canım günün geçince beklemeyi düşünüyor musun?benim haftasını doldurduktan sonra beklemekle ilgili kaygılarım var.2 gün kaldı daha bişey olacağa da benzemiyor.
canım çok tesekkur ederim
Benimde sağ gögsüm ve iyice alınca bitiyor .Sen dogum yapalı epey olmustu.hala geçmedi demek( zamanla acısı da mı azalmadı (
ilk adet yaşım, ilk hamile kalış sürem annemle benzer. bakalım doğumumda benzeyecek mi. bana kolay oluyor dedi ama beni motive etmek için söylemiş de olabilir. tam olarak inanmıyorum.
canim stres yapmadan beklemeye caliss kimseyen kulak asma hatta mumkunse uzak drumaya caliss cevrendekilerden seni strese sokmasinlarr böyle oldukca dogumu olacaksada olmaya bilir :)))Kızlar merhabaa herkese,bizimki içeriyi pek sevdi..dün gündüz pembemsi kanamam oldu ama sancım falan yoktu..nişanın gelmiş dedi doktor,muayene etti,açıklık yok dedi..bekliyoruz hala sancım gelse de açılmam olsa diye...annem,k.validem,eşim,kardeşim hepsi evde gözüme bakıolar sancım var mı diyee..hergün telefonlar susmuyor,doğurdumu diye..uuufff iyice stres oldum..ne zmn gelicek bnm minnak oğlum yaa
teşekkür ederim canım, aynen öyle çok bakmışım
kocasını çok sevenlerin öyle olurmuş
yalnız benim sütüm yok, normal doğurduğum halde daha gelmedi, çok üzülüyorum, biraz mama takviyesi yapıyorum kaşıkla, hepsi o,
sende durumlar nasıldı?
sorma ya, en çok korktuğum şey. umarım başıma gelmez. riske atamam sanırım. aslında beklemenin çok zararı yokmuş. ilk doğumlarda özellikle bir hafta gecikebilirmiş. 38-42 hafta arası doğum normalmiş. ama yüzde 1 kötü birşey olma ihtimali varsa bile cesaret edemem sanırım. varsın sezeryan olsun gerekirse, çocuğuma sağsağlim kavuşayımda. benim son tarih doktora göre 15 haziran. bakalım gün doğmadan neler doğcak. 15 haziranda kontrole gideceğim. ne diyecek doktorum bir bakayım. ona göre karar veririm artık.
Of ya uyuyamiyorum yarin randevu var :18: ne mesakatli surecmis nediyecek acaba birde muhtemelen cati kontrolu yapacak ne diyecek acaba Allahtan sabah erken girecegiz doktorun yanina :)
İyi geceler kizlar
Normalde yarin sabah sezeryana giricektim ama oglum 2 gün daha sabredemedi pazartesi gelmeyi secti.. Sanki icime dogmus gibi pazar sabahi hastane cantami döküp tekrar kontrol ettim oturdum ayni gün dogumdan sonra gelenler icin hazirda bulunsun diye 2 büyük tencere sarma 100 tane kadar da sigara böregi sarip buzluga attim..,gece saat 12:30 gibi esime hadi yatalim canim oglumuzun gelmesine 2 gün kaldi son günlerde uykunun kiymetini bilelim dedim esimde zaten o günün sabahi görev yerinden 3 haftalik izine cikicakti sabah erken kalkicam dedi yataga gittik basimizi aradan bir 20-30 dk gecti pit diye bir ses cikti benden o sesle birlikte yatak, dösek bütün vücudum su icinde kaldi resmen olan bütün su bir anda bosaldi ne sanci ne baska hic birsey olmadi ayni anda bilmem oglumun basinin yukar da olmasiylami alakali.. Artik esimi kaldirdim ambulans geldi falan derken 2 saat icin de acil sezeryana alindim
ve bugün 2. Gün biz hala hastanedeyiz yaklasik 3-4 gün kadar daha.. oglum gündüzleri benim yanim da geceleri nöbetci hemsireler bakiyor biraz önce koklayip biraktim geldim kuzumu.
