- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
avcılar hospital benm hastanm prosedur nedir bilmiyorum tam
yarın arayım bari muayeneyi bekliyemicem
insallah canm insaşşlh
istanbulda kimsem yok canm
tek başımayım
canm benm ailem sehir dışında
ve çalışıyo yıllık iznini benm dogumum için kullancak o yuzden erken gelemiyo
önümüzdeki hafta içi düşünüyo gelmeyi
bende nişan fln gelince haber vericektim öyle atlayıp gelceklerdi
ama benm annemde rahatsız kalbinden gelene kadar mahvolur biliyorum geldiktn sonrada burda bi dünya tantana yaşancak eminim onlarımı düşünüyüm kendimi mi o anda
yok canm en basından beri avcılar hospitaldayımhastaneni mi değiştirdin. kolana gitmiyor muydun sen? medicanaya gel. günümüzde yakın birlikte doğum yaparız :) bu haziran ortasında doğum yapanların çoğu duruyor sanki ya :)
Ay saol canm Allah razı olsun söylemen yeterdoğurmazsam ben geleyim. tecrübem yok ama olduğu kadar yardımcı olurum
yok canm daha nişan fln gelmedi benm gelirse ne yapim telaşındayımhımmm:26: ozaman nasıl rahat edeceksen öyle yap cnm peki senin şuan nişanın falanmı geldi yani doğumunmu başladı ? benimde ailem önümüzdeki haftaiçi gelicek, kv. de de bende yani cümbülcemaat doğuma gidicez eşim kaynanam annem bide halam ve kızları gelirse cümbüş olacak umarım hastaneden kovmazlar biziama ne bileyim annemsiz ve eşimsiz doğuma asla gitmek istemiyorum zaten diğer arkadaşlarında dediği gibi sancı çekerken yanımda olabilecekler doğumhaneye alınmıyolar :18::18: aybi korktum şimdi hayal ettimde :18:, umarım her kafadan ayrı ses çıkmaz çünkü eğer çok karışırlarsa ve o sancıyı çekerken bikaçkişinin kalbini kırıp kovabilirimde odadan istemediğim şeyler olmaz umarım , halam ve kv.dem çok karışır gibime geliyo umarım kalbini kırmam en iyisimi halamlar dışarda beklesinler annem ve kvde eşim yeterde artar bile ay bizim doğum konvoyunu görünce doktorun yüz ifadesini merak ediyorum böyle olur heralde
yok canm en basından beri avcılar hospitaldayım
Ay saol canm Allah razı olsun söylemen yeter
senle aynı nerdeyse gunlerimiz dogumlarımız birbirine karışcak
inşşlh eşimi alırlar yanıma da rahat bi nefes alırım
Almazlarsada tek başıma olmak başka sorunlardan daha iyi olcak sanırım
yok canm daha nişan fln gelmedi benm gelirse ne yapim telaşındayım
inşşlah hepimizin istediğimiz hayal ettiğimiz gibi dogum yaparız
bende farklı hayal etmiştim ama olmuyo işte
nereye koyduysam sıgdıramadım bi türlü en mantıklısı bu gibi benm için
Rabbim sağlık versinde napim gerisi önemli değil
e o da mantıklı cnm , peki kvde gelmezmi ki sizle hastaneye?bende doğum esnasında stres olmamak için kimseye haber vermek istemiyorum aslında. duruma göre bakacağım. gece yarısı olursa hemen ailemi aramam. ama gündüz olursa ararım. zaten 2 saat mesafe var arada. onlar gelene kadar doğum olur inş.
Doğru diyosun cnm herkesin durumu farklı sen nasıl rahat edeceksen öyle yap ama özel hastanelerde diğer arkadaşlarında dediği gibi sancı çekerken eşler yanında olabiliyo sadece doğuma almıyolar onda da bazı hastaneler doğumhaneye bile alıyo , Allah hepimize gönlümüze göre kolay doğum nasip etsin kızlar..yok canm en basından beri avcılar hospitaldayım
yok canm daha nişan fln gelmedi benm gelirse ne yapim telaşındayım
inşşlah hepimizin istediğimiz hayal ettiğimiz gibi dogum yaparız
bende farklı hayal etmiştim ama olmuyo işte
nereye koyduysam sıgdıramadım bi türlü en mantıklısı bu gibi benm için
Rabbim sağlık versinde napim gerisi önemli değil
ben seni niye kolan diye hatırlıyorum acaba :) cidden gelirim ya. benimkinin gelmeye niyeti yok gibi.
avcılar hospital da doğum ücreti nasıl?
eşimde doğuma gircem falan diyor ama ben doğumda tek olursam kendimi dha güçlü hissederim gibime geliyor. sezeryan olursa girsinde normal doğuma gelsin istemiyorum.
e o da mantıklı cnm , peki kvde gelmezmi ki sizle hastaneye?
