- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
Aminn canım .. darısı başına inşallah.. bir nefeste kurtarsın mevlam..evet saçlarımıza jöle sürcez yakındaHulyaerdem ve pdnk cok tebrik ederim gecmis olsun Rabbim yavrularınıza ve sizlere saglık sıhhat. Afiyet versin anali babali buyurun insallah kuzularınızı
Hulyacim oğlunun saclarına masallAh simsiyah ve dik dik valla inatçı mı olacak senin paşa ne:)
maşallah canım.. hayırlı uğurlu olsun..Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin..Eki Görüntüle 731790 Eki Görüntüle 731793
Biz geldiiik.. Cok sükür oglumun hic bir sikayeti cok benim biraz sancilarim var daha cok gaz sancilari toparlanmaya calisiyorum..
Tebrik eden herkese cok tesekkür ederim rabbim geride kalan herkese bu cennet kokularini koklamayi nasip
Etsin
Masallah deyin oglusuma
amin ..canım .. darısı başına inş..maaslah subhanallah cnm yaa foro yu gorunce gozlerım doldu hemen paşmla konustumm o ka tatlıkı maasallhcnm ya ınsl hayılrı evlat olurrr
tütütütü kara yağız delikanlı :) maşallah kız ısır bi yerime minnoşu çok tatlı oğluşun valla haziran annelerinde çirkin bebe yok :)
hayrlı olsun.. allah analı babalı büyütsn..VEEE BENDE ANNE OLDUM.
Bebeğim 09.06.2013 tarihinde 08.25te dünyaya geldi.yazmıştım size cumartesi suyum geldi.hastaneye gittik sabaha kadar açılma ve ağrı bekledik ama olmadı.dr um suni sancı versek bile bebek kanala inmedi doğmaz dedi ve zorunlu olarak sezeryan oldum.sütüm daha gelmedi.süt gelmese bile emziriyorum biran önce gelsin diye.mamayla beslemek zorunda kalıyoruz.bebeğim uyuyo şuan .allah herkese böyle bir duygu nasip etsin.o kadar güzel ki.sabaha kadar ona birşey olacak die uyuyamıyorum.
darısı bebeğini bekleyenlerin başına.allah herkese sağ salim bebeğine kavuşmayı nasip etsin.
Cnm gözünaydın tebrik ederim. maşallah oğluşuna çok tatlı ya bu bebekler birbirinden güzel bakmaya doyulmuyoHulyaErdem;
buda oğluşum Yusuf Efe...
Eki Görüntüle 732290 Eki Görüntüle 732291 Eki Görüntüle 732292
bebekleri olanları tebrik ediyorum,doğuma gidecek arkadaşlarımızada allah yardım etsin,bir avazda inşallah.
geçen hafta pazar gecesi sancılandım .. önce mide ağrısı zannettim doğum sancısı olacağı aklıma bile gelmedi çünkü daha 3 hafta vardı.. ama sabaha karşı dayanamayınca hastaneye gittik ve ebe açılmam olduğunu söyledi.. doktorum geldi oda muayene ettikten sonra açılmam olduğunu ama çatımın dar olduğunu söyledi.. bebişimde daha dönmemişti zaten .. sezeryan zorunlu oldu ve pazartesi öğlen 14:30 da sezeryana girdim.. ameliyat gayet başarılı herşey yolundaydı taa ki gece olup uyuşmam geçene kadar .. ameliyat sonrası gaz çıkarmam gerekiyodu ve çarşamba öğlene kadar bi türlü yapamadım.. okadar iğne ilaç serum fayda etmedi .. ameliyatlı halimle 3 gün yatak yüzü görmedim.. sürekli yürüyüş yaptırdılar..tekrar lavman yaptılar yine fayda etmedi..iki kez genital tüp taktılar makattan..iğrençti.. kaç saat içimde bi hortumla bekledm.. neyseki 3. gün öğlene doğru rahatladım.. ancak ozaman oğluma bakabildim.. gaz sancısı ne zormuş.. düşmanıma dilemem.. bu arada sütüm gelmedi ve oğlum aç kaldı sarılık oldu 4. gün ışık tedavisi gördü.. şükür şimdi iyiyiz ama .. emmekte zorlanıyo.. doktor tembellik ediyor diyor .. alıştırmaya çalışıyorum.. bakalım inş alışır.. tüm ağrısına sancısına zahmetine rağmen ne müthiş bi duyguymuş bu annelik.. tarifsiz.. phptoterapy deyken gözlerine bant taktılar etkilenmesin diye.. 24 saat gözümü kırpmadan onu seyrettim.. bandını açmasın diye.. Rabbim olmayan herkese versin inş..
buda oğluşum Yusuf Efe...
