Kızlar benim bebeğim çok gazlı ya bide öyle ses çıkartıyor ki
Evdekiler bir silkeleniyor millet korkuyor valla
Zaten ışın tedavisi gördüğü esnadada gaz şampiyonu ilan edildi
Szin bebeklerinizde mi öyle sesli gaz çıkartıyor:26: büyük adam gibi sanki
Selam kizlar sancilarimin olmasına rağmen ben hala doğurmadım bir aydır sancı çekilir mı Eyy allahım artık biran once doğurmak istiyorum yarın rendevumuz var eğer kızımda doguma dair belirtiler yoksa sezeryanla doğurmak istediğimi soylicem
Doğuran bütün arkadaşları tebrik ediyorum cok gecmis olsun Rabbim anali babali büyütsün ve dogurmayanlara da Rabbim yardım etsin Hayirli kolay doğumlar nasip etsin insallah
Merve sen nasılsın prensesin nasillar
Allah seni ne etmesin emiDeminden beri 2012 haziran anneleri paylaşım topiğindeydim yanlışlıkla oraya girmişim bu üyeler kim diyorum
Yeni yeni kişiler gelmiş diyorum hey yarabbim
Merhaba bayanlar,
Doğuramayanlardan biri de benim sanırım. Artık çok yoruldum :) Sabırsızım. Ne kasılmam var ne sancım. Yalnızca popom cok acıyor sabahtan beri. Oturamıyorum, yatamıyorum. Bu bir belirti midir? :)
Bebeklerine kavuşan anneleri tebrik ediyorum. Yarın kontrolümüz var. Bakalım ne zaman başlayacak bizim Masal'ımız :)
Selam kizlar sancilarimin olmasına rağmen ben hala doğurmadım bir aydır sancı çekilir mı Eyy allahım artık biran once doğurmak istiyorum yarın rendevumuz var eğer kızımda doguma dair belirtiler yoksa sezeryanla doğurmak istediğimi soylicem
Doğuran bütün arkadaşları tebrik ediyorum cok gecmis olsun Rabbim anali babali büyütsün ve dogurmayanlara da Rabbim yardım etsin Hayirli kolay doğumlar nasip etsin insallah
Merve sen nasılsın prensesin nasillar
Tünaydın canlar dün girerim dedim ama giremedim bizimki 3 buçukta uyudu ancak
Şimdide zorla uyuttum hemen buraya geldm
27 mayıs pazartesi malum doğum için gittik hastaneye sabah erkenden kalktık dua ederekten düştük hastane yoluna
ben tedirginim hem heyecanlı hem endişeli karmakarışık duygular içindeyim.6buçukta hastaneye geldik yatışım yapıldı
odamıza geçtik nstye bağlandım hala sancılarım vardı 100'ü geçensonda takıldı serum bağlandı
doktorum geldi biraz konuştuk sonra annemle ve eşimle helalleşip doğumhaneye gitmek üzere odadan ayrıldım
eşi benimle geldi ama içeri almadılar.ameliyathaneye girdim.genel anestezi istediğim için komple bayılttılar beni
işte macera başlıyordu.Neyse her şey bitti ben ayıkmaya başladım ama ağlıyorum hıçkıra hıçkıra bebeğim iyi mi diye ağzımdan kelimele zor çıkıyor bebeğim diyorum
tak kafa gidiyor en sonunda biri duydu sesimi doktorun sana gereken açıklamayı yapacak dedi içime kurt düştü yne ağlamaya başladım
neyse odaya çıkarttılar beni.Allahım derinlerden bir ses geliyor ıngaa diyee işte o sese aşık oldum
hiç unutamam.yavaş yavaş ayıkmaya başladım bebeğimi kucağıma istedim tabi gözler kapalı ben hemen inceledim bir sorun var mı diye
parmaklarını saydım kulağını gözünü inceliyorum ama eşim ağlıyor annem ağlıyor bi aksilik var diyorum yada sevinçten mi ağlıyorlar diyorum
Meğer hemşire söylemiş eşime bebeğinizin ayağında ve dilinde sorun var diye eşim bayılmış bunları duyuncaneysee..
