çok sevindim kurtuldu sonunda allahım analı babalı büytüsümn bebeğinii canım darısı sana inşallah...
maşallah.gözüaydın.allah bizede öyle kolay doğum nasip etsin inşallah.bende epidural düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.Denizkızı bebeğini kucağına almış
3300 gr 50 cm maşallah
epiduralle normal doğum yaptı çok da rahat olduğunu söyledi
darısı bekleyenlere inş dua edenlerden Allah razı olsun
Merhaba arkadaşlar,
Bende Masal bebeğimi 11.06'da genel anestezi sezeyanla kucağıma aldım. Bebeğim 3520 gr 51 cm doğdu. Mükemmel bir duygu anne olmak. Allah isteyen herkese nasip etsin, bizleri evlatlarımızın mis kokusundan uzak tutmasın inşallah.
ay maşallah ne mutlu onaDenizkızı bebeğini kucağına almış
3300 gr 50 cm maşallah
merhaba arkadaşlar ben de doğum yaptım :) mis kokulu oğluşumu kucağıma aldım :)
perşembe günü saat 13.55 te normal doğum yaptım oğluşum 3680 gr 50 cm doğdu.Cuma günü hastaneden çıktık evdeyiz şimdi.
adını da Eymen koyduk.sütüm daha gelmedi herşeyi deniyoruz komposto çeşitleri,duş almak,göğse sıcak havlu koymak,bitki çayları hepsini yapıyoruz ama hala sütüm gelmedi şimdilik mama veriyoruz bizde.Anne olmak çok güzelmiş tarif bile edilemez yaşanır :)Allahım tüm kadınlara anne olmayı nasip etsin.Doğum yapacak tüm arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun Allah sizi de bir avazda kurtarsın.
Merhaba arkadaşlar,
Bende Masal bebeğimi 11.06'da genel anestezi sezeyanla kucağıma aldım. Bebeğim 3520 gr 51 cm doğdu. Mükemmel bir duygu anne olmak. Allah isteyen herkese nasip etsin, bizleri evlatlarımızın mis kokusundan uzak tutmasın inşallah.
ohh mısler gıbı kokuyordu o sımdı allah bagıslasın ınsl darısı bısee hayırlısı ıleeeeeeeeeemerhaba arkadaşlar ben de doğum yaptım :) mis kokulu oğluşumu kucağıma aldım :)
perşembe günü saat 13.55 te normal doğum yaptım oğluşum 3680 gr 50 cm doğdu.Cuma günü hastaneden çıktık evdeyiz şimdi.
adını da Eymen koyduk.sütüm daha gelmedi herşeyi deniyoruz komposto çeşitleri,duş almak,göğse sıcak havlu koymak,bitki çayları hepsini yapıyoruz ama hala sütüm gelmedi şimdilik mama veriyoruz bizde.Anne olmak çok güzelmiş tarif bile edilemez yaşanır :)Allahım tüm kadınlara anne olmayı nasip etsin.Doğum yapacak tüm arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun Allah sizi de bir avazda kurtarsın.
cok sukur darısı bıse ıns saglıklı hayırlı evlatlar olurrrrrrrrrrrDenizkızı bebeğini kucağına almış
3300 gr 50 cm maşallah
canım ben yaptım bi faydası olmadı..zeytinyağını hafif yakıp bi kavanoza koysun her emzirmeden sonrası sürsün hem iyileştiriyor hem meme ucunu yumuşattığından acıtmıyoro acıyı çok iyi bilirim Allah kimseye vermesin
ınsl soyleyeyım aklımada yer edeyım ınsl olmaz da olursa bend eyapayımm cunku benım dogum sancısı esnasında kuru sogn surmeyı planlıyorum ınsll kı olur valsııme koydum bır kuru sogan bır bıcakkk sanı geldıkce hast fılan olursam dıyeSlm hanimlar,
Gogus yarasi cekenlere benden de bir tavsiye: 8 10 tane ayva cekirdeginin uzerine azicik su koyuyorsunuz jel oluyor ve onu her emzirmeden sknra suruyorsunuz emzirirkende silip oyle emziriyorsunuz mükemmel derecede ise yariyor. (Tecrubeyle sabittir.)
