2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Dogum yapan bütün arkadaslari tebrik ederim sonun da 9 aylik özlem bitti ve yavrulariniza kavustunuz darisi sabirsizlikla bekleyen bizlere insallah.. Benim 3 günüm kaldi hayirlisiyla carsamba günü kismetse alacagim oglumu kucagima

avcılar hospital benm hastanm prosedur nedir bilmiyorum tam
yarın arayım bari muayeneyi bekliyemicem

hastaneni mi değiştirdin. kolana gitmiyor muydun sen? medicanaya gel. günümüzde yakın birlikte doğum yaparız :) bu haziran ortasında doğum yapanların çoğu duruyor sanki ya :)

hımmm:26: ozaman nasıl rahat edeceksen öyle yap cnm peki senin şuan nişanın falanmı geldi yani doğumunmu başladı ? benimde ailem önümüzdeki haftaiçi gelicek, kv. de de bende yani cümbülcemaat doğuma gidicez eşim kaynanam annem bide halam ve kızları gelirse cümbüş olacak umarım hastaneden kovmazlar bizi ama ne bileyim annemsiz ve eşimsiz doğuma asla gitmek istemiyorum zaten diğer arkadaşlarında dediği gibi sancı çekerken yanımda olabilecekler doğumhaneye alınmıyolar :18::18: aybi korktum şimdi hayal ettimde :18:, umarım her kafadan ayrı ses çıkmaz çünkü eğer çok karışırlarsa ve o sancıyı çekerken bikaçkişinin kalbini kırıp kovabilirimde odadan istemediğim şeyler olmaz umarım , halam ve kv.dem çok karışır gibime geliyo umarım kalbini kırmam en iyisimi halamlar dışarda beklesinler annem ve kvde eşim yeterde artar bile ay bizim doğum konvoyunu görünce doktorun yüz ifadesini merak ediyorum böyle olur heralde

bende doğum esnasında stres olmamak için kimseye haber vermek istemiyorum aslında. duruma göre bakacağım. gece yarısı olursa hemen ailemi aramam. ama gündüz olursa ararım. zaten 2 saat mesafe var arada. onlar gelene kadar doğum olur inş.

hastaneni mi değiştirdin. kolana gitmiyor muydun sen? medicanaya gel. günümüzde yakın birlikte doğum yaparız :) bu haziran ortasında doğum yapanların çoğu duruyor sanki ya :)
yok canm en basından beri avcılar hospitaldayım
doğurmazsam ben geleyim. tecrübem yok ama olduğu kadar yardımcı olurum
Ay saol canm Allah razı olsun söylemen yeter
senle aynı nerdeyse gunlerimiz dogumlarımız birbirine karışcak
inşşlh eşimi alırlar yanıma da rahat bi nefes alırım
Almazlarsada tek başıma olmak başka sorunlardan daha iyi olcak sanırım

yok canm daha nişan fln gelmedi benm gelirse ne yapim telaşındayım
inşşlah hepimizin istediğimiz hayal ettiğimiz gibi dogum yaparız
bende farklı hayal etmiştim ama olmuyo işte
nereye koyduysam sıgdıramadım bi türlü en mantıklısı bu gibi benm için
Rabbim sağlık versinde napim gerisi önemli değil

Son düzenleyen: Moderatör:

ben seni niye kolan diye hatırlıyorum acaba :) cidden gelirim ya. benimkinin gelmeye niyeti yok gibi.

avcılar hospital da doğum ücreti nasıl?

eşimde doğuma gircem falan diyor ama ben doğumda tek olursam kendimi dha güçlü hissederim gibime geliyor. sezeryan olursa girsinde normal doğuma gelsin istemiyorum.

e o da mantıklı cnm , peki kvde gelmezmi ki sizle hastaneye?
Doğru diyosun cnm herkesin durumu farklı sen nasıl rahat edeceksen öyle yap ama özel hastanelerde diğer arkadaşlarında dediği gibi sancı çekerken eşler yanında olabiliyo sadece doğuma almıyolar onda da bazı hastaneler doğumhaneye bile alıyo , Allah hepimize gönlümüze göre kolay doğum nasip etsin kızlar..

