2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

valla canım oğlumda ben 2 günde 10 kilo gitmişti 40ımda aynı kilomdaydım şimdi sadece 7 kilo gitti lömbür lömbür bi göbekkk sinir yaaa...ama seninkide iyiymiş çok güldüm ifadeneevalla artıkkk nerde buluşuruz bilmem ama şok diyetler bulmalıyız...yoksa bu göbekle badilerimi giyememmmmm

canım daha kırkalreı çıkmadıı daha çok normall düzelir merak etme bunda endişelenilecek bişi yokkk ayy çok tatlılarr az kaldıı gülüşücez...
biliyorum canım ya nedense erken geçer diye ummuşum, benim gözüm dışında herkesin gözünün içine bakıyor bir de öyle korkutuyor beni..emzirirken yapmadığım maymunluk kalmıyor gözüme baksın diye ama eşim kucağına aldığında hipnotize olmuş gibi ona gözünü dikiyor serseri babacı olacak bu oğlan babacı

canım sen doğurdunda buralara takılmayamı başladınnnn.....allahım kurtardı canım yaa hadi gözün aydınn allahım analı babalı büyütsün bebeğinin resmini koy hemen bakk....

bizim sıpalar korkuttu ama şimdi de gelmiyolar di mi.. ama olsun sağlıkla gelsinler.. bizde bugün doktora gitçez 20 haziran demişti sezeryan tarihimize 2 haftadır sadece nst ye girdik bakalım bu sefer ultrason olcak ne diycek.. allahım sağlıkla bir kavuşsaydık çok heyecanlanıyorum biraz da korkuyorum...

bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama diyet yapmayı özledim ben yahu resmen seneler oldu diyet yapmayalı

sana öle geliodurr canım seni emerken zaten o memeye odaklanıyoo o yüzdenn emerken zaten beklme...bizim kızda öleee sanırım onlara bizim kokumuz yetiyooo gözlerimizi önemsemiyolarr..babalara hep yalakalık hep yalakalık...

Kizlar sarilik icin sekerli suyu sordum doktora verdigimi söylemedim tabiki cok sert tepki verdi 6 ay icinde bebege ne su nede sekerli su verilir nerden duyuyorsunuz bu sacmaliklari diye.. Bebegi Gün icin de 15-20 dk kadar güneste tut d vitamini cabuk toparlar dedi..
Yarin tekrar hastaneye götürecegim iste bakalim degerlerine bakilacak burda degeri 20 olmadigini sürece normal sayiyorlar fototerapiye almiyorlar.. Allahtan zeynomun dedigi gibi benden önce yasayanlari hep okudum da panik yapmiyorum..

Göbek malesef bende de 3-4 aylik gibi okadar sinir oluyorum ki dün gece hastane de kucagin da 3-4 aylik bebeklerle kadinlari gördüm zannedersiniz ki hic dogum yapmamislar ne göbek var nede birsey onlara bakarak kendimden sogudum..
7 gün icinde 14 kilo verdim daha verecegimi de düsünüyorum ama bakalim zan göstericek artik sadee bu ilk ay süt korkusundan kisitlama yapmak istemiyorum

Tünaydın kızlar ben geldim ne sancı ne nişan ne bişey kız yerinde rahat heralde çıkası yok iice strese girmeye başlıorum ben
bu hafta içinde doktora gidicem bu hafta içi normal olmazsa hafta sonu sezaryen istemeyi düşünüyorum göbeyim
iiyice düştü aşağıya gören doğurmadın mı daha dio :S
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı bizlere...

:) Allahım kucağınızda koyar inş.

Çok geçmiş olsun,hayırlıda olsun cnm.

Geçmiş olsun canım kısa zamanda geçer inş.

arkadaşlar 40+2 oluyorum sabah hastaneye gidiyorum.suni sancı verilcek.lütfen bana dua edin.
Rabbim güç kuvvet versin inş.

Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bizler kaldık of yaaa.

Korkma Rabbim yardım eder inş. Allah yardımcın olsun cnm

denizkızı-Allahım onlarında kucaklarında koyar inş. rabbim bizlerede hayırlısıyla sağlıklı sihatli kısa zamanda nasip etsin inş.

