2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kizlaaar bnde yrn 40+4 oluyoruz... kontrolumuz var yarin. Doktor en son persembeye kadar bekleyelim dedi. Bnden gecen hafta sumuksu kahverengi leke gelmisti.bugun yine ayni lekeler geliyor. Artik gelsin oglum yaaa... birde persembeyi beklemek cok uzun geliyoor ama doktorumda en sagliklisi son ana kdr bekleyip dogumun kndiliginden baslamasi diyor..

doktorum çatı muayenesi yapmadı
kilosunu da bilmiyorum. şu an burada tam bir doktorum olduğu söylenemez.çarşamba günü doktora gideceğim. bakalım ne diyecek
banada daha çatı muayenesi yapmadı doktorum bende çarşamba gideceğim doğuma bir kaç gün kala bakarız demişti catıya nst de falan da sancı çıkmayınca bekliyoruz işte

Kızlar yarın kontrolümüz var bizim de
Mirayımız hala dönmediyse gün verir sezeryana sanırım
Heyecan dorukta hayırlısı bakalım :26:

benim 2 3 haftadır çatı kontrolüm yapılıyor yarın 4.kez yapılcak hatta size neden hiç bakılmamış sancı yok diye mi acaba.benim de nst de sancım yok ama gene de bakıyolar .hala 1 cm açılma var .boşa bakmış oluyolar ama.bide yumuşama oranı yüzde 40 mış bu oran ne ki.bilgisi olan var mı

inşallah dönmüştür canımda normal şekilde bir avazda doğurursun yarın doktordan sonra yazarsın bize artık merakta bırakma bizi canım
Kendimi çok normale odaklanmıştım ya birden ters dönmesi hiç hesapta yoktu
Sen nasıl yapmıştın canım
şuan iki yöntemden de korkuyorum

eşin adına çok üzüldüm
canım bizimki nerelere yapmadı kii Altını degiştirirken alt açma minderi oldugu halde yeni koltuguma kakasını yaptıı
kaka dedigin sidik gibi 2 metre öteye yapılır mıı :26: bizimki yapıyor işte annem temizledi ama canı çıktı kadının

Kendimi çok normale odaklanmıştım ya birden ters dönmesi hiç hesapta yoktu
Sen nasıl yapmıştın canım
şuan iki yöntemden de korkuyorum

ben daha doğum yapmadım canım bende bekliyorum işte hiç sancım çıkmıyor çarşmba gideceğim kontrole bakalım ne diyecek şu ana kadar herşey normal demişti ama tabi hiç belli olmaz diyor doktor da

benim doktorum son bir kaç gün yapıyormuş çatı muayenesini eğer herşey normal ilerliyorsa bende inşallah normal düşünüyorum tabi yinede Allahın dediği olur netten okuduğum kadarıyla rahim yumuşaması %100 olduğunda ve 10 cm açıklık olduğu anda normal doğum gerçekleşiyormuş

banada daha çatı muayenesi yapmadı doktorum bende çarşamba gideceğim doğuma bir kaç gün kala bakarız demişti catıya nst de falan da sancı çıkmayınca bekliyoruz işte
doktor geçen hafta izinliydi. eğer gidebilseydim bakacaktı çatıya.bu çarşamba zaten 40 hafta içinde olacağım ogüne kadar doğurmazsam bakar.
anaaaaaaaaam daha neler duyacağız

İnan bana erkekleri ve kayınvalideleri anlamak çok zor. Bende açıkcası hayal kırıklığına uğradım ama umurumda bile değil. Oğlumla o kadar mutluyumki gerisi vız gelir. Eşim geceleri uyku ilacı alıp uyuyor doğum yaptığımdan beri. Ben daha ilgili olur sanmıştım. herşeyi birlikte yaparız sonuçta tek oğlan başka yok.Bazan çok ilgili genellikle gündüzleri daha iyi ama bazan tam tersi o yüzden şaşkınım ama umursamıyorum. İnan bana oğlun eve gelsin herşey farklı olacak. Onunla ilgilenmek o kadar güzelki herşeyi unutturuyor bazan uyuyo bile olsa kucağımda tutuyorum onu seyrediyorum tv bile seyretmez oldum. Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda oğlunu kucaklar ve ondan başka herşeyi unutursun. Biraz daha sabır.