Talıaa aşağıda napıyosun sen bakıyım , yine ben yatıncamı gelicen

canm çok saol
ama eşime açıklayamam bu durumu ben ona hiç kimseyi istemiyorum yanlız olmak istiyorum dedim
eğer biri lzımsa bizimkiler var ya der
yaşadığım seylerin çoğundan haberi yok salak gibi hamile halimle tek başıma yüklendim
neden? çünkü kayınvalidem sıkı sıkı tembihldi aman oğlum duymasın diye biliiyo tepkisini
eşiminde işte sıkıntısı vardı bide bizle uğraşmasın diye sustum oturudm
bu haldeyim şimdi

benm hastanemde normal 600 sezeryan 1000 epidural istiyosan 100 tl fark var

ayy kayınvalide gelip napcak, bana ayakbağı olur. birde onunla uğraşırım. o yetmez gibi eşimde o doğum yapmış gibi onla uğraşır. ben deliririm artık. tek doğum yaparım daha iyi. bir gece ortak sancı çektik kayınvalideyle, öngörülerimde ne kadar haklı olduğumu gördüm zaten.

70 yaşında , aslında dinç ama kendini yaşlılık psikolojisine baya baya sokmuş biri. bilenen ve ciddi bir rahatsızlığı da yok. unumu eledim eleğimi asayım tavrında. ben astırmadım o eleği tabi ama gene çoğu zaman asıveriyor eleği :)

ilk başta ben kahvaltı hazırlayıp yatıyordum. uyandığımda baktım kahvaltı tepsisini bile kaldırmamış. baktım ciddi ciddi hizmet bekliyor. başka şeylerde vardı zaten cırladım o şekilde en azından kendi işini yapıyor şu an. ufak tefek derleme toplama işlerini de yapıyor.

bebeğe bile bakmaya gönüllü değil ben çalışırken. annemin çalıştığını bildiği halde ona sen bakarsın dedi. ben bakamam unuttum, kendi çocuğuma da ben bakamamıştım falancı yardım etti dedi

gazete falan filan okur ama örgü öremezmiş. el kadar bişi bile örmedi bebek için. onun yaşlarında bi öğrencim vardı, daha düşkünce kayınvalidemden. hamile olduğumu öğrenince hemen bir patik ve yelek örmüş getirmiş. benim kv öztorunu ve ilk torunu olduğu halde minicik bir patik bile örmedi. ihtiyaçtan değil de insan bekliyor.

bir hastaneden nerelere geldim dimi. içimde bitmez bi kin var demekki :)

sancılanıp doğum yapcağımı sandığım gece eşim benle ilgilenmeyince tek gitmeyi bile düşündüm. çağırırım bir taksi tek giderim napim. hastanedeki hemşirelerden falan rica ederim artık. insanın en yakını, ortak can için kaygılanmıyorsa yabancıdan isterim daha iyi.

ayy inş canm benim gelen bu akıntı nişansa eğer (bence öle, doktor başkasını hastasıyım diye çok yorum yapmadı) ben ne zaman doğuruum ya :))) diyorumki akşam kurabiye falan yapsammı.

insallah canim nisanin gelmsitir bebegini alirsin yakinda kucagina rabbim sag saglim kavusturur insallah :)) kurbiye yapmayi planliyorsan eger yapmaya basla istersen :)) sen bilirsin tabii :))

ilk canli yayin yapan bendim canim simdi sende sira sanirim hadi bakalim hayirlisi olsun insalalh dogumun baslar biran evvel bebegini kucagina alirsin bir avzada dogum yaparsin insallah :))

evet canim snein sancilarin baslamis yani dogum baslamis yakindir dogum yapman dedigin gibi belki en gec pazartesi dogum yapmis olursun insallah :)) acilmaya basladikca kasiklara ordan bacaklarina vurcaka agrilar ikinma hissi duyacaksin hafif olarak :) ve sonra siddetlenerek dogum baslayacak :))

hadi gözun aydin canim bir sorun cikmamasina sevindim cok gecmis olsun:)) bebginin kilosu ve boyuda gayet iyi canim haftana göre
kızlar ben üşüttüm galiba.40 haftalığız nane limon içsem bi şey olur mu?

