merhaba kızlar umarım herkesler iyidir doğuranları tebrik ediyorum canı gönülden geride kalanlarıda kısa zamanda yavrularına kavuşmalarını diliyorum ...
sıra bana geldi kızlar büyük gün geldi çattı 9 ay nasılda geçti hala inanamıyorum bugün hastaneye gittim tetkikler yapıldı anestezi uzmanıyla görüştüm ve yarın sabah 09.00 da sezeryan olucam hayırlısıyla alev gül'ümüz bizimle olacak inşallah sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi diliyorum hayırlısıyla rabbimin yardımıyla kızımda bende sağlıklı bir şekilde kurtuluruz inşallah.... şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum biliyorum ki dualarınız benimle olacak hepinizden allah razı olsun allah geride kalanlarıda kurtarsın yarın iyi hissedersem yazarım sizlere hepinizi öpüyorum ...
şimdi çıkmam lazım son kez çantaya konucaklara bakmalıyım hepinize iyi geceler..
karışık duygular içindesinde ondandır.yarında bebeğini kucağına aldığında ağlarsın mutluluktan.eşinle kardeşin varmış ya yeter ne olacak.annende iş çıkışı gelir inşallah.sana kolay bir doğum diliyorum.inşallah herşey çok güzel olur ve kısa bir süre içinde bebeğini alırsın kucağına.eşim ve kızkardeşim olacak. kayınvalidem var ama gelmesini istemiyorum. bana faydadan çok zararı oluyor. eşim çok becerikli değil, kızkardeşimde küçük sonuçta. çok küçük değil ama yetişkin tecrübeli biri değil sonuçta. annem yıllık iznini abimde kullandı. onunda çocuğu oldu yakın zamanda. şehir dışında oldukları için 10 gün kaldılar. o yüzden izin vermemişler. gelir bi şekilde ama sabahtan yanıma gelse iyi olurdu.
doktordan sonra neden bilmiyorum çok ağladım. sonra biraz dolaştık öyle kendime geldim. şu anda da hiç yarını düşünmüyorum. suni sancıdan korkuyrum. hiç açılmam yokmuş. evde hurma vardı o kadar. kendimi temizliğe adadığımdan yemedim bile yabu akşam yiyecem bolca.
sanada allah kolaylıklar versin canım.sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah.darısı bizim başımıza...merhaba kızlar umarım herkesler iyidir doğuranları tebrik ediyorum canı gönülden geride kalanlarıda kısa zamanda yavrularına kavuşmalarını diliyorum ...
sıra bana geldi kızlar büyük gün geldi çattı 9 ay nasılda geçti hala inanamıyorum bugün hastaneye gittim tetkikler yapıldı anestezi uzmanıyla görüştüm ve yarın sabah 09.00 da sezeryan olucam hayırlısıyla alev gül'ümüz bizimle olacak inşallah sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi diliyorum hayırlısıyla rabbimin yardımıyla kızımda bende sağlıklı bir şekilde kurtuluruz inşallah.... şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum biliyorum ki dualarınız benimle olacak hepinizden allah razı olsun allah geride kalanlarıda kurtarsın yarın iyi hissedersem yazarım sizlere hepinizi öpüyorum ...
şimdi çıkmam lazım son kez çantaya konucaklara bakmalıyım hepinize iyi geceler..
hayırlı olsun geçmiş olsun.sonun da bende doğurdum dün:)
nopnormal bi doğum yaptım hikayemi yazcam ama şunu söleyebilirim
ameliyat acısını bilmiorum hayatımda hiçolmadım normal doğumda tabiki acılı ama dün akşama dogru beşte dogurdum
şu an evdeyim duşumu aldım masaya oturdum yemeğimi yedim bebğimi emzirdim çok uykum geldi hazır uymuşken gidip yatcam sonrası gerçekten çok süper:)
ne olursa olsun normal diorum başka bişe demiorum:)
tabi alt taraf harpten çıkmış gibi oluyo birazcık ama olcak o kadar:)
gün geldi demek. umarım en iyi şekilde doğumun gerçekleşir. çok heyecan yaptım benslm ben geldimm. dr. a gitmiştim bugün. bebeğin suyu azalmış. suyu az olduğu için artık bekleyemeyiz dedi. suyu yeterli olsaydı 41. haftanın sonuna kadar beklerdik dedi. bebek 3500 u biraz geçmiş. o yüzden çatı muayenesi yaptı. çok gerildim ama hiç acımadı. çatın 3500 luk çocuk için müsait dedi.
