2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benım 4-5 gundr ayaklarım sısmeye basladı acaba paşam kanala gırdımı sızce tecrubesı olanlarrrrr:44::44:

aynı sekilde 1 haftadır paşam kasım kasım kasılıyor gobisımdeee nedenkı acaba ep sem sert oluyor gobısımmmmmmmm:44::44:

kızlar geçmişi tam bitiremedim ama sohbete dahil olim dedim. Dilca sağolsun benden haber vermiş size 16.06.2013 saat 14.00 da babalar gününde eşime dünyanın en güzel babalar günü hediyesini verdim meleğim 3330gram 50 cm , epidural normal doğum ile dünyaya geldi, epidural ile normal doğum inanılmaz rahat ve hiç korkulacak bişey değil normal bekleyenlere şiddetle tavsiye ederim. Kızlar gece sancılarım tuttu ama ben 2 cm bile açılmamıştır diyodum çünkü niana benzer hafif kahvemsi bi lekeden başka bişey gelmedi sadece düzenli gelen sancılarım vardı sabaha kadar sabrettim sabah duşumu alıp herkesi kaldırdım hastaneye gittik eşimde muayene olup işe vaktinde yetişmenin derdinde ve bana diyoki şu telefonla uğraşacağına (ben o sırada dilca ile yazışıyorum ) sancı çekiyomuş numarası yap bari sabah sabah bizi hastaneye sürüklüyosun diyo çünkü ben gayet soğukkanlıyım sancı geldimi burnumdan nefes alıp uzunca ağzımdan veriyorum sancıları atlatıyorum hastanede muayene oldum doktor 4 cm açılma var doğum başlamış demezmi hepimiz şok olduk ben dahil , eşim beni öpüyo tabi helal kız sana diyo ben senin canın az en ufak sancıda buraya geldik sanıyodum diyo sen ne dayanıklı çıktın diyo neyse burdan sonrasını doğum hikayemde anlatırım çünkü kızım mızırdanıyo uyanacak galiba emzirmem gerek ama ödüm kopuyo emzirmekten o nasıl bir acıdır tarifi yok burda yazdıklarınızı şuan yaşıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum göğüs koruyucu siparişi de verdim internetten ama nezaman gelir ben nasıl dayancam o gelene kadar

ha birde çok çok özür dilerim tek tek alıntı yapamadım benim için dua eden herkese tebrik eden herkese teşekkür ediyorum, bende doğum anında epidural takılmadan önce sancım çokken tek tek isim aklıma gelmedi ama doğumu bekleyen bütün 2013 haziran anneleri topiğine kolay doğumlar diledim kızlar sizi seviyorum

Canı. Bende de durum aynı. Ayak değil resmen toynak :) kasılmaları zaten hiç sorma. Alt tarafa bir baskı yapıyor kasılınca dersin şimdi doğacak. Ama Nazlı kızımın Cansın hanımı. Hiç gelmeye niyeti yok

slm kızlar ben de doğurdum. tam 40 haftayı doldurduğum gün. 16.06.2013 20:10da kızımı dünyaya getirdm. normal doğum yaptım. epidural istiyordum doktor iyi gidiyo açılman dedi yapmadı. çatır çatır dedikleri cinsten doğurdum 3090gr 49 cm minik balımı şuan yapışık olarak yaşıyoruz darısı tüm bekleyenlerin başına.

merhaba kızlar ..
dün çatı muayenemi oldum normale müsait dedi dr. normal doğumu bekliyeceğiz dedi. ilaçları kestik artık saatte 6 7 kere kasılmam oluyor ama ağrım sancım yok. zaten 5 temmuza kadar yolu var dedi dr . burda en son ben doğurcam gibi gelio hayırlısı olsun tabi sağlıkla gelsinde. şimdi kolay doğum yapmak için yöntemler dualar araştırmaya başladım korkuyorum baya çünkü :18:

Eki Görüntüle 737538 bu da benim oğluşumbence ne sarışın ne kapkara
maşallah çok yakışıklı oğluşun boşver kv sevmesinler onlar mümkünse zaten

canım kucağına almışsındır inş sağlılkla bebişini

hayırlı olsun bebişin. sağlıklıa büyüsün kuzucuk

canım çok dolmuşsun sana iyi gelen insanlarla sıkıntılarını paylaşmaya çalış içine atma sakın. benimde kocam çok dırdırcıdır şimdiden onu hazırlamam lazım lohusalıkta bana iyi davranması için

allah yardımcın olsun canım inş. kolay bi doğum olur

ben geçmişi okuyana kadar sen bebişini kucağına aldın allah analı babalı büyütsün nazardan korusun

Al benden de o kadar hayatım benim bir de 2. Olacak yani. Yok hayatım Haziran bebekleri pek Nazlı çıktı

valla artik dayanamiorm o kdr hevesliyim ki suyum gelsin doguma gideyim
ama yoooook.gelmio..yarin tekrar randevum var bakalim ne dicek dr
hemen aliverse keske sezeryana