bence bir zarari olmaz canim bitkilerin hamilelegin ilk aylarinda tehlikeli olyuor dusuk ve erken doguma neden olur diye suan 40 . haftada bor zarari olmaz :)) belki dogumu baslatmaya yarar cok gecmis olsun bu arada unuttum basta yazmayi:26: allah acil sifalar versin :)) HAA bu arada kayinbabana bende sinir oldum rabbim yardimcin olsun o yastaki bir adamin hemde gelini icin böyle bir yorumda bulunmasi cok terbiyesizlik bence :)))

canim benimmm emme sorunu baslarda bizlerdede oldu doymuyordu sende tecrubeli bir annesin bilirsin zaten napman gerektigini
canim kizinin uzun sure surekli emmesine izin verme yani araliksiz soluksuz emmesinee arada dinlenmesini sen sagla zorlayarak :)) kafasini kolunla destekleyerek havada tut ben emzirme yastiginini kullaniren bile kolumla destekliyorum kafasini :))

canim benim neyseki iyi haberlerle geldin ya sorun degil. ben yurtdisinda olunca kimseye teklif edemiyorum tlf verimmi diye :))
o yuzden sanda dememistim ama haberini almayinca cok pisman oldum keske alsaydim diye :))
canim benimm lohusa sendromu yasamiyorsundur insallah sende benim gibi (( canim hic birseyi kendin e sorun etme kafana takmamaya calis kizina odaklan dogumda yasadigin zorluklarida unutmaya clais simdilik :)) neler yasadigini dogumda ne zorluklar cektigini kendine gelince kendini toparlayinca bizlerle paylas . bir müddet sonra birilerien yasadigin SIKINTILARI anlatmak cok ise yariyor rahatlatiyor :)) cok gecmis olsun canim insallah biran evvel iyilesirsin kendini toparlarsin :)) kizini benim yerimede öp koklaa mis kokusunu icine cek :)) evet ben nevsehirliyim temmuzun sonunda gidecegiz canim. kizimda iyi cok sükpr gezmelerden geldik bugun, bir saat öncede yikadim yatirdim uyuyor simdi teyzesi :))
Kızlar kasılma dakikalarım 9.56- 22.04- 22.13- 22.24- 22.35- 22.45 - 22..55 sancım yok ama ne olur cevap verin
canim benim kasillmalarimda vardi duzenli olarak sonra dogum sancilairm basladi zaten . Ama benim kasilmalairm agriliydi zaten herzaman benim agrili geciyordu kasilmalarim surekli sanci cekiyordum sanki :)) agrisiz kasilmalar dogum belirtisimi bilemiyecem o yuzden :))

canim ya sen nasil rahat edeceksin kimi yaninda istiyorsan o gitsin. ben esimi istiyordum sadece yanimda zaten bir annem var baska kimsemde yok. bir komsu arkadas teklif etmisti beni cagir ben gelirim diye hayara zaen oyle birseyi dusunmezdim rahat edemiyecem insanin yaninda imkani yok yapamazdim . neyse esim girdi benle doguma ben de zaten hep esim girecek diye hayal ediyorum annem girmesin istiyordum doguma . dogum hanedeyiz esimle sancilar uzadida uzadi dogmak bilemdi kizim .
aaa bir baktim annem gelyior kapidan dogum haneye girdi ben hem utandim hem cekindim ama ne yaparsin sanci cekiyorsun bir yandan hani o an dedemde gelse gözum görmeyecek kimseyibir yandan esim koclugumu yapyor soyle nefes al ver diye bir yandan annem dualar okuyor elimi tutuyor karnimi belimi ovuyor yani ikiside o an bana cok destek oldular ikide annem de gelmis doguma bri yanda annem bir yanda esim dogum yaptim .birincide annem vardi yanimda, ikincide esim vardi.
bunda da her ikiside vardii4. olsa kimse olmayacak galiba yada cocuklarda olcak cumburcemat dogum hanede olcgiz