Eki Görüntüle 732290 Eki Görüntüle 732291 Eki Görüntüle 732292
Kendi doktorum bebek kanala girmeden suni sanci verdigimizde %90 sezeryanla sonuclaniyor o yuzden pelvise yerlesmemis bebek icin suni sanci vermiyorum demisti.
Akrabamizin gittigi dogumcuda 41. Haftayi bekledi sonra biraz elle mudehale etmis ve ilac yerlestirdi sonra kizin hafif sancilari olmustu bebek kanala inmeden suni sanciyi takti ve butun gece pilates topunun ustunde ziplatti acilmasi belli bir seviyeye gelince auyunu patlatip epidural takti, epidurali taktinca acilma hizlandi ve sonuc normal dogum yapti.Ben gittigimde odada fildir fildir dolaniyordu, simdi bende bu doktora devam ediyorum cunku ne yazikki benim doktorumda sezeryana yonlendirdi bende bu doktora muayane oldum bekleyebilirssin sadece bebgin kafasi iri pelvise yerlesmezse sezeryanla aliriz dedi.Sansimi denicem olmazsa olmasin ama Allah bunun yolunu vermis eskiden bu kadar sezeryan mi vardi hepimiz normal dogmadik mi simdi listeye baksak 30 kisiysek bunun 2 tanesi normal dogurmus geri kalan sezeryan hepsi mi riskli.Kesinlikle sezeryana karsi degilim ama bizim normal istegimize ragmen en ufak seyi risk gorup bizi hemen ameliyat masasina oturtmalarina kiziyorum.
kızlar yardım edin nolur oğlum bugün geceden beri hep ağlıyor bi türlü uykuya dalamıyor uyurken mırıldanıp duruyo gözünden uyku akıyo aç desem emdi baya hatta az mama da verdik altınıda temizledik acaba bi yeri mi ağrıyo
40+3 oldum hala bir tık yok, etrafımdakiler hadi hadi niye doğurmuyorsun diye sorup duruyorlar, artık iyice gerdile beni mahsustan içimde tutuyorum sankidr hergün nstye çağırdı.. allahım inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin artık çok üzülüyorum sanki benden ötürüymüş gibi hissetmeye başladım.
lansinoh, çok memnun kaldımkızlar hangi markanınkini aldınız
kullanışlı mı
ben daha almadım da
süt için malt içeceğini tavsiye ederim canım, günde iki tane içiyorsun..ben milk plusun elmalısından aldım öbürlerinin tadı fena. Gerçekten çok işe yarıyor bir de milupanın still teasi var. Humanadan daha iyi geldi bana. Son tavsiyem günlük sıvı alımını kontrol et, 3ltden az olmasın bak gör çok faydasını göreceksincanlar ben cumartesi akşam 10 da doğurdum
müsait olamadığım için yazamıyorum pek annem yanımda
gündüzleri kv de geliyor gelen giden ve kızım
doğum hikayemi hemen yazmak istemiyorum gözünüz korkmasın
kızımı gördüğüm an dışında hayatımın en zor en felaket günüydü diyebilirim
doğumumu hiç güzel hatırlamayacağım malesef
ama kızım çok tatlı görseniz
müsait olduğumda resim de koyucam mutlaka
şu an sütüm gelmiyor en büyük derdim o
cumartesi doğurdum ama hala ağız sütü denilen koyu sarı yoğun kıvamlı süt geliyor
o da çok az
ben de mama takviyesi yapıyorum napiyim kızımın aç kalmasından iyidir
ama içim hiç rahat değil
göğüs uçlarım felaket acıyor her emzirişimde ağlıyorum
ona rağmen vazgeçmicem sütüm gelene kadar emziricem
zaten sağıyorum sürekli ama dedim ya çok az geliyor
napıcam bilmiyorum ya üf
dua edin canlar sütüm gelsin aksın bol bol
süt kanallarım tıkanacak diye de ödüm kopuyor
bizde gelişmeler kısaca böyle
doğum gerçekleşmiş kızlar
darısı biz bekleyenlerin başına
detayları kendisi paylaşıcak sonra[/
normalmi sezaryan mı acaba?
