2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Merhaba arkadaşlar,
Bende Masal bebeğimi 11.06'da genel anestezi sezeyanla kucağıma aldım. Bebeğim 3520 gr 51 cm doğdu. Mükemmel bir duygu anne olmak. Allah isteyen herkese nasip etsin, bizleri evlatlarımızın mis kokusundan uzak tutmasın inşallah.

Denizkızı bebeğini kucağına almış
3300 gr 50 cm maşallah
epiduralle normal doğum yaptı çok da rahat olduğunu söyledi
darısı bekleyenlere inş dua edenlerden Allah razı olsun
maşallah.gözüaydın.allah bizede öyle kolay doğum nasip etsin inşallah.bende epidural düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.

gözünaydın.allah analı babalı büyütsün...

mikailesra

Canım seninle aynı gün doğum yapmışız hemde aynı yöntem ile. Allah hayırlı uğurlu olsun. Maşallah çok iyi kilo vermişsin. Ben 7 kilo verdim :)

Hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün.

Hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün.

Denizkızı
Hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün.Kesinlikle epidural normal doğum kadar güzel birşey olamaz Herkese öneririm çok rahat bişey

Son düzenleme:
ohh mısler gıbı kokuyordu o sımdı allah bagıslasın ınsl darısı bısee hayırlısı ıleeeeeeeeee

3300 gr 50 cm maşallah
cok sukur darısı bıse ıns saglıklı hayırlı evlatlar olurrrrrrrrrrr

ınsl soyleyeyım aklımada yer edeyım ınsl olmaz da olursa bend eyapayımm cunku benım dogum sancısı esnasında kuru sogn surmeyı planlıyorum ınsll kı olur valsııme koydum bır kuru sogan bır bıcakkk sanı geldıkce hast fılan olursam dıye
canım bısde gobegı dusunce yaptımayı dusnuyoru z ınslll erkek ler ıcın cok ıı mıssssss gorumcemde 9 gunlukken yaptırmıstııı

agzına saglıkkkkkkkk
canım ne gusel aldın melegını kucgaına sımdııııkk darısı bıseeeeeeeeee
mikrop kapar mı
kanadı ya kesmem gerekir mi:26:
tırnagını bır skeılde kes canım baskada bırsey olmas benımde gecen ay omustu baa nın cevresıne carpmıstımmm cok ppıss acıyro evettt ama gececek cnm benımmmm

hayatım gözün aydın bebeğini almışsın kucağına daha önce yazdımmı bilmiyorum çok sevindim allahım analı babalı büyütsünn bebeğinde çok tatlı maşallah...
Tesekkür ederim canim benim senin de gözün aydin kizini gördüm masallah pamuk gibi ne kadar sirin sanirim biraz sarisin :) bende sana ve taliaa ya yazmak icin alinti yapmistim pazar gecesi o ara tuvalete gittim yarida birakip tam geri geldim tlf u elime aldim devam yazmak icin uzandigim gibi yataga pit diye bir sesle birlikte neredeyse bütün suyum bosaldi acil doguma gittik kaldi öyle

3300 gr 50 cm maşallah
Tebrik ederim gözü aydin en kisa sürede darisi senin ve diger arkadaslarin basina insallah canim

Tebrik ederim cok sükür sende kavusmussun bebegine gözün aydin

mikailesra

Canım seninle aynı gün doğum yapmışız hemde aynı yöntem ile. Allah hayırlı uğurlu olsun. Maşallah çok iyi kilo vermişsin. Ben 7 kilo verdim :)
Aaaa öylemi hayatim hic fark etmedim seni de cok tebrik ediyorum seninki de oglandi sanirim ? Ayin 10 bizim icin ömrümüzde ki en güzel be özel zaman bundan sonra.. Ayin 10. Dan önce bosuna yasamisiz :)
Sen ne kadar aldin bilmiyorum ama Ben cok kilo almistim dogum yaptigim günün sabahi tartildigim da tam 30 kilo fazlam vardi cok kolay kilo veren bir vücud yapim yok benden en fazla gitse gitse 5-6 gider kendiliginden diye cok üzülüyordum ama 7 gün icin de 14 kilo vermisim bende cok saskinim insallah bu hizla olmasa da devam vericem

Canım nasılsın?Sütünde çoğalma oldu mu biraz?:26:
Derin nasıl iyi mi Tombiğim benim
Şişi indimi?

valla canım nasıl olıyım ya sütüm iyi yetiyo gibi ama öle arkadaşların gibi fazlasını sağıyım kenarıya koyım gibi bi durumum yok malsf neyse buna şükürr..derin iyi sürekli meme istiyoo uyumak için benm sıcağımı istiyoo geceleri gözler pörtlek pörtlekkşişleri indi yanaklarının o tombikliği gitti gibiydi ama biraz önce baktımm yanakları toplamaya başlamış demekki kilo almaya başladıı yanakları bana benziyoo zatennsenin bebeğin napıyo canım sarılığınız geçmemiş bol süt ve şekerli su canım işe yarıyo vede sarı tülbent at ışığın altında ben onunişe yaradığını düşünüyorum

allah analı babalı büyütsün canımm allahım bebeğini sana bağışlasın...

