2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ayyy şakaa gibiii.maşalllah size.ALLAH ım inş. bizde bukadar kolay atlatırız.bende bir saat önce duş aldım.suan belim agrıyor uzandım. sanki adet olucakmış gibi.korkuyorum bunun anlamı nedirr ?

ayyy şakaa gibiii.maşalllah size.ALLAH ım inş. bizde bukadar kolay atlatırız.bende bir saat önce duş aldım.suan belim agrıyor uzandım. sanki adet olucakmış gibi.korkuyorum bunun anlamı nedirr ?

gece benimde öle ağrıdı belim falan. sabah bacaklarımda ağrıdı. adet sancısının hafifinden de yaşadım ama bunları hep gece yaşıyorum. gece üşütüyorum sanırım. o yüzden o sancıları yorumlayamıyorum.

Canım benim 7 kez hatim indirdim hamileliğim boyunca sonrada hergün Yasin, Fetih, Abese ve İnşirah surelerini bol bol okudum. Hurmalarada bunları okudum. Bol bol egzersiz yaptım ve hurma yedim. Ailem annem babam benim için Meryem suresi okudular. Birde ahududu yaprağı çayı içtim.

sana da bebeğine de maşallah diyorum. bende bi hatim başlamıştım ama bitiremedim. yarısına bile gelemedim malesef

oyy maşallah tosununa çok tatlı. ne güzel okuduğun duaların surelerin yüzü suyu hürmetine jet bir doğum yaşamışsın. darısı başımıza

kızlar bende 2012 haziran annesiyim...kızım 1 yaşına girecek az kaldı..sizlerde yavrularınıza sağ salim kavuşun inşallah...anne olmak bambaşka bişeymiş bunu yaşadıkça gün geçtikçe anlayacaksınız:))) ha birde not.;adet sancısı gibi sancı girmeye başladıysa çok değil 6-7 gün sonra doğum olabilir çünkü rahim kasılmaları doğum için hazırlanıyor dmektir...bende 5 gün sonra doğum olmuştu:))Rabbim yardımcınız olsun bu süreçte eşinizden bol bol yardım almayı unutmayın çünkü bebekle ne kadar bağ kurarlarsa o kadar babalığı anlıyorlar...hepinize sağlıklı doğumlar:)))

maşşlah size ne kadar güzel bi doğum olmuş
Rabbim bizede nasip etsin inşşlh

bende senden haber bekliyordum canım.allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasib etsin.inan çok sevindim.inş bende senin gibi normal kolaycacık doğururum.hala sancım yok.hurma yiyorum bakalım hayırlısı belki senin gibi aniden geliverir sancılarım benimde.banada dua et lütfen

Vay be :) sen bir umutsun, darisi kalanlarin basina masallah dogum aninda bizede dua edeydin hemde 4 kilo bebek burda 3.500 gecince hemen sezeryan muhabbetine basliyorlar.Benimde dogsun ya artik cok sabirsizlaniyorum, bu arada kafa capi ne kadardi bebeginin ogrenebilir misin?
Allah anali babali buyutsun saglikli,mutlu,uzun bir omru olsun bebisin ve tum bebislerimizin birde daha aydinlik bir foto istiyoruz :)

canım yaa çok sevindim..kocaman bi maşallah size Allahım herekese böyle doğum nasip etsin..kendinize bol bol oku yinede herkes bu kadar şanslı olamayabiliyor..uzun süredir girmiyordum..bi bakayım dedim kimler doğurmuş..hemen senin msjını gördüm..en merek ettiklerimden biri sendin:) Allah analı babalı büyütsün canım:)

Bebegin dogum kanalina girmesi catinin dar yada genis olmasi gibi
geçen haftaki kontrolümde sordum doktoruma bebek kanala girmiş mi diye
oda güldü bebek dogum sırasında girer kanala dedi artı bana çatı kontrolü falanda yapmadı hiç bahsetmedi bile
2 gün sonra günüm doluyo
biraz bekleyip suni vercek
eee bana neye göre vercek o zaman boşu boşuna sancı çekersm diye korkuyorum böyle okuyunca
Rabbim yardımcımız olsun

