2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar bugün takvimimız doldu. Kızımin gelmeye niyeti yok. Saat 9 da belli olacak suni sancı mi sezeryan mi. Bana da dua edin ne olur sağ sağlım kızımi kucağıma alıyim. Korkuyorum. Rabb im yardımcımız olsun bütün annelere kolay doğumlar.

Suyun gelmesi çok hoşuma gitti. böyle sıcak sıcak bişey bacaklarımdan akıp gitti Bende 25 kilo almıştım

bu arada kızlar bebeğim doğduğunda doktor burunda sol tarafta tıkanıklık var demişti bişey olmaz demiş ama hala emerken fosur fosur ötüyoo acaba ne yapmalıyım bilmiyorum

Doktor bize hastaneden çıkarken burun damlası yazdırmıştı. Sizede damla falan vermedi mi. Burnu tıkanırsa kullanın demişlerdi.

Ay ben neler neler saçmalamışım Gülmekten dikişlerim acıyor. Daha rezil şeyler saçmalamışım neyse yazmıyım rezil etmeyim kendi mi

Alllah şifa versin canım. İnşlh 1 yaşını beklemeden en kısa sürede kapanır. İğne ucu kadarda olsa insanın içi kan ağlıyor. Benim oğlumda da çıktı. Bugün kontrole gideceğiz. Bakalım kardiyolog bize ne diyecek. İnşlh kapanmıştır der. Dua edin lütfen

Benimde yeterli değildi çocuk açlıktan kıvrım kıvrım kıvranıyordu inatla emzirdim şimdi şükür fena değil ama geceleri mama takviyesi yapıyorum. Kimse cık cık cık demesin çocuk açlıktan kıvranıyor bazen sadece anne sütü diye inatlaşmamak lazım. Sakın mama vermeyin diyenlere kulağımı kapatıyorum günde 30 cc den bişey olmaz

benimde bugün belli olacak gelmeye niyeti yok benim günüm dolalı çok oldu kızım çok inatçı :)

Tovbe tovbe dun bana neler oldu oyle.aksam icim gecti 1 saat uyudum. Uyaninca da tekrar uyumak 2.30 u buldu. Eeee ben 7.30 da nasil uyandim ki?
Artik bu gece tavuk gibi erkenden uyurum.
bakalim bugun kim doguracak

Ağustosta doğum yapıcam ama topiğinizi heyecanla takip ediyorum.doğum yapan arkadaşlara çokkkk geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün henüz doğum yapmamış arkadaşlarının heyecanına ortağım sizleri gördükçe bende heyecanlanıyorum günler geçmek bilmiyor...Allah sizede kolaylık versin..

Merhaba anneler gunumuz hayrolsuunn

Benım bebıs te hala gobıste gelmeye hıc nıyetı yok gıbı ne sancı vaaar ne de bır belırtı kuzum karnımı cok sevdı cıkmam da cıkmam havalarında

Hayırlısı neyse o olsun dıyorum ıns bu sıkıcı bunaltıcı surecı normal dogum macerasıyla bıtırırız cumleten ..

Dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum Allah saglık,uzun omur versın mınnaklarınıza darısı da basımıza artık

Bugun yıne doktor amcayı zıyaret edıcez bakalm degısen gelısen bı durum var mı plasenta asagıda demıstı bı sorun teskıl etmıs mı eder mı meraklardayım yanı.opuyoruz hepınızı oglumla.dua edın bıze

Aynı benim gibi olmuş. O gelen büyük ihtimalle nişanındır Düzenli aralıklarla gelen hafif hafif sancılarında var mı? Benim saatte bir, sonra yarım satte bir gelen hafif tatlı tatlı sancılarım vardı. Şimdi oğluşum kucağımda Darısı başına. Bu arada bende 40+5 de doğum yaptım

Kızlar yarın kontrolümüz var bizim de
Mirayımız hala dönmediyse gün verir sezeryana sanırım
Heyecan dorukta hayırlısı bakalım :26:

Ayyy bende çok heyecanlandım. Hakkında hayırlısı olsun. Mirayı çok merak ediyorum annesi gibi güzel bir kız olur inşlh

Günaydın annişler öncelikle doğum yapan annişleri tebrik ederim,hayırlı uğurlu olsun inşallah.. alıntı yapamadım malum pıtır pıtır doğumlar devam ediyor adınıza çok seviniyorum ,umarım biz de bugün güzel haberler alırız doktorumuzdan,oğlum için elbet sabredicem ama gerçekten artık çok zorlanıyorum.kaşıntı beni hiç uyutmuyor..ellerim ayaklarım kaşınıyor geceleri,elimde buz torbasıyla yatıyorum artık heryerime yayıldı sanki stresten..dün gece uyuyamamaktan ve kaşıntıdan ağladım artık,sızmış kalmışım sonra..isyan etmek istemiyorum Allahım affetsin,hayırlı haberler alırım inşallah bugün...hepinize güzel günler

Ya canim valla cok imrendim size ne kadar güzel ne alt degistirme de nede yikarken falan seve seve yaptiriyorsa yokmu buna alistirmanin bir yöntemi
Sen bilirsin canim, biliyorsun her doktora falan gittigimiz de üzerini cikarmamiz gerekiyor her defasin da agla agla vay halime :)
Sarilik icin de dün gece endiselendim uyuyamadim hastaneye götürdük ne olur ne olmaz diye 16 a yükselmis sarilik derecesi yazik daha 7 günlük bebegimin elinden kan aldilar okadar yarin yine alicaklar icim gidiyor hic dayanamiyorum bir an önce atlatmak tek dilegim

