2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım o his buraya yazdıktan bir kaç saat sonra geçti,yoksa hemen irtibata geçecektim seninle,sana öyle olduğunu hatırlıyorum başka olan varmı diye sordum ama yok sanırım bizim topikde, geceden beri hafif hafif ağrılarım var ama çok düzensiz,bi belimden giriyor bazen kasıklarımdan giriyor ama çok hafif,yarın nst için randevum var yarına kadar acil bişey olmazsa bekleyeceğim nst den çıktıktan sonrada doktorun birine söyleyeceğim böyle oldu diye, zaten sancı varsada çıkar sanırım nst de

sağol canım, malesef istanbulda değilim ordudayım,bende diyorum olsun artık dr falan öneemli değil bazende dr unu beklesn diyorum karışık şeyler işte o his geçti sanki ama bugün ne olur bilmiyorum acaba gerçekten tuvaletim mi var anlayamadım bugünde aynı şey olacak gibi bir his oluştu şu an bende, normalde olsa koştura koştura giderim hastaneye ama nedense hiç gidesim yok tövbe estağfirullah yaaa evde doğuracağım galiba

günaydınlar
hanımlar benım sabhalrı kalktıgımdaa el ıcım kasılmıs sekılde oluyor sıkamıyorum bıle elımı yumruk yapamıyorum dr sormayı da unutuyorumm ya
brde benden gelen sumuksu yesılımsı akıntı gunluk gelıyor 10 gundurr hayırlısı bakalım dr sorun yok dedı ama nie kıne gelıyor cnaım

oglumda kas katı dunden beriiiiiiiiiiiiiiiiii

ayyy evet tatlım ben duşa gireyim sancı varsa gelsin biran önce dr um da izinde ama napim yani illa dr um demiyorum oğlum gelsinde sağlıkla gerisi önemli diill
hayırlısı nsl gelır cnm benımmm
hakkınızda hayırlısı olsun cnm bnım koay bır dogum dılegımleeeeeee

ınsl darısı bıse sagolasın pozıtıf olugun ıcnnnnnnnnnnnn
hakkında hayılrısı canım benımmmm ınsl kavusacakasın melgınee darısı dua ıle bıse ınslll

kolay bır dogum dılegımle canm benım

ınsl pers.once kendıglııngdne gelır cnm benımmm
hayırlısı ıle kolay ca dogur ınsll cnm benım korkmak melegıne kavusacaksın ınsallah

tebrıkler canım bu tarz konusmalar o ka ıı gelıyorkı ınsanaa pozıtıf oldugun cın cok tesekkurlerrrrrrrrrr ısındede kolaylıklar dılıyorum paşan laaaaaa
ALLA kolaylık versın ınsl

Merhaba kızlar ben geldim hayla göbişimde bebişimle beraber perşembe doktorun yanına
gidicem ozamana kadar normal doğum sancım başlar inş. başlamassa hafta sonuna sezeryan düşünüyorum
genede hayırlısı benim kızın çıkası yok Ne nişan var ne sancı ağrı ve kasılmalarım oluo ama tedirginim diye
bilirim umarım kızımız bizi çok bekletmez babada sabırsızlanıyor artık :)
Allahım hayırlısını versin ,sağlık sıhat güç kuvvet kolaylık verir inş. cnm

Hayırlı olsun Allah'ım analı babalı büyütsün .Darısı bizlere.
Allah'ım sabır ,sağlık sıhat verir inş. Kendini güçlü tutmalısın canım.

Hadi hayırlısı canım Allah kolaylık güç kuvvet verir inş.

Herkez doğurdu biz kaldık yaff :) Allahım yardım eder inş. cnm şimdiden h.olsun.

Rabbim kolaylık verir inş.Sağ sağlim bebeğinle doğumdan çıkarsınız inş.

Slm hanimlar,
Bebisim 10 gunluk oldu cok sukur. Ama ufak bi sorunumuz var havalar cok sicak oldugundan sanirim memenin sicagindan bebegimin yanaklari hafif hafifisilik gibi birsey oldu(((nemli bezle silmeye basladim bi de hafif pisik kremi suruyorum baska etkili bi onerisi olan var mi acabaa????

sninle günlerimiz aynıymış, bizim bebişlerde doğsa artık sabırsızlanıyorummm, bende perşembe dr a gidicem ay şu nst de falan sancı çıksa artık keşkeee,birde inşallah oğluşum kilo almıştır 15 gün önce 2750 gr dı benim cılızım sağlıklı olsunda kilo pek önemli değil diyorum artık, seninki kaç kiloydu canım en son

ah canım ya faydası olur inşallah..ohh tabi sesi çıkmaz benide çıkartsalar günde 1 saat güneşlendirmeye bende keyif yaparım ölee...altını değiştiriken niye hoşlanmıyoo acaba üşüyoo olabilirmii..

canım ya morelini bozmaa yazık sana lohusalık çok zor bi dönem geçicek merak etme bebeğini koruma duygusu hep ağır basar sen konuşmayı dene bikerede kocanı sokma araya...hem sen rahatlarsın hemde seni daha çok dinlerler emin ol...

canım büyük ihtimal doğumdasın allah yardımcın olsun...

canım daha yeni doğum yapmışsınn benm 12 gün olduu hala tam olarak gelmedii sabırr ve üzülme morelini yükserk tut gelir oooo bide her gün ılık duş al göğüslerine ılık su tut...

