2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benimkide öyle diyor. doğumun başlayıp başlamadığını ancak hastanede anlayabiliriz dedi. ama vereyim numarayı dedi verdi. beni nöbetçi dr. lara bırakmasında. onun için gidiyorum. yoksa hastaneyi hiç beğenmiyorum.

bugün telde doğum paketinin içinde ne var dedim. telde bilgi vermiyoruz dedi kız. sinir oldum.

senin boyun iyiymiş. ondan gerek duymamıştır.

basınız sagols un cnm

ayy cok cok cokkkk tebrıkler cnaım benım oyle ozendımı sna anltamamm maasalalh subhannallahhh canım beebgınede sanada cok sukurr yaptıgın dualar okuduklrın cok gusel bende son haftalarda baslamak sıtoyrum bende hurmaya okuyum durr aklımıkennn bende 3.hatme basladım ama devamı gelmıyorrr:26:dıger duaları okuyorum rabbım kabul dbuyursun ınsll darısı kolayca normal dogumla bıseeeee ınsl

ahaha senin psikolojin nasıl. ben hiç iyi değilim. boğuluyorum sanki. nefes alamıyorum. mutsuzum çok.

ahaha senin psikolojin nasıl. ben hiç iyi değilim. boğuluyorum sanki. nefes alamıyorum. mutsuzum çok.

bende çok kötü hissediyorum
seni ayrıca takip ediyorum o kadar benzer seyler yasıyoruz ki
dün 3 de bi uyandım dusunmekten uyuyamadım sabahladım
ve bazen o kadar geriliyorum ki burnum kanıyo kendimi kastığım için
bu aya kadar gayet iyiyidim ben bikaç canımı sıkan sey oldu hamilelik pskolojisinden sanırım içimde büyüdü de büyüdü atamıyorum bi türlü
inşşlah sağlıklı kolay doğumlar yaparızda siler atarız üstümüzden bu pskolojiyi

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum çünkü oğluşum süpriz yaptı ve 17 gün önce geldi allah herkese bu güzelliği yaşatsın

doğumlarımız yakın ya onadan mı acaba. bir tek ben mi böyleyim diye merak ettim. dışsal sebepler de var böyle olmam için ama elle tutulur sebepler değil. doğum sonrasında daha fena bir durum almasından korkuyorum.

Babamız gelcek bız cıkıyoruz mutfaga dogru yol alalım yavasdannnn

allahım ne kadar güzel bir doğum.bende istiyorummmmm...çok şanslısın canım ya.allah analı babalı büyütsün inşallah...
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum çünkü oğluşum süpriz yaptı ve 17 gün önce geldi allah herkese bu güzelliği yaşatsın

gözünaydın canım.ben daha çok var diyorum kendime ama bu bebeklerin ne zaman geleceği belli olmuyor demekki...

dün bir arkadaş ben okurum demişti.akşama kadar girerse onla paylaşıp okurum ben.yok girmezse yarına okurum 180 tane.

valla cnm bnm bu kontrolümde de doktorum 50 gr almış dedi koca hafta oysa ki bu hafta çokda iyi beslenmiştim meyve fln çok yedim süt çok içtim ama demekki son haftalarda yeri kalmıo alacağını aldığı için daha büyümüyorlar ama bnm doktorum sezaryen fln demedi kilosu 3.080 gr şuan normal bekliycez sancın olmadıkça suyun çok gelmedikçe gelme dedi gelişimi durmaz sadece az kilo alır her bebek bir olmaz demişti doktorum
allah analı babalı büyütsün cnm kucağına aldın ya sezaryen normal farketmio sağlıklı olsunlar yeter :)

gözün aydın tatlım maşallah tosununa :) öp çok yerime yavruşu çok tatlı görünüyo :)

