2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
göbeği düştükten sonra mı saracağız. bizimkide çok gazlı ve göbeği düşmedi

canım bizim göbegimiz 3. gün düştüü, ben sarıyorum ama göbek varkende çok sıkmadan sarabilirsin bence.

benim kide tam tersi altını açacagımı anladıgı an aglıyorsa susuyor
hatta ben biraz öyle çıplak bekletiyorum totosu hava alsın diye

bizimkide aynıı kendimi damızlık inek gibi hissediyorum artık benm kız biraz önce üstümü başımı mahvetti altını değiştirirken gazla berbar kakyı heryere cortlattı ilk kazamızı yaşamış bulunuyoruz bölece..canım sarılığı kafana takma yaa geçer inşallahh doktorunuza gösterdinmi bu arada... süt durumların nasıl canımm benmki yetmiyo gibi yaa geliyo ama yetrli değil gibi...

kızlar dooğum yaptım ayyın 6sında ama şu an yüz felci geçirdim iki gün önce öğrendim çok kötü bişi sandım felç diyince doktor ama soğuktan oluyomuş doğumdan sonra klimada kaldım ıslak saçla kaldım ondan olmuş bilgisi olan varsa bu konuyla ilgili içimi ferahlata bilirmi

benim kide tam tersi altını açacagımı anladıgı an aglıyorsa susuyor
hatta ben biraz öyle çıplak bekletiyorum totosu hava alsın diye

Valla ne güzel canim kiymetini bil her altini degistirme de 2 kisi gerekiyor korkarak aciyorum bezini daha 53 cm boyuyla parmagin da oynatiyor bizi.. Bugün sabah mesela altini actim aglamaya basladi hemen babasini cagirdim gel iki dk agzin da biberonu tut diye oda elinde kahvalti tabagiyla aglamasin diye hizli hizli geldi tabagini masaya koyup biberonu tutmaya basladi tam sustu aglamiyor 2 dk totosu acikta dursun alisir belki diye acik biraktim aradan bir dk gecmedi bizimki hafif sola dogru tam babasinin tabagina özellikle yapmis gibi havadan cisini yapti esim de bende sok olduk bir yandan da gülme krizine girdik sezeryanli göbis daha dikislerim bile alinmadi ben güldükce hem canim yaniyor hemde benim göbek löp löp sallaniyor..

kızlar bişey sorucam yaa bugün biraz temizlik yaptım ama öyle çok yormadım kendimi ama bacak aram acıyor şuanda yürümekte bile zorlanıyorum penguen gibiyim evin içinde dün birazda yürüyüş yapmıştık onunda etkisi mi oldu acaba diyorum çünkü yürüyünce hemen bacak aram ağrıyor bebek aşağı indiği için mi acaba kızlar benim durumum yaşayan var mı ?netten biraz baktım çatı kemiklerin genişlediği için olabilirmiş öyle yazmışlar birde artık ben acayip hantallaştım yatakta bile dönmekte çok zorlanıyorum biraz iş yapınca nefes nefese kalıyorum toplamda 11 kilo aldım halbuki doğumdan hemen sonra bunlar gecicek mi dersiniz

:)) al benden de okadar psikolojim bozuldu resmen memeyi ac kapa :)
Dün oglumu yatirdim annemle tlf da konusuyorum esim gögsünü kapat da öyle konus bari canim deyince fark ettim evin icinde resmen gögsüm disarda geziyormusum artik.. Bizde o kazayi cuma gecesi yasadik ilk bugün de ikinci kezayni sekil de biraz önce zeynoya da yazmistim..
Hastaneyi aradik emmezse hep böyle baygin bir sekilde yorgun bitkin olursa ozaman getirin yeni dogan bebekler de normal 1-2 hafta icin de kendiliginden atlatir dediler bize onun icin götürmedim.. Götürmelimiyim sence yine de canim bilemedim simdi..
Süt konusun da bende cok endiseliyim inan bu konu da cok moralimi bozuyor her emdigin de yeterince geldigini ve doydugunu düsünüyorum burda okuyorum birde fazla gelip sagip buzluga atiyorlarmis ben oglumu emzirip yatirdiktan sonra fazlaligi sagayim diye ugrasiyorum iki gögsümden de gelen süt fazlaligi 20 cc i gecmiyor.. Okadar bulgur pilavi sogan bisküvi falan yazmislar oturdum yedim hepsini h dün hem bugün ama öyle dedikleri gibi hicte tas gibi olmadi benim gögüsler gayet normal birsekil de geldi.. Mamayi da kesinlikle vermek istemiyorum kilo konusun da daha ilk haftadan dikkat edecegim dedim ama sütüm bitecek korkusundan bir düzene sokamiyorum yeme icmeyi

