2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar benim bebeğim çok gazlı ya bide öyle ses çıkartıyor ki
Evdekiler bir silkeleniyor millet korkuyor valla
Zaten ışın tedavisi gördüğü esnadada gaz şampiyonu ilan edildi
Szin bebeklerinizde mi öyle sesli gaz çıkartıyor:26: büyük adam gibi sanki

canm maşşalh oğluna
çook yakışıklı bende kavuşmak istiyorum artık oğluma
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşşlh

oyyy yerimm yaaa
bizimkiler nasıl olcak acaba
gazını bile seviyo insan dimi

Selam kizlar sancilarimin olmasına rağmen ben hala doğurmadım bir aydır sancı çekilir mı Eyy allahım artık biran once doğurmak istiyorum yarın rendevumuz var eğer kızımda doguma dair belirtiler yoksa sezeryanla doğurmak istediğimi soylicem

Doğuran bütün arkadaşları tebrik ediyorum cok gecmis olsun Rabbim anali babali büyütsün ve dogurmayanlara da Rabbim yardım etsin Hayirli kolay doğumlar nasip etsin insallah

Merve sen nasılsın prensesin nasillar

doğum yaklaştı insan çok heyecanlanıyor acaba nasıl olacak,ne zaman olacak?Şimdilik normal gibi görünüyor benim ki ama bakalım hayırlısı.İnşallah herkes hayırlı ile kucağına alır bebeklerini.Kucağına alan arkadaşlara da bebekleri ile birlikte uzun ve güzel ömürler diliyorum.Allah bize de nasip eder inşallah...

peki doktorun bu sancıların kaynağı olarak bişey söylemiyor mu canım.hakikaten çekilecek gibi değil.günlerdir ağrım var diyorsun.zaten 10 günün kalmış.sezeryana alabilir doktorun artık.ama birde sezeryan sonrası ağrı çekmek var.onuda düşünerek hareket et bence.

Deminden beri 2012 haziran anneleri paylaşım topiğindeydim yanlışlıkla oraya girmişim bu üyeler kim diyorum
Yeni yeni kişiler gelmiş diyorum hey yarabbim
Allah seni ne etmesin emi aşıkmısın kızım sen

Amanda aman onun ortalığı gümbürdeten totsunu yeyim ben maşallah de kız çocuk en azından gümbür gümbür çıkarıyo gazını

ayyyy benimkide kakasını yaparken öyle ses çıkartıyo ki hala inanamıyorum çok komik

ya arkadaşlar denoz diye bir arkadaş vardı.aranızda nasıl olduğunu bilen var mı?en son 14 mayısta girmiş foruma.merak ettim baya.inşallah herşey yolundadır.gerçek adınıda bilmiyorum.bilsem doktoruma sorucam.çünkü ikimizde aynı doktora gidiyorduk.

aynen ya bende öyleyim 7 günüm kaldı ama hiç bir belirti yok bende de .Bazen kuyruk sokumum çok ağrıyo o kadar.

ayy canım allah kurtarsın tez zamanda hayırlısıyla az kalmış kavuşmanıza sezaryende sonrası zor sanırım okuduklarımdan bu izlenimi edindim :44:

Doğum sancısını merak eden iki erkeğin başına gelenler - YouTube
suni sancı çeken erkekleer

tek kelimeyle seni tebrik ediyorum canım
hep böyle güçlü ve inançlı ol ben niye bilmiyorum ama çok güzel şeyler olacak ağzından duanı eksik etme
kimseyi takma kızçenleee güzel sağlıklı günlere inşallah

minnoşunu yesinler senin maşallah tam vitrinlik bu annesi yaaaaaaa
kuzum benim
erva sultana bi şarkı armağann ediyoruum
http://www.youtube.com/watch?v=BVkxl-9yQsQ
kurbaan teyzesii onaaa

