2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bebeğim çok haraketli. kanala mı inmeye çalışıyor acaba. karnımı delicek sanki. doğumun yaklaştığını nasıl anlıyacağım .

İnan bana doğum sancısı yalancı sancılara benzemiyor anlamaman mümkün değil. Sancı geldiğinde dizlerimin bağı çözülüyordu kıpırdayamıyordum. Açılmayı hızlandıran en etkili şeylerden biri sancı aralarında yürümek. Ben sancı aralarında sürekli nefes egzersizi yapıp yürüdüm.

oğluşum geldi, ekremim

10.06.2013 pazartesi günü
saat 09.05 de
normal doğum ile
3.750 gr dünyaya geldi yakışıklı oğlum.

babasıın kopyası ya, kv doğursa tekrar aynısını yapamazdı ben yapmışım

doğum sancısı inanın anlaşılmayacak gibi bişey deil, benim doğumumda çok zor oldu, hastaneden bugün geldik, biraz kendime gelim ayrıntışı anlatırım.
doğum yapamayanlara, allah yardım etsin şimdiden

cnm son dedıgını yap bencede hast.dahı o ka ozen yokk o kadr kasma kendını tmm

doğuran gidiyo doğuran gidiyo
biz kaldık ya burda anacım
iki üç kişi dışında yazan yoookk
bence doğum yapmayanların listesini yapsak daha iyi olur. çünkü az kaldık

tebrik ederim ve geçmiş olsun .Allah sağlıklı bir ömür versin
başınız sağolsun keepcim

Maşallah canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
doğumun hayal gibi. dün yazın da çok pozitifti. yaptığın herşey Allah'ın yardımıyla işe yaramış. yaptıpın egzersizler genel olarak pelvisi güçlendirecek hareketler mi yoksa genel vücudu güçlendirecek egzersizler mi. ben de yapmaya çalışıyorum ama daha çok bel üstüne hitap ettiğini farketmeye başladım.

sırt üstü yaslanıp pc yle ilgilendiğim zaman benimki çok haraketli oluyor, kasılmalarımda çok oluyor . neden acaba?
benim de aynen öyle oluyor

nasıl nefes aldın. sancı gelmeden doğum olur mu peki.

dogumunu okurken cook heyecanlandm
Allah oğlunu sana bağışlasın cok guzel bır ömru olsun ınş
bende hala tık yook
herkes dogurdu yaa
nişanın nasıl geldi
kanlımıydı

bebeğim çok haraketli. kanala mı inmeye çalışıyor acaba. karnımı delicek sanki. doğumun yaklaştığını nasıl anlıyacağım .

benimki her akşam öyle canım .öyle hareketleniyorki çığlık atıyorum:)birde alttan çok baskı yapıyor hareket ettikçe.sendede varmı ? bence iyice aşagıya iniyor. ayrıca doğum olucagını mutlaka anlarsın gibime geliyor. ben yalancı sancı yaşamıştım. yalancı sancı agrıları aynı dozajda diye düşün.ayrıca yalancı sancılarda pozisyonu degiştirdiginde yani yürüyüş yaparsan bir iki daha oluyor sonra geçiyor. ama normal dogum sancısı gittikçe dahada sancılanıyormuşşun.ve daha sık sık dkkaları.o yüzden mutlaka anlarsın diye düşünüyorum .(bende kaçtane doğurdum gibi yazmışımm :)

ya komik ama ben sancı gelmezse nasıl anlarım onu merak ediyorum. annem öyle bi anlattı ki :) onun doğumlarında sancı olmuyormuş suni sancıyla doğum yapıyormuş. birinde suyu gelmiş öyle anlamış. ötekilerini hatırlamıyorum şimdi. annelerle kızlarınki benzer derler ya. şimdi de sancım gelmezse nasıl anlayacağım onun derdine düştüm :)

bebeğimin haraketleri en son azalmıştı aslında. sırt üstü oturunca kasıyordu kendini, birde sağ tarafımdan kolunu mu bacağını mı bişiyeni uzatıyordu. bugün karnımda dört döndü ama. aşağısını da baya acıttı. inş kanala giriyordur. geçen haftada öyle sandım ama kanala girmemişti. kandırıyor beni.

evde ultrason cihazı olsaydı keşke ....

