canım nasıl korse aldın tüm korsemi yoksa dikişleri açık bırakan yarım korsedenmi acı filan olmadı yazmışsın ne güzel benim iki arkadaşımda acıdan takamadıklarını söylediler
Kizlar korseden bahsedilmis ben sezeryan oldum ciktigim gibi dogumdan hastane cok sıkı bir sekil de korse sardi göbegime özellikle dikisin üstü göbegin alt kismindan 2 gün boyunca o sekilde yattim sinra karin kaslarin kendi kendine calismayi ögrensin diye cikarttilar.. Suan 6. Günüm bugün sabah tekrar kendi korsemi taktim hic agri sizi da yapmiyor aksine hareketlerim daha rahat.. Göbegim hamileligimin 3. 4. Ayinda ki gibi suan malesef korsenin fayda etmesini diliyorum zamani gelince karin kaslari icin spora ve tekrar pilatese baslarim ama sezeryandan sonra bunun cok yakin bir zaman da olmasi zor gibi ki zaten oglusumdan buna pek vaktim de yok
ay çok sevvindim
emir ata,canım benim rahat etmiş
umarım hiç bişeye gerek kalmadan böyle devam eder.
ayrıca bunun senin akıl etmen hiç şaşırtıcı değil
senden beklediğim pratik bir çözüm
senin yaşlılığını düşünemiyorum bilge nine olur herkese akıl verirsin sen
Tebrik ederim hadi gözün aydınkızlar emir ata emzik tuttuuu az önceeeeeeeeeeee
çok mutluyum çokk
:119::118::124::124::86:
ooo iyi bari sevindim canim annenin gelmesine cok az kalmis birazcik daha savret canim benim allah yardimcin olsun kv dende ayri bir düsüncesiz belli( sezeryan olmus iki cociuklu kadinin yanina gelimmi diye sorulurmu hic demene bile gerek cik gel yardim et dimi :)) neyse canim üzme kendini sütün azalmasinn kendinide yormaaa hic birsey iciinn birak kalsin butun isler sen iyilesen kadar titzlik yapmaaaaaaaaaaaaaa ilerde cok cekersin bak kim bakacak ozaman sana cocuklarinla kim ilgilenecek allah korusun kendini dusunmuyorsan cocuklarini dusun isi gucu bir kenara birakkk
cok sükpr evet gelmisin canim gözun aydin gecmis olsun oglun sarilik olmus insallahh cok cabuk atlatir uzulmee canim erken dogan bebeklerin hemen hepsinde olan birseyy :)) sureli emzirmeye caliss uyanmiyormuss ayaga kaldirir gibi koltuk altlarindan tutarak kaldir canim cok rahatsiz olyuor o sekilde biraz sallayinca fln kendisine geliyorr :))
canim benim ya keske yakin olsakda ben gelsem sana yardim etsemm baksam sanada bebeginedee( canim sen bebeginle ilgilenn karnini doyur yat dinlenn bak yukarda hkny de dedimm simdi kendinize dikkat etmezsenizz üsütürsenizz yorarsanizz bir ters hareket yaparsanizz allah koruusn ilerde acisi cok kötu cikarrr cok cekersnizzz isi gucu hic dusunmeyin birakin pis kalsinn yapabilyirosa esin yapsinnn yapamiyorsa kalsin öylee kendini toparlayip iyilesene kadarr hic birsey yapmamaya calisss :))
anaaaa bende önceki gun hem bulgur bombardimanina ugramistim demistim ogun sutum cok iyi geldi diyee bulgur cok ise yaradi diyeee v eayni gun o bisküviden pasta yapmistimm onuda bolö bol yemistim demekki onunda cok faydasi olmuss ben yarindan itibarenn yeemye devam edimm
canim karnindaki civiklik zamanla kendisini toparliyacak gececek merak etmee korse kullanma olayina bende sasirdim sezeryan olsam herhalde ben hci kullanamazdimm rahatsiz olurdum:26:
gecmis olsun canimm insallahh artik iyilesirr bu zamana kadar atlatmasi gerekirmiydi bilmiyorum benim kiz cabuk atlatti zaten cok siiddetli degildi :))
