2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım nasıl korse aldın tüm korsemi yoksa dikişleri açık bırakan yarım korsedenmi acı filan olmadı yazmışsın ne güzel benim iki arkadaşımda acıdan takamadıklarını söylediler

canm ebebekten aldım tam 3 tane, ama dikişleri açıkta bırakan korse nasıl olur bilmiyorum. doğum sonrası korsesi dedim. bebefox ve elija marka çıkardılar. ben bir tane paçalı, bir tane kilot şeklinde aldım (ikisi de gögüs altına kadar) bir tane de kemer aldım. onu da göbeğin sarkan kısmına bağlıyormuşsun. benim göbeğim çok var şuanda. dün de burada çok konuştuk. rahim daha toparlanmadığı için dediler. doktorum daha hastanedeyken kontrole geldiğinde bana dediki korse al. ben de adlım. dün de telde konuşuyorduk dedim korse üstümde bi sıkıntı olur mu? yok ne kadar çok o kadar iyi dedi. dikiş izime ilaç sürüyorum günde 1 kere. hava almasını sağlıyorum. doktor böyle şeyler söylemedi ama ben emin olmak için yapıyorum. 12. günümde takmaya başladım. umarım yardımcı olabildim. aldığım 3 korse de ebebek sitesinde var.

benimki de aynen. korse takıyorum günün çok kısmında. göbeğim ordan oraya düşmediği için ben daha rahat ediyorum

bence de :))))

kızlar ayak serçe parmağımı kanepenin ayağına vurdum. çok canım yandı. aklıma esranın bebeği dönsün diye serçe parmağına bişey yapmışlardı o aklıa geldi. çok canım acıdı ve acıyor. çünkü serçe parmağımın zaten olup olmadığı belli olmayan tırnağı kalkmış şu an hem kanıyor hem zonkluyor. ne yapsam bilemiyorum.

YArın annemle gidip sarılığını ölçtüreceğim
Eşim yok malesef günlerdir görmüyoruz neredeyse
Mahvoldu garibim yeter artık bitsin şu rezillik ya
Karıştırdılar ortalığı olan benim eşime oldu
Niye kız korse gyince çok rahatladım dikişlerim hiç acımıyor
Sen kaç kilo verdin bu arada:26:

Son düzenleme:
Rezene annenin eski yöntemlerine bayıldım
Ya ben çok seviyorum aslında böyle eski usul yöntemleri
Annemle k.validemde bir sürü şey yaptılar hiç karışmadım
En çokta tuzlama işi hoşuma gitti

hayırlı pazarlr hnm celer ve cucuklerııı
cok sukurersey yolunda paşam dogum kanalına gırmeye calısıyor su zamnaalrda sanırm cünkü sureklı wc hıssı oluyor ve alt tarafım cıkıcak gıbı oluyor e oturabılıyorum nede yatabılıyorumm sureklı kasılma hareketerı yapıyor(karnım sertlesıyo) oglum calısıyor sureklı yanııtel de arayan soruyor sen daha dogurmadınmııı dıye dedım durun daha 20 gun var paşam kg alsın az dahaaa yaaa ne ka aldı o ka ıyı ınslllllannesini paşazadesiii kurban olurum onun topuklarını YARADAN aaaaaaaaaa
bır kac gundur delıksız uyumka yanı wc dısında kalmamak cok mutlu edıyor benıııoh dınlemıs olarakn uyanıyorummm

hayatım gözün aydın bebeğini almışsın kucağına daha önce yazdımmı bilmiyorum çok sevindim allahım analı babalı büyütsünn bebeğinde çok tatlı maşallah...

