2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Cnm benim gözün aydın geçmiş olsun çok sevindim ay küçücüktür o şimdi ya bi yanımda olsada mucuk mucuk sevsem ya.Gerçekten içimde bebek özlemi var.Cnm sarılık normal eğer iyi beslersen geçecek bi durum korkma bebeği sık sık emzir.Benim ilk oğlumda sarılık oldu tabi benim sütüm yetmedi daha doğrusu ben beslenemedim.Allah kimseye cahil insanların eline düşürmesin cnm üzülme sakın sütüne zarar olur bak.Kaynanamlar çok karıştığı için bende sütüm yetiyo zannettim gözünün beyazı tamamen sarılık olmuştu doktor bile kızdı iyiki ciğerlerine sarmamış dedi.Mama verdi mecburen öyle toprladı kendini.Ben yanlız kaldığım için kendi kendime bakamadım çocukta çok aşırı huysuzdu gece gündüz sürekli ağladığından bırak karnımı doyurmayı tuvalete bile gidemezdim.Akşam eşim geldiğinde ihtiyaçlarımı sağlardım.Annem vardı ama eşim kavga etti annemle anasının dolduruşuyla onada hasret kaldım gizli saklı gelirdi yanıma ne sıkıntılar atlattım ondan bendeki bebek özlemi hevesimi alamadım sorunlardan sıkıntılardan hep.Sen bebeğini düşün boşver onları bugünlerin kıymetini bil daha geri gelmiyo zaman.Benim çocuklarım büyüdüler büyük 14 e girecek küçükte 9 yaşına girecek işte ne bebekliklerinden nede çocukluklarından hevesimi alabildim.Annelik duygularımı tadamadım nerde bi bebek çocuk görsem onu seviyorum.Sende annelik duygularını tatmaya bak anneliğini doya doya yaşa ki benim gibi içinde kalmasın hiçbişey.

Son düzenleme:

canım allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize ama allah gönlüne göre versin inşallah.. çabucak sağlıkla kavuşalım kolay doğumlar olsun sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim.. sezeryan tarihi almak bir parça rahatlatıyor tabi bir yandan da sıkıyor insanı amann her türlü insan heyecan ve korku yaşıyor galiba... hepsi biran önce geçse sağlıkla evlatlarımıza kavuşsak bizde bebişlerle ilgili yazıp çizsek artık hayırlısıyla...

canım ya seni çok merak ettim valla çok geçmiş olsun.. doktora git gel de yaz bakalım doğum nasıl olacak?

canım benim senin kokunu alsa yeter ona.. diğer kişileri tanımaya çalışıyordur.. ayyy yerim ben onu yaa maaşallah hepsine..benim oğluşum da gelsin çipil çipil baksın etrafa kuzum..

Aynı sorun bende de var canım. Gece bende mama takviyesi yapıyorum.Ama 60 cc değilde 30 cc veriyorum

Gözün aydın. Analı babalı büyür inşlh

Canım hiç panik yapma. doktorun ne diyorsa ona güven. 40. hafta dolunca doğuracaksın diye birşey yok. Ben 40+5 te suni sancı ile doğurdum. 40+3 te çooooook hafif regl sancısı gibi sancım wardı o kadar. Yani normal doğum sancısını beklesek 42. haftaya girmiş olacaktık

Son düzenleme:
canım bak bide sen inanırmısın bilmem ama bizde bu mutlaka yapılır yenidoğan bebeğin yüzüne sarı bir tülbent yada bez örtülür sırf sarılık olmasın diye sarılığı alır derler ben iki çocuğumdada yaptım sarı örtü her giren ışığı sarıya çevirdiği için bide florasan lambanın altında yatırın derler fototerapi etkisi yaratıyomuşşş...
aman ya ne toplıcamm koca göbek oldummm

canım benm doktorumda aynısını sölemişti su verde çişiyle atar olanıda demişti...
hiiihiii kocamda bana kirli diyoo koca göbeğimden dolayı offf bende doğurmadım daha, henüzde hiç belirti yok yahuuu
valla benm kocanın gözü sürekli ya göbeğimde yada memelerimdee gıcık..

Eki Görüntüle 737338 Eki Görüntüle 737339 37+2 yız göbegım ındı gıbı sızcee de öle mi????
bana inmemiş gibi geldi ama bilemedim canım yaa...

canım benm zaten bi bebeğin 20 dakka emmesi yeterlii illa göğsü tamamen boşlatmasını bekleme ayrıca öncesinde biberonlada veriyosan doyuyodur mutlkaka bence fazla takma 40 ı çıknan kadar bebelerin düzenleri genelde böle oluyoo benmkide aynısıı sabah 5 buçuktan sonra falan anca bi 8 e kadar uyuyabiliyorum...
canım gözün aydınn allah analı babalı büyütsün..

bi anda kendimi gördümm bağırsakları gurul gurul ya normalmi bilmiyorum sonra emiyoo cortlatıyo temizliyorum hıçkırık tutuyo sonra yine emzirr...ayyy....gece çok gıcık oluyooo bide ben arada oğlumuda çişe kaldırıyorummm...bazen hatlar karışıyoo...

Hayırlı olsn canım Allah analı babalı büyütsün,kucağınızda koysun.