denizkızı.. cok şükür sağlıkla kavusmussun bebeginee
Allah analı babalı büyütsun canım. .darısı bekleyenlere olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
kızın gelinlik kız oldu benimki hala yerinden memnun:)

Canm benim kizda buyudu usg de 1 hafta ilerden gidiyor ama hanfendi ne bi agri ne bi sanci yapiyor. Valla geziyor benle zaten dr da daha cok yukatda diyor ama cuma sezeryan olcM zaten bizimki bayagi buyudu icerde...ben bile sasiriyorum son zamanlar hic mi sanci olmaz...

İlahi merve..gülümsettin benii .
ee onlar bize degil, biz onlara uyacagiz bi süre
Bende geceli gunduzlu ayaktayim..istikrar yok
bizimkide gece 12.30 da uyandi..3.45 te ancak uyuduu..sonrasinda uykumda hepten kactı,yakalamak ne mümkün
O saatte de gözler faltasi gibi
Uyanık kalması bi yana, aglamasi cok oglusumun ..içim gidiyor..
yarin baska dr a gitmeye niyetliyim.buyuk oğlumu zamaninda götürdüğüm bi cocuk dr vardi.
Yenidogan uzm.bi prof..birde o gorsun bakalımnedendir durum anlayalim..hic bir tecrubemiz buna cvp bulamiyor

Kendinize iyi bakın cnm..ervosuda öp pamuk yanaklarından

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba hanımlar
cuma sabahı sezeryanla oğlumuzu kucağımıza aldık bugun de evimize cıktık Rabbime binlerce sükür
darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına muhtesem bi duygu
merak ettiğim bişey var sormayı unuttum doktora sezeryandan sonra göbek sarılırmı doktorlarınız ne dedi
beni çok rahatsız ediyo sallanması fln zorlanıyorum yürüken dönerken yatarken devriliyo sanki bi tarafa
ne yapim bana bi akıl verin

merhaba hanımlar
cuma sabahı sezeryanla oğlumuzu kucağımıza aldık bugun de evimize cıktık Rabbime binlerce sükür
darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına muhtesem bi duygu
merak ettiğim bişey var sormayı unuttum doktora sezeryandan sonra göbek sarılırmı doktorlarınız ne dedi
beni çok rahatsız ediyo sallanması fln zorlanıyorum yürüken dönerken yatarken devriliyo sanki bi tarafa
ne yapim bana bi akıl verin

Bildiğim kadarıyla dikişlerin ağrımadığı sürece korse kullanabiliyorsun. Ben normal doğum yaptım ve günde 10 saat takıyorum 3 ay takmak gerekiyormuş. Sıcakta zor ama napalım katlanıyorum şimdilik. Çok fazla göbeğim yok gerçi yinede çirkin buluyorum kendimi. Sırf kendimi mutlu etmek için takıyorum. İnşallah işe yarar

ayyy caim benim yazii okuyuca nasil heyacalandimm sanki benim sancilairm basladii sonuda sende kizii kucagina aldinn cok sükürr dün gece topikten cikarken yazini gördum okudum yazmaya mecalim kalmadigi icin birsey azmadim yatag yattigimda acaba denizkizi ne zamn doguracak diye aklimdan gecirdim valla megerse o siralar senin sancilarinda baslamiss bile coktan
canim benim allah anali babali büyütsün cok gecmis olsunn doga eylülün de fotosunu göruruz insallah yakinda :))

canim benimm bizimki 4. gün dustuu bazi beebkler gec düsürebilyiorr merak etme sen korumaya dikkat et yeterli :)) insallah sarilgida cabuk gecerr canim benim bak sana bir yöntem daah buldum senin oglusu altini degistirmeyi sevmiyormus ya uyandirmak istedigida altini ac uyandin
TALIAA

canım onki inan okurken ağladım. Çok teşekkür ederim. Gelmiş kadar oldun
canim benim kiyamam aglama lütfen ben cok ciddii samimi olarak dedim canim evde yalniz lohusalik gecirmek zorunda kalanlar kimseden yardim görmeyenlere hele birde eside yardimci olmuyorsa cok uzuliyuorumm allahim yardimcinizz olsunn size guc kuvvet versinn :)) bebeginide öp benim iicin