hayatım işe yaradığına sevindim bende de işe yaramay başladı baya rahatlattı ben artık meme başı kullanmadan emzirebiliyorum biraz acıyo ama artık dayanılmıcak gibi değil

hayatım işe yaradığına sevindim bende de işe yaramay başladı baya rahatlattı ben artık meme başı kullanmadan emzirebiliyorum biraz acıyo ama artık dayanılmıcak gibi değil

canım ben dün artık sol göğsümü bırakacaktım emzirmeyi hatta başladım ağlamaya hem de ne ağlamak konuşamıyodum bile ağlamaktan hatta daha emzirmeye bile başlamamıştım düşün yani korkudan eşim korktu noldu diyo sonra sağmak aklıma geldi dün sadece sağdım ve krem sürdüm hep gece denediğimde acımadı çok çok çok şükür artık arada sağıp hep krem sürüp idare edeceğim senden Allah razı olsun

merhaba arkadaşlar ben de doğum yaptım :) mis kokulu oğluşumu kucağıma aldım :)

perşembe günü saat 13.55 te normal doğum yaptım oğluşum 3680 gr 50 cm doğdu.Cuma günü hastaneden çıktık evdeyiz şimdi.
adını da Eymen koyduk.sütüm daha gelmedi herşeyi deniyoruz komposto çeşitleri,duş almak,göğse sıcak havlu koymak,bitki çayları hepsini yapıyoruz ama hala sütüm gelmedi şimdilik mama veriyoruz bizde.Anne olmak çok güzelmiş tarif bile edilemez yaşanır :)Allahım tüm kadınlara anne olmayı nasip etsin.Doğum yapacak tüm arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun Allah sizi de bir avazda kurtarsın.

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı bizlere

canım süt hemen gelmeyebiliyo benim öyle oldu belli belirsiz geliyodu ben hep emzirmeye çalıştım çok uğraştım ama şükür şimdi iyi gibi

canım valla ilk çocukta öle oluyo katlanıcan biraz ama çok sıkarlarsa artık ben kendim idare edebiliyoruma getir her lafın sonunu napıcan çekicen mecburrrr. ama bak ne güzel işe yarıyolar evin içinde geceleri falan bence sen hiç gönderme annenlerii canım benm kızımda bağırsaklarının gurultusu eşliğinde kıvrana kıvrana bi hal oluyoo sonrada uyurken kakasını yapıyoo çok enteresan ve komik oluyoooama sıcak tutma en iyi çözüm bide annem zeytinyağını ısıtıyoo bi güzel bebeğin ayaklarını göbeğini yağlıyooo oda çok işe yarıyoo ve sıkı sıkı sarıyoo çok rahatlatıyoo buda bi tavsiyee...

canım ne demek işe yaradığına sevindimm yakında emzirmeye bile başlıcaksın inşallahh bende çok korkuyodum halimi görsen ağlamaktan çok gülerdinn evin içinde bağıra bağıra emziriyodum ama şimdi kalmadı okadar çok mutluyum valla...

canım allah analı babalı büyütsünn sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine allah uzun ömür versin inşallah..

ağladığı zaman gözlerim doluyodu neredeyse korkudan uyanacak diye çok tırsıyodum şimdi acılarım azalınca çok rahatladım inan. sol göğsümü vereceğim zaman korkudan bi türlü veremiyordum oğluşumda yazık yalanıp duruyodu inş hepimiz biran önce tamamen atlatırız

Denizkızı bebeğini kucağına almış
3300 gr 50 cm maşallah
epiduralle normal doğum yaptı çok da rahat olduğunu söyledi
darısı bekleyenlere inş dua edenlerden Allah razı olsun

Canım tebrik ediyorum seni Hadi çok şükür kavuştun yavruna gözün aydın olsun

O zaman 6 günümüz daha var
Uyku düzenimiz fena değil geceleri ayaktayım
bu gece mesela 3'te uayndık taa 6 buçuk olmuştu saat ancak uyutabildim
Anneme bunun düzenini değiştirmem gerek diyorum
Oda bana saf kızım o sana değil sen ona ayak uyduracaksın dedi

Denizkızı bebeğini kucağına almış
3300 gr 50 cm maşallah
epiduralle normal doğum yaptı çok da rahat olduğunu söyledi
darısı bekleyenlere inş dua edenlerden Allah razı olsun

çok sevindim kurtuldu sonunda allahım analı babalı büytüsümn bebeğinii canım darısı sana inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…