ama hiç açılmam yokmuş. yarın önce suni sancı deneyecek. annem de suni ile doğurduğu için bir denemek istiyorum. yoksa açılmam yok, bebek kanalda değil. burdaki arkadaşları örnek aldığımda suni denememem lazım ama annemden yola çıkarak bi denemek istiyorum..
annem işten izin alamamış. yarın gene zorlayacak ama sabahtan yanımda olamayacak. o yüzden suniyi denemek istiyorum bi. benim yardımcım destekçim kimse olmayacak
umarım kendi sancınlar doğurursun canım.kızlaar bugün kontrole gittik,pelvis yumuşamış ama yine açıklık yoookmuş yaaa...artık en son perşembeye kadar beklicez.hala gelmiyorsa suni sancı verilcek perşembe sabahı..suni sancıdan çok korkuorum yaaaama sezeryanda olmak istemioruumm..uuff bakalım nolcak...
güzel haberlerini bekliyoruz.merhaba kızlar umarım herkesler iyidir doğuranları tebrik ediyorum canı gönülden geride kalanlarıda kısa zamanda yavrularına kavuşmalarını diliyorum ...
bunlara ek bildiklerimkızlar doğumumun üstünden tam 1.5 gün geçti normal yaptım ama sütüm gelmiyo
bebişi sürekli emziriorum ağlayınca artık çay kaşığıyla mama veriorum
duş aldım humana çayı içiorum bugün spğan yedim bulgur yedim petibör yedim lohusa şerbeti içtim deli gibi su içiorum napim başka?
bişi diyin.....
hayırlısı olsun canım yaa iyi düşünmeye çalış elbet bundada vardır bir hayır dualarımız seninle inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına spinal genel hakkında hiç bilgim yok aslında nasıl yapıldığını bilen arkadaşlar kısaca açıklasalar bize de faydası olurHerkesten sizi haberdar ettim kendimi yazmaya bi türlü vakit bulanadım
Kızlar bebek dönmedi maalesef
YArın sabahtan sezeryana giriyorum
Dualarınıza ihtiyacım var
Lütfen esirgemeyin :26:
Çok heyecanlıyım
korkuyorum
hala genel mi spinal mi olsam ona karar veremedim
Ya canim valla cok imrendim size ne kadar güzel ne alt degistirme de nede yikarken falan seve seve yaptiriyorsa yokmu buna alistirmanin bir yöntemi
Sen bilirsin canim, biliyorsun her doktora falan gittigimiz de üzerini cikarmamiz gerekiyor her defasin da agla agla vay halime :)
Sarilik icin de dün gece endiselendim uyuyamadim hastaneye götürdük ne olur ne olmaz diye 16 a yükselmis sarilik derecesi yazik daha 7 günlük bebegimin elinden kan aldilar okadar yarin yine alicaklar icim gidiyor hic dayanamiyorum bir an önce atlatmak tek dilegim
hosgeldin canimm cok gecmis olsunn baya SIKINTILAR yasamissin sende suan iyi olmana sevindim dogumada az kalmiss insallahh sende kavusrsun bebegine biran evvel :))merhaba annişler..
çok özledim hepinizi
1 aydan sonra tekrar katılabildim aranıza..
doğum yapan bebişine kavuşan annelerimizi tebrik ediorum. uzun, sağlıklı mutlu ömürlü bebişler olurlar inş.
bana gelince izne çıktıktıktan sonra bebişin odasıysdı alışverişiydi felan derken 2 hafta öyle geçti (tabi o yorgunlukla bide erken doğum riski atlattık pre par kullanıorum hala ) daha sonra bebiş dursun biraz daha die pek hareket edemedim tabi buda depresyonu yanında getirdi.2 haftada öle geçti bu hafta iyiyim artık bebiş biraz daha yukarıda artık rahat yürüyebiliorum kasılmalırmda ağrılı diil artık çok şükür.
evde int bağlantımızda problem vardı kocacım da saolsun hep yavaştan aldı geçen hafta halledebildi ancak.
