2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hiçbi belirti yooookkk
bugün uzun bi yüryüş yapcam
bi yoraym kendimi bakayım...
bi tabak da hurma
hıhh ıyıce orul yuruuuu acılman da kolay olurrrr ustunede hurma ohhh sıfa nıyetıneeeeeeeee
wuu aman ınsl sezeryan olmaasınız yaa bellı bır aıcılmanın olması gerekıyor sunı ıcın ya ondandır belkıde dr denememesııı cnm

dr onemlı zaten ıcıne sınmesı bıızm dr o konuda cok rahtalatıcı hayırlıs ı ınsl..nerde oturuyorsun bız belsın deyız paşmlaaa buralımısın bıs Yozgat lıyız dr guvenıyorsan no problem cunku ora-ya sezeyan yanlısı dıyorlardıı

doğuran gidiyo doğuran gidiyo
biz kaldık ya burda anacım
iki üç kişi dışında yazan yoookk
o yusen sonları hıc sevmemm ıkı tıpıkde takılıyorum ben ya paşamın gelısmı hazıran gosteryr regl se 5 temmuzzz hehe temmuz topıgı full onlıne suanda onlarada ddım bır kac hafta sonra hazıran topıgı gıbı bos kalıcak burasıdaaaaaaaa

VEEE BENDE ANNE OLDUM.

Bebeğim 09.06.2013 tarihinde 08.25te dünyaya geldi.yazmıştım size cumartesi suyum geldi.hastaneye gittik sabaha kadar açılma ve ağrı bekledik ama olmadı.dr um suni sancı versek bile bebek kanala inmedi doğmaz dedi ve zorunlu olarak sezeryan oldum.sütüm daha gelmedi.süt gelmese bile emziriyorum biran önce gelsin diye.mamayla beslemek zorunda kalıyoruz.bebeğim uyuyo şuan .allah herkese böyle bir duygu nasip etsin.o kadar güzel ki.sabaha kadar ona birşey olacak die uyuyamıyorum.
darısı bebeğini bekleyenlerin başına.allah herkese sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin.

evet öyle diyorlar ama bildiğim herkes normal doğuruyor.sanırım hükümetin sezeryan politikasından kaynaklanıyor her yerde bu normla doğuma zorlama.bizde esenyurtta oturuyoruz.bu arada eşim de yozgatlı ben niğdeliyim.kayseride karar klıdık :))

yarın bakacak açılmaya off gerildim yaa
canım benım acılma muaynesınde de aynı skeılde kendını derın bır nefesalarak serbes bırak canın acımas kı ondan korkan kısı normal dogumda ne yapsın dımı ama posıtıf dusun stres yapam sımdıdennnnnn

cnm hadi gözün aydın çok tebrik ederim. O tatlı kızını da çok merak ediyorum fırsat bulduğunda doğum hikayeni de ekle cnm ....

HulyaErdem;

buda oğluşum Yusuf Efe...

Eki Görüntüle 732290 Eki Görüntüle 732291 Eki Görüntüle 732292 [/QUOTE] Cnm gözünaydın tebrik ederim. maşallah oğluşuna çok tatlı ya bu bebekler birbirinden güzel bakmaya doyulmuyo Allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Cnm hadi hayırlısı inşallah herşey gönlüne göre olur ve kolayca doğurursun haberlerini bekliyoruz cnm....

doğum gerçekleşmiş kızlar
darısı biz bekleyenlerin başına
detayları kendisi paylaşıcak sonra
Aaaaa hadi hayırlı olsun loverlover da doğurdu sıra bizde artık

hiçbi belirti yooookkk
bugün uzun bi yüryüş yapcam
bi yoraym kendimi bakayım...
bi tabak da hurma

