Canım cuma gittin sanırım sezeryanamı karar verdi doktorum en son durumun ne
bebeğin gelişimini tamamladığını ve cuma günü sezeryana alıcağını söyledi doktorum :) heycan korku stres hepsi var canım
kızlar geçen pazartesi epidural sezeryanla saat 2:30 da doğum yaptım .. oğlum baya erken geldi ama gayet sağlıklı .. 3.280 gram doğdu 4. gün sarılık oldu ve 24 saat photoTerapy gördü .. 24 saat boyunca ışık altında kaldı .. benim doğumum çok zor oldu şu an zor oturuyorum.. daha sonra uzun uzun anlatırım .. oğlum emmekte zorlanıyor.. neyse yine görüşürüz .. doğuran tüm annelere hayırlı olsun diyorum ..
Aa dogru ya o sancı acılma yapar hıc dusunmemıstım acılma bende de olmus mudur acaba cok merak ettım sımdı.doktorum daha hıc catı muayenesı yapmadı yapcam da demedı artık son haftaya geldık sayılır yarın yapar mı acaba ?
Ins kalmayız son gune ya gelıstıler buyuduler serpıldıler artık gelın yavrular kosun annecıklerınıze . Her gece ruyamda gormek yerıne gercegıyle olmak ıstıyorum artııııık
kızlaaarrr benim kız 1 ay erken gelmeye karar verdi bu sabah popoyu dışarı çıkardı zor ameliyathaneye yetiştirdiler. tam bir kabustu.detayları anlatmayacağım hem kimseyi korkutmak istemiyorum hemde aklıma geldkçe geriliyorum.çok şükür ikimizinde ciddi bir sıkıntısı yok. neyse adımıza dün gece karar verdik Alya Göksu. 1.800 gr. doğdu parmak bebeğim,sanırım 10 gün küvözde kalacak.
Kendimi o kadar kotu hissefiyorum ki bende herkes kv dertli ama benimki esimle..bugun dedim ki ben cok korkuyorum dogumdan...neyinden korkuyosunda dedi..o kadar uzakdavraniyor ki 2 haftafir..bide diyoki su hamileyken giydigin kiyafetleri hemen sonra at diyor benim esim bakimli olmali diyor. Sanki neyse ben gunluk hayatimda ve is hayatimda zaten cok bakimliyimdir..ama cok kotu bi hamilelik gecirdim..hala istifra ediyorum adam gik demiyor..o kadar zoruma gidiyorki..sanki beni gecistiriyor..herseyime yardomci oluor maddi sorunlarimizda yok ama kendimi kotu hissettiriyor bana ozellikle son 2 haftadir.bugun o kadsr giyindim suslendim gezmeye gittik insan bi guzel olmussun yada kotusun die yorum uapar..ben pohpohlayan sutekli ilgilenen kendiydi aldigim 14 kilo degistirdi galiba..sinirlerim cok bozuk kusura bakmayin yazdim boyle..zaten gerginim dr. Sezerysn uanlisi ben ikisinden de korkarim dedim.zaten hic sancimizda yok offff.desty nin yasadigi bunalimu ben dogurmadan yasamaya basladim...
Kizlar benim bebek hala yukarda son gun 13.haziran.doktor bekliycez diyor bense cok gerginim.boyle olup normal doguran var mi suni sanciyla falan
Hadi bakalım hayırlısı .Allah yardımcın olsun.
Merhaba Kızlar. Özellikle doğum yapmış yeni anneler bir sorum vardı.
Cuma çatı kontrolüm yapıldı ve doktor rahmin daha olgunlaşmadığını p.tesine kadar beklememiz gerektiğini söyledi. C.tesi sabah açık açık yazacağım af edersiniz tuvalette peçetede pembemsi birkan lekesi gördüm. Ağrım sızım yoktu. Dr. aradım ağrın yoksa çatı muayenesi sonrasında oluşması normaldir dedi. Daha sonra sümüksü ve kahverengi lekelenmelerim oldu. Ayrıca saatte bir giren sancılarım oldu. Lekelenmeler az az olduğu için önemsemedim. Ama sancılar akşama doğru yarımsaatte bire düştü. Gece yarısı 10 dk bir sancılar gelmeye başladı derken ben uyuyakalmışımDoğum sancısı olduğunu düşünmediğim için hastaneye gitmedim. Çünkü sancı rahimde oluyor doğum sancısı belede vururmuş ve benim belimde hiç ağrı yok. Şuan iyiyim. Arada aynı sancılar hafiften vuruyor. Bazende avuç içi kadar su geliyor. Acaba bebeğin suyu mudur. Sancı diye bahsettiğim şeyde karnımın altı kısmı sertleşiyor adet sancısı gibi bir ağrı giriyor. Doğum yakınmıdır acaba :44: Yada kahverengi lekelenmeler nişan mıdır? Az az geliyor. Doktor rahim açılmaya başladıysa ondan da gelebilir dedi. p.tesi yanıma gel dedi. Yarını bekliyoz
Bu arada :44:günüm tam 4 gündür geçmiş. Paşamız teşrif etmiyor bir türlü.
