Slm hanimlar
7 haziran 14.45'te epidural sezeryanla oglumu kucagima sagsalim aldim sukurler olsun. O ana kadar hep normal dogum olsun istedim suni sanci bile aldim ama acilmam olmayinca cok da fazla zorlamanin bi manasi olmadigini anlayip sezeryana karar verdik. 3250gr 51cmlik minik yavrumuza kavustuk.
Kızlar bi cevap verin lütfenKızlar benim uzun süredir kasılmalarım var günde 30 40 kez oluyor böyle karnım taş gibi oluyor sol tarafım yükseliyor. Korkuyorum ya siz de böyle bir şey yaşayan var mı ne olur cevap verin
Kızlar bi cevap verin lütfen
Canımm çok teşekkür ederim sağolasınDoğum sancısını merak eden iki erkeğin başına gelenler - YouTube
suni sancı çeken erkekleer
tek kelimeyle seni tebrik ediyorum canım
hep böyle güçlü ve inançlı ol ben niye bilmiyorum ama çok güzel şeyler olacak ağzından duanı eksik etme
kimseyi takma kızçenleee güzel sağlıklı günlere inşallah
minnoşunu yesinler senin maşallah tam vitrinlik bu annesi yaaaaaaa
kuzum benim
erva sultana bi şarkı armağann ediyoruum
Deniz Çetin - Utanır İnsan Böyle Güzel Olunur Mu - YouTube
kurbaan teyzesii onaaa
Allah seni ne etmesin emiaşıkmısın kızım sen
Amanda aman onun ortalığı gümbürdeten totsunu yeyim benmaşallah de kız çocuk en azından gümbür gümbür çıkarıyo gazını
kIZ GÖRmedin mi minnoşumun resmini yoksabu bebekler akil birakmyior diyii kafadabende bugun sana neden kizin fotosunu eklemdin diye yazmistim sonra hemen aklima geldi ya boncuk bocuk bakan kizinin gözleri :26::26:cok utandim kendimdne eklediye mervis dedim kizdim kendime
saol canim iyiz biz cok sukurr ayni gaz cisi sanciisi ugras dur istee artikayy sorma cok yardimci oluyor daha cok kiskaniyorr hic kucagindna indirmek istemiyor uyutmuyacak cocugu elinde olsa ee bende haliyle kiziyorum uyumasi gerek onun diyee anlamiyor ama iste
canimya allah yardimcisi olsun annenin babanada acil sifalar versin insalalh eskisi giib olur :)) annende insallah yanind auzun sure kalabilir canim benim :))senin kizinda yakinda gelcek merak etme cok az kaldi bak benim de doguma 12 gun kala kizim dunyaya gelmisti kim bilir seninkide dogabilirr bguunhadi insallahhhhh ayyy cok tatli bir kizn olcak ben eminim bundan cünküüü annesi cok seker cok tatlii
benim kiz gazini daha cok agzindan cikariyorr gegirme yoluylabirde kakasiyla atiyor daha cok ama o zaman bir birakiyorr masallahh komsu duycak diye korkuyorum bende babasida diyor annesine cekmis bu kiz cunku hamileyken baya bir gazmana dönmüstüm bende:26::26::26: ervosunda masallahi varmiss canim benim yaa
canimya benimde öyle agrilarim vardi devamli bir ay degil hatirlyiorsan ben son 3 ayi surekli agrilarla gecirdim( sende benim gibi agrili geciyorsun son aylarii az kaldi sabret canim birzacik daha :)))
aaa evet ya o da coktan beri gözukmuyr dogummu yapti yoksa hatta ben sanki onu dogum yapti diye animsiyorum:44:ama yanilmisda olabilrimm cok kisi gelmiyor artik
Hayırlı uğurlu olsun canım benim tebrik ederimHerkese günaydin kizlar.,
Carsamba günü sezeryan randevum vardi ama oglum 2 gün daha bekleyedi.. Gece saat 1 de suyum geldi saat 3 te acil sezeryana alindim allahima cok sükür oglumu kucagima aldim..
3910 gr
51 cm dogdu, emzirdim kaydini yapmaya götürdüler.. Tekrar getirmelerini bekliyorum darisi bekleyen bütün annelerin basina
Ooo maşallah 1 aylık olmuşsunuz bile darısı bizim başımıza artıkDogum haberleri çok seri geliyor maşallah
Ee herkes muradına ersinde, gündemimizde değişecek
Bu arada oglusumda 1 aylık olduu
Zaman ne çabuk geçiyor
Aşımızda var bugun..
Aynen valla cortlatmasına bayılıyorumbenim oğlum kakasını yaparken babası yerinden sıçrıyor
bide pıt pıt diye alttan bir gaz çıkarışı var, büyükler gibii çok gülüyoruzz..
anne olmadan önce hiç bir gaz sesini böylesine sevebilecegimi düşünmezdimm
dünyanın en güzel melodisi gibiii
kızlar hepinizi tebrik ediyorum, sizi ve minnaklarını öpüyoruz, detayları da ayrıca bekliyoruz
canım 1. ayınızı tebrik ederiz
bizde 15 haziranda 1 aylık oluyoruz5 günümüz kaldıı..
bu arada bizim aşımız ve kalça usg diye bişiyimiz var 13 haziranda.
