2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kizlar ben 1 haziranda dogum yaptim.normal dogumu cok istemistom ama doktor catin basik dedi.bende riske atamadim.sezeryan sonrası çok zormuş agrılar devam ediyor.ama genede şükür daha iyiyim ..hemen hemen herkes doğum yapmış darısı yapmayanların başına.

Aminn canım .. darısı başına inşallah.. bir nefeste kurtarsın mevlam..evet saçlarımıza jöle sürcez yakında ..
maşallah canım.. hayırlı uğurlu olsun..Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin..

maaslah subhanallah cnm yaa foro yu gorunce gozlerım doldu hemen paşmla konustumm o ka tatlıkı maasallhcnm ya ınsl hayılrı evlat olurrr
amin ..canım .. darısı başına inş..

tütütütü kara yağız delikanlı :) maşallah kız ısır bi yerime minnoşu çok tatlı oğluşun valla haziran annelerinde çirkin bebe yok :)

teşekkür ederiz teyzesi..

hayrlı olsun.. allah analı babalı büyütsn..

Cnm gözünaydın tebrik ederim. maşallah oğluşuna çok tatlı ya bu bebekler birbirinden güzel bakmaya doyulmuyo Allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah
:[/QUOTE]
sağol teyzesi.. darısı tüm bekleyenlere olsun..
bebekleri olanları tebrik ediyorum,doğuma gidecek arkadaşlarımızada allah yardım etsin,bir avazda inşallah.

tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.. rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah..sık sık giremiyorum.. malum gelen giden yoğun oluyor.. kaçırdığım varsa kusura bakmasın.. oğlumla tüm teyzelerimize öpücük yolluyoruz..

Canim maşallah bu arada ogluslarimız birbirine çok benziyor

canım sana kesinlikle katılıyorum yüzde 90 sezeryan olmuş ben de riske atamayanlardanim ama herkes mi riskli

kızlar yardım edin nolur oğlum bugün geceden beri hep ağlıyor bi türlü uykuya dalamıyor uyurken mırıldanıp duruyo gözünden uyku akıyo aç desem emdi baya hatta az mama da verdik altınıda temizledik acaba bi yeri mi ağrıyo

gazı olabilir, benim kızımda her akşam 9 ile 1 arası sürekli ağlıyor sonra uyuyor. gaz sancısı vardır diyorlar.

yaa canım niye üzülüyorsun ne güzel 40 haftanı doldurmuşşun.stres yapma .biz senin haftanı görelim diye dua ediyoruz.35.4 günlügüm kaç haftadr erken doğum riskim var. bir gün daha çok değerli bizler için. hiç stres yapma .doğurmuyormuusun diyenlerin telefonlarını açma ,denk gelirsende gülerek canım istemiyor alıştım böyle de :)güzel bir duş al ,yavaş yavaş yürü.kimseyi takma neyden zevk alıyorsan onları yap tadını çıkar unutma sen stres yapınca bebeğinde hissediyor.güzel günlerin olsun canım .:))

kızlar hangi markanınkini aldınız
kullanışlı mı
ben daha almadım da
lansinoh, çok memnun kaldım

süt için malt içeceğini tavsiye ederim canım, günde iki tane içiyorsun..ben milk plusun elmalısından aldım öbürlerinin tadı fena. Gerçekten çok işe yarıyor bir de milupanın still teasi var. Humanadan daha iyi geldi bana. Son tavsiyem günlük sıvı alımını kontrol et, 3ltden az olmasın bak gör çok faydasını göreceksin

kızlar doğum yapanları tebrik ediyorum, bebişler çok tatlı. Bekleyenlere de sabır diliyorum umarım sorunsuz mutlu mesut bebişlerinize kavuşursunuz. Biz iyiyiz, biraz düzene girdi oğlumun beslenmesi uykusu çok şükür. Bu arada dedemi kaybettik. Bekliyorduk ama yine de işte.. İlginç bir ay oldu bizim için bol olaylı. Hepinizi öpüyorum

başınız sağolsun keep. bebeğinin fotosu nerde ??? :) bekliyorum merakla...

nasıl şartlarmış ki bunlar ya

ucon ben ceylinn e özelden mesaj atmıştım. belki sana da yazmıştır. bebeği olmuş ondan girememiş. 180 tane kalmış. onu da biz okuyalım. benim okuyacağım baya tefriciye var. ben alamıyacağım o yüzden. okumak isteyen arkadaş varsa burdan duyurmuş olalım.

