2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Artik hic giremiyorum topige kim nasil bilmiyorum okuyamiyorum .Benim iri dedikleri bebegim 3.140 gram dogdu simdide doymak bilmiyor memelerime yapisik surekli emiyor doymadigi icin uykusuz kaliyor cekip cekip duruyor artik mama verdik baska care kalmadi napicagimi sasirdim sol gogsum kanamaya basladi bir baktim memenin ucu kan icinde bizimki emmiyor birde bende hepatit b oldugu icin cok korktum dogumda asilari yapildi ama anne yuregi ne zormus biraz fazla aglasa resmen cigerim parcalaniyor bu olay beni iyice uzdu.Simdi sol gogsumu hic vermiyorum sadece sag goguste hic yetmiyor Allah yardim etsin sol gogsum biran once iyilessin, biran once duzene girsin su 3 ayi kolaylikla atlatiriz insallah.

kızlar ya izmir çok sıcak sizler geceleri napıyosunuz bizim oğlan da nasipse cuma gecesi evimizde olacak inşallah..klima mı açıyosunuz ya da camlar mı açık oluyor? bide ne giydiriyorsunuz hem gündüz hem gece?

Kolu bacagi acik tulumlar giydiririm saniyordum bildigin kapali tulum giydiriyorum ustune birde battaniye sariyoruz birde ben cocugu oyle sarip sarmalamam diyordum ama dikkat ettim sicak tutmayinca bebek sancilaniyor mecburen giydirdik.

canım dogum yapmayan sen kaldın sanırm su sıralarr rezene ıle

sana soru benım dogumda yakın ya ınsl..benım 1 haftadır asırı sekılde karnım sertlesıyorr oglum kas katı oluyor bu ne demek oluyor sence yaaaaaaaaaaaaaaa suandada cok sert kanrım taşş gibii
:44::44:

canım yaa benimde öyle sertleşiyor karnım bu bir belirti mi acaba özelllikle yürüdüğüm zaman tüm karnım taş gibi oluyor oturunca falan ama bir tarafa birikiyor mesala sağ tarafa toplanıyor o kadar acıtıyor ki karnımı senin de mi bu şekilde

Sorma canım bu kız anneleri niye öyle
Eve geldik bir iki gün geçti eşimle hafif bir tartışma yaşadık annemde yanımızdaydı
Etimi bir sıktı sus dedi eşine karşılık verme dedi benimde hiç tarzım değildir öyle erkek diye niye altta kalacakmışım
Canım karnın inmiştir ama demi?benim hala karnımın etlerim acıyor biliyormusun
Nasıl bir ciltse benimkide ne erkeni anacım ya baksana senin kızda sevdi karnını galiba yumuşak yumuşak yatsın ohh
KAÇ Kİlo oldun şimdi.Çatı muayenesinden korkma yanlış hatırlamıyorsam sen dış gebelik geçirmiştin demi?
Onu b,le atlattıysan doğumu hayli hayli atlatırsın.benimde kürtajlarım vardı daha önce o yüzden pek zorlanmadım sezeryanda
Amaaan ya deli işte.ben hepsini görmezlikten geldim ya artık bıktım valla
Doktorumda dobra dobraydı valla pat pat söyledi her şeyi yüzlerine

Canım benim doğumun çok güzel geçmiş maşallah sevindim senin adına
Foto istiyoruz en kısa zamanda

Anne olmak gerçekten çok zormuş.. Çok zor.. Bugün yavrumu kollarımdan aldılar. Sarılık değerimiz 16 çıktı. Yenidoğan yoğun bakımda şimdi. Ciğerim parçalandı resmen. Çok kötüyüm. Zaman geçmek bilmiyor..
Kızlar sakın mama vermekten çekinmeyin. Ben verdiğim halde yetmemiş. Ve şüphelenirseniz mutlaka kontrole götürün.
Bebeğimi çok özledim :2:

Kızlar bu pamuk çubuğu ile bebeğin poposunu uyarma konusunda bir arkadaşımın doktoru şöyle demiş
2.Aydan sonra yapmamak lazımmış cinsel kimliklerini kazanmaları için bebeklerin zararlıymış
Doktoru çok kızmış.bende önceden duymuştum bu uyarma işini ama bu doktorun söylediklerini duyduktan sonra
Cesaret edemedim

Bide pişik konusunda bir şey söyleyeceğim biz hastaneden eve geldiğimizden beri bezini değiştirirken
Pamuğa zeytinyağı damlatıyorum ervanın poposuna sürüyorum maşallah pişiğimiz yok
Sizde deneyin isterseniz.Birde prima bez ve prima ıslak mendilini kullanıyorum çok çok memnunum

Tam beyaz sütüm 5.günümden sonra geldi
Ama o ağız sütüde çok çok faydalı canım bebeğin bağışıklık sisitemi ve hastalıklardan koruması için

kızlar ya izmir çok sıcak sizler geceleri napıyosunuz bizim oğlan da nasipse cuma gecesi evimizde olacak inşallah..klima mı açıyosunuz ya da camlar mı açık oluyor? bide ne giydiriyorsunuz hem gündüz hem gece?

