banada daha çatı muayenesi yapmadı doktorum bende çarşamba gideceğim doğuma bir kaç gün kala bakarız demişti catıya nst de falan da sancı çıkmayınca bekliyoruz iştedoktorum çatı muayenesi yapmadı
kilosunu da bilmiyorum. şu an burada tam bir doktorum olduğu söylenemez.çarşamba günü doktora gideceğim. bakalım ne diyecek
inşallah dönmüştür canımda normal şekilde bir avazda doğurursun yarın doktordan sonra yazarsın bize artık merakta bırakma bizi canımKızlar yarın kontrolümüz var bizim de
Mirayımız hala dönmediyse gün verir sezeryana sanırım
Heyecan dorukta hayırlısı bakalım :26:
Kendimi çok normale odaklanmıştım ya birden ters dönmesi hiç hesapta yoktuinşallah dönmüştür canımda normal şekilde bir avazda doğurursun yarın doktordan sonra yazarsın bize artık merakta bırakma bizi canım
Valla ne güzel canim kiymetini bil her altini degistirme de 2 kisi gerekiyor korkarak aciyorum bezini daha 53 cm boyuyla parmagin da oynatiyor bizi.. Bugün sabah mesela altini actim aglamaya basladi hemen babasini cagirdim gel iki dk agzin da biberonu tut diye oda elinde kahvalti tabagiyla aglamasin diye hizli hizli geldi tabagini masaya koyup biberonu tutmaya basladi tam sustu aglamiyor 2 dk totosu acikta dursun alisir belki diye acik biraktim aradan bir dk gecmedi bizimki hafif sola dogru tam babasinin tabagina özellikle yapmis gibi havadan cisini yapti esim de bende sok olduk bir yandan da gülme krizine girdik sezeryanli göbis daha dikislerim bile alinmadi ben güldükce hem canim yaniyor hemde benim göbek löp löp sallaniyor..
Kızlar yarın kontrolümüz var bizim de
Mirayımız hala dönmediyse gün verir sezeryana sanırım
Heyecan dorukta hayırlısı bakalım :26:
Kendimi çok normale odaklanmıştım ya birden ters dönmesi hiç hesapta yoktu
Sen nasıl yapmıştın canım
şuan iki yöntemden de korkuyorum
benim doktorum son bir kaç gün yapıyormuş çatı muayenesini eğer herşey normal ilerliyorsa bende inşallah normal düşünüyorum tabi yinede Allahın dediği olur netten okuduğum kadarıyla rahim yumuşaması %100 olduğunda ve 10 cm açıklık olduğu anda normal doğum gerçekleşiyormuşbenim 2 3 haftadır çatı kontrolüm yapılıyor yarın 4.kez yapılcak hatta size neden hiç bakılmamış sancı yok diye mi acaba.benim de nst de sancım yok ama gene de bakıyolar .hala 1 cm açılma var .boşa bakmış oluyolar ama.bide yumuşama oranı yüzde 40 mış bu oran ne ki.bilgisi olan var mı
doktor geçen hafta izinliydi. eğer gidebilseydim bakacaktı çatıya.bu çarşamba zaten 40 hafta içinde olacağım ogüne kadar doğurmazsam bakar.banada daha çatı muayenesi yapmadı doktorum bende çarşamba gideceğim doğuma bir kaç gün kala bakarız demişti catıya nst de falan da sancı çıkmayınca bekliyoruz işte
anaaaaaaaaam daha neler duyacağızeşin adına çok üzüldüm
canım bizimki nerelere yapmadı kiiAltını degiştirirken alt açma minderi oldugu halde yeni koltuguma kakasını yaptıı
kaka dedigin sidik gibi 2 metre öteye yapılır mıı :26: bizimki yapıyor işteannem temizledi ama canı çıktı kadının