öyle böyle derken 1 ay geçmiş oldu. bugün çatı muayenem var sezeryan mı normal mi bugün karar vericez.
geçmişe pek bakamadım ama bebişi sarılık geçirenler var sanırım allahım hepsine şifa versin inş.
canim ben pisik icin sebamedin kremini almistim cok iyi geliyor surur surmez geciyorr birde penaten var ama o turkiyede yok ne yazikki :)) ISLAKmendil iyi gelmediysee pamuk ve kaynamis ve sogutulmus suyla altini temizlemeyi dene cnim daha iyi gelcektir :)) emzirme sorununa gelince kafasinin altindan desteklee yukarda tutsun kafasini daha rahat emecektir :))) sutunun gece az gelmeside o saatlerde hic birsey yemedigin icindirr uzun sure ac kaldigin icin sutunde azaliyordur geceleri hafif birseyler sut yapna birseyler yemeye calis sut ic o doymadigi icin her saat emmeyi istiyorr :)))merhaba kızlar, ben yazdım diye hatırlıyorum ama yazmadıysam (malum bebişlerden sonra kafa kalmadı) şimdi yazıyorum; gözünüz aydın Allahım analı babalı büyütsün, sütünüz bol olsun inşallah ayy çok sevindim üçünüzü de tebrik ediyorum
buraya her girdiğimde veya her yazdığımda ömerin uyanması beni benden aldı :) geçmişi acayip merak ediyorum, mutlaka atladığım arkadaşlar vardır doğum yapan veya doğum yapmak üzere hastanede olan, hepsini tebrik ediyorum, doğurmayanlara da bir avazda kurtulmayı diliyorum.. biz de 21 günlük olduk bile ve gaz sorunu bizde de var, tülbenti gördüm şimdi bu gece için onu deneyeceğim umarım işe yarar çünkü bizimki de aynen ıkınırken kendini öyle bi sıkıyoki yüzündeki damarlar patlayacak nerdeysebi de pişik oldu, sanırım ıslak mendil dokundu çocuğa, 3 gündür bepanthol, talk pudrası ve aklıma gelmeyen şeyleri denedik ama geçmedi.. şimdi trosyd almayı düşünüyorum.. siz ne kullandınız ne önerirsiniz?
emmeyle ilgili de bişey danışmak istiyorum; gündüz sütüm yetiyor çok şükür, ama çok sık emdiği için midir bilmem benim süt akşam oldu mu yani saat 23.00 gibi azalıyor sanırım.. emiyor emerken uyuyor yerine yatırır yatırmaz bir daha uyanıp meme istiyorbiz de 60 ml mama veriyoruz luk luk bitirip uykuya dalıyor.. ama ben gece neden yettiremiyorum, bu sorunu yaşayan var mı? bi de göğsümü emerken öyle heytecanlanıyor ki bazen, genzine kaçıyor bi öksürüyor ödüm kopuyor tıkanacak diye üf ne zormuş derken uyandı :) öptüm sizi
canimyaa senin de cok az kalmis dogumuna eskileri hatirlayinca cok sabirsizlaniyordun ben o sabirsizliginla erken dogum yapacagini dusunuyiordum hepne mutluki herkes dogum yapmis.dogum yapan.arkadaslarimi tebrik ederim.