çok ağrım var önceden sırf belim ağrıodu ama şmdi kasıklarıma da vuruo ara ara ama düzensiz çok.Şuan keşke doğursam diorum artık sabırsızlanıorum dün oğlumun yatak odasına koyacağım mini park beşiğinide aldım evime perşembe gidicem onu hazırlıycam daha temizlik yapıldı heryer yine batmıştı camların önleri tozlnmıştı yine çok sinir bozucu bi durum eksiklerimiz btti ama allaha şükür bitek yavrum eksik sanki kokusunu bilir gibi özlemişim onu ama tek bişey var derlerdi inanmazdım hamileliğin son ayı çok zormuş gerçekten 9ay sanki bu son 1 aya girdi bende çok zorlanıorum hareketleri azaldı ama ettiği zamanda çok cnm yanıo kemiklerini net hssediorum artık ayakları parmakları çok net :) herkesin bebişleri çok tatlı sizler resim ekleyince ben burda yiyorum onları resmen doğurup bian önce bende balımın fotoğrafını eklemek istiyorum rabbim kolay doğum nasip etsin inş

yarın netkelşir benim durum sanırım normal doğum çok istiyorum ama bilmiyorum.herkes konuşuyor artık iyice gerildim.

iyi düşünelim iyi olsun
oğullarımız herseyi unutturcak Allahın izniyle

yarın netkelşir benim durum sanırım normal doğum çok istiyorum ama bilmiyorum.herkes konuşuyor artık iyice gerildim.

Bu insanların normal doğuma yönlendirme tutkusu beni öldürüyor ya
Herkes erkek bayan normal doğumu övüyor
Diyorum ben de çok istiyorum inşallah kısmetse zaten normali bekliyorum
Anlamıyorlar saatlerce anlatıyorlar da anlatıyorlar
Bir de sakın korkma hiçbirşey olmaz bilmem kim de normal doğurdu yorumları var ki oyyy:))
Ben açıkçası doğumu pek araştırmadım normal doğumla ilgili de çok şey bildiğim söylenemez spontane gelişsin istedim ama millet öyle dedikçe acaba korkulacak birşey mi var diye tedirgin olduğum oluyor
Geçen en son üniversiteden bir erkek öğrencim hocam normal doğumla dünyaya gelen bebekler daha zeki oluyorlar xxx dergisinin araştırması var falan dedi dedim mustafa yok artık sen de mi siz bari yorum yapmayın:)

Kızlar benim uzun süredir kasılmalarım var günde 30 40 kez oluyor böyle karnım taş gibi oluyor sol tarafım yükseliyor. Korkuyorum ya siz de böyle bir şey yaşayan var mı ne olur cevap verin

aslında geçen haftalarda ben bu çatı darlığını doktoruma sordum.çatı darlığına doğum eylemi başladığında karar verilir öyle 2 hafta önceden karar verilmez dedi.son güne kadar bekleyeceğiz eğer uygun olursan suni sancı vereceğim olmazsan sezeryanla alacağım dedi.3 gün önce gittiğimde bebek hala yukarda göğsünün altının boşalması lazım dedi.bugün de suni sancı deyince onun için şartlar gerekir dedi.şartlardan hiç söz etmedi.
ben bunları doğuranlara doktorların söylediğinden söylüyorum.benim doktorum böyle bir şey demedi bakalım yarın belli olur diye düşünüyorum.umarım normal olur.

inşşlh hersey normaldir canm bende perşembe gidicem bakalım ne dicek doktor teyzemiz

Slm hanimlar
7 haziran 14.45'te epidural sezeryanla oglumu kucagima sagsalim aldim sukurler olsun. O ana kadar hep normal dogum olsun istedim suni sanci bile aldim ama acilmam olmayinca cok da fazla zorlamanin bi manasi olmadigini anlayip sezeryana karar verdik. 3250gr 51cmlik minik yavrumuza kavustuk.

balkona oturdum şimdi sinirimden hırsımdan ağlıyorum.doktor sezeryan yapalım bile demedi bakacağız son güne kadar dedi bekleyeceğiz dedi.ben her ihtimali gö önünde bulundurmamız lazım sezeryana da hazılıklı olmalıyız dedim.işyerinde millet bi sürü şey söylemiş.yok normal doğumla gelen çocuklar sağlıklı olurmuş falan filan.bende biliyorum bunları manyak mıyım durduk yere bıçak altına yatacağım ama şartlar olmazsa napim zorla mı normal doğurayım.bu insanları anlayamıyorum.hakkınızda en hayırlısı neyse diyip mpral vermek yerine iyice ortalığı ateşe veriyorlar.zaten gerginim ağzın olan konuşuyor.lanet ettim bu insanlara yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…