mrb. kızlar spınal anestezıyle proteın kacması cıktıgından dogumum erken gerceklestı (14.06.2013) we artık erkek bı ewladım war ama hala yanımda deıl 37+5 oldgmdan dogumuma 16 gun oldgndan dogduktan sora kuweze koydular yawrumu hala kuwezde nolur dua edın ona solunum sıkıntısı olustu oksıjene bagladılar dogumdan sora hala kucagıma alamadım koklıyamadım opemedım yawrumu bunları yazarken bıle aglıorum psıkolojım cok bozuldu esımde hala destek olmuo bana yardımcı olmuo bu durumu atlatmama suan o uyuyabılıo mesela ben cok kotuyum tansıyonumda yuksek cıkıo beyın kanaması rıskım war yuksek tansıyondan umrunda bıle deıl nese doguma gırmem dun gerceklestı sabah 9bckta amelıyattaydm sedyeye koydular hazırladılar lagmada bıle heyecanlandım cok korkuodum esımı aradı gozlerım sedyede gıderken o harıc herkes wardı wcye gıtmıs beyfendı.... tamda ben gıderken yenı dogmus bı bebek wardı onu goruncede basladımmı aglamaya ııce gerım gerım gerıldım acıkcası su sıralar acaıp aglamaya meyıllıgım we sutumde gelmıo yogun bı stres altındayım dogum yapınca rahatlarım dıe dusundum ama faydası olmadı cunku bugun kw lede kawga ettım oglunu sawunuo dıe benı bıle annem bu halımle sawunmuo kadın oglunu sawunabılıo ya dıkıslerım acıdı tansıyonumu yukselttı sınırlendırıp gıttı ynımdan naptımda bunları hakettım ben anlıyamıorm buraya yazarak bunları belkı bı an olsun kendımı rahatlatmaya calısıorm ama bunları yazarken bıle aglıorm oglumu gorememek dokunamamak hıssedememek cok uzuo benı nese dewam edıım o bebegı gorunce aglamayada baslıyınca hepten kotu oldm tır tıtrıye tıtrıye amelıyat haneye gırdım sedyenın ustunden duscek gıbıydım tıtrerken bıde amelıyat hanede cok soguktu morg gıbı nese ytrdılar benı once sakınlesmem ıcın sureklı konustular fln rahatlatmaya calıstılar sora gereken ıslemlere basladılar omur ılıgımden ıgnem batıconum agzıma taktıkları solunum cıhazı tansıyon aletım serumum ws. en cok nefret ettıgımde sureklı sag kolumu sıkıp bırakan tansıyon aletı oldu elım kaskatı oluodu mosmor oluodu gergındım o benı daa cok gerıodu hıc rahat deıldım dua ede ede gırdım masaya oturana kdr dua ettım ogluma kawusana kdr gorene kdr onu dua ettım onun ordan cıktıgını we sesını duyana kdr hıcbıseyım yoktu takı bana agzına acı bı tat we basındada sıddetlı bı agrı olcak dıene kdr o agrıda acı tatda yawrumun aglama sesını duyunca onu gorunce gıttı ole bı ankı o an anlatılmaz yasanır dıolar ya hakıkaten ole Allahım herkese yasamayı nasıp etsın hernekdr ynımda olmasa bıle suanda ona kawusucagım anı beklıorm bukdr yogun stres altında olsamda ona sarıldıgımda herseyı unutcam dıe adapte ettım kendımı ama suan ondan ayrı olmanında werdıgı bı acı oldugundan kendımı hıc ıı hıssetmıorm bılmıorm anlatabıldımmı sızlere yasadıgım hıssıyatı ama ınanın hıc ıı bı durumda deılım esımı cok sewıorm ama onun bana karsı olan ılgısızlıgı benı hergun bu halımle daa cok yıpratıo oldurucu hal almaya basladı nese oglumun adı yasın ege we 3 kılo 150 gr. 50 cm boyunda onu dort gozle beklıorm suan sıddetlı gaz sancısı yasıorm dogumdan sora zorlandıgım selerden bıtanesı bu we sutumun gelmemesı dıkıslerımde sancımdan oturu acıo genel anlamdada kafam rahat deıl ztn sızlere tawsıyem ıcınızde kafanızda rahat oldugunda sanırım hersey cok daa guzel oluo herkese hayırlı dogumlar dılıorum Allahım hepınızın yar we yardımcısı olsun Allaha emanet olun hoskcakalın....
