hıhh ıyıce orul yuruuuu acılman da kolay olurrrr ustunede hurma ohhh sıfa nıyetıneeeeeeeeehiçbi belirti yooookkk
bugün uzun bi yüryüş yapcam
bi yoraym kendimi bakayım...
bi tabak da hurma
wuu aman ınsl sezeryan olmaasınız yaa bellı bır aıcılmanın olması gerekıyor sunı ıcın ya ondandır belkıde dr denememesııı cnmcanım bende bugün doktora gittim.tık yok yine.doktora doğumu başlatsanız suni sancı ile dedim.suni sancı için bazı şartları sağlaman lazım dedi.keşke her suni sancı verdiğimiz doğurabilse dedi.sanırım sezeryan olacağım.son gün 13 haziran.iyice stres sardı beni.
dr onemlı zaten ıcıne sınmesı bıızm dr o konuda cok rahtalatıcı hayırlıs ı ınsl..nerde oturuyorsun bız belsın deyız paşmlaaa buralımısın bıs Yozgat lıyız dr guvenıyorsan no problem cunku ora-ya sezeyan yanlısı dıyorlardıınormal doğuma çok zorluyor şu an ama benim 2 günüm kaldı ne sancı ne bişey var.bugün suni sancıyı sordum onun için bazı şartların sağlanması lazım dedi.vermem demedi ama veririz de demedi.yarın muayene edecek.aslında hümayı bende pek beğenmiyorum.ssk gibi ama doktor güven veriyor bana.hayırlısı bakalım.
hıhh ıyıce orul yuruuuu acılman da kolay olurrrr ustunede hurma ohhh sıfa nıyetıneeeeeeeee
wuu aman ınsl sezeryan olmaasınız yaa bellı bır aıcılmanın olması gerekıyor sunı ıcın ya ondandır belkıde dr denememesııı cnm
o yusen sonları hıc sevmemm ıkı tıpıkde takılıyorum ben ya paşamın gelısmı hazıran gosteryr regl se 5 temmuzzz hehe temmuz topıgı full onlıne suanda onlarada ddım bır kac hafta sonra hazıran topıgı gıbı bos kalıcak burasıdaaaaaaaadoğuran gidiyo doğuran gidiyo
biz kaldık ya burda anacım
iki üç kişi dışında yazan yoookk
dr onemlı zaten ıcıne sınmesı bıızm dr o konuda cok rahtalatıcı hayırlıs ı ınsl..nerde oturuyorsun bız belsın deyız paşmlaaa buralımısın bıs Yozgat lıyız dr guvenıyorsan no problem cunku ora-ya sezeyan yanlısı dıyorlardıı
canım benım acılma muaynesınde de aynı skeılde kendını derın bır nefesalarak serbes bırak canın acımas kı ondan korkan kısı normal dogumda ne yapsın dımı ama posıtıf dusun stres yapam sımdıdennnnnnyarın bakacak açılmaya off gerildim yaa
canım benım acılma muaynesınde de aynı skeılde kendını derın bır nefesalarak serbes bırak canın acımas kı ondan korkan kısı normal dogumda ne yapsın dımı ama posıtıf dusun stres yapam sımdıdennnnnn
ilkini atlat alışıyosunyok yok korkmuyorum da iğreniyorum
cnm hadi gözün aydın çok tebrik ederim. O tatlı kızını da çok merak ediyorum fırsat bulduğunda doğum hikayeni de ekle cnm ....canlar ben cumartesi akşam 10 da doğurdum
müsait olamadığım için yazamıyorum pek annem yanımda
gündüzleri kv de geliyor gelen giden ve kızım
doğum hikayemi hemen yazmak istemiyorum gözünüz korkmasın
kızımı gördüğüm an dışında hayatımın en zor en felaket günüydü diyebilirim
doğumumu hiç güzel hatırlamayacağım malesef
ama kızım çok tatlı görseniz
müsait olduğumda resim de koyucam mutlaka
Cnm hadi hayırlısı inşallah herşey gönlüne göre olur ve kolayca doğurursun haberlerini bekliyoruz cnm....1 saat önce pembe çok az bir kan vardı tuvalet kağıdında şimdide sancılarım başladı. Belimden belimden vuruyor ve hareket edemiyorum baya baya canım yanıyor. Çarşambaya kalmıcak sanırım. Hastanede anlattıklarına göre bu doğumun ilk aşaması imiş. Sancılar sıklaşana kadar evde kalıcam 3 dk da bir olursa hastaneye gidicez. Zaten çok yakın bize. Birden heyecanlandım. Aslında çarşambadan önce olsun istemiyorum doktorum yarın akşama kadar şehir dışında. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah doktorumu bekler yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bi 24 saat daha beklesin.