Ben de seni merak ediyordum
Allahım ne güzel ne kolay bir doğum olmuş
Hayırlı olsun Rabbim hepimize böyle doğumlar kısmet etsin inşallah..

hanımlar herkezlerden çok buyuk rıcam var lutfen okuyunuz cok onemlı ınsalahkı pozıtıfle sonucalır hayırlısı ileee
komsumun görumcesı 7 yıllık evli bu ay tüp bebek yaptırıyorlar geçimleride dar(ne zorlukla yaptırdıkları ıcn dıyorum),psıkolojık olarak cok ıhtıyacıda var(eş ailesi kendı aılesı )hayırlısı ıle yumurtaları toplandı 3 de 2 si canlanmıs yarında esınden alıp dollenme ıcın tranfer yapacaklar ben dedım dım sızlere guvenerekdenn tranfer olacagı zaman ara dua ısterım dıyekı ınsl.da hayırlısı ıse olurr oda kavusur hasretınee lütfen KUR AN bılenlerınızz
dua edebılır
meryen suresi(sayfa-306-313)

ayetel kürsi(Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.)
okuyabılırmı??
kişi nin adı hacer...

okuyan kısıler beyenırse anlarım sımıden sagolunuz
RABBIM KIMSEYI EVLAT HASRETI ILE SINAMASIN INSLLL

benim dr. da çatı muayenesi yapması. boyumu sordu. bebeğin kilosu az diye yapmadı. 3500 u geçerse bebeğin kilosu çatı muayenesi yapacağım dedi. belki senin dr. da son dakika yapacaktır. senn boyun kaç . çacuğun kilosu nasıl

ikeadan aldığım sünger yatağın dışını yıkayacam. dura dura kirlendi. 2 aydır açıkta duruyor. fakat fermuar sıkışmış. açamadım bir türlü. nasıl açılır ki.

Canım nasıl sevindim senin adına anlatamam hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere inşallah .

Şuan henüz doğurmamış olanlar olarak seni nasıl kıskandık anlatamam canım ya maşallah 41 kere biz napalım şimdi tavsiyen nedir özel bi bacak hareketin fln var mı biz de yapsak nebiliyim

benm boyun 1.68
oğlumunda kilosu geçen hafta 3 280 di
58 le hamile kaldım 12 kilo aldım toplamda da
70 kilo oldum
soğuk bi kadın doktorum cok konuşkan değil gerek duysa yapardı herhalde ama yinede bahsi geçmeyince insanın aklı kalıyo
sen doktorun telini isticektin sanırım alabildin mi doguma bişey kalmadı
gerçi benmki arama nişan fln gelirse hemen gel hastaneye bana bilgi veriyolar dedi

Çoookkk heyecanlandııımmm!!! Güzel anneler kontrolden geliyoruz.Bende şeker var ve sınırlarda seyrediyor.Ayrıca suyumuz fazla olmalıymış ama azalmış.39. haftanın içindeyiz 40 ı beklemek istemiyor doktorum.Açıklık baktı 1 cm miş, ama buna rağmen bebişim çok aşağıda.Bol bol yürü, perşembe kontrole gel, bu hafta seni doğurtucam risk almayalım dedi. Suni sancı deneyecek olmazsa sezeryana dönecek.Ben normal doğumu çok istiyorum ama bebeğimi de riske atamam.Bu gebelik şekerinin riskleri beni çok geriyor.
Aslında bi an önce güzel kızımıda kucağıma almak istiyorum, çoook heyecanlandım.Garip bir hüzünde var tabi.Ne ana ne baba ne kv yok inşallah normal doğum olurda hiç sıkıntı çekmeden bu süreci atlatırım.Eşime ve kimseye yük olmak istemiyorum Garip hislermiş :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…