canım bu genze kaçma olayını bizde yaşıyoduk doktorumuza söledimm bu durumm sürekli olursa bebeğe memeyi bile bıraktırabilir dedi senin yapabiliceğin tek şey göğsünün emzirirken sızlama olursa yada batma tarzı ağrılar bebeği memeden çek dedi ozaman göğsüne süt indiği için bebeğinin ağzına fışkırır gibi gider ve onun genzine kaçar dedii göğüslerini çok doldurmadan emzir ve bebekler çok aç ve hırslı emdikleri zaman kaçarmış genzine araları çok uzun tutma dediii off tam bir anlatım bozukluğu oldu ama idare et uykusuzluktann...

canımm yüksek ihtimalle ameliyattasın allahım yardımcın olsun...

kızlar bugün doğuma giden bütün arkadaşalarıı kutluyorum allah hepinizin yardımcısı olsun....

günaydın millettt bugün annem yine geldiiiii acayip rahatladım yaa psikolojikk olarakkkk zirve yapıyorum yanee......çok uykususuzmmm kahvaltımı ediyimde yatıyım bariii nasıl olsa artık yalnız değilim....

İnş.Bi doğsalar bebekler,En son 6 haziranda gitmiştim ozaman 2.800 hatta 3 kilo olabilir demişti doktorumuz şimdi kaç bilmiyorum tatlım
aman sağlıklı olsunda kilo önemli değil doktorlar sadece doğduğunda 2.800den aşağı olmaması daha iyi diolar
yoksa öle 3.5 4 kilo demiolar zaten

Son düzenleme:
merhaba kızlar
kalinkaselin ve moonletter sizleri de tebrik ediyorum gözünüz aydın mis kokulularınızı aldınız kucağınıza..Allah sağlıklı ömür versin onlara

dirimci bkm birdgirl geridonusumkutusu kızlar sizlere de güzel rahat doğumlar diliyorum dualarım sizinle, hatta belki de doğurdunuz bile

dilcacım umarım mirayın kucağındadır şimdi nasıl tatlı bi kız olacak o yicez onu :) umarım doğumun da rahat geçmiştir çok merak ediyorum bi haber alsak senden de hayırlısıyla..

keepmeinformed kara diyen de sarı diyen de halt etmiş afedersin canım ama çünkü bu çocuk bildiğin yakışıklı bir kumral olacak benimki de aynı tiplerde, bizimkiler de kara kara die sevio ay hiç duymuyorum çok yakışıklılar çünkü, kıskanıyorlar oğluşlarımızı, bizim oğlanlar daha yakışıklı diye

Canım senin icinde büyük gün gelmiş çatmış..simdi melegin kucagindadir sanırım
İnş rahat keyifli bi doğum olmuştur. .hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

s.a kızlar öncelikle doğum yapanları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün benim gibi gün sayanları da sağlıkla kurtarsın inşallah... bende 20 haziranda 38 +3 oluyorum ve sezaryene giricem sadece bir gün kaldı hıçkırıklı oğlumu kucağıma almama :) herşey hazır ama ben hazır değilim çok heyecanlıyım nasıl bir şey çıkacak umarım sütüm hemen gelir yara falan olmaz gerçi bazı şeyleri de yaşayarak öğrenmek lazım dimi ama dualarınızı bekliyorum..

hemen hemen aynılar yanii, hayırlısı olsun bakalım ağrın falan varmı senin

Yok kizlar altini acmadan önce iyice karnini doyuruyorum gazini da cikarip alt degistirme minderine yatiriyorum tam soymaya basliyorum agliyor.. Baslar da bende üsüyormu acaba diye düsündüm ama hastane de özel altini degistirirken havadan sicaklik veren bir alet var tükcesini bilemedim simdi onun altinda bile agliyordu.. Suan burda hava sicakligi 37 derece zaten aksine terliyor sanki bebek göbegi de hala düsmedigi icin boynunun altini falan sürekli yumusak bir havluyu islatip siliyorum.. Ilk alti hafta cok gerek olmadikta bebekte nemli bezi tavsiye etmiyorlar zaten cok cabuk pisik yapabiliyormus..

tüm doğum yapan anneleri tbrik ediyorum.allah bebişlerine sağlık ve uzun ömürler versin.maşallah hepsine.
doğum yaptığımda beri topiği takip ediyorum ama yazamıyorum.bebişle ilgilenmek bütün vaktimi alıyor.
geçen sağlık ocağına gittik oğlum doğumdan sonra 170 gr kaybetmiş.bebeği uzun emzir yağlı sütü sonda oluyo dedi hemşire.birde her saat emzirmeye uyandır dedi.uyandırmak çok zor ouyo.hele geceleri.uykusuzlıktan zonbilere döndüm ama bebeğimin yüzünü görünce herşey bitiyo.meme uçları hep yara allahtan hametan ve lashion sürüyorum rahatlatıyor beni.sütüm yetmiyo ilk zamanlar hiç gelmedi mama vermek zorunda kaldık.şimdi mamayı kestim sadece meme veriyorum.
Süt için en önemli şey su ve stres olmamak.bu dönemde sizi sinir eden herşeyi çıkarın hayatınızdan.strese girmeyin kesinlikle süt hemen gidiyo.

benimde hiç sancım olmadı, suni sancı verdiler saatlerce onu bile hissetmedim
suni sancı takılı ben odadakilerle şakalaşıp sohbet ediyordum

dogum yapan ve şu an dogum yapmaya çalışan yada yapacak olan herkesi tebrik ediyorum

denizkızı canım çok geçmiş olsun,

Canım Rabbim kolay getirsin.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…