üfff aynı cnm yaaa heryerim ağrıyo ama kızımın geleceği yok gerçi bende bir alemim annem gelmeden gelmesin de ama annem gelincede hemen gelsin 4 gün daha sabır sonra bende hopliycam zıplıycam, hurmadan miğdem bulandı ama hurmaya boğucam kendimi

doğuran gitmek zorunda kalıyo desek canım yaaa :)))
bebğin emmesi, gazı, o uyursa dinlenme molası derken fırsat kalmıyo girmeye
bu arada bugün yarın gelir seninkide ben 39+3 de doğurdum üstelik hiiiiiiiiç bi hareket yoktu öncesinde sadece vaktini bekliyo minnak

günaydın kızlar ben de erken kalkanlardanım her sabah erken kalkarım da şimdi daha başka ..yarın doğumm var Allah nasip ederse dua edin

doğum gerçekleşmiş kızlar
darısı biz bekleyenlerin başına
detayları kendisi paylaşıcak sonra

bebekleri olanları tebrik ediyorum,doğuma gidecek arkadaşlarımızada allah yardım etsin,bir avazda inşallah.

Ben de yarın gidicem açılmaya bakıcak ama ağrı sızı yok
Eşim dalga geçiyor artık ben hurma yiyip yürüdükçe merdiven inip çıktıkça falan
Diyor: ne çektin be hurma yedin olmadı merdiven indin çıktın yok yürüdün olmadı ne çektin be sen hayatım:)
Bi de arayıp bebek daha gelmedi mi diye soranlara bizim oğlan olayların durulmasını bekliyor böyle bir dünyaya gelmek istemiyor diyor artık işin dalgasındayız yani hiç doğurmayacakmışım gibi gırgır şamata gezip duruyoruz:))

ütütmü yaptımda geldımmmmmmmmmmmcok sukurrr

yarın bakacak açılmaya off gerildim yaa
ben bebek tedaıvısnde cok gordugum ıcı o tarz seyerı asagı yukarı anlıyorum senı korkardım ama yaptın bıtt ama sımdı paşama kavusmak cın yapılacak ınsllbol pozıtif enrjıııııııı
yok yok korkmuyorum da iğreniyorum

ilkini atlat alışıyosun alışılmasa ben alışamazdım. hepsi geçiyo gidiyo yeterki sonu güzel olsun
ınsll sonuda gusel olurrrrrrrrrrrrrr

ohh sen elınden gelenı yapda oglan bebelerı beklermıs yaa beklesınn oda sen elınden gelenı yaptın gerısı ona kalmısssssssss

çatı muayanesinden korkacak ne var anlamıyorum bende 3 gün önce yaptırdım 1 dk lık bişey yani çıkıp iniyosun,çatı dan korkanlar birde normal dogum düşünüyor ya ne tuhaf,onda ne yapacaklar acaba ne de olsa 20 kemigin kırılmasına bedel.

Kendi doktorum bebek kanala girmeden suni sanci verdigimizde %90 sezeryanla sonuclaniyor o yuzden pelvise yerlesmemis bebek icin suni sanci vermiyorum demisti.
Akrabamizin gittigi dogumcuda 41. Haftayi bekledi sonra biraz elle mudehale etmis ve ilac yerlestirdi sonra kizin hafif sancilari olmustu bebek kanala inmeden suni sanciyi takti ve butun gece pilates topunun ustunde ziplatti acilmasi belli bir seviyeye gelince auyunu patlatip epidural takti, epidurali taktinca acilma hizlandi ve sonuc normal dogum yapti.Ben gittigimde odada fildir fildir dolaniyordu, simdi bende bu doktora devam ediyorum cunku ne yazikki benim doktorumda sezeryana yonlendirdi bende bu doktora muayane oldum bekleyebilirssin sadece bebgin kafasi iri pelvise yerlesmezse sezeryanla aliriz dedi.Sansimi denicem olmazsa olmasin ama Allah bunun yolunu vermis eskiden bu kadar sezeryan mi vardi hepimiz normal dogmadik mi simdi listeye baksak 30 kisiysek bunun 2 tanesi normal dogurmus geri kalan sezeryan hepsi mi riskli.Kesinlikle sezeryana karsi degilim ama bizim normal istegimize ragmen en ufak seyi risk gorup bizi hemen ameliyat masasina oturtmalarina kiziyorum.

biz cıktık pşamla markete doguru yuruyecegız bas bassssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…