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün

ben kaçtım kızlar ymeği yaktım zaten :S öfff çıkmama gerek by

tebrıkler cn umarım gogus yaran cınde sorun cosulurr darıs ı kolay bır dogum la bıse ınsl

ayy nednekıne acaba yaaaaaa:44:
ohhmıs cnm darısı bıse dua ıle ınsl saglıcakla buyut evladıınıııııııı
ayırlısı ınsl koalyından gelsınler bende dualara balaıdm canım soleyım sanda burda butun sevdamın dedıklerınıde kesıklerıme kattaım

gunlukk

- yusuf suresı(erkek oldugunu ognreıdmden berı gunluk ılk 2 sayfayı okuyorum)
-meryem suresı (vaktım varsa epsını yoksam ılk 2 sayfayı okuyorum-hurmaya ufluyorum)
-abese suresi
-inşirah suresi
-inşikak suresi
-100 tane rabena dua sı

okuyrum kesedekı hurmaya ufluyorum sımdıdılık gunluk bır tane yıyorum dr gıdınce 1 kg daha alıp ıcıne koycam onuda okunmus olarka son zmnlara bol olmak uzere yıyecegım ınsll
aklıma gelenler bunalr

Son düzenleme:

alla alla canım sen bende facede ekli degilmisin sahra diye.
kamil gül özdemir diye kulüpten arkadaş kim ozaman :) ben sen biliordum

Kızlar geridönüşümkutusu mesaj attı. bugün sezeryanla doğum yapmış. 52 cm 3790 bebeğimiz. sütüm yok diyor bi de agrısı varmış. annesi babası kardeşi eşi yanınaymış. bebek kimseye benzemiyor diyor :) ameliyatta çok ağlamış. şimdi daha iyiymiş.

öneri ve iyi dileklerinizi elimden geldiğince ileticem kendisine :))))

bende böyle bir doğum istiyorum...
ne güzel anlatmışsın.böyle yazıları okudukça içimdeki korku azalıyor bir nebze.açıkcası ben senin son haftalardaki ağrından dolayı bebeği hem erken gelir hemde doğumun zor olur diye düşünüyordum ama tam tersi çıktı.çok şanslısın.allah bebeğinede sağlık sıhhat versin.darısı benim başıma:)

kralkaya biz ne zaman dogurcaz yaaa
bende hic belirti yok karnim buyumese hamile olduumu bile anlamicam ya

ben de doğuramayanlardanım nazlı çıktı bizimkiler doktoruma kalsa gününü beklemez erken gelecek bebiş diyordu tık yok çok sabırsızlanıyorum artık hayırlısıyla inş biz de kuzucuklarımızı kucağımıza alırız

Kızlar tebrik ederim bebeklerinizi almışsınız kucağınıza.allah analı babalı büyütsün inşallah.

muhtemelen şimdi bebeğin kucağındadır canım
ve doğum çok iyi geçmiştir umarım
gözün aydın :))

canım çok özel değilse acaba yaşını merak ettim kaç yaşındasın ki? bende çok pozitifimdir senin enerjinede bayılıyorum. ayrıca bu kahraman olayına da bayılıyorum anne demek kahraman demek bencede şu an 2 çocuklu bir kahramanım bende:) eşimden bir kaç bir şey isteyince sıkılıp yoruluyor ben nasıl yapıyorum hepsini aynı anda deyincede ama sen annesin annelik hormonların var benim yokki diyor asıl merak ettiğim ben bebeğe su vermiştim bir kaç kez hem böbrekleri çalışsın sarılık olmasın diye hemde ağzı temiz kalsın pamukçuk falan olmasın diye beyinde böyle birşey yapabileceğini duymamıştım bilgi için teşekkürler..

canım bizimkide ilk bir kaç gün bağırdı ağladı altını değişirken üstünü değiştirirken şimdi daha iyiyiz..
bebeklerin teni çok hassas ve narin rahatsız oluyo olabilir
birde ben her seferinde
ıslak mendili sıcak suyla yıkayıp öyle kullanıyorum
soğuk bir şey temas ettiği için rahatsız oluyo olabilir..

her eve lazım o doktordan
hiç sütün de yetiyo diyen k.v duymadım daha kendileri nasıldı acaba

canım bebeğini sırt üstü yatırıp biraz hareket ettirmeyi dene
yani ayaklarını karnına çek bırak böylece daha rahat ıkınıyorlar
karnına hafif masaj yap

canım bu çok eski bir yöntem hatta ateş ölçerin ucuyla ya da pamuklu kulak çubuğuyla
yaparlar ben denemedim ama
ablamın bu yöntemle oğluna çok kaka ve gaz çıkarttığı olmuştur
popoyu biraz uyarmak gerekiyor

canım ben ilkkez gördüm yaa ama güzelmiş, çok sıkışırsam yaparım ben

dilca, spinal anestezi ile bebişini dünyaya getirmiş iyilermiş bebek de kendisi de iyiymiş ama kansızlıktan dolayı yorgun olduğu için çok bişey sorup yormak istemedim . geridönüşümkutusu ve sbl06 kızlar sizleri de çok tebrik ederim gözünüz aydın , Allah hepimizinkini analı babalı büyütsün inşallah. Şuan doğumda olan yada doğumu bekleyen tüm arkadaşlarım inşallah biranönce bebişlerinize kavuşursunuz, Allah kolay doğumlar versin size. Ben şimdilik kaçıyorum ama fırsat buldukça telden okuyorum kızlar...

canım bizde de vardı tek taraflı
ama hamileyken küçülmeye başlamıştı daha doğuma yakın
zaten doğumdan sonra nerdeyse %100 e yakın bebeklerde geçiyormuş
biz henüz baktırmadık sizin adınıza da sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…