göbeği düştükten sonra mı saracağız. bizimkide çok gazlı ve göbeği düşmedi
Ne zaman oglusumun altini degistirmek istesem daha üzerinde ki citcitli body e dokundugum an basliyor aglamaya bende kiyamiyorum kucagima alip biraz sakinlestirip tekrar yatiriyorum bezini cikarmak icin ama yok hic sevmiyor altinin ciplak olmasini illaki agzin da biberon olucak ancak öyle aglamiyor.. Esim bir iki haftaya kadar tekrar göreve baskayinca hem biberonu tut hem altini degistir tek elle mümkün degil ilk haftalar da bütün bebeklermi böyle acaba.. Bu arada 1 nr bez sadece bir paket almistim yeter diye ama günde 6-7 defa altini degistirince haliyle 2 paket daha aldirdim esime her iki saatte büyük olmasa bile idrarini yapiyor bebek..
Aynen canim artik hatirlatikca bunlari gülecegiz insallah geriye bakip bakip.. Geceleri her 2 saatte bir uyanip emmek istiyor gündüzleri de 3-4 saate kadar araliksiz uyuyor gün boyu 5-6 defa altini degistiriyorum hem idrarini hem de kakasini yapiyor sürekli.. Sariliga malesef bizde yakalandik 2 gündür gözleri sapsari oldu oglumun yüzüne bakinca da hafif sarimsi duruyor baygin baygin o sari gözlerle gözümün icine bakinca hic dayanamiyorum oturup aglamayayim diye zor tutuyorum kendimi sekerli suyu 2 gündür veriyorum günde 3-4 cay kasigi kadar bilmem azmi tek istegim su sariligi bir an önce atlatmak
benim kide tam tersi altını açacagımı anladıgı an aglıyorsa susuyor
hatta ben biraz öyle çıplak bekletiyorum totosu hava alsın diye
bizimkide aynıı kendimi damızlık inek gibi hissediyorum artık benm kız biraz önce üstümü başımı mahvetti altını değiştirirken gazla berbar kakyı heryere cortlattı ilk kazamızı yaşamış bulunuyoruz bölece..canım sarılığı kafana takma yaa geçer inşallahh doktorunuza gösterdinmi bu arada... süt durumların nasıl canımm benmki yetmiyo gibi yaa geliyo ama yetrli değil gibi...
sanki ben yazmışım gibi bu yazıyıkızlar bişey sorucam yaa bugün biraz temizlik yaptım ama öyle çok yormadım kendimi ama bacak aram acıyor şuanda yürümekte bile zorlanıyorum penguen gibiyim evin içinde dün birazda yürüyüş yapmıştık onunda etkisi mi oldu acaba diyorum çünkü yürüyünce hemen bacak aram ağrıyor bebek aşağı indiği için mi acaba kızlar benim durumum yaşayan var mı ?netten biraz baktım çatı kemiklerin genişlediği için olabilirmiş öyle yazmışlar birde artık ben acayip hantallaştım yatakta bile dönmekte çok zorlanıyorum biraz iş yapınca nefes nefese kalıyorum toplamda 11 kilo aldım halbuki doğumdan hemen sonra bunlar gecicek mi dersiniz
sanki ben yazmışım gibi bu yazıyı
d.t 06.06.2013
doğum şekli genel anestesi sezeryan
kilo ve boy 3.100gr 50 cm
valla öle çok duygusal bi hikaye olmıcakkk tarihimiz belliydi zaten sabah 7de çıktıkk hastane zaten çok yakın direk doktorumuzun yanına girdikk yatışımızı yazdı spinal olmaya kararlısın dimi dedi evet dedim ancak ogüne kadar hala anestesiztle hiç görüşmedim neyse nstye girdik daha sonra sözde spinal olucam yaa serum takılıcak denildi neyse odaya çıktık giydirildim saat 10da alıcam seni demişti doktorumm ben giyindim serum takıldı hade bbi baktım sondayı takmaya geldilerr hemen hallettiler hiç acımadıı sonra satt 9.25 geçe hadee ameliyata dediler ben şokk heyecan dorukta tabii ama ama demeye kalmadıı kendimi ameliyathanede buldumm gidene kadar ağlamadım kimsenin yüzüne bakamadım