Aaaaa hadi hayırlı olsun loverlover da doğurdu sıra bizde artıkdoğum gerçekleşmiş kızlar
darısı biz bekleyenlerin başına
detayları kendisi paylaşıcak sonra
hiçbi belirti yooookkk
bugün uzun bi yüryüş yapcam
bi yoraym kendimi bakayım...
bi tabak da hurma
doğuran gidiyo doğuran gidiyo
canlar ben cumartesi akşam 10 da doğurdum
müsait olamadığım için yazamıyorum pek annem yanımda
gündüzleri kv de geliyor gelen giden ve kızım
doğum hikayemi hemen yazmak istemiyorum gözünüz korkmasın
kızımı gördüğüm an dışında hayatımın en zor en felaket günüydü diyebilirim
doğumumu hiç güzel hatırlamayacağım malesef
ama kızım çok tatlı görseniz
müsait olduğumda resim de koyucam mutlaka
şu an sütüm gelmiyor en büyük derdim o
cumartesi doğurdum ama hala ağız sütü denilen koyu sarı yoğun kıvamlı süt geliyor
o da çok az
ben de mama takviyesi yapıyorum napiyim kızımın aç kalmasından iyidir
ama içim hiç rahat değil
göğüs uçlarım felaket acıyor her emzirişimde ağlıyorum
ona rağmen vazgeçmicem sütüm gelene kadar emziricem
zaten sağıyorum sürekli ama dedim ya çok az geliyor
napıcam bilmiyorum ya üf
dua edin canlar sütüm gelsin aksın bol bol
süt kanallarım tıkanacak diye de ödüm kopuyor
bizde gelişmeler kısaca böyle
geçen hafta pazar gecesi sancılandım .. önce mide ağrısı zannettim doğum sancısı olacağı aklıma bile gelmedi çünkü daha 3 hafta vardı.. ama sabaha karşı dayanamayınca hastaneye gittik ve ebe açılmam olduğunu söyledi.. doktorum geldi oda muayene ettikten sonra açılmam olduğunu ama çatımın dar olduğunu söyledi.. bebişimde daha dönmemişti zaten .. sezeryan zorunlu oldu ve pazartesi öğlen 14:30 da sezeryana girdim.. ameliyat gayet başarılı herşey yolundaydı taa ki gece olup uyuşmam geçene kadar .. ameliyat sonrası gaz çıkarmam gerekiyodu ve çarşamba öğlene kadar bi türlü yapamadım.. okadar iğne ilaç serum fayda etmedi .. ameliyatlı halimle 3 gün yatak yüzü görmedim.. sürekli yürüyüş yaptırdılar..tekrar lavman yaptılar yine fayda etmedi..iki kez genital tüp taktılar makattan..iğrençti.. kaç saat içimde bi hortumla bekledm.. neyseki 3. gün öğlene doğru rahatladım.. ancak ozaman oğluma bakabildim.. gaz sancısı ne zormuş.. düşmanıma dilemem.. bu arada sütüm gelmedi ve oğlum aç kaldı sarılık oldu 4. gün ışık tedavisi gördü.. şükür şimdi iyiyiz ama .. emmekte zorlanıyo.. doktor tembellik ediyor diyor .. alıştırmaya çalışıyorum.. bakalım inş alışır.. tüm ağrısına sancısına zahmetine rağmen ne müthiş bi duyguymuş bu annelik.. tarifsiz.. phptoterapy deyken gözlerine bant taktılar etkilenmesin diye.. 24 saat gözümü kırpmadan onu seyrettim.. bandını açmasın diye.. Rabbim olmayan herkese versin inş..
buda oğluşum Yusuf Efe...