Ya bide annelere bi sorum var pişik için aranızda zeytinyağı kullanan yokmu arkadaşlar ben çok tavsiye ederim
yiğenime biz çok kullandık onca kremden daha etkili hakiki zeytinyağı bi deneyin derim genede siz bilirsiniz
herşeyin doğalı daha iyi derler :)

Son düzenleme:
canım bir arkadaşa daha tavsiye etmiştim garmastan diye bir merhem var gerçekten bana iyi geldi bide kelebek meme başlarından tavsiye edrim ben chicconun kauçuk olanından kullanıyorum zzaten bi göğsümün ucu yok dahada işimi kolaylaştırdı..

az kaldı canım, bu rüya bence doğum habercisi

Eki Görüntüle 737338 Eki Görüntüle 737339 37+2 yız göbegım ındı gıbı sızcee de öle mi????
inmemiş suzii, inmesin de zaten daha erken canım ya..

canım benim senin kokunu alsa yeter ona.. diğer kişileri tanımaya çalışıyordur.. ayyy yerim ben onu yaa maaşallah hepsine..benim oğluşum da gelsin çipil çipil baksın etrafa kuzum..
tugokcum şurada ne kaldı, gözümüz kulağımız sizde şöyle kolaycacık yapın doğumları

amınnn ne gusel bır aber bu ya bende bole gıdıp dırek hop dogurmak ıstıyorum ALLAH ın ıznı ıle ınslll dua ıel hayırlı evlat olsunla rınsl
Canım ya ayaklar nasılda şişmiş. Benim daha beterdi doğurdum düzeldiler darısı başına
o ka sıs degıl aslında nurgu 66 aykalrını dusunuyorumdaa pöfffffffff
benımkı onun yaında hıcde sıs degıl 2-3 gundur kasık agrımla beraber arttılar snımrım pşaam kanala gırmeye calısıtkca artıyorrr bu durumm hayırlısı saglıckala gelsınde muhım dgıll gercı 39 numara gıyıorum suandaa eee heme spor ayakkabı ıleeeeeeee
saglık olsun zamanı var dememkıısagolasın cnm benım
az kaldı canım, bu rüya bence doğum habercisi

inmemiş suzii, inmesin de zaten daha erken canım ya..

tugokcum şurada ne kaldı, gözümüz kulağımız sizde şöyle kolaycacık yapın doğumları
tmm zamanını beklesın paşam baklaımm

oğluma farklı insanlar tarafından aynı günde "kapkara" ve "sarışın" benzetmeleri geldi...münasebetsiz mıknatısı olduğuma kanaat getirdim,bakıyorum çocuğuma gayet eli yüzü düzgün şirin bir bebecik çok zayıf diyeni mi ararsınız yok kafası niye böyle diyeni mi ararsınız en başta da kayınvalide, sevemedi oğlumu-ve de oh sevmesin uzak dursun bizden-böyle demeyi öğrenmişim artık sanırım

ya kızlar bişey sorucam ama sanki büyük tuvaletim varmış gibi bir his var şuan tuvalete gidiyorum bişey yok, çokda zorlamak istemiyorum oğluma bişey olur diye,daha önce okumuştum sanki bebek doğacağı zaman böyle bir his olur diye, aranızda böyle olan varmı, ama bende sancı falan yok, nişan falanda gelmedi henüz gerçekten acaba tuvaletim mi var

Eki Görüntüle 737538 bu da benim oğluşumbence ne sarışın ne kapkara
bence kumralllyaaa bildiğin tatlı bi bebekk çok şekerr maşallahhh...allahım bağışlasın...benm kızçe gibi gözler fıldır fıldırrr allah esirgesin maşallah.....

valla bunu bende duymuştum hayatımmm....ama belkide tuvaletin vardır dene ve gör....

ay inşallah....

anamm kıss bu ne tatlı.. maaşallah yaa allah nazardan saklasın kuzuyu.. koca gözleriyle ne de güzel bakmış poz vermiş sanki... :)

ya canım sibelin öyle olmuştu da doğurmuştu sanki.. bi doktoruna sorsan mı ki...

ya canım sibelin öyle olmuştu da doğurmuştu sanki.. bi doktoruna sorsan mı ki...
dr umda izine çıktyı yaa perşembe günü gelecek tamda zamanı yani annem var yanımda ama onada soramıyorumki hemen telaş yapar, her dk neren ağrıyor şuran şöyle oluyomu deyip duruyor hiç bişeyim yok, bugün sağlık ocağına gitmiştik ilaç yazdırmak için hemen ebeyi gördü siz şöööyle bi muayene etseniz daha iyi bilirsiniz anlarsınız ne zaman olacak bilgi verseniz dedi ebede aceleniz ne, son gün 29 haziran zaten dedi, dr u daha iyi bilir dedi
neyse ben azıcık bekleyeyim bakalım ağrım falanda yokki gitsem acile

oyy bunumu beyenmıyor kv kılıklı anımmmmm pöfffffff snır sey ne ka tatlı keepp bu ya maasla subhanallah yaa

demi bekleyeyim bakalım
canım evet bekle ve gor cok da zorlama ama dur sun varsa gelır zatennn yoksa arkası gelır sancı -nişan vb.belırtılerleee ama cok zorlama dusa gır cık ata sıcak dusa kı sancın varsa gelsınnn ve damarların acılsınn ınslllll dr öle dedı ılk zmnlar soguga yakın dus sancı geldıgınde ıse sıcak dusss sennkıde belkı dogum belırstısı ıse varsa sancın cıkar meydana dımı amaa

ayyy evet tatlım ben duşa gireyim sancı varsa gelsin biran önce dr um da izinde ama napim yani illa dr um demiyorum oğlum gelsinde sağlıkla gerisi önemli diill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…