2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Pdnkdan haber var mı ne yaptı acaba keşke tel numarasını alsaydık doğurdumuki:26::26:

canimya cok gecmis olsun babana cok üzüldüm rabbim bir daha ayni aciyi yasatmasin insallahh( annenin iside gercektenm cok zormus rabbim yardimcisi olsun onunda kendisine bagimli bir koca cok zor olsa gerek ( bir yandan sende haklisin tabiki bu durumda anneni yaninda isteyeceksin senin hakkin bu ama annenide anlamak gerekir o durumda cok zor :)) insallahh sen dogurmadan gelmsi olur canim benim :))

iyi geceler canım. sen üç çocuklu bir annesin biz tek tabanca.senin uykuya daha fazla ihtiyacın var.
ahhhhhh ahhhh sorma canim sabahlari zombi gibi dolasmaya basladim evin icinde ama ne hikketme geceleri aliskanlikmi olmus nedir erken uykum gelmiyor uyuyamiyorum gunduzde hic uyumuyorum bir kac saatle uykumu almsi oliyorum bebegin dogsunda senide glrelim bakalim geceleri burda takilabilcekmisin

gözun aydin canim allah basigislasinn inssallahh küvezden cabuk cikar cabuk toparlar kendinii canim cidden cok kucukmus bebegin tmm parmak bebektir o simdii masallahhh
gözun aydin canim seninde rabbim bagislasin evladini gecmis olsun insallah sariligda cabuk gecer :))) sende en kisa zaanda kendini toparlarsin insallah :)))
ayy canim benim senin nisanin gelmis galibaa ve suyunda geliyorr hadi hayirlisi insallah cok beklemez bebegin artik cabuk gelirr :))) sezercik olmadan normal dogar insallahh

canim hayirli ugurlu olsun insallah hamileligini sonuna kadar yasarsin bu defa bebegini kucagina almak nasip olur insallah.
soruna gelince bebegin hareketlerini ilk hamilelikte hemen hissetmez cok zor ancak 20 li haftalardan sonra hissedebilirsin canim tabiki istisnalarda var burdada görduk biz erkenden bebeginin hareketlerini insallah sende yakinda hissedersin :))
ayy bizde bir zamanlar senin gibi bebegin hareketlerini konusuyorduk zaman en cabuk gecti aslinda cabuk gecmedi gibi gelyiordu hamileyken ama sidmi bakinca cok cabuk gecmiss. insallah senin icinde cabukca gecer :))

Bu da benim nazli pasam. Masallah deyip dua edin teteler, sutumuz gelsin de doyalim artik

OYYYY MASALLAHH PASANAA COK YAKISIKLI BUR YAA .rabbim bagislasinn cok zorladi seni gelmemek icin inat etti ama cok sükür kucagina aldin artik pasanii :)) cok gcmis olsun sanada bir an evvel kendini toparlarsin insallah

Pdnkdan haber var mı ne yaptı acaba keşke tel numarasını alsaydık doğurdumuki:26::26:
evet ya dun gidenlerden haber yok hala bende merak ettimm dogudumu acaba :))

TALIAA Bacım gene geçmişe mi daldın

GELDIM CABNIM BURDAYIM GECMISI OKUMAK DAH CO ZOR OLUYOR ARTIK KIZIM DURMUYOR ONLA UGRAS EMZIR FLNN PC ACIK KALIYOR SAATLERCE BAKAMIYORUM SIMDIDE UYAKIN ABLASIYLA BABASI BANA BIRAKMIYOR VERMIYORLAR KI EMZIRIMM ODA SESINI CIKARMADAN BAKIYOR ONLARAA
SEN NASILSIN NASIL OLDUN KIZIN NAPIYORR :)))

Son düzenleme:
Bu da benim nazli pasam. Masallah deyip dua edin teteler, sutumuz gelsin de doyalim artik

hayırlı olsun bebişleriniz annişler maşallah hepsine Allah sağlıklı,mutlu bir ömür versin inşallah