Eki Görüntüle 732290 Eki Görüntüle 732291 Eki Görüntüle 732292
1 saat önce pembe çok az bir kan vardı tuvalet kağıdında şimdide sancılarım başladı. Belimden belimden vuruyor ve hareket edemiyorum baya baya canım yanıyor. Çarşambaya kalmıcak sanırım. Hastanede anlattıklarına göre bu doğumun ilk aşaması imiş. Sancılar sıklaşana kadar evde kalıcam 3 dk da bir olursa hastaneye gidicez. Zaten çok yakın bize. Birden heyecanlandım. Aslında çarşambadan önce olsun istemiyorum doktorum yarın akşama kadar şehir dışında. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah doktorumu bekler yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bi 24 saat daha beklesin.
günaydın kızlar ben de erken kalkanlardanım her sabah erken kalkarım da şimdi daha başka ..yarın doğumm var Allah nasip ederse dua edin
doğum gerçekleşmiş kızlar
darısı biz bekleyenlerin başına
detayları kendisi paylaşıcak sonra
bebekleri olanları tebrik ediyorum,doğuma gidecek arkadaşlarımızada allah yardım etsin,bir avazda inşallah.VEEE BENDE ANNE OLDUM.
Bebeğim 09.06.2013 tarihinde 08.25te dünyaya geldi.yazmıştım size cumartesi suyum geldi.hastaneye gittik sabaha kadar açılma ve ağrı bekledik ama olmadı.dr um suni sancı versek bile bebek kanala inmedi doğmaz dedi ve zorunlu olarak sezeryan oldum.sütüm daha gelmedi.süt gelmese bile emziriyorum biran önce gelsin diye.mamayla beslemek zorunda kalıyoruz.bebeğim uyuyo şuan .allah herkese böyle bir duygu nasip etsin.o kadar güzel ki.sabaha kadar ona birşey olacak die uyuyamıyorum.
darısı bebeğini bekleyenlerin başına.allah herkese sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin.
doğuran gidiyo doğuran gidiyo
ben bebek tedaıvısnde cok gordugum ıcı o tarz seyerı asagı yukarı anlıyorum senı korkardım ama yaptın bıtt ama sımdı paşama kavusmak cın yapılacak ınsllyarın bakacak açılmaya off gerildim yaa
yok yok korkmuyorum da iğreniyorum
ınsll sonuda gusel olurrrrrrrrrrrrrrilkini atlat alışıyosunalışılmasa ben alışamazdım. hepsi geçiyo gidiyo yeterki sonu güzel olsun
ohh sen elınden gelenı yapda oglan bebelerı beklermıs yaa beklesınn oda sen elınden gelenı yaptın gerısı ona kalmısssssssssBen de yarın gidicem açılmaya bakıcak ama ağrı sızı yok
Eşim dalga geçiyor artık ben hurma yiyip yürüdükçe merdiven inip çıktıkça falan
Diyor: ne çektin be hurma yedin olmadı merdiven indin çıktın yok yürüdün olmadı ne çektin be sen hayatım:)
Bi de arayıp bebek daha gelmedi mi diye soranlara bizim oğlan olayların durulmasını bekliyor böyle bir dünyaya gelmek istemiyor diyor artık işin dalgasındayız yani hiç doğurmayacakmışım gibi gırgır şamata gezip duruyoruz:))
canım bende bugün doktora gittim.tık yok yine.doktora doğumu başlatsanız suni sancı ile dedim.suni sancı için bazı şartları sağlaman lazım dedi.keşke her suni sancı verdiğimiz doğurabilse dedi.sanırım sezeryan olacağım.son gün 13 haziran.iyice stres sardı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?