kızlar doğum yapanları tebrik ediyorum, bebişler çok tatlı. Bekleyenlere de sabır diliyorum umarım sorunsuz mutlu mesut bebişlerinize kavuşursunuz. Biz iyiyiz, biraz düzene girdioğlumun beslenmesi uykusu çok şükür. Bu arada dedemi kaybettik. Bekliyorduk ama yine de işte.. İlginç bir ay oldu bizim için bol olaylı. Hepinizi öpüyorum
canım bende bugün doktora gittim.tık yok yine.doktora doğumu başlatsanız suni sancı ile dedim.suni sancı için bazı şartları sağlaman lazım dedi.keşke her suni sancı verdiğimiz doğurabilse dedi.sanırım sezeryan olacağım.son gün 13 haziran.iyice stres sardı beni.
çatı muayanesinden korkacak ne var anlamıyorum bende 3 gün önce yaptırdım 1 dk lık bişey yani çıkıp iniyosun,çatı dan korkanlar birde normal dogum düşünüyor ya ne tuhaf,onda ne yapacaklar acaba ne de olsa 20 kemigin kırılmasına bedel.
ev temizliğini o kadar stres yaptım kendime. şu an gene aynı pis. camlar falan battı. buzdolabı gene kirlendi. temizlik yapmaktan ben bu yüzden nefret ediyorum. hemen eskiye dönüyor
evet yaa sorma. bu son temizlik doğuma kadar bi daha yapmam diyorum ama yine kirlenip tozlanıyor ortalık. benim de bugün yarın yine bir temizliğe girişmem lazım :26:
Kızlaaar nişanım geldikten 20 dk sonra sancılarım başladı. Hemen bir duş aldım. Sancılarım sıklaşmaya başladı. Önce 6 dk arayla sonra 5-4 derken hemen hastaneye yola çıktık. Yolda bir yandan dua ettim bir yandan okunmuş hurmalarımı yedim. 10 dk sonra Hastaneye vardığımızda suyum geldi ve sancılarım korkunç boyutlara çıktı. Hemen doğum masasına aldılar 4 cm açılmış. Epidural istedim aradılar 10 dk sonra epiduralcı gelince tekrar muayene ettiler 7 cm Epidural için çok geç dediler çok korktum ama nefes tekniği çok işe yarıyor kızlar. Hemşire ne derse yaptım. 10 dk sonra birden telaşlandılar bebek geliyor diye bağırdılar. Çatalı bile açamadılar. İki ıkınmada çıktı. Birden ağrım geçti. Hemen karnıma yatırdılar biraz ağladı sonra beni süzmeye başladı ayyyyy süperdiiii. Bir anda çektiğim sancıları unuttum. Hiç dikişim yok şaka gibi resmen. Zaten toplam 40-50 dk sancı çektim. Doktor bebek doğduktan 15 dk sonra geldi beni hemşireler ve eşim doğurttuuuu. İnanamıyorum halaa. Çok dua edin kızlar sancı sırasında sürekli dua ettim. Mucizem mucize gibi geldi çooook kolay oldu. Hala şoktayız. Ben en az 6-7 saat sancı çekerim falan sanmıştım. Bu kadar kolay olacağını hayal bile etmedim. allaha sonsuz şükürler olsun. Oğlum 4 kilo 100 gr ve 53 cm. Biraz önce duş aldım giyindim sanki hiçbişey olmamış gibi hissediyorum. Hiç ağrım sızım yok. Sanki bu çocuk benden çıkmadı sanki dün hiç yaşanmadı. Ne olup bittiğini anlayabilmiş değilim. Sürekli oğlumu seyrediyorum. Sütümde hemen geldi elhamdulillah.
Neyse ayrıntıları sonra doğum hikayeme yazarım. Şimdilik bu kadar. Allah herkese böyle doğum nasip etsin. Amiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?