Son düzenleyen: Moderatör:

koptum şimdi ,çok tatlısın canım :)valla kızlar anneye o anlamda çektiysee ben çok zor normal yaparım herhalde .annemin çok zormuş dogumları.canım mutlaka anlarsın sancı gelmezse suyun gelir ,olmazsa nişanın gelir ,nebilim mutlaka sancı bişey hisssedersin farklı .belkide doktora gittiğinde sezeryan olucaksın oda olabilir ,hiçbirşey hissetmeden direk .sen bebeginin hareketlerini hep dinle .mutlaka temiz bir bez koy farklı bişey gelirse görürrsün.ayrıca msjının sonunua yeni gördüm bence sen bi kaç güne doğurursun .öyle hissettim. ciddiyim

Son düzenleme:
masallah oglusunaaa cokk tatli artis artis bakmiss ya masallahh allah anali babali buytsun insallah :))

gözun aydin canim sende kavustun kizina sonunda allah anali babali buyutsun canim ok gecmis olsunn:))
doğuran gidiyo doğuran gidiyo
biz kaldık ya burda anacım
iki üç kişi dışında yazan yoookk
aaaa ask olsun dilca cim ben burdayimya hergunn yaziyorumm :)))

slm kızlar uzun zamandır giremiyorum çünkü oğluşum süpriz yaptı ve 17 gün önce geldi allah herkese bu güzelliği yaşatsın

kizlar tebrik ederiz sizlerii allah ananli babali buytsun yavrularini cok gecmis olsun sizleredeee :))

canim onun karni fln agriyordurr biraz ovala karnini ve sicak birseyler koy karninaa iyi gelirr :)) birde kakasini yapamiyor olabilirr karnini ovalamk onun icinde cok faydali :)) cok gecmis olsun :)))

canim saka gibisin cidden ben daha nisanin geldi habere yorum yazmaya calisirken sen dogrudugnu coktann yazmisinn
ok gecmis olsunnn ne guzel ne kadar kolay bir dogumun olmuss insallah bekleyen diger arkadaslarda bukadar kolay dogum yapar :)) hemde 4 kilodan fazla bir bebek dogurmak MASALLAHHHH MASALAHHHHHH

MASALLAHHHHH canim cokk tatli bir bebegin var seninde allah annali babali buytsun insallah :)))

Kızım neredeyse 24 saattir uyumuyor
Gece 1 saatlik uykuyla duruyorum ondada annem baktı sağolsun biraz uyudum
Ama hiç uykum yok yorgunda değilim kurban olurum minnoşuma

anaaaaa nasil canimya 24 saat uyumuyorr hicmi dalmyior birazcik olsun bilee bu mumkun degildirr hani benim kizda mizmizlaniyor ama emiyor bir saat yada yarim saat uyuyor uyaniyor tekrar basliyorz gaz cikar ugras emzirr alini degis derken bir Kac saati geciyorr bugun mesala sabah 7 de uyandi ancak ögleden sonra 3 den sonra dalarak 3 -4saat uyudu seninki nasil??

birde diger arkadaslardas demiss baynoy yaptirmak cok ise yariyor canim uyumadigi zaman banyo yaptir.

haa bu arada tabiki canim gördum o tatlimi tatli sekermi seker guzeller guzeli kizinin fotosunuu hatta demsitim benim kiz gibi tek gözunu acip bakmis senin kizda diyee ama iste akil kalmadiki bir an aklimd cikmiss istee:26::26:

yaa senle artik hicmi denk gelmecez biz bu kizlar sayesindee

Kızlar uzun zamandır yazamıyorum çünkü üyeliğimle ilgili bişiler olmuş anlamadım bende hgorgulu1 olarak yeniden kaydoldum...
Gelelim doğumuma malum hatırlayanlar bilir benim şeker sorunum vardı son zamanlarda iyice yükselmeye başlayınca 38+1 de 3300 kg 49 cm olarak Sezeryanla doğurdum...
Benim en büyük sorunum şuan kan revan içinde olan gögüslerimm.Çoook canım acıyo.Hiç mama vermiyoruz doktor da sütün yeterli dedi ama ne yapmam lazım .lansinoh krem kullanıyorum ama banamısın demiyor (( YARDIM LÜTFENN.
Bu arada sekerden de esek kalmadı :))

