al benden de o kadar,arkadaşlardan 10 günde 10 kg vereni vardı ya ben doğumdan sonra tartıldığımda doğum öncesi kilomdan bir kilo düşüktüm sadece, e 3,5 kg çocuk çıktıherhalde benimkini geri içeri koyup yedekten verdiler demiştim anneme şimdi iki hafta bitti ve gide gide 6 kg gitti. Şu emzirme işleri hale yola girsin de, bebek sonrası kilo verme topiklerinde de buluşuruzx artık
biliyorum canım ya nedense erken geçer diye ummuşum, benim gözüm dışında herkesin gözünün içine bakıyor bir de öyle korkutuyor beni..emzirirken yapmadığım maymunluk kalmıyor gözüme baksın diye ama eşim kucağına aldığında hipnotize olmuş gibi ona gözünü dikiyor sersericanım daha kırkalreı çıkmadıı daha çok normall düzelir merak etme bunda endişelenilecek bişi yokkk ayy çok tatlılarr az kaldıı gülüşücez...
Merhaba anneler gunumuz hayrolsuunn
Benım bebıs te hala gobıste gelmeye hıc nıyetı yok gıbı ne sancı vaaar ne de bır belırtı kuzum karnımı cok sevdı cıkmam da cıkmam havalarında
Hayırlısı neyse o olsun dıyorum ıns bu sıkıcı bunaltıcı surecı normal dogum macerasıyla bıtırırız cumleten ..
Dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum Allah saglık,uzun omur versın mınnaklarınıza darısı da basımıza artık
Bugun yıne doktor amcayı zıyaret edıcez bakalm degısen gelısen bı durum var mı plasenta asagıda demıstı bı sorun teskıl etmıs mı eder mı meraklardayım yanı.opuyoruz hepınızı oglumla.dua edın bıze
bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama diyet yapmayı özledim ben yahuvalla canım oğlumda ben 2 günde 10 kilo gitmişti 40ımda aynı kilomdaydım şimdi sadece 7 kilo gitti lömbür lömbür bi göbekkk sinir yaaa...ama seninkide iyiymiş çok güldüm ifadeneevalla artıkkk nerde buluşuruz bilmem ama şok diyetler bulmalıyız...yoksa bu göbekle badilerimi giyememmmmm
biliyorum canım ya nedense erken geçer diye ummuşum, benim gözüm dışında herkesin gözünün içine bakıyor bir de öyle korkutuyor beni..emzirirken yapmadığım maymunluk kalmıyor gözüme baksın diye ama eşim kucağına aldığında hipnotize olmuş gibi ona gözünü dikiyor serseribabacı olacak bu oğlan babacı
bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama diyet yapmayı özledim ben yahuresmen seneler oldu diyet yapmayalı
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı bizlere...Merhaba arkadaşlar,
Bende Masal bebeğimi 11.06'da genel anestezi sezeyanla kucağıma aldım. Bebeğim 3520 gr 51 cm doğdu. Mükemmel bir duygu anne olmak. Allah isteyen herkese nasip etsin, bizleri evlatlarımızın mis kokusundan uzak tutmasın inşallah.
:) Allahım kucağınızda koyar inş.d.t 06.06.2013
doğum şekli genel anestesi sezeryan
kilo ve boy 3.100gr 50 cm
valla öle çok duygusal bi hikaye olmıcakkk tarihimiz belliydi zaten sabah 7de çıktıkk hastane zaten çok yakın direk doktorumuzun yanına girdikk yatışımızı yazdı spinal olmaya kararlısın dimi dedi evet dedim ancak ogüne kadar hala anestesiztle hiç görüşmedim neyse nstye girdik daha sonra sözde spinal olucam yaa serum takılıcak denildi neyse odaya çıktık giydirildim saat 10da alıcam seni demişti doktorumm ben giyindim serum takıldı hade bbi baktım sondayı takmaya geldilerr hemen hallettiler hiç acımadıı sonra satt 9.25 geçe hadee ameliyata dediler ben şokk heyecan dorukta tabii ama ama demeye kalmadıı kendimi ameliyathanede buldumm gidene kadar ağlamadım kimsenin yüzüne bakamadım kapılar kapanınca başladım ağlamayaa ayyyy orda hemşire sırt üstü yat falan dedi ben neye uğüradığımı şaşırdım tabi daha önce spinal olmuş biri olarak ben hem yatıyorum hem ben spinal olucaktım falan diyorum onlar bişiler diyo ama ben sinirlendim iyicee sonra yatırdılar beni ben hala dert anlatmaya çalışıyorum sonra anestesi uzmanı geldi uyuz oldum zaten herifee ne oldu dedi bende böle böle dedim bana birsürü bahane sıraladı işte tansiyonuna bakmak lazım falan iyi sonra hade kalkta yapalım ozaman dedi sallar gibi yok dedim ya sen neyi öneriyon yada en iyi hangisini yaparsın falan ben geneli öeneririm falan dedi baktım bu adamda iş yok tamam dedim genel olsun bu arada beni boyuyolarr anestesi uzmanı bide demezmii aa sadece göbek varmış ya ne güzel hiç kilo almamışsın diyee ameliyat masasında çıplak yatan birine bu bir iltifatmıydı pek anlamadım neyse bunu duydum iğneyi hemen vurdular ben başım dönüyo dedim ve gittim....tabi sonra ayılma süreciii ameliyathanede uyandırıldım hayal meyal hatırlıyorum yutkunamıyorumm diye böğürdüğüm aklımdaa.....daha sonra odada kızımın sesini duyarak uyandımm..uynamadım diyelimm sonra bir sürü saçmalamışım...kızım iyimi lekesi varmıı...kocaammmmm..kocamm nerdeee...anneeee çok ağrım varrr uyanamıyorummm...falan diyee tabi anlattılar çok güldüm...sonra kızımı yarı açık gözle kucağıma aldımm kokladım öptümmm...ağrılarımı unutturdu bana...işte böleee benm hikayemin ameliyathane kısmı pek uzun ve komik ötesi....hastane benii tam bir hayal kırıklığına uğrattı....neyse bu kadar yeterr allah kurtulmayı bekleyen herkese nasip etsin arkadaşlar...