kaç kere sordum söylemediler yok bir şey dediler.o sırada doktorum beni muayene etmek için geldi annemgili dışarı çıkardı kapı hafif açıktı
niye moralinizi bu kadar bozuyorsunuz büyütecek br şey yok dedi.kalbime bir bıçak saplandı sanki
Mervenin haberi varmı dedi ben söyleyeyim dedi doktorum.geldi içeri bebeğinin ayağında bir problem var dedi
Gösterdi bana o an beynimden vuruldum bir yüzüne bakıyorum br ayağına ayak cansız lıkır lıkır sallanıyor bildiğiniz et parçası
içim yandı anlatamam.Ama güçlü olmak zorundaydım.Artık bir anneydim.neyse annemgl içeri geldi gene ağlamaya başladılar
bu kez kızdım en güzel günümüz bugün mahvetmeyin ya aklında zekasında bir sorun olsaydı diye
Kaynanamda tutturmuş vay buda mı gelecekti başımıza diye ağıt yakıyor deli mi ne ya kadın insanın öyle zoruna gidiyor ki evladı söz konusu olunca
Doktorlar geldi muayene ettiler ve 3 ay sonrasına randevu verdiler ameliyat için inşallah sıkıntısızca atlatırızda yavrumun ayağı düzelir
şimdi ise bakamıyorum ayağına içim gidiyor annelik çok farklı bir şeymiş benim ayağım olsa bu kadar üzülmem Rabbim sizlere yaşatmasın
İŞte bizim doğum hikayemiz böyle Allah'a binlerce şükrediyorum ki başka yerinde sorun yok diye
Rabbim olmayanlarada versin tez vakitte
minnoşunu yesinler senin maşallah tam vitrinlik bu annesi yaaaaaaa
Valla cnm birsey söylemedi gecen hafta gittiğimde nts de sancılarım ağrılarım çıktı benimde dururumumu iyi girmeyince seni acil bugun yasa yarın sezeryana alalım dedi o zaman bebek tarafı tabi son anda birde ultrasyonda bakalım dedi bı baktı ki kızım donmuş hadi bir hafta daha bekleyelim kizin dönmüş kanala girsin diye ama hala tik yok ben oyle hissediyorum kanala girmedi sanırım zaten son haftamıza giriyoruz çekilecek gibi degil gece hic uyku yok bana sabah yatıyorum gun boyu da cok haksız oluyorum uykumu alamadığım icin bizim kizin gelecegi yok sezeryani göze aldım komşum yaptı cokta zor degil degil dedi ben iki günde kalktım dedi arabbim herkese Hayirli kolay doğumlar nasip etsin insallahpeki doktorun bu sancıların kaynağı olarak bişey söylemiyor mu canım.hakikaten çekilecek gibi değil.günlerdir ağrım var diyorsun.zaten 10 günün kalmış.sezeryana alabilir doktorun artık.ama birde sezeryan sonrası ağrı çekmek var.onuda düşünerek hareket et bence.
sagol cnm benim senide Allah kurtarsın insallah evet az kaldı ama günler azaltılsa heyecan stres daha da artıyor günler geçmiyor sanki sende bugünlere gelince daha iyi anlarsın zaten valla cnm simdi de hic kolay degil bana inan ki artık sezeryani göze aldığıma göre demek ki durumlar vahim bacak bel ağrılarım cok sancılarda cabası tabiayy canımallah kurtarsın tez zamanda hayırlısıyla az kalmış kavuşmanıza sezaryende sonrası zor sanırım okuduklarımdan bu izlenimi edindim :44:
valla herkes için değişiyor durum.kimi sezeryan sonrası hemen ayağa kalkıyor kimi günlerce yatıyor.normal doğumdada dikişli olup günlerce eziyet çekenler var.allah senin için en sağlıklısını versin inşallah.birde kayınvalidenden sıkıldın hemen bebek doğsun istiyorsun galiba:)Valla cnm birsey söylemedi gecen hafta gittiğimde nts de sancılarım ağrılarım çıktı benimde dururumumu iyi girmeyince seni acil bugun yasa yarın sezeryana alalım dedi o zaman bebek tarafı tabi son anda birde ultrasyonda bakalım dedi bı baktı ki kızım donmuş hadi bir hafta daha bekleyelim kizin dönmüş kanala girsin diye ama hala tik yok ben oyle hissediyorum kanala girmedi sanırım zaten son haftamıza giriyoruz çekilecek gibi degil gece hic uyku yok bana sabah yatıyorum gun boyu da cok haksız oluyorum uykumu alamadığım icin bizim kizin gelecegi yok sezeryani göze aldım komşum yaptı cokta zor degil degil dedi ben iki günde kalktım dedi arabbim herkese Hayirli kolay doğumlar nasip etsin insallah
Sen nasılsın yok mü sende bişeyler
sagol cnm benim senide Allah kurtarsın insallah evet az kaldı ama günler azaltılsa heyecan stres daha da artıyor günler geçmiyor sanki sende bugünlere gelince daha iyi anlarsın zaten valla cnm simdi de hic kolay degil bana inan ki artık sezeryani göze aldığıma göre demek ki durumlar vahim bacak bel ağrılarım cok sancılarda cabası tabi
Valla cnm birsey söylemedi gecen hafta gittiğimde nts de sancılarım ağrılarım çıktı benimde dururumumu iyi girmeyince seni acil bugun yasa yarın sezeryana alalım dedi o zaman bebek tarafı tabi son anda birde ultrasyonda bakalım dedi bı baktı ki kızım donmuş hadi bir hafta daha bekleyelim kizin dönmüş kanala girsin diye ama hala tik yok ben oyle hissediyorum kanala girmedi sanırım zaten son haftamıza giriyoruz çekilecek gibi degil gece hic uyku yok bana sabah yatıyorum gun boyu da cok haksız oluyorum uykumu alamadığım icin bizim kizin gelecegi yok sezeryani göze aldım komşum yaptı cokta zor degil degil dedi ben iki günde kalktım dedi arabbim herkese Hayirli kolay doğumlar nasip etsin insallah
Sen nasılsın yok mü sende bişeyler
sagol cnm benim senide Allah kurtarsın insallah evet az kaldı ama günler azaltılsa heyecan stres daha da artıyor günler geçmiyor sanki sende bugünlere gelince daha iyi anlarsın zaten valla cnm simdi de hic kolay degil bana inan ki artık sezeryani göze aldığıma göre demek ki durumlar vahim bacak bel ağrılarım cok sancılarda cabası tabi
adet tarihime göre son tarih 13 haziran, kendi doktorum son tarihi 15 haziran olarak belirledi. daha var aslında ama beni şimdiden stres bastı ya gününü geçirirse diye. inş geçirmez.
13 haziran evlilik yıldönümümüz. o gün gelse aslında iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?