sanki ben yazmışım gibi bu yazıyı

canım bence kolay bir ameliyat olmuş bu sefer kesinlikle bende genel olmayı tercih ederdim
epiduralde uyuşamadım ben ve bir çok şeyi hissettim bu da kızımın genel durumu bozulunca acilen sezaryene alındığım
için olmuş korkudan gerilmiş benim sinirler falan ondan tam uyuşamamışım benim için resmen bir travmaydı
bebeğe bir şey olacak korkusuyla eşimide ameliyathaneye almadı doktorumuz ve ben çok kötü oldum o an..
sonrasında odama getirildim ve ben ayaklarımı falan oynatabiliyordum düşün yani...
ilk doğumda nerdeyse 4 saat sonra başlamıştı...
neyse geçti bitti haa birde karnım tok olduğu için kusma süreci vardı tam bir felaket..
kızın ve oğluşunla mutlu ol tatlım hep ne güzel bir duygu

kızlar biz sarılık olduk ve yaklaşık 18 saat
fototerapi aldık şimdi iyiyiz
kızım erken doğduğu için böyle yükselmiş
kandaki biluribin
ben normal diye 1 hafta kadar ertelemiştim ama değeri
çok yükselmiş bu arada
siz ihmal etmeyin mutlaka doktora gösterin

yok canım sadece zorlanıyorum
göbeğimi bacaklarımda taşıyor gibiyim. ağırlık orada olunca o bölge komple ağrıyor. penguen gibi yürüme ihtiyacı duyuyorum

doğum konusunda doktorun falan ne diyor çatı muayenesi falan oldun mu ? bebeğinin kilosu falan nasıl ? ayy çok şey sordum dimi yaaa günlerimiz yakın olduğu için merak ediyorum aynı belirtileri mi yaşıyoruz neler yapıyoruz kolay doğum için bunun için çok sordum canım

çok geçmiş olsun. geçicidir yüz felci. sadece doğumla ilgili senin için zor olmuştur. bir de dikkat etmen gerek bundan sonra. klimanın dışında arabada falan da cam açık rüzgarla gitmemen gerekir. ama endişe edicek kalıcı bi durum olmaz diye biliyorum

Çok sağol canım inşallah yetiyordur

arkadaşlar 40+2 oluyorum sabah hastaneye gidiyorum.suni sancı verilcek.lütfen bana dua edin.

doktorum çatı muayenesi yapmadı
kilosunu da bilmiyorum. şu an burada tam bir doktorum olduğu söylenemez.çarşamba günü doktora gideceğim. bakalım ne diyecek

Gecmisi tek tek okumak istiyorum ama olmuyor birkac yeni ogrendigim seyi paylasayim bizim kizin sarilik orani bugun biraz daha artti dogumunun 3. Ve 6. Gunu sarilik artarmis bizim bugun 3. Gunumuzdu ablamda bugun cok uyur uyusa bile kaldirip emzir dedi sariliginin gecmesini sagliyor ne kadar cok emse o kadar kolay gecermis.Bende resmen surekli uyandirip emzirdim birde sekerli rezene cayi verdik 2 kucukcay kasigi cunku sekerli su gecirirmis.Ve suan gercekten gozunun ak kismindaki sarilik cok azalmis.Bizde ise yaradi belki sizinde isinize yarar diye paylastim
Birde rezene midesini rahatlatmasinada yardimci oldu
Evde ablam yanimda kaliyor ilk 2 gun annemde vardi o gitti simdilik yine donucek, ablama nasil dua ediyorum onlar olmasaydi dusumiyorum.
Sevgili kayinvalidem 2. Gunu aile dostlariyla yemege gitti eglenceye nasil birseydir anlamiyorum torunun oldu ya daha 2. Gun , tabi gec geldikleri eve bugunde aksam esimin halasini alip gelmis ok. Bana nedese sen yemek yedin degil mi?
Yok yemedim beni ac birakiyorlar 2 ablam butun gun hizmet ediyor bana, dun gece yemege gitmissinsimdi kalkmis bana cok ilgiliyim havalari cekiyor.
Kayinpederim kaynanadan beter ilk eve geldigimiz gun gelmis bebege su verdiniz mi annemde dediki yeni dogmus kucuk bebege verilmez olsun siz verin annemde zaten annesi su iciyor ordan aliyor dedi, olsun siz yinede verin.Buna vakif olacak en son insan karisacak en son insan sensin evde 30 tane cocuk bakan kisi var erkeklerin kadin isine karismasindan nefret ediyorum.
:) allahtan lohusa sendromunda degilim suan bunlara gulebiliyorum, insallah bu rahatligim kalir.Yoksa laf sokucam daha cok canim sikilacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…