Son düzenleme:

canım doktorlar şiddetle karşı zatenn bunu bende biliyorum ama ben bazen eskilere inanmayı tercih ediyorum bize hastanede sarılığı var ama çok hafif dedilerr doktor bol bol emzir bide mama takviyesi yap şekeri düşmesin ve ilk 5 gün önemli demişti sarılık için biz hemen eve geldikk o gün verdik şekerli suyu mama takviyesi yaptım ilk gün sonra olmadı sarılık...düzelir arkadaşım korkma bu bebekte en basit hastalık allah kötülerden korusun hepimizin bebeklerinii...
zeynoda kalmamıştır bişeyyy yaa....sende 14 kilo vermişsin ben sadece 7 kilo verdim esra ben daha acı bir durumdayım yanii....kirli gibi oldum koca göbekle badilerimden pörtlüyooo

Bende zaten sizlerin fikirlerinden yola cikarak 2 gün verdim sekerli suyu bugün bira tereddütte kaldim sekerli su vermek yerine güneste tutacagim biraz bakalim.. Bu eskilerin yöntemlerini bende bazan uyguluyorum ama kinu daha 2 günlük bebek olunca insan herseyi 2 kez düsünüyor.. Bebegin kiyafetine sari altin takin diyor mesela babanem bu sarilik icin birde 40i cikmadan kesinlikle bebegin üzerine babasinin kiyafetlerini örtmeyin, atmayin diye tembihliyorlar bol bol bilmem ne derece dogru veya yanlis vardir bir bildikleri heralde
Haklisin bu yine cok basit bir hastalik cok sükür rabbim daha kötülerinden saklasin insallah..
Canim ben 14 kilo verdim ama 65 ile hamile kalip 95 olmustum suan81 deyim senden hatirladigim kadariyla 20-25 kilo fazlam var hala ben yine sonuc olarak senden daha kötü durumdayim inan bana..sen zaten cok fazla kilo almamistin sirf bir göbegin vardi eminim onu da cabucak toparlarsin..

kızlar ben doğurdum ama rüyamda

bebeği falan görmedim. tek gördüğüm karnımın artık indiği ve çok rahatlamış olmamdı. artık karnımdan uyuyamıyorum çünkü. ne sağ ne sol ne sırtüstü. uyumak zor.

alla alla, bebege su ver diyen de çocuk doktoru benim doktor özellikle her emdirdikten sonra 1-2 çay kaşıgı su ver ki çişiyle atsın sarılıgı dedi.
şekerli suyu ben kendim verdim işede yaradı açıkçası, ben artık koca karı yöntemlerine daha çok güveniyorum

topık gıt gıde bosalıyor benım paşamm ın yerıde rahat hazırandan gelmıcek sanırmsammm
hayırlısı inl normalınden gelsınde kuzucumm
*kızlar bır kac gundur ayakalrım sankı buzda kalmıs gıbı usuyor sonuyor ama sıcakk ama ruhsal olarak donuyro gıbı acıyor karda cıplak kalmsım gıbı sankı nedenkınee yatarkende alttları bır kasınıyorkı tatalı tatlııı
*su karbonat su ıle yapılan gugus yarası masajını kım demıstı naıl olucak ark..ıcın soruyorumdaaa

Kızlar yarın kontrolümüz var bizim de
Mirayımız hala dönmediyse gün verir sezeryana sanırım
Heyecan dorukta hayırlısı bakalım :26:
hayırlısı olsun cnm ıı haberler al ınsll

wuu 2-3 aftadır mı bnm dr 38 bıtınce dedı yanı haftaya fılan yparr heraldeeeeeee

hayırla kurtul ınsl cnm benımmm

sende ayırlı habelrler al ınsl cnm benımmm

hiiihiii kocamda bana kirli diyoo koca göbeğimden dolayı offf bende doğurmadım daha, henüzde hiç belirti yok yahuuu

merhaba annişler..
çok özledim hepinizi
1 aydan sonra tekrar katılabildim aranıza..
doğum yapan bebişine kavuşan annelerimizi tebrik ediorum. uzun, sağlıklı mutlu ömürlü bebişler olurlar inş.
bana gelince izne çıktıktıktan sonra bebişin odasıysdı alışverişiydi felan derken 2 hafta öyle geçti (tabi o yorgunlukla bide erken doğum riski atlattık pre par kullanıorum hala ) daha sonra bebiş dursun biraz daha die pek hareket edemedim tabi buda depresyonu yanında getirdi.2 haftada öle geçti bu hafta iyiyim artık bebiş biraz daha yukarıda artık rahat yürüyebiliorum kasılmalırmda ağrılı diil artık çok şükür.
evde int bağlantımızda problem vardı kocacım da saolsun hep yavaştan aldı geçen hafta halledebildi ancak.
öyle böyle derken 1 ay geçmiş oldu. bugün çatı muayenem var sezeryan mı normal mi bugün karar vericez.
geçmişe pek bakamadım ama bebişi sarılık geçirenler var sanırım allahım hepsine şifa versin inş.

Son düzenleme:
İnşallah kapanır canım. İyi haberlerle dönersin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…