2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

allah analı babalı büyütsün maşallahh çok şeker ya
bu topiğin bebişleri birbirinden güzeeller

soğanı bizzat ben denedim ilk doğumum maşallah ne yara ne bişi sezeryan olmama rağmende sütüm hemen gelldi

gözünüz aydın tatlım tebrik ederim...

bende aynı şeyi yaşadım canım banada hap verdi çok uyku yapıyodu
stresten kaynaklanıyo dedi ilacı 5 gün kullandım baktım geçti kullanmadım
bide doğuma gideceğim gece iyice uyuzlandım, gerçekten stres
relaaaxxx
doğumuda yaptım hiç bişi kalmadı gerçekten

maşallah ona
acemiperide dogurduguna göre herkes gönül rahatlıgıyla dogurmaya başlayabilir
hadi kızlar start verildiii

ayneeennn valla bende öle dediim şimdi herkes doğurabilir

gecikmesinde erken düşsün annesi seninde dert ettiğin şeye bak
bizimkide maşallah 5 günlükken düştü
k. valide falan bu çok hızlı olacak aceleci diyolar

Arkadaslar iki sanci arasinda agri hic olmuyor mu yoksa yinede hafif bir agri rahatsizlik hissi oluyor mu?

maşallah herkesleer doğuruyoo yaa aferin kız sizee
oğluşunun adıı pek güzelmiş annesii
kilosu boyuda maşallahı var paşanın en yakın zamanda fotoo istiyoruz

gözün aydıın cicimm allahım yavruşunu sana bağışlasın..
prensesii öp bizim için kooklaa
tabrik ediyorum tekrardaaan

oyy alllahım maşallah hergün binlerce bebiş doğuyo yaa
sanki hiç doğum yapmamışım gibi nasıl heycanlanıyorum
tebriikk ederim canım benim

ne demek canım seve seve
ya anlamadığım sen gelmeseydin bunlar paşa paşa bakmayacakmıydı ne o
yolunu gözler gibi uyuz oldum
allahım kadın cazı tez zamanda kurtarsın inşallah...
senin bebişin var olmasa neyse bu ne düşüncesizliktir

yapıştırmadır canım artık dikiş pek kalmadı beniimde sağ tarafımda dikişin bittiği yere doğru bi misket kadar
sert bi beze geliyor elime bende korktum iltaap falamı oldu diye
birine sordum fazlalık etleri bir araya topluyolarmış herkeste olurmuş

Benim de akıntım yani nişanmış seninki ile aynı oldu ilk gün pembemsi, ardından bugün kahverengimsi. Doktora sordum akıntı devam edebilir ve kahverengi olmasının sebebi açılma başlamış olabilir dedi. Benden hiç su gelmedi, yalnız benim geçen Pazar' dan beri sancım var. 2 gün çok şiddetliydi 100-120 oluyordu ama doğuramadım:) Ben de yarın kontrole gideceğim, bakalım hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi alalım kucağımıza artık inşallah.

ıı aksmalar hanmlar 37 hastamısdayız ama paşama gore 39 dayız snaırımmkac gudnur agrım var ama gaz sancısı gıbı cunku gaz yapamıyorumm af edersnız ıshal durumum var ama gaz yapamıyorum da karın agrısı yapıyorrr normalmıdrı dunden berı asırı ıshal durumu var zaten gebelıgın basındna berııd ır hep ıshal durumuydu 2 gundurkı cıddı olduu:18::18:dr demedım cunku geldıkden sonra olduu bu gunlerde bırde asırı yorgun halım var halsızımm uykum gelıyro sureklııı (annem oglanın sancısı uyku yapar dedıydı bu arada ) dr sık yuruyus ve dus dedı sımdı yuruyusden geldık asırı uykum var dus alcam naamı kılıp hopp yataga cnm hıc bır sey
ıstemıyorrrrrrrrrrrrrrrrr

gecmıse bakamıyorum bıle cok yorgun halım varrr cok da meraklardayım kım ne yaptı afola yaaaaaaaaaa

Arkadaslar iki sanci arasinda agri hic olmuyor mu yoksa yinede hafif bir agri rahatsizlik hissi oluyor mu?