canım bısde gobegı dusunce yaptımayı dusnuyoru z ınslll erkek ler ıcın cok ıı mıssssss gorumcemde 9 gunlukken yaptırmıstıııaslında ben temmuz annesıyım
sızın tecrubelerınıze ıhtıyacım var anneler
benm oğlum olucak hastaneden cıkmadan sunnetını yaptrmak ıstorum ama buyukler yaptrma dıolar agrsı fılan olur senı cok bunaltır dıolar
sızce yaptrımmı yaptrmımmı sız neler yaptınız acaba ??? benı bılgılendırsenz sevınırın annişler
Haftalardır mesajlarınızı okuyorum üzülüyorum sonunda dayanamıycam bişeyler yazıcam. Kıssanızda gücensenizde inanın sizi düşündüğüm için yazıyorum bunları. Öncelikle doğumdan kesinlikle korkmayın ve hep bir aksilik çıkar havasına girmeyin. Siz öyle yaptıkça aksilikler olacak. Aklınıza geldiğinde endişelendiğinizde dua edin. Bizler insanız elbetteki korkularımız endişelerimiz var ama silkelenip dua edip pozitife bağlayın ki herşey iyi olsun. Baştan beri bütün mesajlarıma bakabilirsiniz. Bir kez bile ya yırtığım olursa ya doğum zor olursa yada olmazsa sezeryan olurum demedim suni sancıdan korkmadım yada ya sütüm gelmezse ya oğlum sarılık olursa demedim. Kaldıki ben sizlerden çok yaşlıyım sizlerin enerjisine ve elastiikliğinize sahip değilim. 5 düşükten sonra bu yaşta Allah evlat verdi bana. Bunların yerine nasıl daha çok süt yapabilirim, doğumum kolay olsun diye neler yapabilirim suni sancı nedir onları araştırıp durdum. Ve neticede doğumum çok kolay oldu. Sütümde 2 gün gelmedi şimdi fazla geliyor buzluğa 6 biberon extra sütüm var. Oğlum ilk iki gün işemedi ve kaka yapmadı ama hiç telaşlanmadım. İnşallah geçecek dedim doktoru bile aramadım. İnternetten baktım normalmiş. Hiç acaba dediğim bişey olmadı olduysada hemen dua ettim pozitife çevirdim. Nolur kendinize işkence etmeyin. Benim oğlum iki gün emmedi sütümde olmadı sarılık falan çıkmadı asla mama verme fikri beynimden bile geçmedi. İnat ettim sürekli emzirdim boş boş emzik yerine kullandı göğüslerim yara oldu ağlayarak emzirdim. Sünnet sonrası bakımdan korkmadım sonuçta oldu bitti geçecek. Lütfen sakin olunki herşey yolunda gitsin. Gençsiniz enerji dolusunuz kıymetini bilin. Banada kızarsanız kızın size kırılmayacak kadar Olgun bir yaştayım. Başkaları gibi forumu terk edecek falan değilim. İçimden ne geldiyse yazdım. Kusura bakan baksın artık napalım. Allah herşeyi herzaman hayıra dönüştürür nasılsa
canım ne gusel aldın melegını kucgaına sımdııııkk darısı bıseeeeeeeeeeKızlar sancılarm 3 dakika da bir geliyo duş aldım giyindim herkesi kaldırdım hazırlansinlar hastaneye gidicez artık çok sık sancı geliyo .gece hiç uyumadim çok yorgunum ve açım yemek yemelimiydim bilemedim. Ne olur dua edin benim için dogum olacakmi bilmiyorum amacdua edin neolur kolay olsun
tırnagını bır skeılde kes canım baskada bırsey olmas benımde gecen ay omustu baa nın cevresıne carpmıstımmm cok ppıss acıyro evettt ama gececek cnm benımmmmmikrop kapar mı
kanadı ya kesmem gerekir mi:26:
Tesekkür ederim canim benim senin de gözün aydin kizini gördüm masallah pamuk gibi ne kadar sirin sanirim biraz sarisin :) bende sana ve taliaa ya yazmak icin alinti yapmistim pazar gecesi o ara tuvalete gittim yarida birakip tam geri geldim tlf u elime aldim devam yazmak icin uzandigim gibi yataga pit diye bir sesle birlikte neredeyse bütün suyum bosaldi acil doguma gittik kaldi öylehayatım gözün aydın bebeğini almışsın kucağına daha önce yazdımmı bilmiyorum çok sevindim allahım analı babalı büyütsünn bebeğinde çok tatlı maşallah...
