2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
denizkızı inşallah bir avazda kurtulursun canım...
geridönüşümkutusu bir alemsin ya üçtür yeni takvim yapıyorsun:)biran önce sende kurtulsan inşallah ben bile rahat edicem:)
ya benim daha 14 günüm var.sabredemiyorum artık.aslında ne kadar geç gelse bebek için o kadar iyi ama burda doğumlar oldukça gaza geldim:)ben bile böyleysem günü geçenleri düşünemiyorum bile.

kızlar geçmiş olmuş 25 sayfa az buçuk okudum ama malum fazla kalamıyorum. Doğum yapanları kutluyorum Oğluşum 13 günlük oldu. Mamayı üç gündür tamamen bıraktık çok şükür şimdi sıra uykuda uyku eğitimi girişimlerine başladık dün itibari ile, hepimizi dağıttı bir köşeye şimdi kendisi mışıl mışıl uyuyor hakkımızda hayırlısı

Allah razı olsun yaa ben de hep okuyorum ben mi anormalim diye düşünüp duruyordum :44: ben gibi düşünen birinin olması içimi rahatlattı

türlü türlü huyları var kimi giyinmeyi sevmez
bak bunlar da soyunmayı sevmiyorlarmış
çok tatlılar ya

hamilelik öncesi her türlü şeyi hamilelik belirtisi mi acaba diye diye gün geçirirdik. şimdi de doğum için belirtiler arıyorum kendi kendime

ya düşün işte sen 14 günle bile böylesin, benim günüm geçti baya birde beni düşün. tekvim olmayınca daha strese giriyorum. birde ben olumsuz şeyler düşünmemeye çalışıyorum ama başkaları düşündürtüyor sağolsunlar.

dün birine günü geçti dedim dikkat et kakasını yemesin diyor. ben aklıma bile getirmemeye çalışıyorum bu ihtimali. ama zorla getirtiyorlar işte. ondan stres oluyorum. riskli olmasa geç gelsin sorun değil ama korkuuyorum işte ister istemez.

sen neden başkalarının laflarını bu kafar takıosun ki doktorun verdiği karar bir yerde bekletmek değil mi
kötü düşünmemelisin

sen neden başkalarının laflarını bu kafar takıosun ki doktorun verdiği karar bir yerde bekletmek değil mi
kötü düşünmemelisin

maalesef kendi dr. umun kararını bilmiyorum ki. stresim birazda bundan. başka bi dr. a göründüm kendi dr. um olmadığı için. o da beni çok tatmin etmedi.

bugün itibariyle 7,5 kilo vermişim ve vermeye devamediyorum sanırım yine bi deri bi kemik kalacağım:18:bende göğüs yaram biraz hafiflrsin diye dün sağdım biberonla verdim 70_75 ml çıktı yarada hafifledibiraz burda bi arkadaş garmastonu önermişti sağolsun sanırımfaydasını görüyorum

maalesef kendi dr. umun kararını bilmiyorum ki. stresim birazda bundan. başka bi dr. a göründüm kendi dr. um olmadığı için. o da beni çok tatmin etmedi.
sen genede böyle söyleyenlere kulak asma seni düşünen insan motive etmeye çalışır zaten
her doğum bir olmaz Rabbim hakkında hayırlısını uygun olanı verir zaten cnm strese girme

aman bırak etraftaki insanların söylediklerini.dün mağazada eşim kasada sıra beklerken oturdum bir kenara.2 dk içinde kadının biri bana ne kadar kaldı,normal mi sezeryan mı gibi sorular sorup arkasından ben normal istiyorum diyince allah yardımcın olsun çok zor ben beni öldürün diye bağrıyordum en son dediyuh dedim içimden nasıl bir toplumuz biz.doğuma gidecek kadına moral vereceğine şunun anlattığı şeye bak.bu arada bunu anlatan kadının 3 çocuğu varmış.eşimde bana kızıyor.deseydin ya madem ölmek istedinde doğumda niye 3 tane yaptın sonra diye:)38-42 hafta arası doğum olması gayet normal.senin sanırım 41 tamamlanmadı.bakalım hafta içi kendi doktorun ne diyecek.

komikmiş kadın ..

evet bende araştırdım 38-42 normal tarihmiş ama 40 dan sonra ayrı bir stres basıyor insanı. acemiperi anlatıyordu. o zaman tam anlamıyordum. yaşayınca daha farklı oluyor. neyseki hareketleri iyi. gerçi bugün fazla hareket etmedi ama dün hareketleri gayet iyiydi. öyle olunca daha rahatlıyorum.

Hareketlerini çok iyi takip et
gününün geçmesi çok rahat davrananilceğn bi durum değil sonuçta
ve akıntı rengini
kalbini de bozmazsan Rabbim kolaylığını verir inşallah

Son düzenleme:
Kızlar doğuma girdi 10 cm açıklıkla
ne olur dua edin
rabbim bi avazda kurtarsın
bebek çabucak insin

Son düzenleme:

sağol canım cvp için.. aslında herşey zamanla gelip geçiyor ama ben biraz pipirikliyim düşünüyorum yine de.. sizden fikir almak çok iyi oluyor ama bu forumu bu açıdan çok seviyorum..

zavallının yeri kalmamıştır içerde hareket edecek:)şekerli bişeyler yiyip sırt üstü ya da sola doğru yat.zaten bu haftalarda gün içinde 10 kere hareket etmesi yeterli.dünde benim sabah çok hareketsizdi.2 saate yakın uyudu galiba.nerdeyse ağlamaya başlayacaktım ne oluyor diye.hayırlısıyla çıkarsaydık şu çocukları daha rahat edecektim.

Oyyy masallah utanirmiymis birde yerim onu masallah :) benimki de memeyi agzina verirken bulamayinca veya üzerini cikarirken falan minicik elleri kollariyla kendini nasil sıkıyor sinirden kipkirmizi oluyor ellerini öyle güclü yumruk yapiyor ki güvü yetse kalkip dövücek sanirsin :)
Bizim henüz göbegimiz düsmedi yikamadim hic ona nasil bir tepki vericek hic bilmiyorum ama böyle de cok zor bebek sonucta alti kirleniyor emzirirken bazan uyuyakalip agzinda biriken süttü, kusmasiydi derken üzerini de degistirmek zorun da kaliyorsun her defasin da aglayacak diye ödüm kopuyor.. Üzerine ne örtersem örteyim o üzerindekinin bacagindan ciktigini anliyor..

kızlar ben kaçtım gene görş. dikkat edin kendinizee bebeklerinize.Allahım inş. denizkızına kolaylık verir görş. arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…