ayyy canım yaa ben bayadır giremiyorum ya kaçırmışım hepp sezeryana aldılar hemen ozamann bak ya allahtan kocan gelmiştiii...ya görevde olsaydııı:26:bebeğin çok tatlı yerim ben onuuu ismini ne koydun canım onuda kaçırdım bennn

Son düzenleme:
bu arada kızlar bebeğim doğduğunda doktor burunda sol tarafta tıkanıklık var demişti bişey olmaz demiş ama hala emerken fosur fosur ötüyoo acaba ne yapmalıyım bilmiyorum

d.t 06.06.2013
doğum şekli genel anestesi sezeryan
kilo ve boy 3.100gr 50 cm
valla öle çok duygusal bi hikaye olmıcakkk tarihimiz belliydi zaten sabah 7de çıktıkk hastane zaten çok yakın direk doktorumuzun yanına girdikk yatışımızı yazdı spinal olmaya kararlısın dimi dedi evet dedim ancak ogüne kadar hala anestesiztle hiç görüşmedim neyse nstye girdik daha sonra sözde spinal olucam yaa serum takılıcak denildi neyse odaya çıktık giydirildim saat 10da alıcam seni demişti doktorumm ben giyindim serum takıldı hade bbi baktım sondayı takmaya geldilerr hemen hallettiler hiç acımadıı sonra satt 9.25 geçe hadee ameliyata dediler ben şokk heyecan dorukta tabii ama ama demeye kalmadıı kendimi ameliyathanede buldumm gidene kadar ağlamadım kimsenin yüzüne bakamadım kapılar kapanınca başladım ağlamayaa ayyyy orda hemşire sırt üstü yat falan dedi ben neye uğüradığımı şaşırdım tabi daha önce spinal olmuş biri olarak ben hem yatıyorum hem ben spinal olucaktım falan diyorum onlar bişiler diyo ama ben sinirlendim iyicee sonra yatırdılar beni ben hala dert anlatmaya çalışıyorum sonra anestesi uzmanı geldi uyuz oldum zaten herifee ne oldu dedi bende böle böle dedim bana birsürü bahane sıraladı işte tansiyonuna bakmak lazım falan iyi sonra hade kalkta yapalım ozaman dedi sallar gibi yok dedim ya sen neyi öneriyon yada en iyi hangisini yaparsın falan ben geneli öeneririm falan dedi baktım bu adamda iş yok tamam dedim genel olsun bu arada beni boyuyolarr anestesi uzmanı bide demezmii aa sadece göbek varmış ya ne güzel hiç kilo almamışsın diyee ameliyat masasında çıplak yatan birine bu bir iltifatmıydı pek anlamadım neyse bunu duydum iğneyi hemen vurdular ben başım dönüyo dedim ve gittim....tabi sonra ayılma süreciii ameliyathanede uyandırıldım hayal meyal hatırlıyorum yutkunamıyorumm diye böğürdüğüm aklımdaa.....daha sonra odada kızımın sesini duyarak uyandımm..uynamadım diyelimm sonra bir sürü saçmalamışım...kızım iyimi lekesi varmıı...kocaammmmm..kocamm nerdeee...anneeee çok ağrım varrr uyanamıyorummm...falan diyee tabi anlattılar çok güldüm...sonra kızımı yarı açık gözle kucağıma aldımm kokladım öptümmm...ağrılarımı unutturdu bana...işte böleee benm hikayemin ameliyathane kısmı pek uzun ve komik ötesi....hastane benii tam bir hayal kırıklığına uğrattı....neyse bu kadar yeterr allah kurtulmayı bekleyen herkese nasip etsin arkadaşlar...

ayy neler neler anlıyorlar di mi olsun canım, böyle böyle alışacaklar işte

bu arada kızlar bebeğim doğduğunda doktor burunda sol tarafta tıkanıklık var demişti bişey olmaz demiş ama hala emerken fosur fosur ötüyoo acaba ne yapmalıyım bilmiyorum
bizimkinde de vardı, burun aspiratörü ile açıverdim ben. Kolay çıktı, bilemiyorum..

denizkızı hayırlı olsun canım

Canım ikisini de olmuş biri olarak genel mi spinal mi
Bi karşılaştırma yaparmısın ben çok kararsızım
Herşeyden korkuyorum şuan

ya kaçırmışım hepp sezeryana aldılar hemen ozamann bak ya allahtan kocan gelmiştiii...ya görevde olsaydııı:26:bebeğin çok tatlı yerim ben onuuu ismini ne koydun canım onuda kaçırdım bennn