Henüz 2 günlügüz bakmaya öpmeye kiyamiyorum yavrumu okadar masum ki bugün ilk defa uzun bir süre agladi ebe altini temizlerken nefes nefese öyle bir agliyordu ki canimdan can gitti kolumda 2 tane serum birde sezeryan sancisi kalkip yanina da gidemedim neredeyse bende aglayacaktim altini temizlerken aglamayi huy etti simdiden umarim böyle devam etmez icim gidiyor o öyle agladikca..
Gögüs ucu kremini kesin alin bir kenar da tutun derim kizlar gercekten cok cani yaniyor insanin ben sadece dün krem falan sürmedim sabah emzirirken cok hafif kanadi simdi hem hastanenin hemde kendi aldigim kremi sürüyorum rahatladim biraz cok sükür..
Bizde haberler böyle yeni dogum yapan herkesi tebrik ediyorum getide kalanlara da en kisa zaman da hayirli dogumlar diliyorum, biliyorum zaman suan gecmek bilmiyor az daha sabredin kizlaar
ayy bende uyuyamıyorum bu gece hem yarın benimde ögleden sonra randevum var hemde koca ben uyumadan gelme dedi horluyormuşum arada :)))
herseferinde ntsye giriyorsun dime ?
Bizimki gece saat başı kalktı. Sabah da en son 10 da kalktı saat 4 e kadar uyutamadım ne yaptıysam. En son banyoya soktum, giydirirken uyudu daha, 4 saat uyanmadı ben zorla kaldırdım.
Sürekli sudamı tutsam ben bu çocuğu.
Lala17 canim senin nisanin gelmisti ne oldu..
İyi geceler kizlar
Normalde yarin sabah sezeryana giricektim ama oglum 2 gün daha sabredemedi pazartesi gelmeyi secti.. Sanki icime dogmus gibi pazar sabahi hastane cantami döküp tekrar kontrol ettim oturdum ayni gün dogumdan sonra gelenler icin hazirda bulunsun diye 2 büyük tencere sarma 100 tane kadar da sigara böregi sarip buzluga attim..,gece saat 12:30 gibi esime hadi yatalim canim oglumuzun gelmesine 2 gün kaldi son günlerde uykunun kiymetini bilelim dedim esimde zaten o günün sabahi görev yerinden 3 haftalik izine cikicakti sabah erken kalkicam dedi yataga gittik basimizi aradan bir 20-30 dk gecti pit diye bir ses cikti benden o sesle birlikte yatak, dösek bütün vücudum su icinde kaldi resmen olan bütün su bir anda bosaldi ne sanci ne baska hic birsey olmadi ayni anda bilmem oglumun basinin yukar da olmasiylami alakali.. Artik esimi kaldirdim ambulans geldi falan derken 2 saat icin de acil sezeryana alindim
ve bugün 2. Gün biz hala hastanedeyiz yaklasik 3-4 gün kadar daha.. oglum gündüzleri benim yanim da geceleri nöbetci hemsireler bakiyor biraz önce koklayip biraktim geldim kuzumu.
Henüz 2 günlügüz bakmaya öpmeye kiyamiyorum yavrumu okadar masum ki bugün ilk defa uzun bir süre agladi ebe altini temizlerken nefes nefese öyle bir agliyordu ki canimdan can gitti kolumda 2 tane serum birde sezeryan sancisi kalkip yanina da gidemedim neredeyse bende aglayacaktim altini temizlerken aglamayi huy etti simdiden umarim böyle devam etmez icim gidiyor o öyle agladikca..
Gögüs ucu kremini kesin alin bir kenar da tutun derim kizlar gercekten cok cani yaniyor insanin ben sadece dün krem falan sürmedim sabah emzirirken cok hafif kanadi simdi hem hastanenin hemde kendi aldigim kremi sürüyorum rahatladim biraz cok sükür..