kızın gelinlik kız oldu benimki hala yerinden memnun:)
bu arada kızlar bebeğim doğduğunda doktor burunda sol tarafta tıkanıklık var demişti bişey olmaz demiş ama hala emerken fosur fosur ötüyoo acaba ne yapmalıyım bilmiyorum
O zaman 6 günümüz daha var
Uyku düzenimiz fena değil geceleri ayaktayım
bu gece mesela 3'te uayndık taa 6 buçuk olmuştu saat ancak uyutabildim
Anneme bunun düzenini değiştirmem gerek diyorum
Oda bana saf kızım o sana değil sen ona ayak uyduracaksın dedi
merhaba hanımlar
cuma sabahı sezeryanla oğlumuzu kucağımıza aldık bugun de evimize cıktık Rabbime binlerce sükür
darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına muhtesem bi duygu
merak ettiğim bişey var sormayı unuttum doktora sezeryandan sonra göbek sarılırmı doktorlarınız ne dedi
beni çok rahatsız ediyo sallanması fln zorlanıyorum yürüken dönerken yatarken devriliyo sanki bi tarafa
ne yapim bana bi akıl verin
Sanırım sancılarm geliyo kizlar 3 buçuktan beri ayaktayim sancı girince fırladım yataktan 3kere büyük tuvaletime ciktim her sancı da artık bişey gelmiyo ama her 6-7dakikada bir ve 1dakikaya yakın sürüyo hadi hayırlısı bakalim sancilar da nefes alıp veriyorum biraz rahatlatiyo ben yine tazmaya çalışırım
Kızlar sancılarm 3 dakika da bir geliyo duş aldım giyindim herkesi kaldırdım hazırlansinlar hastaneye gidicez artık çok sık sancı geliyo .gece hiç uyumadim çok yorgunum ve açım yemek yemelimiydim bilemedim. Ne olur dua edin benim için dogum olacakmi bilmiyorum amacdua edin neolur kolay olsun
canim benimm bizimki 4. gün dustuu bazi beebkler gec düsürebilyiorr merak etme sen korumaya dikkat et yeterli :)) insallah sarilgida cabuk gecerr canim benim bak sana bir yöntem daah buldum senin oglusu altini degistirmeyi sevmiyormus ya uyandirmak istedigida altini ac uyandinEvet sonun da geldik evimize canim tesekkür ederiz... Onu da yapiyorum koltuk altindan kaldiriyorum gözlerini aciyor baygin baygin bakiyor sonra devam uyuyor.. Geceleri ve sabahlari özellikle cok emmek istiyor en az her 2 saatte bir emziriyorum.. Gündüz her 3-4 saatte anca uyanip emiyor benim zorla uyandirmam mümkün degil sarilikta basladigi icin her durumdan korkar oldum ister istemez hemen herseyi ona bagladim gözleri sapsari yavrumun kurban olsun annesi bizde en kisa zaman da atlatacagiz insallah.. Yatiyor yanim da simdi yeni emzirdim rüya görüyor sanirim uykusun da sürekli gülümsüyor kafasini sallayarak :) göbegimiz de düsmedi henüz bu arada bugün 7. Gün daha ne kadar sürer acaba bir an önce düşse de yikasam oglumu mis gibi
canim benim kiyamam aglama lütfen ben cok ciddii samimi olarak dedim canim evde yalniz lohusalik gecirmek zorunda kalanlar kimseden yardim görmeyenlere hele birde eside yardimci olmuyorsa cok uzuliyuorummTALIAA
canım onki inan okurken ağladım. Çok teşekkür ederim. Gelmiş kadar oldun
Bizde ne zaman altini acsak kendinden geciyor kizimm ya her bebek cok farkli demekkiNe zaman oglusumun altini degistirmek istesem daha üzerinde ki citcitli body e dokundugum an basliyor aglamaya bende kiyamiyorum kucagima alip biraz sakinlestirip tekrar yatiriyorum bezini cikarmak icin ama yok hic sevmiyor altinin ciplak olmasini illaki agzin da biberon olucak ancak öyle aglamiyor.. Esim bir iki haftaya kadar tekrar göreve baskayinca hem biberonu tut hem altini degistir tek elle mümkün degil ilk haftalar da bütün bebeklermi böyle acaba.. Bu arada 1 nr bez sadece bir paket almistim yeter diye ama günde 6-7 defa altini degistirince haliyle 2 paket daha aldirdim esime her iki saatte büyük olmasa bile idrarini yapiyor bebek..
