2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba kızlar umarım herkesler iyidir doğuranları tebrik ediyorum canı gönülden geride kalanlarıda kısa zamanda yavrularına kavuşmalarını diliyorum ...

sıra bana geldi kızlar büyük gün geldi çattı 9 ay nasılda geçti hala inanamıyorum bugün hastaneye gittim tetkikler yapıldı anestezi uzmanıyla görüştüm ve yarın sabah 09.00 da sezeryan olucam hayırlısıyla alev gül'ümüz bizimle olacak inşallah sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi diliyorum hayırlısıyla rabbimin yardımıyla kızımda bende sağlıklı bir şekilde kurtuluruz inşallah.... şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum biliyorum ki dualarınız benimle olacak hepinizden allah razı olsun allah geride kalanlarıda kurtarsın yarın iyi hissedersem yazarım sizlere hepinizi öpüyorum ...

şimdi çıkmam lazım son kez çantaya konucaklara bakmalıyım hepinize iyi geceler..

allah yardımcın olsun canım inşallah kolay bir şekilde atlatırsın kızında sende sağlıklı bir şekilde dönersiniz evinize seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı seni duyunca artık yavaş yavaş banada sıranın geldiğini hissettim doğumda aklına gelirse eğer bizlerede dua et kolaycacık doğuruverelim bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklayalım bizlerde mis kokularını doya doya çekelim içimize

karışık duygular içindesinde ondandır.yarında bebeğini kucağına aldığında ağlarsın mutluluktan.eşinle kardeşin varmış ya yeter ne olacak.annende iş çıkışı gelir inşallah.sana kolay bir doğum diliyorum.inşallah herşey çok güzel olur ve kısa bir süre içinde bebeğini alırsın kucağına.
sanada allah kolaylıklar versin canım.sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah.darısı bizim başımıza...

hayırlı olsun geçmiş olsun.
ne mutlu doğumu güzel anlatmışsın böyle şeylere çok ihtiyacımız var.
gün geldi demek. umarım en iyi şekilde doğumun gerçekleşir. çok heyecan yaptım ben herkes doğuruyor.

kızlaar bugün kontrole gittik,pelvis yumuşamış ama yine açıklık yoookmuş yaaa...artık en son perşembeye kadar beklicez.hala gelmiyorsa suni sancı verilcek perşembe sabahı..suni sancıdan çok korkuorum yaaa ama sezeryanda olmak istemioruumm..uuff bakalım nolcak...

umarım kendi sancınlar doğurursun canım.
güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar doğumumun üstünden tam 1.5 gün geçti normal yaptım ama sütüm gelmiyo
bebişi sürekli emziriorum ağlayınca artık çay kaşığıyla mama veriorum
duş aldım humana çayı içiorum bugün spğan yedim bulgur yedim petibör yedim lohusa şerbeti içtim deli gibi su içiorum napim başka?
bişi diyin.....

Herkesten sizi haberdar ettim kendimi yazmaya bi türlü vakit bulanadım
Kızlar bebek dönmedi maalesef
YArın sabahtan sezeryana giriyorum
Dualarınıza ihtiyacım var
Lütfen esirgemeyin :26:
Çok heyecanlıyım
korkuyorum
hala genel mi spinal mi olsam ona karar veremedim

bunlara ek bildiklerim
eşin ya da biri sırtına masaj yapsın
göğüsünü ve sırtını sürekli sıcak kalacak şekilde ört

hayırlısı olsun canım yaa iyi düşünmeye çalış elbet bundada vardır bir hayır dualarımız seninle inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına spinal genel hakkında hiç bilgim yok aslında nasıl yapıldığını bilen arkadaşlar kısaca açıklasalar bize de faydası olur