Bizde ne zaman altini acsak kendinden geciyor kizimm ya her bebek cok farkli demekki daha bacaklarindan donunu cikarmadan ayaklarini kendisi cekiverioyrr heme iki tarafa ati verior bacaklarinibayiliyor bayiliyorr birde okadar rahatliyorkii daha yeni bezi baglamadann yaa cisini yapiyorr yada kakasini yapyiorr bir daha bez degisituiyorruzz
valla senin icin cok zor biberonla alt degistirme seklini kötu huy etmisin sen altini uyurken degistirmeye caliss uyadirmak istedigin zamanlar hem uyanmasina sebeb olur hemde o halde neye ugradigii anlamadna altini degistirmis olursun
bu arada 1. numaralair bebek bezini ben daha önce demistim yetmyior diye ben biraz önce 6.yi actim 7. de yedekte bekliyorr baklaim ondan sonra 2 ye gecebilcekmiyizz ama senin oglusun tombis odlugu icin cabuk gecersiniz 2numaraya
benimde dikkatimi cekti avartalar masallah cok guzel olmus rek gelmis topigee
ayy bu arada benim kizimin gözleride renkli olcakkkk herkes maviye bezetiyorr ama yesilde yakin bir renk olabilirr
sen eminmisin suan oglusunu gzlerinin renkli olmadigindann

oyyy oyyyy masallahhhhhh anneinj dedigi gibi pek namuslu olcakk buu annesinin memisini bile sakliyor hee bak sen su yaramaza tmm isirmalik bunun elleriiMASALLAHHHHHH

canim beim cok gecmis olsunnn insallah esranin deidgi gibi bebek etkilenmiyordur onun cani acimamistir canim benim yaa
tinagini kesmeni soylecem ama sen zaten bu saate kadar kesmisindir ve agirisida kesilmistir insallahh :))))

canim benim insallah ervosum iyilesmistir gecmistir sariligii korse giymeye karsi degilim canim yanlis anlasilmasin karin kaslarinin kendiligiden calismasi icin serbest kalmasi daha iyimiss bu yuzden demistim :)) rahim birde kendisini daha cabuk toparliyormus bu sekildee canimya en son tartiligimda hamile kalmadan önceki kiloma dusmustum 86 olmustum bayadirda tartilmiyorum her sabah unutuyorumm tartilmayii:26: birde daha fazla vedigimi samiyorum cunku surekli birseyler yiyorumm sütüm olsu diye gece yarisi yemek yiyorumm yemek deidigim yani atistirmalik birseylerr haa yanlis anlamyin:26:

canim benim esin icinde cok üzüldümm zaten bu olaylarda en cok etkilenen polisler olduuu ne olduysa onlara oluyorr insallah artik bu rezillik son blur canim hem esin hemde diger polisler rahata ererler artikk :))))

Denizkızı bebeğini kucağına almış
3300 gr 50 cm maşallah
epiduralle normal doğum yaptı çok da rahat olduğunu söyledi
darısı bekleyenlere inş dua edenlerden Allah razı olsun
oyyy oyyyy masallahhhhhhhhhhhhhhhhh sonuda deniuzkizida kavustu kizinaa cok sükürr darisi senin ve diger bekleyen arkadaslarin basina insallahhhh :)) allah anali babali büyütsünn

Masallahh bugunde baya dogum haberi gelmiss tebrik ederim arkadaslarr hepinize cok gecmis olsuhnn rabbim evlatlarinizi anali babali büyütmek nasip etsinn insallahhh cnmcncnm cok gecmis olsun canim yuzfelci olms insallah cabuk gecer cabuk atlatirsinn sooguktan olunca cabuk iyilesebildigii duymustumm gecici bir rahatsizlik bu insallah da oyledirr hemen iyisirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…