iyi aksamlar kizlar nasilsinizz biz geldik napiyorsunuzz bakalim

denizkizi yok canim bak bu defa sen yatmadan geldimm
gunduz birazcik okumustum gecmisi o yuzden cabuk bittii
napiyorsun sen bakalim sende hic tik yokmmu kiz bak milletin nisani geliyor suyu geliyor
hadi artik snein kizida görelimm

iyi geceler kızlar tefriciye topiğinde bir arkadaş kalmış okumayan (ceylinn38 .................. 300 OKUMADI) eğer haber yoksa biz okuyalım ve bitirelim diyorum malum zaman daralıyor

iyi geceler kızlar tefriciye topiğinde bir arkadaş kalmış okumayan (ceylinn38 .................. 300 OKUMADI) eğer haber yoksa biz okuyalım ve bitirelim diyorum malum zaman daralıyor

özelden mesaj atsak iyi olur. en son ucon ilgileniyordu. ben bakmadım bile topiğe ondan

benimki sağ tarafıma feci toplandı. baya canım acıyor. belime de ağrı girdi

cnm senin kv.deni aslında biliyorum böyle olduğunu da ne bileyim belkiiiiii heves eder diye düşündüm ama doğru diyosun anam hiç heves etmesin totosunu sakın kaldırmasın sonra bir bakmışsın o doğuruyo eşinde onla uğraşıyo gerçekten o anda çocuk da sinirinden geri kaçar , sen haklısın cnm bir eşin gelsin yeter valla.....

yok cnm sancııııı mancıııı yok çok gıcık bi durum benim kız sankim hiç doğmayacakmış gibi gayet relax yaniii bugün 10-15 dakikad:44:bir kasılmalarım oldu bir süre ama o da geçti yani sancı yok kasılma düzensiz, bak söylim benim en az 3 ayım daha var annemlerde haftaya perşembe veya cuma burdalarmış daha erkene bilet arıyolar ama bulamamışlar sorumsuzluklarına inanamıyorum ama yeterki gelsinler diye hiç ses etmedim insan çok daha önceden yerini ayırtır demi kvdem kadın evimi temizleyecem diye helak oldu ama anam doğumhaneye yetişcek sanırım, gerçi o da haklı ben de de kızımda da tık yok belki annem gelince kızım hareketlenir sancım başlar :26:

kızlar ejderha gibiyim ben
burnum bile yanıyor. süt içtim,leblebi yedim. süt içince 20 dk felan rahat ediyorum sonra yeniden başlıyor.
yoksa benim bebek de yukarı mı tırmanıyor.
tuvalete oturamıyorum artık. kanım ciğerlerime batıyor. göğüs kafesim karnıma iç içe girdiler. artık ne oluyorsa içeride.
bu doğum sancısı ile ishal olduğun zaman yaşadığın ağrılar birbirine benziyor mu?
dün ishal oldum ayıptır söylemesi belim ağrıdı. bacaklarım ağrıdı, doğal olarak karnım da ağrıdı.
az önce talia anlatmış bana çok benzer geldi.:76:
tabi ben doğum sancısı yaşadım demiyorum ama sanki aynı şeyi anlatır gibiydi.

kızlar ben şimdi bilgisayarı kapatım yatağıma geçim cep telden takip edip yazmaya çalışcam öptüm hepinizi

Bebeğimin Adı: Ali Barlas
doğum Haftası: 40+0
doğum Tarihi/Saati: 01 Haziran 2013 - 15:18