Evet canim allahtan o hafta ici kocam gelmisti eminim tek basima panik yapardim zaten ambulansla gelip aldilar bebek susuz kalmasin icerde diye esim de arkadan arabayla takip etti birde ambulansin arkasindan son hiz sürücem diye polis durdurmus allahtan eskiden esimle ayni görev yerinden tanidik bir arkadasi cikmista ceza falan yazmak yerine isiklar acik polis önde esim arkada hastaneye kadar yol acarak getirmis benimkini :) kirmizi isikta gec-kemer yok birde üstüne asiri hiz en az bir ay ehliyeti alip 1000-2000 euro da ceza yazardi.. Oglum daha gelirken sans getirdi bize sanirim
Zaten basi yukar da oldugu icin ayin 12sin de sezeryan randevum vardi ama oglusum 2 gün erken gelmeye karar verdi spinal sezeryan oldum
Tesekür ederiz teyzesi İsmi Elias Selim oldu oglusumun

Canım ikisini de olmuş biri olarak genel mi spinal mi
Bi karşılaştırma yaparmısın ben çok kararsızım
Herşeyden korkuyorum şuan

canım kesinlikle spinal diyorum ben genelde çok zorlandım acayip şiştimm bi kere kendime gelemdimm spinalde çok rahattım...

Merhaba kızlar.. Dogum yapan anneleri tebrik ediyorum yapacak olanlarada Allah kolaylık versin inş.. Oglum bugun 18 günlük oldu işitme testimiZde sorun cıkmıstı sol kulağında test tekrarlandı cok şükür bi sorun yokmuş. Kalbindede üfürüm var demişti doktor onuda muayene ettirdik üniversitede iğne ucu kadar bir delik varmış 1 yaşına kadar kapanır dedi 6. Ayda kontrolumuz var.. İnşallah kapanır ben bu yüzden sünnet olayını biraz erteledim doktor sorun olmaz sadece ameliyat olursa bi antibiyotik kullanması gerekir dedi ama ben yinede cesaret edemiyorum.. Son olarak oglum 3.400 dogmustu 14 günlükken 3600 di siZce kilo alımı nasıl mama vermiyorum? Şişi ne kadardı bilmiyorum ama doğum kilosu üzerine sadece 200g almış oldu iki haftada. Doktor mama verme diyo ama içim hiç rahat değil

tam bir aksiyon filmi haa neyse sağlıkla sıhhatle ters bişi olmadan kavuşmuşsun ya selime allaha şükürr...canım ya allahım bağışlasın bebeğini sana...bizimkide bigün önce gelicek diye korktuk bizde bigün önce sancılarım oldu çok doğuruyorum sandım zaten doktorda annemde buhaftayı çıkarmazmışsın dediler sancılarım artmıştı düzenli değildi ama ayy iyiki öle olmadı senin hikayeni duyuncaa..ama tatlı heyecanlar bunlarr bunu herzaman gülerek anımsıcaksınız artık...iyi bakalım nasıl uykusu falan sarılık varsa canım bi kaşık kadar şekerli su içirebilirsin işe yarıyo gerçekten şekeri düştüğü zaman bebekler uzun süreli uyumaya başlıyolar ve sarılık artıyoo benm kızçe hiç olmadı allahtan ucuz atlattık..ç.

geçmiş olsun canım ama üfürüm kendiklendine iyileşebiliyooo bunu bende duymuştum inşallah bi sorun olmaz canım...valla benm kız 3.100gr doğdu 1 hafta sonra tartıldı 3kiloydu canım takma kafana bence sağlık ocağındaki doktorum 500 gr kadar şişlik olabilir takma kafana dedi bende sütüm yetmiyo diye üzülmüştümm ama şimdi doyduğunu hissediyorum sütüm çok değil ama bazen günde bikez mama veriyorum eğer çok sık emzdiyse yetmiyo çünküüü...ama seninki 200 gr bile aldıysa iyi demektir bence sütün yeterli doktorun dediği gibi mamaya gerek yok bencede arkdaşım takma kafana bence bu durumu

Aynen canim artik hatirlatikca bunlari gülecegiz insallah geriye bakip bakip.. Geceleri her 2 saatte bir uyanip emmek istiyor gündüzleri de 3-4 saate kadar araliksiz uyuyor gün boyu 5-6 defa altini degistiriyorum hem idrarini hem de kakasini yapiyor sürekli.. Sariliga malesef bizde yakalandik 2 gündür gözleri sapsari oldu oglumun yüzüne bakinca da hafif sarimsi duruyor baygin baygin o sari gözlerle gözümün icine bakinca hic dayanamiyorum oturup aglamayayim diye zor tutuyorum kendimi sekerli suyu 2 gündür veriyorum günde 3-4 cay kasigi kadar bilmem azmi tek istegim su sariligi bir an önce atlatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…