canım sen de moral mi verdin gözümüzü mü korkuttun anlamadım evet çatı kontrolünden o kadar korkmamak lazım benim hiç acımadı ama bazılarının acımış ve paylaşınca da yaptırmayanlar gerildi. o yüzden anlayışla karşılamak lazım

ev temizliğini o kadar stres yaptım kendime. şu an gene aynı pis. camlar falan battı. buzdolabı gene kirlendi. temizlik yapmaktan ben bu yüzden nefret ediyorum. hemen eskiye dönüyor

ev temizliğini o kadar stres yaptım kendime. şu an gene aynı pis. camlar falan battı. buzdolabı gene kirlendi. temizlik yapmaktan ben bu yüzden nefret ediyorum. hemen eskiye dönüyor

evet yaa sorma. bu son temizlik doğuma kadar bi daha yapmam diyorum ama yine kirlenip tozlanıyor ortalık. benim de bugün yarın yine bir temizliğe girişmem lazım :26:

Kızlaaar nişanım geldikten 20 dk sonra sancılarım başladı. Hemen bir duş aldım. Sancılarım sıklaşmaya başladı. Önce 6 dk arayla sonra 5-4 derken hemen hastaneye yola çıktık. Yolda bir yandan dua ettim bir yandan okunmuş hurmalarımı yedim. 10 dk sonra Hastaneye vardığımızda suyum geldi ve sancılarım korkunç boyutlara çıktı. Hemen doğum masasına aldılar 4 cm açılmış. Epidural istedim aradılar 10 dk sonra epiduralcı gelince tekrar muayene ettiler 7 cm Epidural için çok geç dediler çok korktum ama nefes tekniği çok işe yarıyor kızlar. Hemşire ne derse yaptım. 10 dk sonra birden telaşlandılar bebek geliyor diye bağırdılar. Çatalı bile açamadılar. İki ıkınmada çıktı. Birden ağrım geçti. Hemen karnıma yatırdılar biraz ağladı sonra beni süzmeye başladı ayyyyy süperdiiii. Bir anda çektiğim sancıları unuttum. Hiç dikişim yok şaka gibi resmen. Zaten toplam 40-50 dk sancı çektim. Doktor bebek doğduktan 15 dk sonra geldi beni hemşireler ve eşim doğurttuuuu. İnanamıyorum halaa. Çok dua edin kızlar sancı sırasında sürekli dua ettim. Mucizem mucize gibi geldi çooook kolay oldu. Hala şoktayız. Ben en az 6-7 saat sancı çekerim falan sanmıştım. Bu kadar kolay olacağını hayal bile etmedim. allaha sonsuz şükürler olsun. Oğlum 4 kilo 100 gr ve 53 cm. Biraz önce duş aldım giyindim sanki hiçbişey olmamış gibi hissediyorum. Hiç ağrım sızım yok. Sanki bu çocuk benden çıkmadı sanki dün hiç yaşanmadı. Ne olup bittiğini anlayabilmiş değilim. Sürekli oğlumu seyrediyorum. Sütümde hemen geldi elhamdulillah.
Neyse ayrıntıları sonra doğum hikayeme yazarım. Şimdilik bu kadar. Allah herkese böyle doğum nasip etsin. Amiiin

evet yaa sorma. bu son temizlik doğuma kadar bi daha yapmam diyorum ama yine kirlenip tozlanıyor ortalık. benim de bugün yarın yine bir temizliğe girişmem lazım :26:

ben yapamıyacam artık ya. bıktım. odamı toplucam sadece. camlar kalsın öyle. gelende pisliğe gelsin artık napim. valla bıktım :)

bende bi kere yapayım derinden daha yaz boyu yapmam dedim. günlük temizlik illaki yapılacak ama gene bi derin temizlik istiyor gibi kirlenmiş. uyuz ev bütün eşyaları ve kıyafetleri atmak istiyorum. yalın , yapyalın bi hayat sürmek istiyorum

bende şu an sana inanmıyorum. fake üye falan mısın

ay ne güzel ya. 4 kilo çocuğu dikişsiz doğurmuşsun. sen baya spor yapmıştın onların faydasını gördün sanırım. ama okuduğun duaları, yaptığın başka bişiler varsa onları da paylaşmanı bekliyorum en acilinden. bende hurmalara dua okucam ama ne okuyacağımı bilmiyorum :)

çok tebrik ederim. resmini bekliyoruz bebeğinin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…