2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

maşallah maşallah darısı bize olsun inş

Kızlar bi cevap verin lütfen

canım saymadım ama benimde oluyo kasılma.kasıklarımda ve popomda.sol tarafım yükseliyo çünkü orda kızımın başı ve poposu var.yükseltiyo bazen karnımda sertleşiyo.muhtemelern seninde öyledir.genelde popolarını dikiyolar.bu kasılmalara rağmen sancım ve açılmam yok ama malesef.

Canımm çok teşekkür ederim sağolasın
Allah seni ne etmesin emi aşıkmısın kızım sen

Amanda aman onun ortalığı gümbürdeten totsunu yeyim ben maşallah de kız çocuk en azından gümbür gümbür çıkarıyo gazını
CANIMSIN
kIZ GÖRmedin mi minnoşumun resmini yoksa
Kızma kendi olur öyle valla bu bebeler akıl bırakmıyor adamda
Hayırlı uğurlu olsun canım benim tebrik ederim
Dogum haberleri çok seri geliyor maşallah
Ee herkes muradına ersinde, gündemimizde değişecek

Bu arada oglusumda 1 aylık olduu
Zaman ne çabuk geçiyor
Aşımızda var bugun..
Ooo maşallah 1 aylık olmuşsunuz bile darısı bizim başımıza artık
Aynen valla cortlatmasına bayılıyorum

Hiiii maşallah maşallah çok tatlıı yavruşun Allah nazarlardan esirgesin

benim karnım komple sertleşiyo yani rahim kasılıyo. öyle ben de saymadım ama şu son günlerde baya sıklaştı. doğum için prova yapıyor sanırım vücudum

selamlar annişler,doktora gittik bugün..oğluşum 3350 gr olmuş maşallah..ama maalesef yine kanala girememiş kordondan dolayı,çenesinin altından geçiyor, sıkıntı söz konusu değil dedi doktorumuz ama biraz canım sıkıldı..çatı muayenesi de yapmadı ,yaparsam suyun gelebilir doğumu tetiklerim dedi.haftaya tekrar bakıcak riskli bir durum görmezsem 15 gün beklerim yoksa alırım bebişi dedi..yani istesem şu an sezeryan yapar ama normal doğumu riske atmadan bekleyelim dedik bekleyebildiğimiz kadar..hayırlısı tabi bebeğim iyi olsun gerisi sorun değil ama uykusuzluk,sinir vs. insanı sabırsız yapıyor bir de yarın kayınvalidem geliyor stresi bastı şimdiden nasıl vakit geçiricem evde onunla diye ...bizden bu kadar bebişleri doğan annişleri tebrik ediyorumumarım herşey güzel olur...

Canım ya bende ne sıkıntılar çektim o gaz yüzünden banada lavman yaptılarda kurtuldum valla
Oğluşun çok tatlı bu arada maşallah saçlara bak saçlara

Canım çok merak etmiştik seni hayırlı uğurlu olsun kavuştun çok şükür kızına
Annen yanındaymış sıcak havlu yapsın göğüslerine muhakkak göğüs kremi kullan olmaz öyle çok acı çekersin yoksa
Bide o ağız sütü çok faydalı bebekler için antibiyotik değerinde 1 haftaya kadar gelir ondan aman ha bir damlası bile çok kıymetliymiş onun.Pompan vardı senin sağmayı dene derim o açar süt yollarını

Son düzenleme:

Oyy oyy kuzucuğa bak çok tatlı maşallah

Kızım neredeyse 24 saattir uyumuyor
Gece 1 saatlik uykuyla duruyorum ondada annem baktı sağolsun biraz uyudum
Ama hiç uykum yok yorgunda değilim kurban olurum minnoşuma

Allahım. .ne guzel bi doğum olmuş öyle..maşallah
Allah analı babalı büyütsün canım yavrunuzu..