Acemiperi, hülyaErdem, cano bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun. Acemiperide doğurduğuna göre aranızda en kıdemliniz ben kaldım. Sıra bana gelsin artık (40+4)

canımmmmmmm çok şükür kavuştun nazlı oğluna geri gelmene çok sevindim inş biran önce iyileşirsin

allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasib etsin.senin adına çok sevindim.

maşallahallah nazarlardan korusun.topiğin en nazlı bebeği ilan ediyorum seni:)ama çok tatlısın...

Allah bağışlasın
çok tatlı içim gitti. şimdi olsa tadından yenmez

Allah uzun ömürler versin...

Acemiperiiii masallah oğluna çok yakışıklı. Allah huzurla büyütmeyi nasip etsin. En kısa zamanda iyileştirsin inşallah. Senin adına çok mutlu oldum.

allah analı babalı büyütsün maşallah keyfimiz yerinde ömrü uzun sağlık dolu olsun güle güle büyütün

hayırlı olsun bebişleriniz annişler maşallah hepsine Allah sağlıklı,mutlu bir ömür versin inşallah
Allah hepinizden razi olsun. Sizin dualarinizin da cok etkisi oldu ben inaniyorum. Sezeryan olmasina uzulmustum ama belki de normal doguramayacaktim, benim oglan fazla inatci. Asiri kasti kendini gelmemek icin. Herseyde bir hayir var buna inaniyorum.Insallah sikintilarim da gun gectikce azalir. Oglumun kasi gozu babasina cene ve burun bana benziyor. Aglamaktan sesi kisildi yavrumun. Inallah sutum de gelir tez zamanda

kızlar bu doğum sancıları totoya vurur mu
benim toto ağrıyor ve sızlıyor. acaba oturmaktan garibim ezildi mikalça kemiğim zonkluyor arada
bu kiloyu kaldıramadığını düşünmeye başladım.

Acemiperi, hülyaErdem, cano bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun. Acemiperide doğurduğuna göre aranızda en kıdemliniz ben kaldım. Sıra bana gelsin artık (40+4)
Insallah bir avazda kurtulursun. Seni cok iyi anliyorum

kızlar bu doğum sancıları totoya vurur mu
benim toto ağrıyor ve sızlıyor. acaba oturmaktan garibim ezildi mikalça kemiğim zonkluyor arada
bu kiloyu kaldıramadığını düşünmeye başladım.
Canim rahmi kasiyor sanci. Adet sancisi gibi kasik ve kalcaya da vuruyor. Geldiginde anlamaman mumkun degil. Kasilmayi cok net hissediyorsun cunku. En azindan suni olani oyleydi

bugun 41+0 ız doktorumuz 41+3 e kadar bekleyecek ve bu çarşamba suni sancı verecek artık son şansımız bu. olmadı sezaryen. bu kadar beklemişken sezaryen olmak hiç istemiyorum ama şansımızı sonuna kadar zorluyoruz ve artık sezaryen olsam bile üzülmeyeceğim. beklemek cok zor çünkü bu hafta geçmek bilmiyor yatmak oturmak yürümek zorluyor fazlasıyla. Acemiperi gözün aydın oğluna kavuştun sağ salim, darısı başıma muhtemelen aynı şeyleri yaşıyacağız çünkü benim hiçbir belirtim yok doğuma dair ağrı sancı gibi. Allah bana da yavruma kavuşmayı nasip etsin inş

41+0 mı Rabbim hayırlı bir doğum nasip etsin. Bence öyle düşünme. Sonuçta bebeğin ve sen sağlıklı olunda sezeryan, normal suni fark etmez.