Bizde haberler böyle yeni dogum yapan herkesi tebrik ediyorum getide kalanlara da en kisa zaman da hayirli dogumlar diliyorum, biliyorum zaman suan gecmek bilmiyor az daha sabredin kizlaar
evet anim bize baya oldu 23 gun oldu. tabiki ilk gunki kadar degil suan daha iyi ama sag gögsumu nasil oluyorsa benim kiz bazen emzik olarak kullaniyor unutuyor sutu emmeyi emzik niyetine emiyorro yüzden tekrar yara oluyor ve fena sekilde aciyorr (
sütümü süryorum ama tekrar ayni seyi yaptigi iiicin cok faydasi olmuyor :))
insallah annede kolay dogum yapmistir gercekten de snde kolay dogurursun :)))
canim stres yapmadan beklemeye caliss kimseyen kulak asma hatta mumkunse uzak drumaya caliss cevrendekilerden seni strese sokmasinlarr böyle oldukca dogumu olacaksada olmaya bilir :)))
ilk zamanlar gelmeyebilyior canim benimde 2 gun gelmemisti ama ben hic birsey vermedim emzirdim sadece gelmesede emzirdim birazcik gelen sut bile onu doyurmaya yetiyor mama vermeyin hemen(( Insallah sütün artar canimm sicak dusa gir devamlii tatli seyler ye ve rezene cani anoson cayi icmeye caliss insallah cogalir sutunn
bizimki yeterli simdilik ama sabahlari olmuyorr sebebide ben ac kaqldigim icin gece boyuu o yuzden olmuyor ee kizimda sabaha kadar olanida emiyorr sabahlari inletiyor ortaligii
sağol canım.. ama ben seninkini göremedim .. geçmişe fazla bakamıyorum.. kaçıncı sayfada paylaştın resmini ??Canim maşallah bu arada ogluslarimız birbirine çok benziyor
ay ne güzelmaşallah çok kıskandım inan ama senin adına da sevindim.. rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin..
sezeryan gaz çıkarmaktan daha kolaydı bence.. kimse yaşamasın inşallah çok zorduu çookk.. teşekkr ederiz teyzesi sadece saçımız değil sırtımız bacaklarımızda kıl dolu =))) tam bi erkek benimki =)) ama dökülürmüş doktor ööle dedi..Canım ya bende ne sıkıntılar çektim o gaz yüzünden banada lavman yaptılarda kurtuldum valla
Oğluşun çok tatlı bu arada maşallah saçlara bak saçlara
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.. göğsün için tahin yağını duymuştum.. tahinin üzerine biriken yağı sürüyolarmış çok iyi geliyormuş.. bide yalancı meme başı var göğsüne yapıştırıyosun .. hem daha kolay emiyor bebişler..Kızlar uzun zamandır yazamıyorum çünkü üyeliğimle ilgili bişiler olmuş anlamadım bende hgorgulu1 olarak yeniden kaydoldum...
Gelelim doğumuma malum hatırlayanlar bilir benim şeker sorunum vardı son zamanlarda iyice yükselmeye başlayınca 38+1 de 3300 kg 49 cm olarak Sezeryanla doğurdum...
Benim en büyük sorunum şuan kan revan içinde olan gögüslerimm.Çoook canım acıyo.Hiç mama vermiyoruz doktor da sütün yeterli dedi ama ne yapmam lazım .lansinoh krem kullanıyorum ama banamısın demiyor(( YARDIM LÜTFENN.
Bu arada sekerden de esek kalmadı :))
Canım hala beklemedeyim şuan sırt bel ağrım var ama geceleri 20 dk da bir kasık ağrım oluyor çok sıkıldım strese girdim perşembe gidicem açılma olmasa sorun değilde.karnım nasıl kasılıyor şuan bir bilsen ben oynuyor sanıyordum meğerse bunlar sancıymış ve 65.
Taliaa benim bazen goguslerim cok aciyor boyle icerden bir damari cekiyorlar gibi meme ucumdanda girebiliyor o agri bu hazirliktan diye mi boyle yoksa her emzirmemde boyle bir agri sizi yasayacak miyim?Gercekten felaket bir agrikorkuyorum
Cok sanslusin benim kiz bi nazli anlatamam...hic hareket yokk..agri yok..sancim olsa gercekten cok sevinicemmm..seninki belirtileri vermis yinede ne guzel....
Bilemiyorum belkide böyle yavaş yavaş açılması dahamı iyi yani açılıyormu çok merak ediyırum .umarım öyledirde.gelecekleri zamanı bîliyorlar demekki.ne bilim ben hiç böyle hayal etmediğim için belkide.hakkımızda hayırlısı inşallah.bide durdukça kg alıyor ve ben çok kg alırsa doğuramam diye korkuyorum.en son 3400 dü bakalım bu gece sancılarım şiddetlenmezse perşembe belli olur artıkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?