canim doktora göturmen cok iyi olmuss insallah cabuk cabuk gecerr. kiz ben demistim daha önce kime dedigm hatirlamiyorum sarilik olan bebegi gunese tutmak lazimmis diyeee ben kizimi tutmustum ertesi gun baya bir fark olmustuu sekelri suyu hic denemedim cunku o siralar hic duymamistim gunesi ve altini biliyordum:)) canim insallah senin golusunda altini acinca rahatlar artik
su aklima geldi hemen emzirdikten sonra altinimi degistiriyorsun bebek gazini cikarmadan yatirinca rahatsiz oluyorr belki o yuzden agliyordurr gazini cikar keyfi yerine gelsin öyle altini acmayi dene suan icin pek birsey yapamazsin ama ilerde ilgisini cekcek birseylr bulabilirsin :))

hosgeldin canimm cok gecmis olsunn baya SIKINTILAR yasamissin sende suan iyi olmana sevindim dogumada az kalmiss insallahh sende kavusrsun bebegine biran evvel :))

canim ben pisik icin sebamedin kremini almistim cok iyi geliyor surur surmez geciyorr birde penaten var ama o turkiyede yok ne yazikki :)) ISLAKmendil iyi gelmediysee pamuk ve kaynamis ve sogutulmus suyla altini temizlemeyi dene cnim daha iyi gelcektir :)) emzirme sorununa gelince kafasinin altindan desteklee yukarda tutsun kafasini daha rahat emecektir :))) sutunun gece az gelmeside o saatlerde hic birsey yemedigin icindirr uzun sure ac kaldigin icin sutunde azaliyordur geceleri hafif birseyler sut yapna birseyler yemeye calis sut ic o doymadigi icin her saat emmeyi istiyorr :)))

ne mutluki herkes dogum yapmis.dogum yapan.arkadaslarimi tebrik ederim.
bende dogum yapmak istiorm ama oglum kanala bile girmemis...insallah 3 gin icinde kavusurm ogluma
canimyaa senin de cok az kalmis dogumuna eskileri hatirlayinca cok sabirsizlaniyordun ben o sabirsizliginla erken dogum yapacagini dusunuyiordum hep insallah sende artik oglusuna kaavusrsunnnn

gözun aydin canim allah anali babali büyütsünn tebrik ederuimmm eminim herkes bebegine suan asiktir

Eki Görüntüle 737538 bu da benim oğluşumbence ne sarışın ne kapkara

oyyyyyyyyy canim benim masallahhhhhh ne tatli birsey buu yaaa cok yakisikli olcak bu annesii allah nazrlardan korusunn
kayin validen eger bu bebisi sevemediyse cokkk zevksiz birisii kesinnnay bu sevimlezmii hicc tmm isirilmalikk
ayrica bencede ne kara ne sariii bunu diyenler lerin gözlerinde sorun var bencee :)))

kizlar tebrik ederimm allah anali babali buytsun insallah bebeisleriniii gözunuz aydinn olsunn darisi digerlerinin basina insallhh:))

aaaaa cok sasirdimm canim yaa senin durumun hic böyle olcagini dusunmemistim kendi sancin gelip doguma gitmeni beklyiordum hep nedenseeinsallah yarin dogumun cok kolay gecer allah yardimcin olsun canimmm insallah annede yetiriir dogumuna yaninda olurr .))

Oyyy oyy masallah sira sende demekk hadi hayirlisi olsun canimm allah yardimcin olsunnn insallahh cokkk kolay gcer dogumunuizzz :)))

Son düzenleme:
talia benim hayalimdeki doğumda kendi sancımla gitmekti ama olmadı malesef. hatta denizkızı gibi gece gelsin sancım istiyordum. dakika tutayım sıklaşınca hastaneye gideyim isterdim.

ama annemle konuştuğumdan beri kendi sancımın geleceğine olan inancım azdı. anneminde sancısı kendiliğinden gelmiyormuş. öyle anlattı.

umarım vücudum suni sancıya tepki verir. o kadar sancı çekip sonra sezeryana alınmak zor olacak. sezeryan olursam ne şekilde olmalıyım onu da bilmiyorum. genel mi spinal mi?

dualarınıza ihtiyacım var. inş suni sancı ile açılmam olur bebek kanala girer. öncelikle hayırlı doğum olsun dileğim bu ama sancı çekmişken o kadar sonu normal olsa iyi olur . dua edin bana.