Çok geçmiş olsun,hayırlıda olsun cnm.kızlar dooğum yaptım ayyın 6sında ama şu an yüz felci geçirdim iki gün önce öğrendim çok kötü bişi sandım felç diyince doktor ama soğuktan oluyomuş doğumdan sonra klimada kaldım ıslak saçla kaldım ondan olmuş bilgisi olan varsa bu konuyla ilgili içimi ferahlata bilirmi
Geçmiş olsun canım kısa zamanda geçer inş.kızlar biz sarılık olduk ve yaklaşık 18 saat
fototerapi aldık şimdi iyiyiz
kızım erken doğduğu için böyle yükselmiş
kandaki biluribin
ben normal diye 1 hafta kadar ertelemiştim ama değeri
çok yükselmiş bu arada
siz ihmal etmeyin mutlaka doktora gösterin
Rabbim güç kuvvet versin inş.arkadaşlar 40+2 oluyorum sabah hastaneye gidiyorum.suni sancı verilcek.lütfen bana dua edin.
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bizler kaldık of yaaa.merhaba hanımlar
cuma sabahı sezeryanla oğlumuzu kucağımıza aldık bugun de evimize cıktık Rabbime binlerce sükür
darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına muhtesem bi duygu
merak ettiğim bişey var sormayı unuttum doktora sezeryandan sonra göbek sarılırmı doktorlarınız ne dedi
beni çok rahatsız ediyo sallanması fln zorlanıyorum yürüken dönerken yatarken devriliyo sanki bi tarafa
ne yapim bana bi akıl verin
Korkma Rabbim yardım eder inş. Allah yardımcın olsun cnmkızlar bugün takvimimız doldu. Kızımin gelmeye niyeti yok. Saat 9 da belli olacak suni sancı mi sezeryan mi. Bana da dua edin ne olur sağ sağlım kızımi kucağıma alıyim. Korkuyorum. Rabb im yardımcımız olsun bütün annelere kolay doğumlar.
Kizlar sarilik icin sekerli suyu sordum doktora verdigimi söylemedim tabiki cok sert tepki verdi 6 ay icinde bebege ne su nede sekerli su verilir nerden duyuyorsunuz bu sacmaliklari diye.. Bebegi Gün icin de 15-20 dk kadar güneste tut d vitamini cabuk toparlar dedi..
Yarin tekrar hastaneye götürecegim iste bakalim degerlerine bakilacak burda degeri 20 olmadigini sürece normal sayiyorlar fototerapiye almiyorlar.. Allahtan zeynomun dedigi gibi benden önce yasayanlari hep okudum da panik yapmiyorum..
Göbek malesef bende de 3-4 aylik gibi okadar sinir oluyorum ki dün gece hastane de kucagin da 3-4 aylik bebeklerle kadinlari gördüm zannedersiniz ki hic dogum yapmamislar ne göbek var nede birsey onlara bakarak kendimden sogudum..
7 gün icinde 14 kilo verdim daha verecegimi de düsünüyorum ama bakalim zan göstericek artik sadee bu ilk ay süt korkusundan kisitlama yapmak istemiyorum
canım doktorlar şiddetle karşı zatenn bunu bende biliyorum ama ben bazen eskilere inanmayı tercih ediyorum bize hastanede sarılığı var ama çok hafif dedilerr doktor bol bol emzir bide mama takviyesi yap şekeri düşmesin ve ilk 5 gün önemli demişti sarılık için biz hemen eve geldikk o gün verdik şekerli suyu mama takviyesi yaptım ilk gün sonra olmadı sarılık...düzelir arkadaşım korkma bu bebekte en basit hastalık allah kötülerden korusun hepimizin bebeklerinii...
zeynoda kalmamıştır bişeyyy yaa....sende 14 kilo vermişsin ben sadece 7 kilo verdim esra ben daha acı bir durumdayım yanii....kirli gibi oldum koca göbekle badilerimden pörtlüyooo
Kizlar sarilik icin sekerli suyu sordum doktora verdigimi söylemedim tabiki cok sert tepki verdi 6 ay icinde bebege ne su nede sekerli su verilir nerden duyuyorsunuz bu sacmaliklari diye.. Bebegi Gün icin de 15-20 dk kadar güneste tut d vitamini cabuk toparlar dedi..
