2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Şimdi yavrun kucağındadır muhetemelen inşallah sağlıcakla kavuşmuşsundur kuzucuğuna

Uconn 12 günün kalmış sancın felan yok mu canım ya:26:

Epey sütüme taktı kafayı ka.validem daha doğum yapalı 2 gün olmuş
Bana senin durumun gibi olanlar pompayla sağıp dolaba koyuyor sendende gele gele 2 damla süt geldi dedi bana
Canım sıkıldı baya snaki ben bilerek mi yapıyorum.Allahın şefkat tokatı işte
O esnada doktorum geldi Merve ruh halin nasıl diye sordu.Bakın Lohusalık şöyle şöyle diye zor yanlarını anlattı
Bu lafım sana diyerek eşime döndü.Ondan sonrada sakın süte laf söylemeyin bu lafımda siz annelere dedi
Merve sana baskı yapıyorlar mı açıkça söyle dedi doktorum bende k.validem böyle böyle dedi diye ispiyonladım onu
Oda tekrar uyardı.O esnada annemde gözlerini berertmiş bana bakıyordu kaş göz işareti yapıp sus diyordu
Banane ne susacağım ya o susuyor mu ki ohh sefam olsunn

ayyy canım dr unu çok sevdim aferin ona, ay bu annelermiz niye böyle yaa, benim annemde gözümün içine bakıp duruyor laf söylemeyeyim kv ye diye banane hakettiği zaman söylerim valla sende söyle zaten seninki bir antika lohusa kohusa bozmasın asabını

Bebeğim 8 günlük oldu ve ben onun gazını çıkaramıyorum:18: Emziriyorum hemen omuzumun üzerine koyuyorum sırtına vuruyorum poposuna vuruyorum, sırtına masaj yapıyorum olmuyor. Bazen oluyor oda çok nadir. İnternetten videolar izledim ama yok Şimdiden gaz şurubu vermek istemiyorum. Bol bol rezene içiyorum gaz yapmasın diye bulgur tahıl yemiyorum. Sizin öneriniz var mı ?

deneyimim yok henüz dourmadım ama eğitimdevgördüğüm kadarıyla bir iki önerim olailir.karnına da masaj yapaşlirsin göbek deliği etrafına saat yönünde bunun gaz çıkarmaya çok yardımcı olduğunu söylemişlerdi.bi de emzirirken bebeği tam yatar pozisyonda tutmamayı önermişlerdi.başı biraz daha yukaıda olacak şekilde tutun kolunuzda ddemişlerdi.bunları yapıyosundur belki ama aklıma geldi okuyunca.

herkes doğurdu ben hala beklemedeyim.yarın dr kontrolüm var,çatı muayenesi yapcak.belki ondan sonra gelir bebişim di mi?hala ksılma veya sancı yok bende.

Uconn 12 günün kalmış sancın felan yok mu canım ya:26:

yok canım ya benim kız rahat yerinde.o kadar hareketliki hala içimi deşmekle meşgul.zaman zaman gün içinde 1-2 sefer adet ağrısı gibi ağrı oluyor çabucak geçiyor sonra.cuma günü kontrolüm var.bakalım doktor ne diyecek.çatı muayeneside yapıcak ilk kez.hani bu kızlar erken geliyordu.herkes kandırdı beni:)

Göbeğine masaj yapamıyorum hemen sinirleniyor. Ama başına dikkat ediyorum.

benimde bebeğim henüz olmadı ama omzuna yatırarak gaz çıkaramıyorsan bebeğinin karnı senin dizine gelecek şekilde kucağına yatırarak gazını çıkarmayı dene.

doğuracak olan arkadaşlarıma sağlıklı, sorunsuz, kolay doğumlar diliyorum.. bazılarınız şimdi mis kokulu bebişleri kucağınıza almışsınızdır.. bende inşallah 20 haziranda doğuracağım için heyecan dorukta bugün oğlumun beşiğine baktıkça ağlayasım geliyor bu mutluluktan tabi.. allahım sağlıkla kavuşmayı sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah...

günaydın millettt bugün annem yine geldiiiii acayip rahatladım yaa psikolojikk olarakkkk zirve yapıyorum yanee......çok uykususuzmmm kahvaltımı ediyimde yatıyım bariii nasıl olsa artık yalnız değilim....
ohh hadi gözun aydin canim annen gelmiss biza rahatlarsin sende artik iyice dinlen keyfini cikar bugunlerin :))

doktorunaa bende bayildimmm valla helal olsun acba kapida konusanlarimi dinledii tamm lafi yerine koymuss
2 gunlukken kendkisinden siril siril akiyordu galiba sutler susmadigin iyi olmus canim bir daha sana öyle laflar sokmaya cesaret edemezz