bende dogum yapmak istiorm ama oglum kanala bile girmemis...insallah 3 gin icinde kavusurm ogluma
gözun aydin canim allah anali babali büyütsünn tebrik ederuimmm eminim herkes bebegine suan asiktirBEN AŞIK OLDUM KIZLAAAARR :)
Ctesi akşamı gaz sancısı şikayetiyle hastaneye gittim, pazar sabahı saat 7 de kızımı kucağıma aldım.Normal doğum istiyordum, öyle oldu. Omirilik eğrillği nedeniyle epudral alamadım.Sancılardan sonra her şey yani doğum 10 dk da bitti. Şimdi kızımla emişiyoruz :) darısı tüm bekleyenlerin başına
merhabalar annişler!doktorumuzun kararıyla yarın sabah yedide sezeryanla oğluma kavuşuyorum inşallah.. kanala inmediğinden bahsetmiştim size göbek kordonu dahada sıkıntı olmuş dedi doktorumuz,normal olması mümkün değil dedi ve hemen yarın alalım dedi..çok karışık duygular içerisindeyim ,ağlıyorum gülüyorum ne hissedeceğimi bilemedim..hemen annemlere haber verdim yola çıktılar,geldiğim gibi evi temizledik kayınvalidemle herşeyim hazırdı zaten biraz kafam dağıldı iyi oldu..ailem Allahın izniyle yanımda olucak buna çok seviniyorum..şaşkınım hala sağ salim oğluma kavuşurum inşallah,dualarınıza ihtiyacım var..ayyy çok heyecanlıyımmm
sonun da bende doğurdum dün:)
nopnormal bi doğum yaptım hikayemi yazcam ama şunu söleyebilirim
ameliyat acısını bilmiorum hayatımda hiçolmadım normal doğumda tabiki acılı ama dün akşama dogru beşte dogurdum
şu an evdeyim duşumu aldım masaya oturdum yemeğimi yedim bebğimi emzirdim çok uykum geldi hazır uymuşken gidip yatcam sonrası gerçekten çok süper:)
ne olursa olsun normal diorum başka bişe demiorum:)
tabi alt taraf harpten çıkmış gibi oluyo birazcık ama olcak o kadar:)
aaaaa cok sasirdimm canim yaa senin durumun hic böyle olcagini dusunmemistim kendi sancin gelip doguma gitmeni beklyiordum hep nedenseeslm ben geldimm. dr. a gitmiştim bugün. bebeğin suyu azalmış. suyu az olduğu için artık bekleyemeyiz dedi. suyu yeterli olsaydı 41. haftanın sonuna kadar beklerdik dedi. bebek 3500 u biraz geçmiş. o yüzden çatı muayenesi yaptı. çok gerildim ama hiç acımadı. çatın 3500 luk çocuk için müsait dedi.
ama hiç açılmam yokmuş. yarın önce suni sancı deneyecek. annem de suni ile doğurduğu için bir denemek istiyorum. yoksa açılmam yok, bebek kanalda değil. burdaki arkadaşları örnek aldığımda suni denememem lazım ama annemden yola çıkarak bi denemek istiyorum..
annem işten izin alamamış. yarın gene zorlayacak ama sabahtan yanımda olamayacak. o yüzden suniyi denemek istiyorum bi. benim yardımcım destekçim kimse olmayacak
merhaba kızlar umarım herkesler iyidir doğuranları tebrik ediyorum canı gönülden geride kalanlarıda kısa zamanda yavrularına kavuşmalarını diliyorum ...
Herkesten sizi haberdar ettim kendimi yazmaya bi türlü vakit bulanadım
Çok heyecanlıyım
korkuyorum
talia benim hayalimdeki doğumda kendi sancımla gitmekti ama olmadı malesef. hatta denizkızı gibi gece gelsin sancım istiyordum. dakika tutayım sıklaşınca hastaneye gideyim isterdim.
ama annemle konuştuğumdan beri kendi sancımın geleceğine olan inancım azdı. anneminde sancısı kendiliğinden gelmiyormuş. öyle anlattı.
umarım vücudum suni sancıya tepki verir. o kadar sancı çekip sonra sezeryana alınmak zor olacak. sezeryan olursam ne şekilde olmalıyım onu da bilmiyorum. genel mi spinal mi?
dualarınıza ihtiyacım var. inş suni sancı ile açılmam olur bebek kanala girer. öncelikle hayırlı doğum olsun dileğim bu ama sancı çekmişken o kadar sonu normal olsa iyi olur . dua edin bana.
Çok heyecanlıyım
korkuyorum
Çok heyecanlıyım
korkuyorum
Çok heyecanlıyım
korkuyorum
Canim Allah yardimcin olsun inşallah
Benimki spinaldi ve iyiki öyleydi normal dogumu cok istiyordum ben de ve son dk acil sezeryan oldu simdi düşünüyorum da iyiki bebegin ilk anlarında kendimdeydim yoksa cok daha üzülürdum
Bende spinalin hicbir yan etkisi olmadı vok şükür birkac saat icinde ayaktaydim ve hastaneyi turluyordum 2.gnu bebeğin altini falan almaya basladim
Bi arkadaş da demişti onemli olan olumlu dusunmek eger pozitif düşünürsek cabalarsak sezeryan sonrasi da normal dogum kadar kolay oluyor
Rabbim insallah bebeğini tez elden kucagina alip opup koklamayi kismet eder:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?