Eki Görüntüle 737338 Eki Görüntüle 737339 37+2 yız göbegım ındı gıbı sızcee de öle mi????
canım bir kocakarı sözzüdür,ama dogru mudur bilmiyorum,göğsünden aşağı 4 parmaklık boşluk oluyomuş... bi bak bakalım...
benim 38+3 te karnım inmemişti doğuma gittiğimde... inip de gitcez diye de beklemeyin,her an olabilir....
alla alla, bebege su ver diyen de çocuk doktorubenim doktor özellikle her emdirdikten sonra 1-2 çay kaşıgı su ver ki çişiyle atsın sarılıgı dedi.
şekerli suyu ben kendim verdim işede yaradı açıkçası, ben artık koca karı yöntemlerine daha çok güveniyorum
merhaba kızlar, ben yazdım diye hatırlıyorum ama yazmadıysam (malum bebişlerden sonra kafa kalmadı) şimdi yazıyorum; gözünüz aydın Allahım analı babalı büyütsün, sütünüz bol olsun inşallah ayy çok sevindim üçünüzü de tebrik ediyorum
buraya her girdiğimde veya her yazdığımda ömerin uyanması beni benden aldı :) geçmişi acayip merak ediyorum, mutlaka atladığım arkadaşlar vardır doğum yapan veya doğum yapmak üzere hastanede olan, hepsini tebrik ediyorum, doğurmayanlara da bir avazda kurtulmayı diliyorum.. biz de 21 günlük olduk bile ve gaz sorunu bizde de var, tülbenti gördüm şimdi bu gece için onu deneyeceğim umarım işe yarar çünkü bizimki de aynen ıkınırken kendini öyle bi sıkıyoki yüzündeki damarlar patlayacak nerdeysebi de pişik oldu, sanırım ıslak mendil dokundu çocuğa, 3 gündür bepanthol, talk pudrası ve aklıma gelmeyen şeyleri denedik ama geçmedi.. şimdi trosyd almayı düşünüyorum.. siz ne kullandınız ne önerirsiniz?
emmeyle ilgili de bişey danışmak istiyorum; gündüz sütüm yetiyor çok şükür, ama çok sık emdiği için midir bilmem benim süt akşam oldu mu yani saat 23.00 gibi azalıyor sanırım.. emiyor emerken uyuyor yerine yatırır yatırmaz bir daha uyanıp meme istiyorbiz de 60 ml mama veriyoruz luk luk bitirip uykuya dalıyor.. ama ben gece neden yettiremiyorum, bu sorunu yaşayan var mı? bi de göğsümü emerken öyle heytecanlanıyor ki bazen, genzine kaçıyor bi öksürüyor ödüm kopuyor tıkanacak diye üf ne zormuş derken uyandı :) öptüm sizi
canım benim oğlanında poposu hafif pişik oldu, ben desitin krem almıştım ama pek iyi çıkmadı.
sonra aklıma dogum yaptıgım hastane bana bir hediye paketi vermişti, içinde bebekbezi, pişik kremi şampuan gibi şeyler vardı,
onların verdigi paketteki pişik kremi sudocrem di, birde onu denim dedim, inanmıcaksın ama sürmemle aynı akşam geçmişti pişik
bizde yedek olarak bi tane daha aldık, tavsiye ediyorum.. birde ıslak mendili kullanırken muslugun altına suya tut, iyice sıkıp o şekilde kullan.
gece aynı sorunu bende yaşıyorum, akşam saatlerinde süt azalıyor, doymuyorlar galiba, bende 3 gündür mama vermiyordum ama dün gece yine vermek zorunda kaldım,
genze kaçma olayı hepimiz yaşıyoruz, başının altına bir yastık koy, vücudundan yüksekte dursun, daha az oluyor bu şekilde
Ay canim hepsi bir ayri alem hepsinin kendine göre yöntemi var ne derlerse tamam diyoruz iste doktor sonucta.. Suyu neden vermemem gerek diye sordum sakincasi bebek suya alisirsa anne sütünü ve emmeyi reddedebiliyormus bir süre sonra valla ne yapayim bende verdim diyorum ya..simdi birde kiyafetine altin takacagim eve gidince Zaten minicik ellerine igne sokup kan aldilar yavrumdan dün yarin yine alicaklar icim gidiyor.. Babasi kanini alirlarken dayanamadi basi döndü hemen tutup sandalyeye oturttu bir bardak su veri doktor
Aynı benim gibi olmuş. O gelen büyük ihtimalle nişanındırDüzenli aralıklarla gelen hafif hafif sancılarında var mı? Benim saatte bir, sonra yarım satte bir gelen hafif tatlı tatlı sancılarım vardı. Şimdi oğluşum kucağımda Darısı başına. Bu arada bende 40+5 de doğum yaptım
Ayyy bende çok heyecanlandım.Hakkında hayırlısı olsun. Mirayı çok merak ediyorum annesi gibi güzel bir kız olur inşlh
Sen cok akli basindasinSütü gelmeyen anneler ayakta çok dolaşmayın uzanın dinlenin sürekli su ve papatya çayı yada başka bitkisel çaylar için sürekli yanınızda içecek olsun ve sürekli yudumlayın kafeinli bişey içmeyin hurma marul soğan hoşaf bulgur pilavı yiyin ve sık sık emzirin. İnanın o kadar çok geliyorki kolunuzu oynatamıyosunuz göğüslerin doluluğundan. Üç gündür günde en az iki defa pompalayıp buzluğa atıyorum fazlasını hem ben rahatlıyorum hemde oğlum için yedek süt stokluyorum. Birde sıcak duş alıyorum suyu göğsüme tutyorum dakikalarca hergün oda süt getiriyor. Ağır iş asla yapmayın yormayın kendinizi bana hemşire sıkı tembihledi en az iki hafta iş yapmak yok bol bol dinleneceksin sütün düzene girsin işini yaparsın dedi. Hepinize bol sütlü günler diliyorum Allah'tan.