Ben de hafif rahatsızlık oluyordu, ama 100lük sancı bittiğinde insan gerçekten oh diyor, zaten ben kan ter içinde kalıyorsun sancı varken.

Bir de bebeğin hareketlerinin azaldığını söylemişsin, benim de bebeğimin azaldı. Doktora söyledim, yerleri daraldı dedi, ama günde 10 seferden az olmasın dedi. Benim o kadar az değil, sadece eskiden çok hareketliydi, karnım bir sağa bir sola gidip geliyordu. Seninki o kadar azaldı mı?

öncelikle geçmiş olsun yalnız ishal tehlikelidir, dikkatli olun. Çok fazla sıvı kaybı oluyor ve sıvı kaybı erken doğuma sebep oluyormuş. Bu hafta ishal ve kusmadan dolayı 2 gece hastanede yattım ben. Sıvı kaybından dolayı biranda sancım başladı, 2 gün sancı çektim, sonradan rahatladım. Çok fazla su içmek önemli, ama bence doktorunuzla konuşun biran önce.

acemiperi doğurmuşsun hayatım bebişe bayıldım.. allah sağlıklı uzun ömürler versin..

mervecim bebişin çok güzel maaşallah şükür çok ciddi sıkıntılar değil çözülebilecek problemler ,rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin..

tam okuyamadım geçmişi doğuran arkadaşların hepsini tebrik ediyorum..

doğurmayan arkadaşlarıma ve tabi ki kendime de rabbimden sağlıkla, sorunsuz bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı dilerim...

daha dun dr daydım paşamın suyu gayet ıı dedı dr mm uz ve gun ıcınde bol ca su ıcıyorum ıcmeye calısıyorum ınls sorun olmaz kı daha devam ederse gorusurum ınsl dr laaa

kızlar acemı perı nın bebgı hangı sayfadasa bana da gonderın sayfa sayısını yaa cok merak dayımmmmmmmmm odvımı yapmadım ıcın goremıdm deeeeeeeeeee

talım ogluna maaslalah bende dogurmak ıstıyorum artıkk bıraz erken ama bananee yaa askımı ın askını ıstıyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
paşaları gorunce ıcım gıdıyor artıkınnn cok tatlı pşaan allahbagıslasın ınsll

sutun ıcınde kur sogan onerıyorum ve senn yıyecegın yemege sen bılmeden bırısı ya metın yazarsa sutun artar dıye duydum arapça yazarsa daha ıı ınslll dua ıle sutn delıgr ıns

sagolasın cnm benımm cok sukur hersey yolundaa

Saga sola gitmeler bu hafta kesildi ayni zamanda dun ve bugun ne yersem yiyim solada yatsam cok cok azdi hareketleri gercekten korkmaya baslamistim.Ama suan son 2 saatdir hareketleri cogaldi hatta cok cok artti ve 15 dk dir hickiriyor sukurler olsun.Biran once dogsada su stresten kurtulsam

Selam kızlarrr

10 gündür foruma giremedim. meleğimle uğraşmaktan fırsat bulamadım

hem suyum hem de bebek hareketleri azaldığı için aniden sezeryana alındım. 31 mayıs 2013 tarihinde yavruma kavuştum
Rabbim bekleyen herkese kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin..

ben genel anestezi olmayı tercih ettim. çok rahat oldu benim için. hem de kolaylıkla uyandım ve çabuk kendime geldim şükürler olsun ki.. ilk gün sezeryan yeri yüzünden biraz zor geçti ama ertesi gün rahattım. kalktım hemen yürümeye başladım

kızlar sezeryan ile doğum yapacaklara tavsiyem ilk gün mutlaka yürüyüş yapın.. tabi hemen kalkamazsınız ama benim ameliyatım sabah 8deydi akşam üstü yürütmek için hastabakıcılar gelip kaldırdı. ilk an da çok zor oldu ama sonra açıldım. ne kadar yürürseniz o kadar çabuk kendinize geliyorsunuz.