heheheh onunda canina minnetmis desenee dikkat et arada kullanmasin masaj yapiyor iyi geliyor diye
tebrik ederim canim gozun aydin allah anali babali buytsun insallahhhh hayirli uzun ömurlu olsun :)))
heheh masallah sana esine cok baktin galiba hamileyken aynisi olsun diye

canim sancilarini anlamaman mumkun degil mutlaka bir belirti göstrecektir bak annenin suyu gelmis seninde oyle olabilir yada nisanin gelebilirr :))yada baska bir belirti olabilirr. kizlarin annelerine benzedigi dogruu benim annanemde zor dogum yapmis annemde zor dogum yapmis bende 2 kizimi zor dogurdum ama tek oglum kolay oldu o da baba tarafina cekti galibaa kv dem pirt pirt cikartmiss 8 cocuguu

gözun aydin canim tebrik ederimmm sende kavusmusun yavrunaa allah anali babali büyütüsn insallahhh üyeligin gitmesinde üzüldüm neyseki yenisi acabilmisin :)) seker sorunu bendede vardi benimde dogumdan sonra hic birsey kalmadi cok sukurr .:))
gögüs yarasna gelince banada hic birsey fayda etmedii sag gösgum hala cok aciyorr her emzirmeden bagiriyorum kizim ilk agzina alincaa Yavrum oda sesimle irkilip korkuyor geri cekiyor agzinii insallah cabuk iyilesirlerr canim :))

canım çok tesekkur ederim
Benimde sağ gögsüm ve iyice alınca bitiyor .Sen dogum yapalı epey olmustu.hala geçmedi demek ( zamanla acısı da mı azalmadı (

bende öyle hissetmeye başladım. sanki bi kaç güne doğuracam gibi hissediyorum.gerçi 15 haziran son günüm zaten. benim dr. fazla beklemez gibi. sezeryan falan der. her şekilde günüm azaldı zaten.

benim kontrol manyaklığım yüzünden ev bi yandan derleniyor bi yandan dağılıyor. gücüm yok artık. olayları kontrol edebilme gücümde yok. eşime dedim 1 e kadar da olsa bugün halledelim işlerimi diye. bakalım. bu gece en azından odamı toparlamalıyım.

daha misafirlere ikramlık hazırlamadım ya ayy kimse gelmesin ya. onların ne yiyeceğini düşünüp stres oluyorum :)

canım allah analı babalı büyütsün inşallahşekerden kurtulmuşsun çok sevindim darısı bana inşallah bendede şeker var ve bende sezeryan olucam sezeryan sonrası çok mu kötü canım gerçi kişiden kişiye değişiyor ama yinede merak ettim

tebrikler maşallah çok tatlı bir bebek allah analı babalı büyütsün ..doğumunda çok kolay olmuş herkese nasip olmaz topikteki 3. kolay doğum okuyuşum onun haricinde hep zor oldu doğumlar çok şanslısın

gözün aydın allah analı babalı büyütsün ne güzel kavuşmuşsun bebeğine darısı bizle sağlıklı şekilde

ilk adet yaşım, ilk hamile kalış sürem annemle benzer. bakalım doğumumda benzeyecek mi. bana kolay oluyor dedi ama beni motive etmek için söylemiş de olabilir. tam olarak inanmıyorum.

Aventin meme ucu koruyucuları var canım.

Philips Avent %0 BPA Göğüs Koruyucu Kelebek 2`li Small - e-bebek.com

Bir standart boyu birde küçük boyu var. Bize şuan küçük boyu uygun.

Benim kurtarıcım oldular. Çünkü göğüslerim hala iyileşmedi.

kızlar bişi sorcam. hastanede banyo yapmak gerekiyor mu. banyo havlusu alayım mı çantaya..

ben göğüs kremi de almadım. göğüs kremi işe yaramıyor mu. siz böyle yara oldu deyince korkmaya başladım.

sen daha gırmedınmı ben bıle 2-3 kere gırıdm her hafta cagırıyor her hafta alıyorr artıkkkcatı ııcn erken bence bıızm dr son dk bırakıyor o ısııı

walla proteın kacması cıktı bende bıde nts ye almadı hıc catı muayenesı flnda yapmadı cok korkuorm bebegınde annenınde olumuymus gebelık zehırlenmesı dıe gecıo we ben ztn farketmıstım ayaklarım anormal sıstı ellerımde yuzumde cok kotu bı stres halındeym hamılelılıgım baslı basına zor gectı gecmeyede dewam edıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…