sonunda kendi haberinide verdinnn cok sükürr:)))
canim tabiki dua ederizz sana geridönusumkutusu na dirimciyee ve baska dogum yapacak olanlara rabbim kolayliklar versin
insallahh cok kolay gwecer dogumunuzz sag saglim bebeginize kavusrusunuzz allah yardimciniz olsun canimm benim :)))
hakkinda hayirli olan dogum sekli ile dogum yaparsin insallahh :)) dogum yapinca bizide habersiz birakmayin :))

Canim hakkinda hayirlisi olsun nasip kismetin böyleymiss insallah suni sanci seni zorlamazz cok cabuk dogum yaparsinn
bende az da olsa suni sanci yedim canim ama benim acilmam olmustuu sadece kizim kanala inmedigi icin zorlamistii son dklarda prof cagrildi sezeryana alcaklardiki son anda gelen ikinmayla kizim dogmayi basardii:)) Insallah seninkide szeryanla sonuclanmazzz
biraz biliyorsun burda duydugumuz hikayelerin genelde sonu öyle bitti sen dayanmaya calisss son ana kadar sabretmye caliss canim sanci cektikce acilma olcak ama eger baslarda hic acilman olmuyorsa cok zorlama kendini cektigin sanci yanina kalmasin (
allah yardimcin olsunn dualarim bugun sizinle olcakk :))) cok kolay bir dogum gecirirsiniz insallahh

Canim Allah yardimcin olsun inşallah
Benimki spinaldi ve iyiki öyleydi normal dogumu cok istiyordum ben de ve son dk acil sezeryan oldu simdi düşünüyorum da iyiki bebegin ilk anlarında kendimdeydim yoksa cok daha üzülürdum
Bende spinalin hicbir yan etkisi olmadı vok şükür birkac saat icinde ayaktaydim ve hastaneyi turluyordum 2.gnu bebeğin altini falan almaya basladim
Bi arkadaş da demişti onemli olan olumlu dusunmek eger pozitif düşünürsek cabalarsak sezeryan sonrasi da normal dogum kadar kolay oluyor
Rabbim insallah bebeğini tez elden kucagina alip opup koklamayi kismet eder:)

Bende nasipse yarin oglen giricem ameliyata benimde tam belli degil ama genel olucak sanirim doktorum oyle uygun gordu..bende aynen cok heyecanliyim, korku telas hepsi karmakarisik Allah sizede banada diger hamislerede kolaylik versin hergun bir bebis geliyo allah hayirlisiyla guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin ins...sayili saatlerimiz kaldi uyku tutmuyooo...

Sen cok akli basindasin . Ben de panik yapmamaya sakin olmaya calisiyorum. AMa oglum cok nazli ve inatci. Sag gogusten emmeme olayini zorlayarak emzirmek suretiyle astik cok sukur. Duzenli emmedigi icin dolan memeyi bosaltmak amaciyla sutumu sagip verdim bir iki kez, bu sefer de biberona alisti. Memeyi gorunce basiyor cigligi. Biraz anne sutu veriyorum biberonla sakinlesince de memeyi veriyorum. Ancak bu sekilde emiyor. Bu sefer de tek memeyi 10-15 dk emip uyuyor. Uyandirmak 15 dk suruyor, uyaninca emmek istemiyor. Eger uyumaya devam ederse yarim saat sonra uyanip agliyor. Tekrar sil bastan Cok yoruldum artik. Var mi bana onerin? Kasiktan kesinlikle icmiyor, agzini muhurluyor. Inan emzirmem 1 saati buluyor bazen, aglamasini kes emzir, uyandir, diger memeyi ver, uyandir, aglmasini kes derken zaman geciyor. Bu sefer de ya uyuyor hemen uyaniyor ya da gozunu bile kirpmiyor. Daha toparlanamadan dinlenemeden tekrar acikiyor, meme vakti geliyor.