Canim karnina masaj yapmayi diger arkadaslar önermiss ama yapamiyormusun daha cok rahatsiz oluyor diye sancisi oldugu icin rahatsiz olyuor canim sen hafif hafif yapmaya caliss birde karnini avucunun icine alarak dizine yatir kafasinida koluna yatairip sirtna masaj yap avcun karnini tutsun altan cok rahatliyor öylee .
2.Karnini sicak tutmaya calis sicak bebegi yakmayacak sekilde birseyler koy yada sar gecengun zeyynoo tulpent sardigino soylemisti
cok faydasi olmus
3. benimde kiziminda cok sevdigimiz pozisyon var ben surt ustu uzaniyorum kizimida ustume yatiriyorum karni bana dönuk sekilde
sirtini sivazliyorum o sekilde cok hosuna gidiyor bazen oyle uyudugumuz bile oluyorr

selam kızlarrrrr bende doğurdum 24 gün oldu yazıcam şimdi hikayemi lütfen hepiniz okuyun tam bır tramvaydı benm ıcın doğum

dogum yapacak olanlardan haberi olan varmiii insallah herkes iyidirr:)))

DENIZKIZI canim nasilsin kizin nasilll gelip okuyorsun ama yazmaya firsatin olmuyor sanirimm :)) insallah her ikinizide iyisinizdir ayrica TATLI KIZININN en kisa zamanda fotoosunu istiyoruzzz

Canim biz dun sap-simplex'e basladik. Acayip rahatlatti oglumu. Birinci verisimizde etki etti. Simdi bir damla agzina akitinca o hirsla almadigi memeyi kapip 10 dk emiyor. Biberon vermiyorum artik. O da mememi boykot ediyor. Boykotta 36 saati geride biraktik. Ikimiz de inatciyiz

Tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun. Normal doguranlara ozeniyorum. Sutun hemen gelmemesi normalmis. Biraz sabredeceksin. Ucuncu gun aksamina ya da dorduncu gun mutlaka geliyor, hic uzulme. Benim memeler dolup tasiyor artik ama bebem emmiyor simdi de

Senin yardimcin da Allah olur. Suniyi dene, en azindan icinde hic suphe kalmaz, elinden geleni yapmis olursun.

Canim ben de seni merak ediyordum. Mesajina cevap verdim gelmistir insallah. Doguma girmissin ama spinali secmissindir umarim. Cok daha rahat. Dogumdan sonra migren tarzi bas agrin olursa korkma. Kafein tuketerek geciyor onlar. Ben de bazen feci bas agrisi oluyor.

Benim memeler de ortada. BEbegim memeyi tek basina tutmuyor. Biberon ariyor. Biberon olarak chicco step 0 kullandim ilk basta. Dogal akisli ve anne gogsune benzer etki yapandan. Sonra iki gun dr. browns kullandim ama ondan cok verim alamadim. Sonra sut sagma pompasindaki aventin biberonuna gectim. Daha az hava yutup meme emer gibi emiyordu. Benim bebek sut akisi ile gaz cikarmaya kaka yapmaya calisiyor. O yuzden emerek uzun surede alacagi sut isine gelmiyor. Sutum de artti halbuki, bir emse hemen geliyor fazla fazla. Ama inatlasiyor benle. Biberonu havada kapiyor. Memeye basini cevirince aglamaya basliyor. Dunden beri cok caresizim, uykusuzum, bebegim artik o kadar sevimle gelmemeye bile basladi

Bugun banyosunu yaptirdiktan sonra yine bir damla ilac sonra meme ile uyuttum. Yorgunluktan saldi kendini. Aglmaktan gozleri sisti, kipkirmizi oldu. Aglarken dudaklari morariyor. Sesi de cikmiyor artik bagirmaktan. Anne olarak buna dayanmak cok ama cok zor. Yine de direncimi kirmiyorum, biberon vermiyorum. Ac kalmasin diye sagdigim sutu yari uykuluyken kasikla veriyorum. Tam uyanikken agzini muhurleyip icmiyor cunku Allah yardimcin olsun, perisanlardayim. Tek umudum bugunlerin de gececegi ve her seyin duzelecegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…