2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
dogumunu okurken cook heyecanlandm
Allah oğlunu sana bağışlasın cok guzel bır ömru olsun ınş
bende hala tık yook
herkes dogurdu yaa
nişanın nasıl geldi
kanlımıydı
Hayır aslında açık pembe bir lekelenmeydi. Sonrada sancılarım başladı. Ama ben çok yürüdüm, yüzdüm su içinde egzersiz yaptım birde nişanım gelince egzersiz topuna oturup açılsın diye Youtube dan bulduğum egzersizleri yaptım. Ben yaptığım yediğim içtiğim herşeyin çok işe yaradığını düşünüyorum. Hiç birşey yapmasaydım bu kadar kolay doğum yapamazdım. En azından açılma bu kadar hızlı olmazdı diye düşünüyorum. Özellikle son 1 ay sürekli kolay doğum yapayım diye gece gündüz uğraştım. Ama elhamdülillah boşa gitmedi.

Bu durumda hemen almalari gerekmiyor mu, gecmis olsun

Bircok doktor kendi sutunuzle silip nemlendirin diyor birde sogani duymustum bildigim bu kadar.

Ben aldim eger normal dogum olursa sart ama sezeryanda gerekmez heralde.

kızlar bişi sorcam. hastanede banyo yapmak gerekiyor mu. banyo havlusu alayım mı çantaya..

Ben sezeryan oldum ve ertesi sabah duş aldım. Müthiş rahatlatıyor. Duş aldıran hemşire, duşu özellikle göğüslerime tutturdu. Sütüm daha çabuk gelsin diye.

Kızlar merhabaa herkese,bizimki içeriyi pek sevdi..dün gündüz pembemsi kanamam oldu ama sancım falan yoktu..nişanın gelmiş dedi doktor,muayene etti,açıklık yok dedi..bekliyoruz hala sancım gelse de açılmam olsa diye...annem,k.validem,eşim,kardeşim hepsi evde gözüme bakıolar sancım var mı diyee..hergün telefonlar susmuyor,doğurdumu diye..uuufff iyice stres oldum..ne zmn gelicek bnm minnak oğlum yaa

benide dün bugün baya arayan soran oldu. strese girmedm henüz ama girmem an meselesi :)

boşver canım kafaya takma .keyfini çıkar bir kaç günün.iştir ,yicektir hepsi olur. bugünlerini ararsın. eğer yanında destekcin varsa korkma.benim eşim çok destek ama oda bir yere kadar yapabiliyor.yatak istiratim olmasına rağmen mecbur sonra kalkıyorum ne yapabilirsem yapıyorum işlerimi.dikkat et kendine güzel bir duş al.dua et bol bol .bu arada çantaya havlu koyma olayını ben bir tane küçük havlu koydum ,birde gögüs kremini şimdiden kullanmaya başladım hergün düzenli olmasada .yarın kontrol var bakalım ne olcak .

geelmiyor benimkide 40da bitirdik ne sancı ne nişan bende hiç birşey yok

tebrik ederim canim gozun aydin allah anali babali buytsun insallahhhh hayirli uzun ömurlu olsun :)))
heheh masallah sana esine cok baktin galiba hamileyken aynisi olsun diye

teşekkür ederim canım, aynen öyle çok bakmışım
kocasını çok sevenlerin öyle olurmuş

yalnız benim sütüm yok, normal doğurduğum halde daha gelmedi, çok üzülüyorum, biraz mama takviyesi yapıyorum kaşıkla, hepsi o,
sende durumlar nasıldı?

teşekkür ederim canm, darısı size olsun işallah

Okuyup arastirdikca ve dr larin soyledigine bakilirsa kimi catiya nebek son anda gelir kimisi catida degil sezeryana alir. 1 ay kala drm baska bi sehirle anlasti gitti.onceki boyunuz uzun kolay normal dogurursun diyodu..simdiki boyla alakali bise demiyo..suni sanci cogu dra gore etkili fegil aciklik yoksa kimine gorede etkili...amannn benimki catima cuma bakcak ama sagolsun simdiden rengini belli etti..bebegin buyuk olabilir.. Istiyosan sezeryana da alirim diyor. Cok bunaldim..ve benimkinin gelmeye hic niyeti yok..hala bacak aramda hissetmiyorum geziyom tozuyom bana misin demiyo..pek bi hafifiz tasirken. Hic kasilma yok sanci yok agri yok..artik bende gelsin istoyorum bebisimi bekliyorym ...bi de cok hassasim hersey zoruma gidiyor herseyi yanlis anliyorum...etrafimdakileride kiriyorum ve uzuluyorum

Ay o telefonlardan bende biktim normalde zaten telefonla konusmayi sevmem ama mevzu acilinca kapanamiyor o telefonlar.Dogursam su ziyaretler birde mevlut olayi bir bitse gercekten cok rahatliyacagim su prosedurleri hic sevmiyorum.Kayinvalidemle esim tartisti esimin kuzeninin karisi dogum yapmisti benim kv cocugu gelenlerin kucagina verip durmus bayiliyorlar millete hava atmaya, esimde bunu duyunca kayinpedere soylemis sakin cocugu oyle elalemin eline vermeyin mikrop kapar falan diye kv dem aradi tartistilar ben yapmadim oyle birsey diye sonra butun herkesi aramis ortaligi velveleye vermis aglamis.Bizede plastik sandalye almislar birsuru mutfakta gelen olursa oturacak sandalye olsun bu arada bizim ev kocaman oturma odasi, salonda birsuru sandalye koltuk yine mutfakta masa sandalye sanki dersin otobusle adam tasiyacaklar bende istemiyorum sagolun dedim.Bozuldular ayol sormadan niye aliyorsun evde balkon yok zaten kocaman plastik bufe sandalyesi napicam ben onlari.Ay ben daha dertli ciktim neyse canim insallah sagsalim dogururuz en kisa zamanda kurtuluruz cevresel faktorlerden

senn takvimin yok, kaçıncı haftadasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…