Canim sezeryan olsa da uzulme. Agrisi sancisi bunyeye gore degisiyor ama elbet gececek. Bana doktor yatis verince aglmaya baslamistim zaten. Dogsun istiyordum ama oyle suni sanci ameliyat istemiyordum. Dogumda esimin olmasini cok istedim ameliyathanede. Feci korktum sanirim. Korku stres oldugu icin de bir yandan dua edip ustumden atmaya calistim. Sonrasi zor iste. Ama elbet bunlar da gececek. Hakkinda hayirlisi olsun. Bebegin herseyi unutturur emin ol

41+0 mı Rabbim hayırlı bir doğum nasip etsin. Bence öyle düşünme. Sonuçta bebeğin ve sen sağlıklı olunda sezeryan, normal suni fark etmez.

bebeğin suyu hareketleri iyi ben de 3 günde bir kontrole gidiyorum. doktorum sonuna kadar normal dogumu desteklediği için bekledik sağolsun. başka dr olsaydı çoktan kesmişti beni

çok teşekkür ederim, sen de haftanı doldurdun biliyorum Allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inş

Son düzenleme:
çok sağol canım. normal doguma eşim girecek ama sezaryene almıyorlar malesef en çok da yalnız olmaktan korkuyorum sanırım bebeği görünce unuturum inş herşeyi ben de

Deminden beri 2012 haziran anneleri paylaşım topiğindeydim yanlışlıkla oraya girmişim bu üyeler kim diyorum
Yeni yeni kişiler gelmiş diyorum hey yarabbim

TALIAA Canım nasılsın iyi misin ohh kızın yardımcı oluyor sana demi ne mutlu bende çıktım az önce habersizce
Bebek ağladı emzirdim altını 2 defa değiştrdim gazını çıkarttım uyuttum geldim

Merhaba bayanlar,
Doğuramayanlardan biri de benim sanırım. Artık çok yoruldum :) Sabırsızım. Ne kasılmam var ne sancım. Yalnızca popom cok acıyor sabahtan beri. Oturamıyorum, yatamıyorum. Bu bir belirti midir? :)
Bebeklerine kavuşan anneleri tebrik ediyorum. Yarın kontrolümüz var. Bakalım ne zaman başlayacak bizim Masal'ımız :)

evet cnm annemin çektikleri yaşadıkları hiç kolay değil hala da uğraşıyo , inanırmısın oturmaya arkadaşlarına bile gidemiyo , pazara bakkala, heryere babamla nefes alamıyorum diyo artık zavallım, babam eski halinde olsa annem otobüse biner biner gelirdi ama böyle olunca burda da burnundan getiriyo hadi geri dönelim diye tutturuyo, istanbulda büyümüş olan babam İstanbuldan korkuyo hatırlamıyo Bakalım bu perşembe ada cuma burdalarmış nekadar duracak , annem bir ay kalmak istiyorum diyo ama benim pek ümidim yok babam durmaz
cnm yaaa kızını anlatıyosun yaa bi heves ediyorumki benimkini kucağıma almak için, acaba diyorum benim kızımda böyle böcük böcük bakacakmı bana , şunu yapacakmı , bunu yapacakmı diye hayallere dalıyorum son 12 günüm kaldı....

Canım evet herişte vardır bir hayır, inşallah dikiş ağrılarında çabucak geçer ve biran önce bol bol sütün olur inşallah....

Benim doktorumda normal doğumdan yana ve çok ısrarcı. Ama yarın yatış yaptırır diye umut ediyorum. Gün içerisinde çok kasılmam oluyor hemde ağrılı :26:Ben cuma günü kontrole gittim doktor rahim olgunlaşmamış dedi. Üzüntüden koca bir tabak hurma yedim. Sabahına pembemsi kanamam oldu. Gün boyuda nişanım geldi hala gelmeye devam ediyor Etkisi var mı yok mu bilmiyorum ama sende dene istersen

Tebrik ederim Hülyacığım Allah analı babalı büyütsün.Gözün aydın olsun.sıkıntılarınızda geçer inşallah bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…