Son düzenleme:
Valla cnm birsey söylemedi gecen hafta gittiğimde nts de sancılarım ağrılarım çıktı benimde dururumumu iyi girmeyince seni acil bugun yasa yarın sezeryana alalım dedi o zaman bebek tarafı tabi son anda birde ultrasyonda bakalım dedi bı baktı ki kızım donmuş hadi bir hafta daha bekleyelim kizin dönmüş kanala girsin diye ama hala tik yok ben oyle hissediyorum kanala girmedi sanırım zaten son haftamıza giriyoruz çekilecek gibi degil gece hic uyku yok bana sabah yatıyorum gun boyu da cok haksız oluyorum uykumu alamadığım icin bizim kizin gelecegi yok sezeryani göze aldım komşum yaptı cokta zor degil degil dedi ben iki günde kalktım dedi arabbim herkese Hayirli kolay doğumlar nasip etsin insallah
Sen nasılsın yok mü sende bişeyler
ayy canım allah kurtarsın tez zamanda hayırlısıyla az kalmış kavuşmanıza sezaryende sonrası zor sanırım okuduklarımdan bu izlenimi edindim :44:
sagol cnm benim senide Allah kurtarsın insallah evet az kaldı ama günler azaltılsa heyecan stres daha da artıyor günler geçmiyor sanki sende bugünlere gelince daha iyi anlarsın zaten valla cnm simdi de hic kolay degil bana inan ki artık sezeryani göze aldığıma göre demek ki durumlar vahim bacak bel ağrılarım cok sancılarda cabası tabi

yaa benim de hiç bir belirtim yok geçen hafta bebek kanala girmemişti yarın kontrolümüz var bakalım bi gelişme var mı sanmıyorum ama.

valla herkes için değişiyor durum.kimi sezeryan sonrası hemen ayağa kalkıyor kimi günlerce yatıyor.normal doğumdada dikişli olup günlerce eziyet çekenler var.allah senin için en sağlıklısını versin inşallah.birde kayınvalidenden sıkıldın hemen bebek doğsun istiyorsun galiba:)
benimde geçen hafta 3-4 saat süren bir ağrı oldu.doğuruyorum sandım sonra geçti.ertesi gün nst de 60-70 falan çıktı ağrılar ama doktor sancı yok dedi.bende bişey hissetmiyorum zaten.ara ara adet sancısı ya da ishal sancısı gibi ağrı girip çıkıyor o kadar.benim göbek falan inmedi daha vakti var baya galiba.ama çok ağırlaştım.koltuğa otururken kalkarken eziyet çekmeye başladım.

Asil bu haftadan sonra inermis biraz daha bekle en azindan gunune kadar.Seninle ayni gunlerimiz, buyuk ihtimalle sezeryan olmam gerekecek ama yinede azda olsa sansimi deneyip bekliyorum.Dun ve bugun cok yurudum carsamba kontrolumuz var bakalim dr. Nediyecek.
Bende cok sabirsizlaniyorum insallah en kisa zamanda gelirler.

doğum yapanları tebrik ediyorum.

dün gece gene güçlükle uyudum. uyumak da denmez aslında. eskiden sağa beş dakika sola beş dakika şeklinde uyuyabiliyordum. şimdi ne tarafa dönersem döneyim uyuyamıyorum.

bu arada bana suni sancı yolu gözüktü galiba. annem 3 çocuğunu da suni sancıyla doğurmuş. ben ve kardeşim köyde doğmamıza rağmen. şaşırdım.benim sancım olmuyordu iğneyle sancı yapıyorlardı dedi annem. doğumlarım çabuk oluyordu ama dedi. 2 saatte doğuruyormuş. sancıdan sonra.

bakalım benimki de anneminki gibimi olacak.

adet tarihime göre son tarih 13 haziran, kendi doktorum son tarihi 15 haziran olarak belirledi. daha var aslında ama beni şimdiden stres bastı ya gününü geçirirse diye. inş geçirmez.

13 haziran evlilik yıldönümümüz. o gün gelse aslında iyi olur.

benim de 18 haziran evlilik yıldönümüm. 2 gün geç gelirse bebiş tuttururuz. eşimde diyo 18inde gelecek ben biliyorum diye ama bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…