Tebrik ederim gözü aydin en kisa sürede darisi senin ve diger arkadaslarin basina insallah canimDenizkızı bebeğini kucağına almış
3300 gr 50 cm maşallah
Merhaba arkadaşlar,
Aaaa öylemi hayatim hic fark etmedim seni de cok tebrik ediyorum seninki de oglandi sanirim ? Ayin 10 bizim icin ömrümüzde ki en güzel be özel zaman bundan sonra.. Ayin 10. Dan önce bosuna yasamisiz :)mikailesra
Canım seninle aynı gün doğum yapmışız hemde aynı yöntem ile. Allah hayırlı uğurlu olsun. Maşallah çok iyi kilo vermişsin. Ben 7 kilo verdim :)
Canım nasılsın?Sütünde çoğalma oldu mu biraz?:26:
Derin nasıl iyi mi Tombiğim benim
Şişi indimi?
allah analı babalı büyütsün canımm allahım bebeğini sana bağışlasın...Merhaba arkadaşlar,
Tesekkür ederim canim benim senin de gözün aydin kizini gördüm masallah pamuk gibi ne kadar sirin sanirim biraz sarisin :) bende sana ve taliaa ya yazmak icin alinti yapmistim pazar gecesi o ara tuvalete gittim yarida birakip tam geri geldim tlf u elime aldim devam yazmak icin uzandigim gibi yataga pit diye bir sesle birlikte neredeyse bütün suyum bosaldi acil doguma gittik kaldi öyle
Tebrik ederim gözü aydin en kisa sürede darisi senin ve diger arkadaslarin basina insallah canim
Tebrik ederim cok sükür sende kavusmussun bebegine gözün aydin
Aaaa öylemi hayatim hic fark etmedim seni de cok tebrik ediyorum seninki de oglandi sanirim ? Ayin 10 bizim icin ömrümüzde ki en güzel be özel zaman bundan sonra.. Ayin 10. Dan önce bosuna yasamisiz :)
Sen ne kadar aldin bilmiyorum ama Ben cok kilo almistim dogum yaptigim günün sabahi tartildigim da tam 30 kilo fazlam vardi cok kolay kilo veren bir vücud yapim yok benden en fazla gitse gitse 5-6 gider kendiliginden diye cok üzülüyordum ama 7 gün icin de 14 kilo vermisim bende cok saskinim insallah bu hizla olmasa da devam vericem
Oyyy masallah utanirmiymis birde yerim onu masallah :) benimki de memeyi agzina verirken bulamayinca veya üzerini cikarirken falan minicik elleri kollariyla kendini nasil sıkıyor sinirden kipkirmizi oluyor ellerini öyle güclü yumruk yapiyor ki güvü yetse kalkip dövücek sanirsin :)
Bizim henüz göbegimiz düsmedi yikamadim hic ona nasil bir tepki vericek hic bilmiyorum ama böyle de cok zor bebek sonucta alti kirleniyor emzirirken bazan uyuyakalip agzinda biriken süttü, kusmasiydi derken üzerini de degistirmek zorun da kaliyorsun her defasin da aglayacak diye ödüm kopuyor.. Üzerine ne örtersem örteyim o üzerindekinin bacagindan ciktigini anliyor..