iyi geceler kızlar tefriciye topiğinde bir arkadaş kalmış okumayan (ceylinn38 .................. 300 OKUMADI) eğer haber yoksa biz okuyalım ve bitirelim diyorum malum zaman daralıyor
özelden mesaj atsak iyi olur. en son ucon ilgileniyordu. ben bakmadım bile topiğe ondan
canım belirtiler genelde herkeste farklı oluyor ama sanki senin nişanın gelmiş gibi gününden 4 gün geçmiş fazlada sancın yok sezeryan düşünmüyormusun ..burda genelde senin gibi olup suni sancı yedikten sonra hep sezercik oldular doktorunla konuş bence eğer pazarteside açılman olmazsa daha fazla bekleme derim allah korusun bişey filan olur
ama herkesin sancısı farklı olurmuş.:44:Merhaba Kızlar. Özellikle doğum yapmış yeni anneler bir sorum vardı.
Cuma çatı kontrolüm yapıldı ve doktor rahmin daha olgunlaşmadığını p.tesine kadar beklememiz gerektiğini söyledi. C.tesi sabah açık açık yazacağım af edersiniz tuvalette peçetede pembemsi birkan lekesi gördüm. Ağrım sızım yoktu. Dr. aradım ağrın yoksa çatı muayenesi sonrasında oluşması normaldir dedi. Daha sonra sümüksü ve kahverengi lekelenmelerim oldu. Ayrıca saatte bir giren sancılarım oldu. Lekelenmeler az az olduğu için önemsemedim. Ama sancılar akşama doğru yarımsaatte bire düştü. Gece yarısı 10 dk bir sancılar gelmeye başladı derken ben uyuyakalmışımDoğum sancısı olduğunu düşünmediğim için hastaneye gitmedim. Çünkü sancı rahimde oluyor doğum sancısı belede vururmuş ve benim belimde hiç ağrı yok. Şuan iyiyim. Arada aynı sancılar hafiften vuruyor. Bazende avuç içi kadar su geliyor. Acaba bebeğin suyu mudur. Sancı diye bahsettiğim şeyde karnımın altı kısmı sertleşiyor adet sancısı gibi bir ağrı giriyor. Doğum yakınmıdır acaba :44: Yada kahverengi lekelenmeler nişan mıdır? Az az geliyor. Doktor rahim açılmaya başladıysa ondan da gelebilir dedi. p.tesi yanıma gel dedi. Yarını bekliyoz
Bu arada :44:günüm tam 4 gündür geçmiş. Paşamız teşrif etmiyor bir türlü.
doktor bekleyelim diyor. Bende ona çok güveniyorum. Tatlı tatlı fıstığım bi kaç gün bekleyelim diyince tamamm diyorum
İyi mi ediyorum kötü mü bilemiyorum. Umarım bişey olmaz vicdan azabından ölürüm
hergün bu topiğe girip merakla yazdıklarınızı okuyorum.ne kadarda güzel bir duygudur sizin gibi ileri haftalara ulaşmak diye hayaller kuruyorum..ben daha gebeliğin başında sayılırım...siz tecrübelisiniz arık bana yardımcı olurmusunuz?
neler yapmam gerekir?17-18 haftalar arasındayım ama bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum bi türlü,diğer topiklerde tekme atıyor diyenler bile var...bende niye yok
kan pıhtılaşması nedeni ile 2 kaybım var bu en uzun süren gebeliğim şu ana kadar,kızlar bebeğime bişey olmamıştır değilmi
hergün bu topiğe girip merakla yazdıklarınızı okuyorum.ne kadarda güzel bir duygudur sizin gibi ileri haftalara ulaşmak diye hayaller kuruyorum..ben daha gebeliğin başında sayılırım...siz tecrübelisiniz arık bana yardımcı olurmusunuz?
neler yapmam gerekir?17-18 haftalar arasındayım ama bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum bi türlü,diğer topiklerde tekme atıyor diyenler bile var...bende niye yok
kan pıhtılaşması nedeni ile 2 kaybım var bu en uzun süren gebeliğim şu ana kadar,kızlar bebeğime bişey olmamıştır değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?