Gogus ucuna kendi sutunu sikip sur. Lansinohtan daha etkili. Yaralarim iki gunde kayboldubugün itibariyle 7,5 kilo vermişim ve vermeye devamediyorum sanırım yine bi deri bi kemik kalacağım:18:bende göğüs yaram biraz hafiflrsin diye dün sağdım biberonla verdim 70_75 ml çıktı yarada hafifledibiraz burda bi arkadaş garmastonu önermişti sağolsun sanırımfaydasını görüyorum
Günaydın annişleröncelikle doğum yapan annişleri tebrik ederim,hayırlı uğurlu olsun inşallah.. alıntı yapamadım malum pıtır pıtır doğumlar devam ediyor adınıza çok seviniyorum ,umarım biz de bugün güzel haberler alırız doktorumuzdan,oğlum için elbet sabredicem ama gerçekten artık çok zorlanıyorum.kaşıntı beni hiç uyutmuyor..ellerim ayaklarım kaşınıyor geceleri,elimde buz torbasıyla yatıyorum artık heryerime yayıldı sanki stresten..dün gece uyuyamamaktan ve kaşıntıdan ağladım artık,sızmış kalmışım sonra..isyan etmek istemiyorum Allahım affetsin,hayırlı haberler alırım inşallah bugün...hepinize güzel günler
bizim sıpalar korkuttu ama şimdi de gelmiyolar di mi.. ama olsun sağlıkla gelsinler.. bizde bugün doktora gitçez 20 haziran demişti sezeryan tarihimize 2 haftadır sadece nst ye girdik bakalım bu sefer ultrason olcak ne diycek.. allahım sağlıkla bir kavuşsaydık çok heyecanlanıyorum biraz da korkuyorum...
canım seninde az kalmış heyecan artmıştır artıkk allah yardımcın olsun canım ya...
Kizlar sarilik icin sekerli suyu sordum doktora verdigimi söylemedim tabiki cok sert tepki verdi 6 ay icinde bebege ne su nede sekerli su verilir nerden duyuyorsunuz bu sacmaliklari diye.. Bebegi Gün icin de 15-20 dk kadar güneste tut d vitamini cabuk toparlar dedi..
Yarin tekrar hastaneye götürecegim iste bakalim degerlerine bakilacak burda degeri 20 olmadigini sürece normal sayiyorlar fototerapiye almiyorlar.. Allahtan zeynomun dedigi gibi benden önce yasayanlari hep okudum da panik yapmiyorum..
Göbek malesef bende de 3-4 aylik gibi okadar sinir oluyorum ki dün gece hastane de kucagin da 3-4 aylik bebeklerle kadinlari gördüm zannedersiniz ki hic dogum yapmamislar ne göbek var nede birsey onlara bakarak kendimden sogudum..
7 gün icinde 14 kilo verdim daha verecegimi de düsünüyorum ama bakalim zan göstericek artik sadee bu ilk ay süt korkusundan kisitlama yapmak istemiyorum
Kızlar uzun zamandır yazamıyorum çünkü üyeliğimle ilgili bişiler olmuş anlamadım bende hgorgulu1 olarak yeniden kaydoldum...
Gelelim doğumuma malum hatırlayanlar bilir benim şeker sorunum vardı son zamanlarda iyice yükselmeye başlayınca 38+1 de 3300 kg 49 cm olarak Sezeryanla doğurdum...
Benim en büyük sorunum şuan kan revan içinde olan gögüslerimm.Çoook canım acıyo.Hiç mama vermiyoruz doktor da sütün yeterli dedi ama ne yapmam lazım .lansinoh krem kullanıyorum ama banamısın demiyor(( YARDIM LÜTFENN.
Bu arada sekerden de esek kalmadı :))
Kizlar sarilik icin sekerli suyu sordum doktora verdigimi söylemedim tabiki cok sert tepki verdi 6 ay icinde bebege ne su nede sekerli su verilir nerden duyuyorsunuz bu sacmaliklari diye.. Bebegi Gün icin de 15-20 dk kadar güneste tut d vitamini cabuk toparlar dedi..
Yarin tekrar hastaneye götürecegim iste bakalim degerlerine bakilacak burda degeri 20 olmadigini sürece normal sayiyorlar fototerapiye almiyorlar.. Allahtan zeynomun dedigi gibi benden önce yasayanlari hep okudum da panik yapmiyorum..
Göbek malesef bende de 3-4 aylik gibi okadar sinir oluyorum ki dün gece hastane de kucagin da 3-4 aylik bebeklerle kadinlari gördüm zannedersiniz ki hic dogum yapmamislar ne göbek var nede birsey onlara bakarak kendimden sogudum..
7 gün icinde 14 kilo verdim daha verecegimi de düsünüyorum ama bakalim zan göstericek artik sadee bu ilk ay süt korkusundan kisitlama yapmak istemiyorum
37+2 yız göbegım ındı gıbı sızcee de öle mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?