benimde dikkatimi cekti avartalar masallah cok guzel olmus rek gelmis topigee
günaydıın kızlar...
ne farkettim biliormusunuz hareketli avatarların yerini herkes bebişlerinin resmini koymuş avatarına..hepsi birbirinden güzeller maaşallahh
dilcaaaa deniz kızı en kısa zamanda sizinde avatarınız degişecek inşallah.ikinizin avatarı hamiş anne görünce ayyy dedim az kaldı bunlarda meleklerini kucaklarına alıp koklasalardı...
dilca bakalım senin bebiş senin gözler gibi mavi renklimi olcak en çok onu merak ediyorum
benim eşimin gözleride yeşildi ama iki oglumda olmadı
oyyy oyyyy masallahhhhhh anneinj dedigi gibi pek namuslu olcakk buubazı bebekler çıplaklığı sevmezmiş canım, bizimki de öyle. Altı değişirken çoğunlukla stres oluyor. Biraz azalsın diye bir tarafı açıkken diğer tarafı ya da ayakları fln tülbent vs. ile örtüyorum ben. Banyoda da aynı şeyi yaptık ama bir yere kadar işe yarıyorBir de benimkinin bir huyu var emerken ağzını ve göğsümü elleri ile örtüyor,hani saklıyor gibi..annem diyor ki "seninki pek namuslu hem kendi pipisini hem annesinin memesini göstermek istemiyor "
canim beim cok gecmis olsunnn insallah esranin deidgi gibi bebek etkilenmiyordur onun cani acimamistirkızlar ayak serçe parmağımı kanepenin ayağına vurdum.çok canım yandı. aklıma esranın bebeği dönsün diye serçe parmağına bişey yapmışlardı o aklıa geldi. çok canım acıdı ve acıyor. çünkü serçe parmağımın zaten olup olmadığı belli olmayan tırnağı kalkmış şu an hem kanıyor hem zonkluyor. ne yapsam bilemiyorum.
YArın annemle gidip sarılığını ölçtüreceğim
Eşim yok malesef günlerdir görmüyoruz neredeyse
Mahvoldu garibim yeter artık bitsin şu rezillik ya
Karıştırdılar ortalığı olan benim eşime oldu
Niye kız korse gyince çok rahatladım dikişlerim hiç acımıyor
Sen kaç kilo verdin bu arada:26:
oyyy oyyyy masallahhhhhhhhhhhhhhhhh sonuda deniuzkizida kavustu kizinaa cok sükürr darisi senin ve diger bekleyen arkadaslarin basina insallahhhh :)) allah anali babali büyütsünnDenizkızı bebeğini kucağına almış
3300 gr 50 cm maşallah
epiduralle normal doğum yaptı çok da rahat olduğunu söyledi
darısı bekleyenlere inş dua edenlerden Allah razı olsun
Merhaba arkadaşlar,
Bende Masal bebeğimi 11.06'da genel anestezi sezeyanla kucağıma aldım. Bebeğim 3520 gr 51 cm doğdu. Mükemmel bir duygu anne olmak. Allah isteyen herkese nasip etsin, bizleri evlatlarımızın mis kokusundan uzak tutmasın inşallah.
kızlar dooğum yaptım ayyın 6sında ama şu an yüz felci geçirdim iki gün önce öğrendim çok kötü bişi sandım felç diyince doktor ama soğuktan oluyomuş doğumdan sonra klimada kaldım ıslak saçla kaldım ondan olmuş bilgisi olan varsa bu konuyla ilgili içimi ferahlata bilirmi
merhaba hanımlar
cuma sabahı sezeryanla oğlumuzu kucağımıza aldık bugun de evimize cıktık Rabbime binlerce sükür
darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına muhtesem bi duygu
merak ettiğim bişey var sormayı unuttum doktora sezeryandan sonra göbek sarılırmı doktorlarınız ne dedi
beni çok rahatsız ediyo sallanması fln zorlanıyorum yürüken dönerken yatarken devriliyo sanki bi tarafa
ne yapim bana bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?