Yarin tekrar hastaneye götürecegim iste bakalim degerlerine bakilacak burda degeri 20 olmadigini sürece normal sayiyorlar fototerapiye almiyorlar.. Allahtan zeynomun dedigi gibi benden önce yasayanlari hep okudum da panik yapmiyorum..
Göbek malesef bende de 3-4 aylik gibi okadar sinir oluyorum ki dün gece hastane de kucagin da 3-4 aylik bebeklerle kadinlari gördüm zannedersiniz ki hic dogum yapmamislar ne göbek var nede birsey onlara bakarak kendimden sogudum..
7 gün icinde 14 kilo verdim daha verecegimi de düsünüyorum ama bakalim zan göstericek artik sadee bu ilk ay süt korkusundan kisitlama yapmak istemiyorum
hayırlısı olsun cnm ıı haberler al ınsllKızlar yarın kontrolümüz var bizim de
Mirayımız hala dönmediyse gün verir sezeryana sanırım
Heyecan dorukta hayırlısı bakalım :26:
wuu 2-3 aftadır mı bnm dr 38 bıtınce dedı yanı haftaya fılan yparr heraldeeeeeeebenim 2 3 haftadır çatı kontrolüm yapılıyor yarın 4.kez yapılcak hatta size neden hiç bakılmamış sancı yok diye mi acaba.benim de nst de sancım yok ama gene de bakıyolar .hala 1 cm açılma var .boşa bakmış oluyolar ama.bide yumuşama oranı yüzde 40 mış bu oran ne ki.bilgisi olan var mı
hayırla kurtul ınsl cnm benımmmkızlar bugün takvimimız doldu. Kızımin gelmeye niyeti yok. Saat 9 da belli olacak suni sancı mi sezeryan mi. Bana da dua edin ne olur sağ sağlım kızımi kucağıma alıyim. Korkuyorum. Rabb im yardımcımız olsun bütün annelere kolay doğumlar.
sende ayırlı habelrler al ınsl cnm benımmmMerhaba anneler gunumuz hayrolsuunn
Benım bebıs te hala gobıste gelmeye hıc nıyetı yok gıbı ne sancı vaaar ne de bır belırtı kuzum karnımı cok sevdı cıkmam da cıkmam havalarında
Hayırlısı neyse o olsun dıyorum ıns bu sıkıcı bunaltıcı surecı normal dogum macerasıyla bıtırırız cumleten ..
Dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum Allah saglık,uzun omur versın mınnaklarınıza darısı da basımıza artık
Bugun yıne doktor amcayı zıyaret edıcez bakalm degısen gelısen bı durum var mı plasenta asagıda demıstı bı sorun teskıl etmıs mı eder mı meraklardayım yanı.opuyoruz hepınızı oglumla.dua edın bıze
hiiihiii kocamda bana kirli diyoo koca göbeğimden dolayıcanım doktorlar şiddetle karşı zatenn bunu bende biliyorum ama ben bazen eskilere inanmayı tercih ediyorum bize hastanede sarılığı var ama çok hafif dedilerr doktor bol bol emzir bide mama takviyesi yap şekeri düşmesin ve ilk 5 gün önemli demişti sarılık için biz hemen eve geldikk o gün verdik şekerli suyu mama takviyesi yaptım ilk gün sonra olmadı sarılık...düzelir arkadaşım korkma bu bebekte en basit hastalık allah kötülerden korusun hepimizin bebeklerinii...
zeynoda kalmamıştır bişeyyy yaa....sende 14 kilo vermişsin ben sadece 7 kilo verdim esra ben daha acı bir durumdayım yanii....kirli gibi oldum koca göbekle badilerimden pörtlüyooo
İnşallah kapanır canım. İyi haberlerle dönersin inşallah..Suyun gelmesi çok hoşuma gitti. böyle sıcak sıcak bişey bacaklarımdan akıp gittiBende 25 kilo almıştım
Doktor bize hastaneden çıkarken burun damlası yazdırmıştı. Sizede damla falan vermedi mi. Burnu tıkanırsa kullanın demişlerdi.
Ay ben neler neler saçmalamışımGülmekten dikişlerim acıyor. Daha rezil şeyler saçmalamışım neyse yazmıyım rezil etmeyim kendi mi
Alllah şifa versin canım. İnşlh 1 yaşını beklemeden en kısa sürede kapanır. İğne ucu kadarda olsa insanın içi kan ağlıyor. Benim oğlumda da çıktı. Bugün kontrole gideceğiz. Bakalım kardiyolog bize ne diyecek. İnşlh kapanmıştır der. Dua edin lütfen
Allah iyiliğini versinkızlar ben doğurdum ama rüyamda
bebeği falan görmedim. tek gördüğüm karnımın artık indiği ve çok rahatlamış olmamdı. artık karnımdan uyuyamıyorum çünkü. ne sağ ne sol ne sırtüstü. uyumak zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?