canim ne guzel soylemisin aagzina eline yuregine saglik sorun etmedikce daha kolay atlatilyior hersey cok dogru bir tespit bu :))
bebegin karnini sarma olayini hic duymadim ben ama burda da ben demistim ebebkler karnini usutur bu yuzden karnina sicak tutaak birsey koymalii sicak su tulugu yada kiraz cekirdegi yastigi kullanilmali diyee :)) sanirim sen görmedinn ben kiraz cekirdegi yastigini kullaniyorum suan gerci cok fazla ihtiyacimiz olmadi ama bir iki kez koydum hemen uyudu sancilari kesildii kakasinida cok rahat yaptii
bu arada senide tebrik ederim gercekten kimseden öneri almadan cok guzel bir yöntem kullanmisinnn tebrik ederimmmm
oyyyy oyyy masallahh hadi gözun aydin sonunda basardinizz demekii tebrik edrimmmmmm nasil almayi basardii
bu da cok degisik bir yöntemmiiss sislik olursa unutmazsam insallahh deniyecem bendeeannanene ve annene bu fikrilerinden dolayi tebrik ve tskler ederimmmmm
Ne zaman oglusumun altini degistirmek istesem daha üzerinde ki citcitli body e dokundugum an basliyor aglamaya bende kiyamiyorum kucagima alip biraz sakinlestirip tekrar yatiriyorum bezini cikarmak icin ama yok hic sevmiyor altinin ciplak olmasini illaki agzin da biberon olucak ancak öyle aglamiyor.. Esim bir iki haftaya kadar tekrar göreve baskayinca hem biberonu tut hem altini degistir tek elle mümkün degil ilk haftalar da bütün bebeklermi böyle acaba.. Bu arada 1 nr bez sadece bir paket almistim yeter diye ama günde 6-7 defa altini degistirince haliyle 2 paket daha aldirdim esime her iki saatte büyük olmasa bile idrarini yapiyor bebek..
bugün itibariyle 7,5 kilo vermişim ve vermeye devamediyorum sanırım yine bi deri bi kemik kalacağım:18:bende göğüs yaram biraz hafiflrsin diye dün sağdım biberonla verdim 70_75 ml çıktı yarada hafifledibiraz burda bi arkadaş garmastonu önermişti sağolsun sanırımfaydasını görüyorum
hayatım işe yaradığına sevindim bende de işe yaramay başladı baya rahatlattı ben artık meme başı kullanmadan emzirebiliyorum biraz acıyo ama artık dayanılmıcak gibi değil
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı bizleremerhaba arkadaşlar ben de doğum yaptım :) mis kokulu oğluşumu kucağıma aldım :)
perşembe günü saat 13.55 te normal doğum yaptım oğluşum 3680 gr 50 cm doğdu.Cuma günü hastaneden çıktık evdeyiz şimdi.
adını da Eymen koyduk.sütüm daha gelmedi herşeyi deniyoruz komposto çeşitleri,duş almak,göğse sıcak havlu koymak,bitki çayları hepsini yapıyoruz ama hala sütüm gelmedi şimdilik mama veriyoruz bizde.Anne olmak çok güzelmiş tarif bile edilemez yaşanır :)Allahım tüm kadınlara anne olmayı nasip etsin.Doğum yapacak tüm arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun Allah sizi de bir avazda kurtarsın.
merhaba arkadaşlar ben de doğum yaptım :) mis kokulu oğluşumu kucağıma aldım :)
perşembe günü saat 13.55 te normal doğum yaptım oğluşum 3680 gr 50 cm doğdu.Cuma günü hastaneden çıktık evdeyiz şimdi.
adını da Eymen koyduk.sütüm daha gelmedi herşeyi deniyoruz komposto çeşitleri,duş almak,göğse sıcak havlu koymak,bitki çayları hepsini yapıyoruz ama hala sütüm gelmedi şimdilik mama veriyoruz bizde.Anne olmak çok güzelmiş tarif bile edilemez yaşanır :)Allahım tüm kadınlara anne olmayı nasip etsin.Doğum yapacak tüm arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun Allah sizi de bir avazda kurtarsın.