Doğru diyosun cnm herkesin durumu farklı sen nasıl rahat edeceksen öyle yap ama özel hastanelerde diğer arkadaşlarında dediği gibi sancı çekerken eşler yanında olabiliyo sadece doğuma almıyolar onda da bazı hastaneler doğumhaneye bile alıyo , Allah hepimize gönlümüze göre kolay doğum nasip etsin kızlar..
Talıaa aşağıda napıyosun sen bakıyım , yine ben yatıncamı gelicen
ayy inş canm benim gelen bu akıntı nişansa eğer (bence öle, doktor başkasını hastasıyım diye çok yorum yapmadı) ben ne zaman doğuruum ya :))) diyorumki akşam kurabiye falan yapsammı.
hastaneden canlı yayın yayın yapcam bu gidişle.neyse.hala suyum geliyo kociş yolda.ağrılar başladı.kv ve annem panikte evde doğururum die.(hahh haa haa).dr umu aradım hasteneye gelin dedi.işin kötüsü bugünde mesaisi bitti drun.ama gelcekmiş doğum başladığında.bi avazda doğurur gelirim inşallah.
evet canim snein sancilarin baslamis yani dogum baslamis yakindir dogum yapman dedigin gibi belki en gec pazartesi dogum yapmis olursun insallah :)) acilmaya basladikca kasiklara ordan bacaklarina vurcaka agrilar ikinma hissi duyacaksin hafif olarak :) ve sonra siddetlenerek dogum baslayacak :))Canım benim durum tuhaf 2 cm açıklıkla gittim nts deki sancıyı pek hissetmemiştim e şimdi de hafif ağrım var açılıyormu bilmiyorum doğal olsun diye bekliyorumpazartesi olur gibime geliyor ama bu sırt ağrısı çık fena ordanda hafif bele
vuruyor.açılma böylemi oluyor acaba.
dr gıtıtk su yesıl akıntı ıcın normal dedı suyun kanaman olur sa gel dedı nts de sancı cıktı ama dr yok sancın dedı cunku makıneee 25-30arasında gıdıyordu anlıyorzu azbucuk dımı amaaam dr yok dedı boll yuruyus sık dus al dedı sonra cumaya gorusuruz dedıı bu ka ama bebegım 9 gunde 100 gr alarak 2960 gr olmus boyumusda 47 cmm normalmı sızce yoksa ıstahım bu gunlerde yokkk ondanmıı kıı
kızlar ben üşüttüm galiba.40 haftalığız nane limon içsem bi şey olur mu?
çok mersi canım benmm teşekkür edriz zeynoo teyzesii okadar yorgunum arada sırada takılabiliyorum oda kızçemin zırıltısından fırsat bulursamm doyuramıyom yaa emerkende sürekli genzine kaçırıyoo anlamıyorumkiii
canim benim neyseki iyi haberlerle geldin ya sorun degil. ben yurtdisinda olunca kimseye teklif edemiyorum tlf verimmi diye :))canım ya vala tel nolarını unutmuşum tamamen ee doğumdan sonrada anca eve çıktıkk zaman bulamadımm tel giremedim net ayarlarım bozulmuşş sinirlerim bozulduu çokta sancım vardı zatenn halada var bu sefer çok zorlandım yaa talıaa doğum beni hırpaladııı ölee işte sen bebişin nasıl bakalım ne zamn geliyon memlekete sen nevşehirliydin dimi..