Ayy hayatim ayni durumdan bizde nasibimizi aldik kesinlikle yalniz degilsiniz eve geldigim gün altini actim sildim tam yeni bezi koyucam sari bir renkte sanki idrarla karisik gibi daha gecen ay aldigim masa örtüsüne sulu bir sekil de kakasini yapti, senin de dedigin gibi birde minderi vardi altin da.. Bakalim daha neler görecegiz :)
Artik altini degistirirken hep elimde bir bezle hava da bekliyorum tedbir amacli
Suyun gelmesi çok hoşuma gitti. böyle sıcak sıcak bişey bacaklarımdan akıp gitti Bende 25 kilo aldim

Ay canim seneye bir daha hamile kalirsin okadar cok hosuna gittiyse :)
Ben kalktim hemen duscha attim kendimi su gelince hem sakin kalabilmek hemde suyumla her adim attigim yeri mahvetmeyeyim diye ama ambulans geldigin de gayet sakinim ve kalkip yurüyebildigim halde sedyeye bagladilar o sekilde cikardilar evden yattigim sedyeden bir kalktim hastane de en az bir iki kova su vardi

caNIM sarılıkda deger 17 ve üzeri olunca fototerapi yapılıyor, yani 1 gece hastanede kalabilir.. bizimki yattı 1 gece,
çok şükür geçti gitti, ben sarılık denilince o an nedir ne degildir bilmedigim için baya bir üzülüp endişelenmiştim,,

ama bak sen şanslısın senden önce yaşayanlar olarak ne olacagını en azından söylüyoruz stres yapma kafaya takma ve üzülüp endişelenme lütfen..

alt açma konusundada bir kerede 3 bez harcadıgımız oluyor ama napalım çekecez mecburrrrrrrrr

kız sen nerdesin bakimmm, hani kızının fotosu, hani oğluşumun peşine takıyordunn
uğramaz oldun buralara

canım senin zillinin burnuna sütünü damlat açılır nefesii

valla al bendende okadar koca bi göbek kaldı gitmiyooo sinir oldumm azda yiyemiyorum korkumdan sütüm gidicek diyeee off sinir oldum..

yok canım ya spinal bende daha kolay ve güzel geçmiştii bunda perişan oldum bide üstünee annem 5. gün gitti k.v vardı ama annem gibi değildi çoğu işimi ben yaptım ayyy yeni yeni toplandım...

yok canım ya vermedi damla falan aspiratörle al falanda demedii ne biliyim anlamadım..ayy annemler anlattıkça ben yıkıldım yaa önce oğlumu sayıklamışım sonra kızımı sormuşumm sonrada kocammm diye inletmişimmm ne çok severmişim...

canım asla takma tabi bende veriyorumm arasıra aç kalmasından iyidir ama sık sık emzirmeye devam ett...

canım iyi yapmışsınn doktora götürerek allahım şifa versin canım benmm inşallah çabuk iyileşirr...bizim kızda banyoyu çok seviyoo yalana yalana hiç sesi çıkmadan yıkanıyoo kuzum havluya sardıkmıda kedi gibiii mırlıyoo ayyy kuzum yaa çok tatlı teteleriiii

ben doktoruma sormuştum dikişleri kapatmadığın sürece olabilir demişti. Korse takmadım,hamilelik öncesi bodylerimden giydim göğüs kısmını indirip (epey küçük beden kendileri) 2-3günde fark etti. Bir de korsenin kasların kendi kendine çalışmasını engelleyebileceğini okudum,mantıklı geldi o yüzden nefes egzersizi ile çalıştırıyorum o da iyi geldi sanırım

canım senin zillinin burnuna sütünü damlat açılır nefesii

valla gözü çapaklıydıı ona damlatmak için ne çektim be zeynooo sık sık memeden süt yokkkk valla yaylaya çıkıcam otlamaya artık yaaa...en iyisii makinayla sağıyımda ordan damlatıyım napıyımm...

kızlar bebişlerinizin nedensiz gülme ve çene titremeleri geçti mi?bizimkinin bi iki gereksiz refleksi kayboldu ama bunlar hala var,daha zamanı var gerçi ama kaygı yapıyor insan işte..geçiverse de anlamlı anlamlı gülüşsek

canım daha kırkalreı çıkmadıı daha çok normall düzelir merak etme bunda endişelenilecek bişi yokkk ayy çok tatlılarr az kaldıı gülüşücez...

valla al bendende okadar koca bi göbek kaldı gitmiyooo sinir oldumm azda yiyemiyorum korkumdan sütüm gidicek diyeee off sinir oldum..
al benden de o kadar,arkadaşlardan 10 günde 10 kg vereni vardı ya ben doğumdan sonra tartıldığımda doğum öncesi kilomdan bir kilo düşüktüm sadece, e 3,5 kg çocuk çıktı herhalde benimkini geri içeri koyup yedekten verdiler demiştim anneme şimdi iki hafta bitti ve gide gide 6 kg gitti. Şu emzirme işleri hale yola girsin de, bebek sonrası kilo verme topiklerinde de buluşuruzx artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…