sancı çıkmadıysa çatı muaynesi yapmamıştır bence.bana 2 kere yapıldı 1.de uygun herşey dedi 2.dede zaten sancım çıktı nts de.bencede artık gelişimi tamam 3400 de kilosu bende 37 olmasına rapmen gelsin artık istiyorum.

cnm benim ikinizede geçmiş olsun . inşallah kızın biran önce toparlar ve evinize dönersiniz, erken gelmesine üzüldüm ama herşeyin hayırlısı bebişin biranönce annesine kavuşmak istedi demekki . Adıda çok güzelmiş adıyla yaşasın inşallah...

Canım üzme kendini eşinle açık açık konuş. Şuan ki halinden memnun olmadığını doğumdan sonra eskisi gibi olacağını bütün bu zorluklara bebeğiniz için katlandığından bahset. Bazı şeylerin elinde olmadığını vucudunun ve hormonlarının hepsinin değiştiğini ve sana anlayış göstermesini söyle. Bazı erkeklerde böyledir. Yapacak bişey olmuyor malesef. Yaradılış olayı keşke öyle olmasalar Sende onun yanında daha bakımlı olmaya çalış diyecem ama inan kendimden bıktım ben bakımla falan uğraşamayacağım.

Kizlar benim bebek hala yukarda son gun 13.haziran.doktor bekliycez diyor bense cok gerginim.boyle olup normal doguran var mi suni sanciyla falan

Egemn vardı. suni sancı ile 3950 lik tosuncuk doğurdu . Darısı başımıza

canım belirtiler genelde herkeste farklı oluyor ama sanki senin nişanın gelmiş gibi gününden 4 gün geçmiş fazlada sancın yok sezeryan düşünmüyormusun ..burda genelde senin gibi olup suni sancı yedikten sonra hep sezercik oldular doktorunla konuş bence eğer pazarteside açılman olmazsa daha fazla bekleme derim allah korusun bişey filan olur

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar tefriciye topiğinde bir arkadaş kalmış okumayan (ceylinn38 .................. 300 OKUMADI) eğer haber yoksa biz okuyalım ve bitirelim diyorum malum zaman daralıyor

özelden mesaj atsak iyi olur. en son ucon ilgileniyordu. ben bakmadım bile topiğe ondan

valla ben tek tek herkese msj attım.herkes okudum diye geri döndü.bir tek ceylin 200 tane okumadım yazmış.internetim bozuk olduğu için giremedim demiş.şimdi tekrar msj attım.bir iki gün bekleyelim cevap yazmazsa biz okuruz.böylede içim hiç rahat değil.bu dua tam sayısıyla okunmalı.eğer o da okuduysa bizde fazladan okursak bilemiyorum yanialtı üstü 300 dua ya 20 mayıs son demiştik.oldu 9 haziran.allahtan tek tek okumamışız.vallaha bana sıra gelene kadar 2. çocuğa hamile kalırmışım kesin:)

doktor bekleyelim diyor. Bende ona çok güveniyorum. Tatlı tatlı fıstığım bi kaç gün bekleyelim diyince tamamm diyorum
İyi mi ediyorum kötü mü bilemiyorum. Umarım bişey olmaz vicdan azabından ölürüm

ama herkesin sancısı farklı olurmuş.:44:
yarın umarım herşey netleşir senin için

Bence herhangibir hastanedenst cektir doktorunada fotografini atarsin yada ceken ebe yada hemsireye nst nasil diye sorarsin kafan rahat eder.Cunku bir suru belirtiden bahsediyorsun kimi insanin hic agrisi olmuyor bilemezsin.

hergün bu topiğe girip merakla yazdıklarınızı okuyorum.ne kadarda güzel bir duygudur sizin gibi ileri haftalara ulaşmak diye hayaller kuruyorum..ben daha gebeliğin başında sayılırım...siz tecrübelisiniz arık bana yardımcı olurmusunuz?
neler yapmam gerekir?17-18 haftalar arasındayım ama bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum bi türlü,diğer topiklerde tekme atıyor diyenler bile var...bende niye yok

kan pıhtılaşması nedeni ile 2 kaybım var bu en uzun süren gebeliğim şu ana kadar,kızlar bebeğime bişey olmamıştır değilmi

herkesin farklı olur ki sen bakma millete ben 18. haftanın sonunda hissetiim ki hem belli bi haftaya kadar vakti var netten bakabilirsin sakın üzme kendini boş yere

İlk gebeliklerde 20. Haftadan sonra hissedilirmiş genelde sıkma canını. Plasentanın yerleşimiyle bile alakalı erken ya da geç hissetmen. 2-3 hafta içinde tekmeleri yemeye başlarsın en geç.

Son düzenleme:
Kizlar bebegin hareketleri cok azalti sekerli birseyler yesem bile hareket hissetmiyorum.Sizinde azaldi mi?

Merhaba kızlar nasilsınız görüşmeyeli melekler nasıl. doğanlara hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.darısı doğmamiszlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…