bende benimkiler gitse artık diye bekliyorumsıkıldım yaa, cümbür cemaat sürekli azar işitmekten
napsam begenilmiyor, her yaptıgıma kulp takıyorlar, annemle kayınvalidemin totolarına tekme atarak kapıya koyasım war
alışmışlar eski usullere yeni adetlere gülüp dalga geçiyorlar,
bide bana diş geçiremeyince bu kez trip atıyorlar
canım iiyiz napalım siz nasılsınızevert sarılıktan kurtulduk,
bu kez sancı sıkıntımız başladı, kakasını yaparken ıkınıyor sıkılıyor acı çekiyor oğlum
dün doktora götürdüm, doktor kakasını yaptıgı sürece normal diyor, gaz ilacı verdi ama bu sadece bir süre rahatlatır dedi.
evet kakasını yapıyor ama acı çekiyor çocuk nasıl normal oluyor anlamadımmm yaaa :26:
canım tek gögüsden 60 cc oldukça iyi,
zaten bebekler 60 cc de doymuş oluyor.. fakat kaşıkla vermek fikrinden vazgeçmelisin, o kadar sütü kaşıkla saatlerce yediremezsin,
125 cc biberonla vermelisin, ki onu bile bitirmesi epey sürüyor biberonla,
ben emire genellikle sagarak ne kadar yedigini görmek adına biberonla veriyorum sütü, hiçte gögsümü bırakmadı,
gögsümü verdigimde gögsümü, biberon verdigimde biberonu alıyor..
bence korma ver ki alışsın,hem sen uyurken başkalarıda besleyebilir bu şekilde, sende dinlenmiş olursun,
geceleri annemler bazen beni uyandırmıyor bile dinlenim diye,
dolaptan sütü alıp ısıtıp yedirip yatırıyorlar
canım ben dün artık sol göğsümü bırakacaktım emzirmeyi hatta başladım ağlamaya hem de ne ağlamak konuşamıyodum bile ağlamaktan hatta daha emzirmeye bile başlamamıştım düşün yani korkudaneşim korktu noldu diyo sonra sağmak aklıma geldi dün sadece sağdım ve krem sürdüm hep gece denediğimde acımadı çok çok çok şükür artık arada sağıp hep krem sürüp idare edeceğim senden Allah razı olsun
merhaba arkadaşlar ben de doğum yaptım :) mis kokulu oğluşumu kucağıma aldım :)
canım valla ilk çocukta öle oluyo katlanıcan biraz ama çok sıkarlarsa artık ben kendim idare edebiliyoruma getir her lafın sonunu napıcan çekicen mecburrrr.ama bak ne güzel işe yarıyolar evin içinde geceleri falan bence sen hiç gönderme annenlerii canım benm kızımda bağırsaklarının gurultusu eşliğinde kıvrana kıvrana bi hal oluyoo sonrada uyurken kakasını yapıyoo çok enteresan ve komik oluyooo ama sıcak tutma en iyi çözüm bide annem zeytinyağını ısıtıyoo bi güzel bebeğin ayaklarını göbeğini yağlıyooo oda çok işe yarıyoo ve sıkı sıkı sarıyoo çok rahatlatıyoo buda bi tavsiyee...
canım ne demek işe yaradığına sevindimm yakında emzirmeye bile başlıcaksın inşallahh bende çok korkuyodum halimi görsen ağlamaktan çok gülerdinn evin içinde bağıra bağıra emziriyodum ama şimdi kalmadı okadar çok mutluyum valla...
Canım inatçı oluyor biraz
Az kalmıştır..biz 27.gunde tahlil yaptiik düşmüştü değer
Bol bol beslensinki atılsın vücuttan
Uykusu nasıl oldu?
Bizde bugün sabahtandir uyumuyoruz, agliyoruz da agliyoruz..
Denizkızı bebeğini kucağına almış
3300 gr 50 cm maşallah
epiduralle normal doğum yaptı çok da rahat olduğunu söyledi
darısı bekleyenlere inş dua edenlerden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?