doğum Kilosu: 3.440 kg
Boyu: 50 cm
doğum Şekli: Genel Anestezi ile Sezeryan

Öncelikle doğum yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum bekleyenlere de sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum ben çok sancılı bir süreç yaşadım doğum yapmayanlar için yazsam mı yazmasam mı bilemiyorum ama inanın şimdiden herşeyi unuttum bebek o kadar güzel bir mucize ki üstünden bir hafta geçmesine rağmen tekrar aynı sancıları çekebilirim doğumu bekleyen arkadaşlar ne kadar zorluk çekerseniz çekin sizi bekleyen çok güzel anların ve duyguların olduğunu unutmayın
31 mayısta doktor kontrolünde dr günümün dolduğunu bebeğin başının çok yukarda olduğunu 3-4 gün daha bekleyip olmazsa sezeryana alacağını söyledi ve benim doğum tarihine 1 gün kalmış olmasına rağmen ne sancım vardı ne kasılmam hamileliğim boyunca kasılma nedir tam çözemedim zaten eve gelip eşimle konuştum ben çok rahatım sancım yok bu bebek gelmeyecek 3-4 gün beklemişken 6 gün bekleyelim de doğum tarihi 6.6. 2013 olsun madem dedim kendimizi o tarihe şartlayıp yattık gece 4 sularında alt tarafımda ağrıyla uyandım sıkıştım sanıp lavaboya gittim ağrı hafifledi yattım saat 6 da daha şiddetli belime yayılmış adet ağrısıyla uyandım yine sıkıştım sandım ama yatağa döndüğümde uyuyamadım ağrı artmıştı hemen duş aldım bi kaç eksiğimi hallettim yaklaşık 20 dakikada bir sancım geliyodu hemen hastaneye gittik 4 cm açılma vardı dr normal doğumu deniycez dedi olmazsa sezeryana alcam dedi suni sancı bağlandı sabah saat 08:00 de 15 dakika sonra dr geldi baktı rahat rahat yatıyorum bu hastamın çığlığını duycam dedi sancıyı artırdılar 2 dakikada bir 130 140 larda sancı yaşamaya başladım ta ki saat 15:00 a kadar 9 saat çok zordu benim için ve sürekli alttan açılmama bakıldı bebek inmiş mi diye bakıldı ama nafile nst odasında benim gibi doğumu bekleyen bayanla arkadaş olmuştuk benim şimdilik normal görünüyo dedi bana da normal doğumu deniycez dedim birbirimize dua ettik burdan bebeklerimizle çıkcaz dedik ayrıldık ben sancı çekerken onu doğuma aldılar bütün bağırtılarını duydum iyice stresim arttı sonra bebek sesi geldi oh kız kurtuldu dedim bana baktılar o arada 8 cm oldu açıklık ama bebek yukarda ve 7-2 yönünde o ne demekse artık doktorum olmayacak bebek gelmiyo hazırlayın sezeryana alcam dedi ben ağlayarak yalvarıyorum tabi nolur alın çok yoruldum diye beni hazırladıktan sonra bekle bekle gelen giden yok sancı serumum çıkarıldı ama aynı şiddetle devam ediyor meğerse benim nst arkadaşım bişeye girmiş tıbbi bi terim anlamadım alt tarafı çok yırtılmış kan kaybıyla şoka girmiş dikiş tutmuyomuş falan :18: ben iyiden iyiye korkmuştum artık bir saat boyunca onun ameliyathaneden çıkmasını bekledim sonra beni aldılar 15 dakkada bebişim doğmuş ben 2 saat sonra çıkmışım ayılmam da bir saati bulunca akşam 6 da gözümü açtım karnım ağrıyo diye ağlamaya başladım annemler bebeğine bak dediler bakmadım çok sinirliydim ve yorgundum ağlamaya başlayınca dönüp bi baktım göremedim bulanık görüyordum göremiyorum dedim arkamı dönüp yattım eşimle annemin konuşmalarını duydum napcaz ki 2 saattir çocuk ağlıyo aç zavallı mama alıp gelsek falan diye içim sızladı kendime geldim getirin onu dedim annem bebeği tuttu eşim mememi cop cop emdi yavrum dr geldi nasılsın dedi göremiyorum dedim nasıl olur anestezinin böyle yan etkisi yok dedi hemşire ise gözünde pomad var dr bey diyince olay çözüldü gözümün içine krem sıkmışlar annem peçeteyle sildi ben de bebeğime baktım 2 gün hastanede yatıp çıktık dünyalar tatlısı bi oğlum var Allah herkese nasip etsin bu arada benim nst arkadaşı kurtuldu sağ salim sürekli kan verdiler ona bebeği de iyi dediğim gibi biraz zor bir süreç yaşadım hem normal doğumun hem sezeryanın sıkıntılarını çektim ama kucağımdaki herşeye değer stres yapmayın ve anı yaşayın sonu güzel olsun yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…