Eki Görüntüle 731790 Eki Görüntüle 731793
Biz geldiiik.. Cok sükür oglumun hic bir sikayeti cok benim biraz sancilarim var daha cok gaz sancilari toparlanmaya calisiyorum..
Tebrik eden herkese cok tesekkür ederim rabbim geride kalan herkese bu cennet kokularini koklamayi nasip
Etsin
Masallah deyin oglusuma
canım saymadım ama benimde oluyo kasılma.kasıklarımda ve popomda.sol tarafım yükseliyo çünkü orda kızımın başı ve poposu var.yükseltiyo bazen karnımda sertleşiyo.muhtemelern seninde öyledir.genelde popolarını dikiyolar.bu kasılmalara rağmen sancım ve açılmam yok ama malesef.
Canım ya bende ne sıkıntılar çektim o gaz yüzünden banada lavman yaptılarda kurtuldum vallageçen hafta pazar gecesi sancılandım .. önce mide ağrısı zannettim doğum sancısı olacağı aklıma bile gelmedi çünkü daha 3 hafta vardı.. ama sabaha karşı dayanamayınca hastaneye gittik ve ebe açılmam olduğunu söyledi.. doktorum geldi oda muayene ettikten sonra açılmam olduğunu ama çatımın dar olduğunu söyledi.. bebişimde daha dönmemişti zaten .. sezeryan zorunlu oldu ve pazartesi öğlen 14:30 da sezeryana girdim.. ameliyat gayet başarılı herşey yolundaydı taa ki gece olup uyuşmam geçene kadar .. ameliyat sonrası gaz çıkarmam gerekiyodu ve çarşamba öğlene kadar bi türlü yapamadım.. okadar iğne ilaç serum fayda etmedi .. ameliyatlı halimle 3 gün yatak yüzü görmedim.. sürekli yürüyüş yaptırdılar..tekrar lavman yaptılar yine fayda etmedi..iki kez genital tüp taktılar makattan..iğrençti.. kaç saat içimde bi hortumla bekledm.. neyseki 3. gün öğlene doğru rahatladım.. ancak ozaman oğluma bakabildim.. gaz sancısı ne zormuş.. düşmanıma dilemem.. bu arada sütüm gelmedi ve oğlum aç kaldı sarılık oldu 4. gün ışık tedavisi gördü.. şükür şimdi iyiyiz ama .. emmekte zorlanıyo.. doktor tembellik ediyor diyor .. alıştırmaya çalışıyorum.. bakalım inş alışır.. tüm ağrısına sancısına zahmetine rağmen ne müthiş bi duyguymuş bu annelik.. tarifsiz.. phptoterapy deyken gözlerine bant taktılar etkilenmesin diye.. 24 saat gözümü kırpmadan onu seyrettim.. bandını açmasın diye.. Rabbim olmayan herkese versin inş..
buda oğluşum Yusuf Efe...
Eki Görüntüle 732290 Eki Görüntüle 732291 Eki Görüntüle 732292
canlar ben cumartesi akşam 10 da doğurdum
müsait olamadığım için yazamıyorum pek annem yanımda
gündüzleri kv de geliyor gelen giden ve kızım
doğum hikayemi hemen yazmak istemiyorum gözünüz korkmasın
kızımı gördüğüm an dışında hayatımın en zor en felaket günüydü diyebilirim
doğumumu hiç güzel hatırlamayacağım malesef
ama kızım çok tatlı görseniz
müsait olduğumda resim de koyucam mutlaka
şu an sütüm gelmiyor en büyük derdim o
cumartesi doğurdum ama hala ağız sütü denilen koyu sarı yoğun kıvamlı süt geliyor
o da çok az
ben de mama takviyesi yapıyorum napiyim kızımın aç kalmasından iyidir
ama içim hiç rahat değil
göğüs uçlarım felaket acıyor her emzirişimde ağlıyorum
ona rağmen vazgeçmicem sütüm gelene kadar emziricem
zaten sağıyorum sürekli ama dedim ya çok az geliyor
napıcam bilmiyorum ya üf
dua edin canlar sütüm gelsin aksın bol bol
süt kanallarım tıkanacak diye de ödüm kopuyor
bizde gelişmeler kısaca böyle
Canım benim 7 kez hatim indirdim hamileliğim boyunca sonrada hergün Yasin, Fetih, Abese ve İnşirah surelerini bol bol okudum. Hurmalarada bunları okudum. Bol bol egzersiz yaptım ve hurma yedim. Ailem annem babam benim için Meryem suresi okudular. Birde ahududu yaprağı çayı içtim.Eki Görüntüle 732742