benim bebişim gündüzleri uyuyor geceleri uyumuyor.. bir haftadır pek fazla uyuduğum söylenemez ama olsun tatlı geliyor şu an bana. o yüzden henüz doğurmadıysanız bol bol uyuyun

slm kızlar ii geceler bugün benim için yorucu bi gündü kayınvalidem sabaha karşı gitti annemde sabah sekizde geldi.
ve 3.günü bebegimin göbegi düşmüştü bugün annemle banyo yaptırdık oglumu.hiç korkmadı aglamadı çok sevdi yıkanmayı.bi kaç tane fotografını cekmişti teyzesi koymadan gecemiycem

bugün 6 günlügüz

Eklentiler

• $IMG_1186.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_1188.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_1202.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_1205.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar benim bebek hala yukarda son gun 13.haziran.doktor bekliycez diyor bense cok gerginim.boyle olup normal doguran var mi suni sanciyla falan

ben de böyleydim normal doğum denediler suni sancıyla belki iner diye 8 cm açıklık olana kadar 9 saat boyunca sancı çektim ama bebek inmedi bence boşu boşuna sancı çekme sezeryanda ısrar et ben ısrar etmediğime pişmanım sancı çekmemin tek faydası sütüm çabuk indi

ya çok tatlı boncuk boncuk

doktorum banada bi hafta bekler sonra suni sancı veririz dedi
bende cok korkuyorum suniden umarım gerek kalmaz
ama oğlum kendliğinden gelmezse yınede suniyi denemek isterim sanırım sezeryandan önce:26:

Son düzenleyen: Moderatör:

benim oğluşda 31 mayısda geldi benimkide gündüz uyuyo gecede 2 3 kere kalkıyo emip uyuyo ama sabah 7 çıldırma saatimiz ağlarken kendimizden geçiyoruz

Acemiperi sonunda kavuşmuşsun nazlı oğluna.Maaşallah çok tatlı.İnşallah en kısa zamanda sütünde gelir..

Bizimde doğum tarihimiz belirlendi. 15.06 da kızıma kavuşuyorum inşallah.Artık geri sayım başladı

Deminden beri 2012 haziran anneleri paylaşım topiğindeydim yanlışlıkla oraya girmişim bu üyeler kim diyorum
Yeni yeni kişiler gelmiş diyorum hey yarabbim

bu bebekler akil birakmyior diyii kafada bende bugun sana neden kizin fotosunu eklemdin diye yazmistim sonra hemen aklima geldi ya boncuk bocuk bakan kizinin gözleri :26::26:cok utandim kendimdne eklediye mervis dedim kizdim kendime

saol canim iyiz biz cok sukurr ayni gaz cisi sanciisi ugras dur istee artik ayy sorma cok yardimci oluyor daha cok kiskaniyorr hic kucagindna indirmek istemiyor uyutmuyacak cocugu elinde olsaee bende haliyle kiziyorum uyumasi gerek onun diyee anlamiyor ama iste

canimya allah yardimcisi olsun annenin babanada acil sifalar versin insalalh eskisi giib olur :)) annende insallah yanind auzun sure kalabilir canim benim :))senin kizinda yakinda gelcek merak etme cok az kaldi bak benim de doguma 12 gun kala kizim dunyaya gelmisti kim bilir seninkide dogabilirr bguunhadi insallahhhhhayyy cok tatli bir kizn olcak ben eminim bundan cünküüü annesi cok seker cok tatlii

benim kiz gazini daha cok agzindan cikariyorr gegirme yoluyla birde kakasiyla atiyor daha cok ama o zaman bir birakiyorr masallahh komsu duycak diye korkuyorum bende babasida diyor annesine cekmis bu kizcunku hamileyken baya bir gazmana dönmüstüm bende:26::26::26: ervosunda masallahi varmiss canim benim yaa

canimya benimde öyle agrilarim vardi devamli bir ay degil hatirlyiorsan ben son 3 ayi surekli agrilarla gecirdim ( sende benim gibi agrili geciyorsun son aylarii az kaldi sabret canim birzacik daha :)))

aaa evet ya o da coktan beri gözukmuyr dogummu yapti yoksa hatta ben sanki onu dogum yapti diye animsiyorum:44:ama yanilmisda olabilrimm cok kisi gelmiyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…