Gündüz çıt çıtlı body giydrmeye başladık sadece biz birde çorap ayaklarına
Gecede bir pijama giydiriyorum altına üstünede penye battaniye örtüyorum
Yoksa bunalıyorlar klima açmak yok zaten pencerede kapalı pişiriyoruz annemle ben valla

Tebrik ederim canım yavrunu sağlıcakla kucağına aldın demek

hadi Kurtulmuş çok şükür günlerdir epey stresteydi
Gözü aydın olsun

Ay gülmekten çatladım yaa bende okudum Allah Allah daha öğlen bana cevap yazmış bu kız ne ara doğurduda
Cevap yazıyor dedim meğersem hatlar karışmış

doğum yapanların gözleri aydın ne güzel ne mutlu bebeklerine kavuştular.ben hala doğuramadım çok stresliyim yarın gene doktor kontrolü ve cuma suni sancıyla doğum denencek çok korkuyorum.geçen hafta nişan geldi ama daha sancım yok.bide kızlar hastane yatışı anında mı ödeme yapılıyor yoksa hastaneden çıkışta mı acaba.

karnım falan inmedi valla.doktorum en sonki kontrolümde bebek daha kanala inmemiş demişti.zaten genelde sancılarla birlikte iner dedi.sabah ağrım yok dedim sana.akşam yemeğinden bu yana şu pelvis denen kemiğim ağrıyor.yani kaba tabiriyle tüylenmenin olduğu apış arası.acaba bu bir belirti mi doğumun yaklaştığına dair.yürüyemiyorum nerdeyse son bir saattir.anammmm senin hala ağrın mı var.valla bu kızlar deşti bizim içimizi.bu gidişle benimde aynısı olucak.karnımın etleri acıyor artık.bir çıksın ısırıcam o beni tekmeleyen ayaklardan.canım bende çok korkmuyorum çatı muayenesinden.doğru hatırlıyorsun dış gebelik geçirdim kürtaj falanda oldum.o kadarcığına katlanırım herhalde.doğumdada kısmet olursa epidural yaptırırım.

aynen canım aynısı bendede oluyor yaa halende ölee nette dogumbelırtııs bebek kendını asagı ıtmek ıcın hazırlanıyro dıyor ama bılemm dr sorucam cuma gunu

canım benım ınsl saglıcakla gerı verırıler yavrunu ınslll kısa zmnda duselır bnm ark.kısıda bır gece kaldı gerı verdıler sonraaaa

hakkında hayırlısı canım benım ınslll bıızm kı 200 once 100 de dogumdan sonra olucak cnımmm tol.300 tl odemıs olucaz kısmet see

bide bizim hastanede mesai dışında doktor ekstra 350 tl alıyor ben doğuma sabah gidersem ama suni sancıyla mesaisini biraz geçse de gene de ücret ödüyormuyum acaba yoksa gece çağırmalar mı buna dahil.sizlerde böyle oldu mu.ayrıca sizlerinde göbek deliğiniz doğumdan sonra kararıklığı geçti mi benim simsiyah çok çirkin duruyor

benım gıttıgm hastanede extra ucret yok canımm sadece her sekılde olsun ucret 300 tl

Allah razı olsun canım ıns bızde saglıkla yavrularını kucagınaa alan mutlu annelerden oluruz..

Gecen hafta yedıgım sancı sırasnda dogum yapmayan tum arakadaslarıma dua etmıstım sanırım kendmı unutmusum:) bır hafta oldu bende tık yok vaktı var demek kı yavrumun Allaha dayandm hakkımızda hayırlısı olsun.hastanedekı butun hemsıreler halımı bılen personel kım var kım yok sen hala dogurmadın mı dıyolar bılmıyolar kı su zaman zarfında dokuz dogurdm bekle bekle :)

Ooy oy doktora da guvenıyorum ıns normal yollardan kavusurum ogluma..
Bır avuc kaldık surda.Allah hepımıze sabır ve saglıklı dogumlar nasıp etsın ıns..

Sagol canım Allah razı olsun..guzel dıleklere oyle ıhtıyacım var kı su sıralar ...

masallahh canim cok guzel ve kolay bir dogumun olmus tebrik ederim allah anali babali buyutsun kizini gözun aydin olsun canim :))
yaaa hikayene gelincee tmm en heyacanli yerinde reklam arasi verir gibi devami sonraya demisinn bende okadar heyecanli okuyordum bir görsen sasirdim kaldim sonunda

tebrik ederimm kizlar allah anali babali buyutsun cok gecmis olsun sizleree darisi digerlerin basina insallahj :))

canimm yaa suyun kirlenmes saniriim plezentasin artik görevini cok iyi yapamamasindan kaynaklaniyorr sanirim bence yarin doktorunla konuss cidden durumu iyi degilse sezeryanla dogum yap canim bekleme :)) riske atma bebeginii allah korusun canim sizlere bagislasin evladinizii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…