İltifat etmişsin acemiperi
Öğrendiğim herşeyi araştırarak okuyarak sonrada deneyip uygulayarak öğreniyorum. Yoksa benimde sizden farkım yok acemilik konusunda. Bide genellikle pozitif biriyimdir. 5 kez düşükten sonra bu yaşta doktorum bile bana inanmazken ben yılmadım. Çokta inatçıyımdır. Ama burada yazdıkların aslında benimde yaşadığım şeyler. Benim oğlumda yaklaşık 1 hatta 2 saat boyunca emiyor işiyor yine emiyor kakasını yapıyor yine emiyor yani o kadar komikki eşim dalga geçmeye başladı. Benim memeler hep dışarda:)))))
Aynı şeyi gece kalktığındada yapıyor. Bugün ilk doktor kontrolumuz vardı hemen sordum doktora hayata uyum sağlamaya çalışıyor hepsi düzene girecek sabır dedii. Bu arada nasıl bir biberon kullandın oda önemli. Anne memesini bıraktırmayanlar var gerçi ben henüz hiç kullanmadım ahkam kesmiim ama o konuyu bir araştır istersen. Bildiğim kadarıyla sütün zor gelmesi gerekirmişki biberonu sevmesin. Yani deliği çok küçük olmalıymış. Yorulma konusundada yalnız değilsin bende çok yorgunum dün geceden beri başım zonkladı şimdi yine duş aldım rahatladım ama gözlerim çok ağrıyor hala. Ama hepsinin geçici olduğunu düşünüp kendimi rahatlatıyorum. Bugün ben çalışmayada başladım. Ofis biraz soğuktu oğluş üşüdü baya birde heryere işedi biraz olaylı bir gün geçirdik ama atlattık bunada alışıcaz sonuçta başka yolu yok. Göbeğimiz düştü sünnet yerimiz iyileşti yavaş yavaş alışıyoruz dünya hayatına. Zamanla hepsi geçecek. Hatta kim bilir bugünleri özlücez. Bugün birde çok genzine kaçma olayı eklendi. Oda gaz yapıyor. Herşeyi deniyorum doğru pozisyonu bulayım genzine kaçmasın diye:))
Herşeyden önce bize muhtaç aciz bir canlı getirdik dünyaya. Allah'ın bir hediyesi emaneti. Bizim çok güçlü olmamız lazım. Onun ihtiyaçlarını bizden başka kimse karşılayamaz. Anneyiz biz. Kahramanız biz. vazgeçilemeyeniz. Cennet bizim ayaklarımızın altında. Ne olursa olsun üstesinden gelicez. Sakin olalım sabırlı olalım. Keşke biraz genç olsaydım ama bunada şükür en azından sağlıklıyım. Doktorum en fazla 2-3 ay sonra hepsi düzelir merak etme dedi. Bu arada bebeğe ilk 4 ay asla su verilmemeliymiş çünkü böbrekleri doğru çalışmadığı için beyinde su toplanmasına neden olurmuş çok tehlikeliymiş. Bilgin olsun. Kendine ve cennet kokulu oğluna iyi bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım spinal olmaya karar verdim kesinlikle bebeği ilk görme fikri çok cezbesini
RAbbim hayırlı olanı nasip etsin
Çok heyecanlıyım
heyecanımı arttıran aslında annemin yanımda olmayışı
Annecim de yanımda olsaydı keşke

Canım benim Allah yardımcın olsun. Hiç korkulacak bişey yok. giriyorsun ameliyathaneye 40 dk sonra ayılıyorsun bile. Benim geneldi ve çok rahat geçti. Sadece ayıldığın zaman biraz kafa güzel oluyor saçmalıyorsun Hayırlısıyla mis kokulunu kucağına alırsın. Yanında bağırsaklarını çalıştıran bir çay götür. Ameliyat sonrası gaz problemi var. Çıkaramazsan dikişlerini acıtıyor

Süpermiş ya. Bir kaç saat içinde ayağa mı kalktın. Beni 6 saat boyunca kaldırmadılar sakın kalkma biz gelip seni yürüteceğiz dediler. Hele o ilk yürütmeleri nasıl zor geçti benim için. Bacaklarımı hissetmiyordum. Kaldıramıyordum Gerçi bende epidural vermişlerdi belki onun etkisindendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…