canim benim kasillmalarimda vardi duzenli olarak sonra dogum sancilairm basladi zaten . Ama benim kasilmalairm agriliydi zaten herzaman benim agrili geciyordu kasilmalarim surekli sanci cekiyordum sanki :)) agrisiz kasilmalar dogum belirtisimi bilemiyecem o yuzden :))Kızlar kasılma dakikalarım 9.56- 22.04- 22.13- 22.24- 22.35- 22.45 - 22..55 sancım yok ama ne olur cevap verin
hanımlar bişey sormak istiyorum dogum yapanlara
bu ara ailelere biraz canm sıkılıyo
dogum heyecanından cok o gun ailelerle ne sorunlar yaşancak diye kara kara düşünüyorum
pskolojım inananılmaz bozuldu
eşimle konuştuk doguma giderken kimseye haber vermeyelim diye dogumdan sonra haber verelim diyoruz
ne dersiniz ihtiyaç oluyomu sancı çekerken vs baskasına
kendi başıma halledebilirmiyim çıkamadım içinden
belki zzorlanırım ama öbür türlüde çok sorun yaşıcam biliyorum bıktım lafla sözle ugraşmaktan
patlama noktasındayım
ne yapim bana akıl verin
iyi geceler kızlar tefriciye topiğinde bir arkadaş kalmış okumayan (ceylinn38 .................. 300 OKUMADI) eğer haber yoksa biz okuyalım ve bitirelim diyorum malum zaman daralıyor
cnm senin kv.deni aslında biliyorum böyle olduğunu da ne bileyim belkiiiiii heves eder diye düşündüm ama doğru diyosun anam hiç heves etmesin totosunu sakın kaldırmasın sonra bir bakmışsın o doğuruyo eşinde onla uğraşıyo gerçekten o anda çocuk da sinirinden geri kaçar , sen haklısın cnm bir eşin gelsin yeter valla.....ayy kayınvalide gelip napcak, bana ayakbağı olur. birde onunla uğraşırım. o yetmez gibi eşimde o doğum yapmış gibi onla uğraşır. ben deliririm artık. tek doğum yaparım daha iyi. bir gece ortak sancı çektik kayınvalideyle, öngörülerimde ne kadar haklı olduğumu gördüm zaten.
70 yaşında , aslında dinç ama kendini yaşlılık psikolojisine baya baya sokmuş biri. bilenen ve ciddi bir rahatsızlığı da yok. unumu eledim eleğimi asayım tavrında. ben astırmadım o eleği tabi ama gene çoğu zaman asıveriyor eleği :)
ilk başta ben kahvaltı hazırlayıp yatıyordum. uyandığımda baktım kahvaltı tepsisini bile kaldırmamış. baktım ciddi ciddi hizmet bekliyor. başka şeylerde vardı zaten cırladım o şekilde en azından kendi işini yapıyor şu an. ufak tefek derleme toplama işlerini de yapıyor.
bebeğe bile bakmaya gönüllü değil ben çalışırken. annemin çalıştığını bildiği halde ona sen bakarsın dedi. ben bakamam unuttum, kendi çocuğuma da ben bakamamıştım falancı yardım etti dedi
gazete falan filan okur ama örgü öremezmiş. el kadar bişi bile örmedi bebek için. onun yaşlarında bi öğrencim vardı, daha düşkünce kayınvalidemden. hamile olduğumu öğrenince hemen bir patik ve yelek örmüş getirmiş. benim kv öztorunu ve ilk torunu olduğu halde minicik bir patik bile örmedi. ihtiyaçtan değil de insan bekliyor.
bir hastaneden nerelere geldim dimi. içimde bitmez bi kin var demekki :)
sancılanıp doğum yapcağımı sandığım gece eşim benle ilgilenmeyince tek gitmeyi bile düşündüm. çağırırım bir taksi tek giderim napim. hastanedeki hemşirelerden falan rica ederim artık. insanın en yakını, ortak can için kaygılanmıyorsa yabancıdan isterim daha iyi.
iyi aksamlar kizlar nasilsinizz biz geldik napiyorsunuzz bakalim
denizkizi yok canim bak bu defa sen yatmadan geldimm
gunduz birazcik okumustum gecmisi o yuzden cabuk bittii
napiyorsun sen bakalim sende hic tik yokmmu kiz bak milletin nisani geliyor suyu geliyor
hadi artik snein kizida görelimm
özel mesaj göndermeyi denedim ama sayıya ulaşamdığım için gönderemedim rica etsem sen gönderirmisin bugün yarın bitirelim cuma günü sezeryan olucam allah kısmet ederseözelden mesaj atsak iyi olur. en son ucon ilgileniyordu. ben bakmadım bile topiğe ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?