2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Uzun bekleyisler, telaslar ve endiseler sonunda SATa gore 40+5'de 7.6.2013 cuma gunu saat 16'da oglusuma kavustum . Cuma sabahi kontrole gittigimde suyum iyice azalmis. Bebek de bir ondeki gun kendini yukari cekmisti. Normal dogum ihtimalim %20 olmasina ragmen suni sanci denemeye karar verdik. 5 saat sanci cektim. Oglum ilk anlarda hazirliksiz yakalanip asagi indiyse de 3 saatin sonunda suni sancilara karsi kendini kasip yukari ittirmeye basladi. Aciklik da 5 sonunda 1,5 cm olunca normal dogum ihtimalim %5' e dustu.

Spinal+epidural kombine anestezi ile uyusturulup sezeryan oldum. Sezeryandan korkuyordum zaten. Ameliyat oncesi gercekten korkuyordum. Bol bol dua ettim. Hizli ve kolay bir ameliyat oldu. Bebegimin basini gosterince doktor gozyaslari icinde kaldim

Hastanedeki ilk gunum bircok sezeryanliya gore cok iyiydi. Kendime geldim kisa surede, yurudum. Bebegimi emzirdim. O gece oglum hastaneyi inletti sesiyle. Dun oglen taburcu olduk. Agri kesicilerin etkisi gecince kabus basladi. Bebegim de acliktan ve gaz sancisindan cok fazla agladi gece. Ben de agridan tum gece agladim.

Rabbime sukurler olsun annem yanimdaydi hep ilgilendi benle ve bugun daha da iyiyim. Tek basima yataga yatabiliyorum nerdeyse

Oglum 3570 gram 53 cm Bana gore dunyanin en guzel bebegi. Allah tum isteyenlere yasatsin bu duyguyu. Insan bazen sakin bakkala donuyor bazen de cok tecrubeliymis gibi hareket ediyor. Cok ama cok guzel bir his onu kucaklayip koklamak.

Dogum yapanlar varsa tebrik ederim, bekleyenlere de hayirli dogumlar diliyorum. Musait olunca dogum hikayemi de yazarim ayrintisiyla

Bu da benim nazli pasam. Masallah deyip dua edin teteler, sutumuz gelsin de doyalim artik

Eklentiler

• $IMG_3053.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 39
cnm tekrar geçmiş olsun Allah nazarlardan korusun oğluşunu ne tatlı yaaa tombiş yanaklı , neden nazlandığı belli oldu öyle tatlı öyle yakışıklı ki neyseki bütün derdin tasan geride kaldı artık oğluşun kucağında darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Bu da benim nazli pasam. Masallah deyip dua edin teteler, sutumuz gelsin de doyalim artik

canımmmmmmm çok şükür kavuştun nazlı oğluna geri gelmene çok sevindim inş biran önce iyileşirsin

canım hemen kötü düşünme benim arkadaşım doğuma kadar hissetmemeişti hareketini.her çocuk aynı olmaz.

Oyy oyy oyy MASAALLAH rabbim nazarlardan korusun canim cok tatli bir yavrun olmus rabbim saglikli hayirli anali babali uzun ömürler nasip eder insaallah,hayirli olsun.
Ben daha ekimde yasayacagim insaallah rabbim nasip ederse..ama dayanamadim cok heycanlandim bebisini görünce bayaaa bir baktim fotoya allahim sana bagislasin cok tatli cok masum..umarim sütün cogalir ve bebisinde doya doya icer.allahim bizlerede nasip eder o günleri insaallah..allaha emanet olun tatlim tekrar gözün aydin

teşekkürler fikirleriniz için arkadaşlar,sizde inşAllah bi avazda kurtulursunuzda bebişleriniz biran önce yanınızda olur,benim yerimede koklayın mis kokuluları

allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasib etsin.senin adına çok sevindim.

doktorun sorun görmüyorsa bekle tabi ama o kadar bekleyipte canım sezeryan olursan bu üzücü ...
kötü şeyler aklına getirme allahın izniyle olmaz ama yinede temkinli olmak lazım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hepimiz inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi dünyaya getiririz allaha emanet bebişler rabbim korusun kollasın onları

Kizlar bebegin hareketleri cok azalti sekerli birseyler yesem bile hareket hissetmiyorum.Sizinde azaldi mi?

eskiye nazaran benimde hareketlerinde azalma var ama normal artık yeri daraldı kızımın üzülüyorum bazen daracık yerde kuzum napsın o da hareketi kısıtlı meleğimin

canım geçmiş olsun ağrın acında kalmaz inşallah normal doğum olsaydıda bu acıları çekecektin doğumdan sonra arkadaşım normal doğurdu ilk doğumu ama alt ta baya bir dikiş varmış oturamıyormuş mikrop kapmış malum bölge temizlik önemli ...hayırlısyla kavuşmuşun nazlı paşama maşallah pekte tatlı saçlarıda baya gür kime çekmiş sana mı babayamı allah bağışlasın allah yanından ayırmasın canım darısı bizlere inşallah

Allah uzun ömürler versin...

Arkadaşlar 2 gündür adet sancısı gibi karnımda ve belimde ağrılar var. cuma günü dr. gittiğimde nst'de hafif sancılar gözükmüştü...37. 3 doğum yaklaştığı için sanırım böledir dimi?

Acemiperiiii masallah oğluna çok yakışıklı. Allah huzurla büyütmeyi nasip etsin. En kısa zamanda iyileştirsin inşallah. Senin adına çok mutlu oldum.

seni gidi nazlı inatçıı paaşaa

çok direndin gelmemek için ama işte burdasınnn

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
fotoları gördükçe benm de Mirayıma kavuşma arzum artıyor ya

Kizlar biri bana su sancilar nasil oluyor bi anlatsin.39+4 teyim.hala hi sey yok ufak tefek seyler disinda.o da kasilma ne anlamiyorum

Canım ya illaki insan destek arıyor doğum sonrasında zaten ağrın sancın oluyor bebeğini bile doğru düzgün tutamıyorsun
sadece eşle olacak bi iş değil yani
canım daha çok erken ama bozma moralini boş yere
ilk gebelikte 20. haftaya kadar yolu var bebek hareketlerini hisstemen için
Anaam maşallah yakışıklıya bak.Allah nazarlardan esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…