Kızlaaar nişanım geldikten 20 dk sonra sancılarım başladı. Hemen bir duş aldım. Sancılarım sıklaşmaya başladı. Önce 6 dk arayla sonra 5-4 derken hemen hastaneye yola çıktık. Yolda bir yandan dua ettim bir yandan okunmuş hurmalarımı yedim. 10 dk sonra Hastaneye vardığımızda suyum geldi ve sancılarım korkunç boyutlara çıktı. Hemen doğum masasına aldılar 4 cm açılmış. Epidural istedim aradılar 10 dk sonra epiduralcı gelince tekrar muayene ettiler 7 cm Epidural için çok geç dediler çok korktum ama nefes tekniği çok işe yarıyor kızlar. Hemşire ne derse yaptım. 10 dk sonra birden telaşlandılar bebek geliyor diye bağırdılar. Çatalı bile açamadılar. İki ıkınmada çıktı. Birden ağrım geçti. Hemen karnıma yatırdılar biraz ağladı sonra beni süzmeye başladı ayyyyy süperdiiii. Bir anda çektiğim sancıları unuttum. Hiç dikişim yok şaka gibi resmen. Zaten toplam 40-50 dk sancı çektim. Doktor bebek doğduktan 15 dk sonra geldi beni hemşireler ve eşim doğurttuuuu. İnanamıyorum halaa. Çok dua edin kızlar sancı sırasında sürekli dua ettim. Mucizem mucize gibi geldi çooook kolay oldu. Hala şoktayız. Ben en az 6-7 saat sancı çekerim falan sanmıştım. Bu kadar kolay olacağını hayal bile etmedim. allaha sonsuz şükürler olsun. Oğlum 4 kilo 100 gr ve 53 cm. Biraz önce duş aldım giyindim sanki hiçbişey olmamış gibi hissediyorum. Hiç ağrım sızım yok. Sanki bu çocuk benden çıkmadı sanki dün hiç yaşanmadı. Ne olup bittiğini anlayabilmiş değilim. Sürekli oğlumu seyrediyorum. Sütümde hemen geldi elhamdulillah.
Neyse ayrıntıları sonra doğum hikayeme yazarım. Şimdilik bu kadar. Allah herkese böyle doğum nasip etsin. Amiiin
Kızım neredeyse 24 saattir uyumuyor
Gece 1 saatlik uykuyla duruyorum ondada annem baktı sağolsun biraz uyudum
Ama hiç uykum yok yorgunda değilim kurban olurum minnoşuma
yaaaa ben de artik dogurmak istiorm...ama tik yokkk
Neden uyumuyomus ervos hanım..
Benimkinin 7-8 saate kadar uyanik kaldigi olduda, kizin çıtayı yükseltmiş bak, rekor ervosda
Canim banyo yaptırsan, bu kadar uykusuzluğun ustune deliksiz uyur sanırım
Uyusunlar da büyüsünler
Kızlar geçmişi okuyup alıntı yapmaktan kendim hakkımda yorum yazamadım. Bizde bugün kontrole gittik 38+3 haftalığız 11 günümüz kaldı , doktorumuz bugün çok yoğundu ve savsakladı resmen çok kızdım eve gelince, soracağım hiçbişeyi soramadığımı farkettim, herşeye normal dedi, çatı muayenesi yapmayalım dedi, oysaki ben geceden beri sancı çekiyodum geçen hafta 1 cm di açılamam bu hafta belki açılmam olmuştur ne biliyo kiNST De ilk defa sancılarımdan bikaçtanesi 80 - 50 ve 40 larda geriside 30du , NST yede normal dedi , ya tamam normal ama ilk defa sancım çıktı ve ben hissetmemiştim ya ne bileyim işte herşey normal iyi güzel bişey dediğim yok da biraz ilgi iyi olurdu haftaya salı gel dedi 18 haziran ve benim SAT 21 Haziran , istersen doğurmaya gelim diyecektim Neyse kızım bu hafta 200gr almış 3160gram olmuş, suyu da iyiymiş gelesi de yok sanırım ama ben bugün hatta düngeceden beri sancı çekiyorum, ve bugün sürekli kasılmam var karnım sürekli sık sık taş gibi oluyo daralıyorum ateş basıyo kasılma anında , karnımda ağrıyo gibi bugün kaçkez büyük tuvaletimi yaptım. Kayınvalidemde bugün sende var bişeyler diyo hastaneye gidelim diyo dedim yok daha yeni geldik hastaneden bunlar normal yalancı sancılar dedim düzensiz dedim
Yni benden haberler böyle kızlar, aman neyse kızım anneannesini bekliyo işte 4 gün sonra anneannemiz geliyo bi gün soluklansın geldiğinin ertesi günü doğarsın kızım diyorum
Mikailesra ayy dünürüm bak senin oglanlabenim kizin arası 1 gun hadi iyisin yirttin bı gece daha bekleseydin benim kiz daha büyük olacaktı Rabbim anali babali büyütsün tebrik ederim tatlim damadımda yakisikliymis masallAh
kızlar hangi markanınkini aldınız
kullanışlı mı
ben daha almadım da
ben avent aldım. henüz kullanmadım ama desty ile ortak almıştık. o memnunmuş baya. güzele benziyor.
eşimin üstünde denedim acıtmıyor hiç dedi :)
hahahhaaaaaa canim ya beni cok guldursun allahta snei guldursunnesinde kullanmak nerden geldi aklinaa sütte geldimi acaba:26: hayir esin nasil itirazsin denemeyi kabullendii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?