2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar kasılma dakikalarım 9.56- 22.04- 22.13- 22.24- 22.35- 22.45 - 22..55 sancım yok ama ne olur cevap verin

gerçek doğum sancısında ağrısız kasılma olur mu bilmemki.bende hep anlamıycam doğumun başladığını diyorum ama herkes anlamaman mümkün değil diyor.bence ağrın yoksa yalancı kasılmalardır.hem senin ikinci çocuğun değil mi şekerim:)senin bizden daha iyi bilmen lazım.

hanımlar bişey sormak istiyorum dogum yapanlara
bu ara ailelere biraz canm sıkılıyo
dogum heyecanından cok o gun ailelerle ne sorunlar yaşancak diye kara kara düşünüyorum
pskolojım inananılmaz bozuldu
eşimle konuştuk doguma giderken kimseye haber vermeyelim diye dogumdan sonra haber verelim diyoruz
ne dersiniz ihtiyaç oluyomu sancı çekerken vs baskasına
kendi başıma halledebilirmiyim çıkamadım içinden
belki zzorlanırım ama öbür türlüde çok sorun yaşıcam biliyorum bıktım lafla sözle ugraşmaktan
patlama noktasındayım
ne yapim bana akıl verin

bende senın gıbı dusunuorm ama esım haber wermeden duramaz ztn panık olur bendede bı kw.de war tam panık ııce gerıcek benı adım gıbıde bılıorm (((

bence sancı çekerken yanında birisi olsun bende istemiyordum ama sancılar gelince anladım destek arıyorsun can acısından napacağını bilemiyorsun ama tek kişi ve eşin yeter

bende senın gıbı dusunuorm ama esım haber wermeden duramaz ztn panık olur bendede bı kw.de war tam panık ııce gerıcek benı adım gıbıde bılıorm (((

off bizimi panik değil ama onu öyle yap bunu böyle yap burnumdan gelcek biliyorum
annemler sehir dışında zaten nişan fln gelirse haber vercektim
ama mahvolur annem yolda biliyorum
sanırım en iyisi sessiz sedasız halletmek
ama kayınvalidem hergun kontrole geliyo
dünyanın lafını sokup gidiyo
valla çıldırcam az kaldı

cnm annende mi gelmesin yani bir bayana ihtiyaç olur illaki bence ne bileyim eğer ailelerin arası çok da kötü değilse bence çağırın yaaa tek eşinle olmaz bence yada sana çok yakın bir bayan arkadaşın olmalı yanında
Kızlar kasılma dakikalarım 9.56- 22.04- 22.13- 22.24- 22.35- 22.45 - 22..55 sancım yok ama ne olur cevap verin
cnm benim bugünden beri aynı şekilde 10-15dk aralıkla kasılmalarım var dediğin gibi sancım yok sadece rahatsız edici kasılmalar ama sürekli :26:sancım da olmayınca önemsemedim :26:

bnmde cıldırmama az kaldı sabrımı zorluolar bıktım herseyden dayanamıorm dıorm ama umarım bebıslerımızı gordugumzde herseyı unuturuz Allahın ıznıyle

eşin sakin ve seni strese sokmayacak biriyse sadece onun yanında olması yeterli olur.zaten drlar sancı odasında yanıızda bir kişi olsun diyolar.kalabalık kesinlikle istemiyolar doğumu geciktirdiğini anneyi strese soktuğunu söylüyorlar.hatta doğum gçekleştikten sonra haber verin ailelere diyorlar.eşin yanında olcaksa da teli sessizde olsun diyolar.douma gittiğiizi de hbr vermeyin deniyo.sürekli aranıp hala doğurmadı mı sorularına maruz kalmamanız için.sancı odası loş ışıklı olmalıyış,kesinlikle sessiz sakin olmalı ve size müdahale eden insanlar olmamalı.kursta söylenenler bunlardı. umarım faydası olur.

canm benm ailem sehir dışında
ve çalışıyo yıllık iznini benm dogumum için kullancak o yuzden erken gelemiyo
önümüzdeki hafta içi düşünüyo gelmeyi
bende nişan fln gelince haber vericektim öyle atlayıp gelceklerdi
ama benm annemde rahatsız kalbinden gelene kadar mahvolur biliyorum geldiktn sonrada burda bi dünya tantana yaşancak eminim onlarımı düşünüyüm kendimi mi o anda

canm ne guzel yazmışşın valla rahatladım
eşim çok rahattır benide rahatlatır eminim
umarım alıyolardır yanıma
almazlarsa yapabilirmiyim acaba
yinede yanlız olmak benm tercihim sanki
o anda insan destek ister ama benm burda destek alabileceğim tek kişi eşim
Rabbim yüzüme baksın insallh
kimseye muhtac etmesin

özel ve devlette farklı uygulama varmış ama sen nerde doğum yapacaksın?özelde kendi odanda sancını çekiyormuşsun eşin yanında olabiliyormuş.sadece tam doğuracağın an doğumhaneye alınırken eşin girmesine izin verilmiyormuş dra müdahale etmeye kalkıyorlarmış:)orda da zaten 10-15 dakika sonra doğum oluyormuş.devlette çok sayıda kadın doğum sancısını perdelerle ayrılmış yataklarında aynı odada çektiği için eşin girmesine izin vermiyorlamış.eğer devlette doğum yapacaksın yanında bir bayanın bulnması iyi olabilir.

bende özelde yapıcam eltimde daha önce orda yaptı dogumunu ama eşini almadıklarını söylemişti yarın ilk işim onu öğrenmek olcak

inş.eşin girebiiyodur canım.ben eşim ve annemle gitcem bakalım nasıl olacak.eşim çok paniktir ama yanımda olsun
istiyorum.annemin yanında onun yanında olduğu kadar rahat olamam gibi geliyo.

sütün mü gelmedi canım :26: emzirirken bebegin kafasını vücudundan biraz yüksek tut, bide birdenbire hızlı çekiyorlar ya o anda bir anda çek ucunu agzındakini yutsun, boğulmasın minişimiz.
2 kaşının ortasınada arada bir parmagınla masaj yapar gibi dokun.

benim hastane odam hala konuşuluyor duyan gelmiş gibiydiii
bende annem ve kayınvalidem bir arada birbirlerini yer diye beklerken şu an 2 sıkı dost oldular..
hastanedeki halleri beklerken yaşadıkları ne bilim o anki atmosferde bekledigin gibi kötü şeyler pek yaşanmıyor..

eger ailelere haber vermicekseniz mutlaka yakın bir arkadasın yanında olsun bence, eşin ne kadar yardımcı olsada
bir bayanın yardımı gibi olmuyor..

avcılar hospital benm hastanm prosedur nedir bilmiyorum tam
yarın arayım bari muayeneyi bekliyemicem

artık sadece eşim oğluş ve ben kalmak istiyorum ama annem olmasa bazen hiç yapamam sağolsunya

bnmde cıldırmama az kaldı sabrımı zorluolar bıktım herseyden dayanamıorm dıorm ama umarım bebıslerımızı gordugumzde herseyı unuturuz Allahın ıznıyle
insallah canm insaşşlh
eger ailelere haber vermicekseniz mutlaka yakın bir arkadasın yanında olsun bence, eşin ne kadar yardımcı olsada
bir bayanın yardımı gibi olmuyor..

istanbulda kimsem yok canm
tek başımayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…