kapılar kapanınca başladım ağlamayaa ayyyy orda hemşire sırt üstü yat falan dedi ben neye uğüradığımı şaşırdım tabi daha önce spinal olmuş biri olarak ben hem yatıyorum hem ben spinal olucaktım falan diyorum onlar bişiler diyo ama ben sinirlendim iyicee sonra yatırdılar beni ben hala dert anlatmaya çalışıyorum sonra anestesi uzmanı geldi uyuz oldum zaten herifee ne oldu dedi bende böle böle dedim bana birsürü bahane sıraladı işte tansiyonuna bakmak lazım falan iyi sonra hade kalkta yapalım ozaman dedi sallar gibi yok dedim ya sen neyi öneriyon yada en iyi hangisini yaparsın falan ben geneli öeneririm falan dedi baktım bu adamda iş yok tamam dedim genel olsun bu arada beni boyuyolarr anestesi uzmanı bide demezmii aa sadece göbek varmış ya ne güzel hiç kilo almamışsın diyee ameliyat masasında çıplak yatan birine bu bir iltifatmıydı pek anlamadım neyse bunu duydum iğneyi hemen vurdular ben başım dönüyo dedim ve gittim....tabi sonra ayılma süreciii ameliyathanede uyandırıldım hayal meyal hatırlıyorum yutkunamıyorumm diye böğürdüğüm aklımdaa.....daha sonra odada kızımın sesini duyarak uyandımm..uynamadım diyelimm sonra bir sürü saçmalamışım...kızım iyimi lekesi varmıı...kocaammmmm..kocamm nerdeee...anneeee çok ağrım varrr uyanamıyorummm...falan diyee tabi anlattılar çok güldüm...sonra kızımı yarı açık gözle kucağıma aldımm kokladım öptümmm...ağrılarımı unutturdu bana...işte böleee benm hikayemin ameliyathane kısmı pek uzun ve komik ötesi....hastane benii tam bir hayal kırıklığına uğrattı....neyse bu kadar yeterr allah kurtulmayı bekleyen herkese nasip etsin arkadaşlar...
yok canım sadece zorlanıyorumcanım sendede mi aynı şeyler oluyor günlerimiz aynı sayılır senle napıyorsun peki endişeleniyormusun böyle olunca
yok canım sadece zorlanıyorum
göbeğimi bacaklarımda taşıyor gibiyim. ağırlık orada olunca o bölge komple ağrıyor. penguen gibi yürüme ihtiyacı duyuyorum
kızlar dooğum yaptım ayyın 6sında ama şu an yüz felci geçirdim iki gün önce öğrendim çok kötü bişi sandım felç diyince doktor ama soğuktan oluyomuş doğumdan sonra klimada kaldım ıslak saçla kaldım ondan olmuş bilgisi olan varsa bu konuyla ilgili içimi ferahlata bilirmi
geçmiş olsun canım ama üfürüm kendiklendine iyileşebiliyooo bunu bende duymuştum inşallah bi sorun olmaz canım...valla benm kız 3.100gr doğdu 1 hafta sonra tartıldı 3kiloydu canım takma kafana bence sağlık ocağındaki doktorum 500 gr kadar şişlik olabilir takma kafana dedi bende sütüm yetmiyo diye üzülmüştümm ama şimdi doyduğunu hissediyorum sütüm çok değil ama bazen günde bikez mama veriyorum eğer çok sık emzdiyse yetmiyo çünküüü...ama seninki 200 gr bile aldıysa iyi demektir bence sütün yeterli doktorun dediği gibi mamaya gerek yok bencede arkdaşım takma kafana bence bu durumu
arkadaşlar 40+2 oluyorum sabah hastaneye gidiyorum.suni sancı verilcek.lütfen bana dua edin.
doktorum çatı muayenesi yapmadıdoğum konusunda doktorun falan ne diyor çatı muayenesi falan oldun mu ? bebeğinin kilosu falan nasıl ? ayy çok şey sordum dimi yaaa günlerimiz yakın olduğu için merak ediyorum aynı belirtileri mi yaşıyoruz neler yapıyoruz kolay doğum için bunun için çok sordum canım
arkadaşlar 40+2 oluyorum sabah hastaneye gidiyorum.suni sancı verilcek.lütfen bana dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?