Son zamanlar stressliydin, tereddütlerin vardi ama bak dr'una bile gerek olmadan Muradina ermissinn bu sekilde tecrube edinen, nadir kisilerden olmussun..duaların kabul olmuş ne güzel. .
Allahım tüm bekleyenlere böyle doğum nasip etsin inss..

Bebeginde çok tatlı, maşallahAllahım esirgesinn
Kendinize iyi bakın annesi

Kızım neredeyse 24 saattir uyumuyor
Gece 1 saatlik uykuyla duruyorum ondada annem baktı sağolsun biraz uyudum
Ama hiç uykum yok yorgunda değilim kurban olurum minnoşuma

Neden uyumuyomus ervos hanım..
Benimkinin 7-8 saate kadar uyanik kaldigi olduda, kizin çıtayı yükseltmiş bak, rekor ervosda

Canim banyo yaptırsan, bu kadar uykusuzluğun ustune deliksiz uyur sanırım
Uyusunlar da büyüsünler

Son düzenleyen: Moderatör:
sırt üstü yaslanıp pc yle ilgilendiğim zaman benimki çok haraketli oluyor, kasılmalarımda çok oluyor . neden acaba?

Bizimki gece saat başı kalktı. Sabah da en son 10 da kalktı saat 4 e kadar uyutamadım ne yaptıysam. En son banyoya soktum, giydirirken uyudu daha, 4 saat uyanmadı ben zorla kaldırdım.

Sürekli sudamı tutsam ben bu çocuğu.

bende en sonki kontrolumden sonra ayni seiy demistim canim ne sanci cikmisti ne bebek asagiya inmistii hic bir sorun yoktuu zorla sorun ciksin istiyordum sanki bende dogurmak icin en son verdigi randevuda ayni son beklenen dogum tarihime yakin bir tarih vermisti bende hemsireye icimden dogurmazsam gelirim bekle demistim ee tabi dgordum gidemedim bir hafta gecmeden dorgurmustumm sendemi doguracan ne yakinda

kizz ne guldum bi yazinaa cidden tamm bir gunle ersanin oglu buyuk olmayi basardi hella olsun valla demistim ben ranadan buyuk olcam acele etmem lazim demistr
canim benim dogurdunmu haberim yok daha gecmisi bitiremedim insallah bebisini kucagina almisindirr suan bol bol hasret gideriyorsunuzdur insallah :))

kızlar hangi markanınkini aldınız
kullanışlı mı
ben daha almadım da

ben aventin manuel pompasini aldim cok guzel kullanmasi rahat geldi bana cok zorlamadan acitmadna sagiyorr :))
ben avent aldım. henüz kullanmadım ama desty ile ortak almıştık. o memnunmuş baya. güzele benziyor.

eşimin üstünde denedim acıtmıyor hiç dedi :)

hahahhaaaaaa canim ya beni cok guldursun allahta snei guldursunn esinde kullanmak nerden geldi aklinaa sütte geldimi acaba:26:hayir esin nasil itirazsin denemeyi kabullendii

Son düzenleme:
hahahhaaaaaa canim ya beni cok guldursun allahta snei guldursunn esinde kullanmak nerden geldi aklinaa sütte geldimi acaba:26:hayir esin nasil itirazsin denemeyi kabullendii

parçalarını birlikte takıyorduk. çalışıyor mu diye denemem lazımdı. baktım yanımda saf ve masum duruyor eşim onda da meme olduğu aklıma geldi, denedim itiraz etmedi itiraz edemeyeceğini biliyor tabi :) hoşuna bile gitti sanki. masaj gibi gelmiştir ona

bebeğim çok haraketli. kanala mı inmeye çalışıyor acaba. karnımı delicek sanki. doğumun yaklaştığını nasıl anlıyacağım .

Tebrikleriniz ve samimi dualarınız için çok teşekkür ederim. Oğlumu işitme testi için götürdüler bende başka doğum yapan varmı diye bi bakayım dedim. Allah herkesi sağ salim yavrusuna kavuştursun. Gerçekten dünyanın en güzel duygusuymus bu. Oğluma resmen aşık oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…