bizimkinde de vardı, burun aspiratörü ile açıverdim ben. Kolay çıktı, bilemiyorum..bu arada kızlar bebeğim doğduğunda doktor burunda sol tarafta tıkanıklık var demişti bişey olmaz demiş ama hala emerken fosur fosur ötüyoo acaba ne yapmalıyım bilmiyorum
ya kaçırmışım hepp sezeryana aldılar hemen ozamann bak ya allahtan kocan gelmiştiii...ya görevde olsaydııı:26:bebeğin çok tatlı yerim ben onuuu ismini ne koydun canım onuda kaçırdım bennn
Canım ikisini de olmuş biri olarak genel mi spinal mi
Bi karşılaştırma yaparmısın ben çok kararsızım
Herşeyden korkuyorum şuan
Evet canim allahtan o hafta ici kocam gelmisti eminim tek basima panik yapardim zaten ambulansla gelip aldilar bebek susuz kalmasin icerde diye esim de arkadan arabayla takip etti birde ambulansin arkasindan son hiz sürücem diye polis durdurmus allahtan eskiden esimle ayni görev yerinden tanidik bir arkadasi cikmista ceza falan yazmak yerine isiklar acik polis önde esim arkada hastaneye kadar yol acarak getirmis benimkini :) kirmizi isikta gec-kemer yok birde üstüne asiri hiz en az bir ay ehliyeti alip 1000-2000 euro da ceza yazardi.. Oglum daha gelirken sans getirdi bize sanirim
Zaten basi yukar da oldugu icin ayin 12sin de sezeryan randevum vardi ama oglusum 2 gün erken gelmeye karar verdi spinal sezeryan oldum
Tesekür ederiz teyzesi İsmi Elias Selim oldu oglusumun
Merhaba kızlar.. Dogum yapan anneleri tebrik ediyorum yapacak olanlarada Allah kolaylık versin inş.. Oglum bugun 18 günlük oldu işitme testimiZde sorun cıkmıstı sol kulağında test tekrarlandı cok şükür bi sorun yokmuş. Kalbindede üfürüm var demişti doktor onuda muayene ettirdik üniversitede iğne ucu kadar bir delik varmış 1 yaşına kadar kapanır dedi 6. Ayda kontrolumuz var.. İnşallah kapanır ben bu yüzden sünnet olayını biraz erteledim doktor sorun olmaz sadece ameliyat olursa bi antibiyotik kullanması gerekir dedi ama ben yinede cesaret edemiyorum.. Son olarak oglum 3.400 dogmustu 14 günlükken 3600 di siZce kilo alımı nasıl mama vermiyorum? Şişi ne kadardı bilmiyorum ama doğum kilosu üzerine sadece 200g almış oldu iki haftada. Doktor mama verme diyo ama içim hiç rahat değil
tam bir aksiyon filmi haa neyse sağlıkla sıhhatle ters bişi olmadan kavuşmuşsun ya selime allaha şükürr...canım ya allahım bağışlasın bebeğini sana...bizimkide bigün önce gelicek diye korktuk bizde bigün önce sancılarım oldu çok doğuruyorum sandım zaten doktorda annemde buhaftayı çıkarmazmışsın dediler sancılarım artmıştı düzenli değildi ama ayy iyiki öle olmadı senin hikayeni duyuncaa..ama tatlı heyecanlar bunlarr bunu herzaman gülerek anımsıcaksınız artık...iyi bakalım nasıl uykusu falan sarılık varsa canım bi kaşık kadar şekerli su içirebilirsin işe yarıyo gerçekten şekeri düştüğü zaman bebekler uzun süreli uyumaya başlıyolar ve sarılık artıyoo benm kızçe hiç olmadı allahtan ucuz atlattık..ç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?