- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Hayır aslında açık pembe bir lekelenmeydi. Sonrada sancılarım başladı. Ama ben çok yürüdüm, yüzdüm su içinde egzersiz yaptım birde nişanım gelince egzersiz topuna oturup açılsın diye Youtube dan bulduğum egzersizleri yaptım. Ben yaptığım yediğim içtiğim herşeyin çok işe yaradığını düşünüyorum. Hiç birşey yapmasaydım bu kadar kolay doğum yapamazdım. En azından açılma bu kadar hızlı olmazdı diye düşünüyorum. Özellikle son 1 ay sürekli kolay doğum yapayım diye gece gündüz uğraştım. Ama elhamdülillah boşa gitmedi.dogumunu okurken cook heyecanlandm
Allah oğlunu sana bağışlasın cok guzel bır ömru olsun ınş
bende hala tık yook
herkes dogurdu yaa
nişanın nasıl geldi
kanlımıydı
yaaaa ben de artik dogurmak istiorm...ama tik yokkk
yarın netkelşir benim durum sanırım normal doğum çok istiyorum ama bilmiyorum.herkes konuşuyor artık iyice gerildim.
walla proteın kacması cıktı bende bıde nts ye almadı hıc catı muayenesı flnda yapmadı cok korkuorm bebegınde annenınde olumuymus gebelık zehırlenmesı dıe gecıo we ben ztn farketmıstım ayaklarım anormal sıstı ellerımde yuzumde cok kotu bı stres halındeym hamılelılıgım baslı basına zor gectı gecmeyede dewam edıo
kızlar bişi sorcam. hastanede banyo yapmak gerekiyor mu. banyo havlusu alayım mı çantaya..
Kızlar uzun zamandır yazamıyorum çünkü üyeliğimle ilgili bişiler olmuş anlamadım bende hgorgulu1 olarak yeniden kaydoldum...
Gelelim doğumuma malum hatırlayanlar bilir benim şeker sorunum vardı son zamanlarda iyice yükselmeye başlayınca 38+1 de 3300 kg 49 cm olarak Sezeryanla doğurdum...
Benim en büyük sorunum şuan kan revan içinde olan gögüslerimm.Çoook canım acıyo.Hiç mama vermiyoruz doktor da sütün yeterli dedi ama ne yapmam lazım .lansinoh krem kullanıyorum ama banamısın demiyor(( YARDIM LÜTFENN.
Bu arada sekerden de esek kalmadı :))
Ben aldim eger normal dogum olursa sart ama sezeryanda gerekmez heralde.
kızlar bişi sorcam. hastanede banyo yapmak gerekiyor mu. banyo havlusu alayım mı çantaya..
Kızlar merhabaa herkese,bizimki içeriyi pek sevdi..dün gündüz pembemsi kanamam oldu ama sancım falan yoktu..nişanın gelmiş dedi doktor,muayene etti,açıklık yok dedi..bekliyoruz hala sancım gelse de açılmam olsa diye...annem,k.validem,eşim,kardeşim hepsi evde gözüme bakıolar sancım var mı diyee..hergün telefonlar susmuyor,doğurdumu diye..uuufff iyice stres oldum..ne zmn gelicek bnm minnak oğlum yaa
bende öyle hissetmeye başladım. sanki bi kaç güne doğuracam gibi hissediyorum.gerçi 15 haziran son günüm zaten. benim dr. fazla beklemez gibi. sezeryan falan der. her şekilde günüm azaldı zaten.
benim kontrol manyaklığım yüzünden ev bi yandan derleniyor bi yandan dağılıyor. gücüm yok artık. olayları kontrol edebilme gücümde yok. eşime dedim 1 e kadar da olsa bugün halledelim işlerimi diye. bakalım. bu gece en azından odamı toparlamalıyım.
daha misafirlere ikramlık hazırlamadım yaayy kimse gelmesin ya. onların ne yiyeceğini düşünüp stres oluyorum :)
geelmiyor benimkide 40da bitirdik ne sancı ne nişan bende hiç birşey yokKızlar merhabaa herkese,bizimki içeriyi pek sevdi..dün gündüz pembemsi kanamam oldu ama sancım falan yoktu..nişanın gelmiş dedi doktor,muayene etti,açıklık yok dedi..bekliyoruz hala sancım gelse de açılmam olsa diye...annem,k.validem,eşim,kardeşim hepsi evde gözüme bakıolar sancım var mı diyee..hergün telefonlar susmuyor,doğurdumu diye..uuufff iyice stres oldum..ne zmn gelicek bnm minnak oğlum yaa
tebrik ederim canim gozun aydin allah anali babali buytsun insallahhhh hayirli uzun ömurlu olsun :)))
heheh masallah sana esine cok baktin galiba hamileyken aynisi olsun diye
Kızlar merhabaa herkese,bizimki içeriyi pek sevdi..dün gündüz pembemsi kanamam oldu ama sancım falan yoktu..nişanın gelmiş dedi doktor,muayene etti,açıklık yok dedi..bekliyoruz hala sancım gelse de açılmam olsa diye...annem,k.validem,eşim,kardeşim hepsi evde gözüme bakıolar sancım var mı diyee..hergün telefonlar susmuyor,doğurdumu diye..uuufff iyice stres oldum..ne zmn gelicek bnm minnak oğlum yaa:37
güzel bir duş al canım .mümkünse suda yat biraz.yürüyüşler yap .hatta evde çömel kalk .faydasını görürsün.dayımın kızı dogumlarını hep böyle normal yaptı :))
canım allah analı babalı büyütsün inşallahşekerden kurtulmuşsun çok sevindim darısı bana inşallah bendede şeker var ve bende sezeryan olucam sezeryan sonrası çok mu kötü canım gerçi kişiden kişiye değişiyor ama yinede merak ettim
tebrikler maşallah çok tatlı bir bebek allah analı babalı büyütsün ..doğumunda çok kolay olmuş herkese nasip olmaz topikteki 3. kolay doğum okuyuşum onun haricinde hep zor oldu doğumlar çok şanslısın
gözün aydın allah analı babalı büyütsün ne güzel kavuşmuşsun bebeğine darısı bizle sağlıklı şekilde
Kızlar merhabaa herkese,bizimki içeriyi pek sevdi..dün gündüz pembemsi kanamam oldu ama sancım falan yoktu..nişanın gelmiş dedi doktor,muayene etti,açıklık yok dedi..bekliyoruz hala sancım gelse de açılmam olsa diye...annem,k.validem,eşim,kardeşim hepsi evde gözüme bakıolar sancım var mı diyee..hergün telefonlar susmuyor,doğurdumu diye..uuufff iyice stres oldum..ne zmn gelicek bnm minnak oğlum yaa
boşver canım kafaya takma .keyfini çıkar bir kaç günün.iştir ,yicektir hepsi olur. bugünlerini ararsın. eğer yanında destekcin varsa korkma.benim eşim çok destek ama oda bir yere kadar yapabiliyor.yatak istiratim olmasına rağmen mecbur sonra kalkıyorum ne yapabilirsem yapıyorum işlerimi.dikkat et kendine güzel bir duş al.dua et bol bol .bu arada çantaya havlu koyma olayını ben bir tane küçük havlu koydum ,birde gögüs kremini şimdiden kullanmaya başladım hergün düzenli olmasada .yarın kontrol var bakalım ne olcak .
benide dün bugün baya arayan soran oldu. strese girmedm henüz ama girmem an meselesi :)
geelmiyor benimkide 40da bitirdik ne sancı ne nişan bende hiç birşey yok
senn takvimin yok, kaçıncı haftadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?