umuyorum öyledir.cevabın için teşekkür ederim30860130 .!.:kızlar benim bazen 3-5 saniyeliğine alt kısmımda tam tarif edemediğim bir yerde sancı oluyor.içim cız ediyor o anda.kızım hareket halindeyken kafasıyla baskı yapıyor sanırım.tam vajina değil rahmin alt kısmımı işte tam tarif edemiyorum.merak ettiğim normal doğum sancıları esnasında böyle bir ağrı oolur mu.olursa hiç çekilmez açıkcası:)herkes genelde adet sancısının daha kuvvetli olan kramplar diyor umarım sadece öyledir.
canım normal dogum sancılarında öyle baskı yapmıyor.o baskılar bebegin kafası .ama dedigin gibi adet sancısının kuvvetlisini düşün öyle agrı oluyor.
kızlar ya izmir çok sıcak sizler geceleri napıyosunuz bizim oğlan da nasipse cuma gecesi evimizde olacak inşallah..klima mı açıyosunuz ya da camlar mı açık oluyor? bide ne giydiriyorsunuz hem gündüz hem gece?
canım dogum yapmayan sen kaldın sanırm su sıralarr rezene ıle
sana soru benım dogumda yakın ya ınsl..benım 1 haftadır asırı sekılde karnım sertlesıyorr oglum kas katı oluyor bu ne demek oluyor sence yaaaaaaaaaaaaaaa suandada cok sert kanrım taşş gibii:44::44:
Sorma canım bu kız anneleri niye öyleayyy canım dr unu çok sevdimaferin ona, ay bu annelermiz niye böyle yaa, benim annemde gözümün içine bakıp duruyor laf söylemeyeyim kv ye diye banane hakettiği zaman söylerim valla sende söyle zaten seninki bir antika lohusa kohusa bozmasın asabını
Canım karnın inmiştir ama demi?benim hala karnımın etlerim acıyor biliyormusunyok canım ya benim kız rahat yerinde.o kadar hareketliki hala içimi deşmekle meşgul.zaman zaman gün içinde 1-2 sefer adet ağrısı gibi ağrı oluyor çabucak geçiyor sonra.cuma günü kontrolüm var.bakalım doktor ne diyecek.çatı muayeneside yapıcak ilk kez.hani bu kızlar erken geliyordu.herkes kandırdı beni:)
Amaaan ya deli işte.ben hepsini görmezlikten geldim ya artık bıktım vallaohh hadi gözun aydin canim annen gelmiss biza rahatlarsin sende artik iyice dinlen keyfini cikar bugunlerin :))
doktorunaa bende bayildimmm valla helal olsun acba kapida konusanlarimi dinledii tamm lafi yerine koymuss
2 gunlukken kendkisinden siril siril akiyordu galiba sutlersusmadigin iyi olmus canim bir daha sana öyle laflar sokmaya cesaret edemezz
kızlar geçmişi tam bitiremedim ama sohbete dahil olim dedim. Dilca sağolsun benden haber vermiş size 16.06.2013 saat 14.00 da babalar gününde eşime dünyanın en güzel babalar günü hediyesini verdimmeleğim 3330gram 50 cm , epidural normal doğum ile dünyaya geldi, epidural ile normal doğum inanılmaz rahat ve hiç korkulacak bişey değil normal bekleyenlere şiddetle tavsiye ederim. Kızlar gece sancılarım tuttu ama ben 2 cm bile açılmamıştır diyodum çünkü niana benzer hafif kahvemsi bi lekeden başka bişey gelmedi sadece düzenli gelen sancılarım vardı sabaha kadar sabrettim sabah duşumu alıp herkesi kaldırdım hastaneye gittik eşimde muayene olup işe vaktinde yetişmenin derdinde ve bana diyoki şu telefonla uğraşacağına (ben o sırada dilca ile yazışıyorum ) sancı çekiyomuş numarası yap bari sabah sabah bizi hastaneye sürüklüyosun diyo çünkü ben gayet soğukkanlıyım sancı geldimi burnumdan nefes alıp uzunca ağzımdan veriyorum sancıları atlatıyorum hastanede muayene oldum doktor 4 cm açılma var doğum başlamış demezmi hepimiz şok olduk ben dahil , eşim beni öpüyo tabi helal kız sana diyo ben senin canın az en ufak sancıda buraya geldik sanıyodum diyo sen ne dayanıklı çıktın diyo neyse burdan sonrasını doğum hikayemde anlatırım çünkü kızım mızırdanıyo uyanacak galiba emzirmem gerek ama ödüm kopuyo emzirmekten o nasıl bir acıdır tarifi yok burda yazdıklarınızı şuan yaşıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum göğüs koruyucu siparişi de verdim internetten ama nezaman gelir ben nasıl dayancam o gelene kadar
Kizlar sezeryanla dogum yaptim.bugun 4. Gun.hala sari sut yani agiz sutu az az geliyor.sezeryan olanlarinizin sutleri nasil.ne zaman tam anlamiyla gelir bu sut.ogluma az oldugu icin mama vermek zorunda kaliyorum.doktorum ve cocul doktoru normal oldugunu soyledi.deneyimlerinizi bekliyorum
kızlar ya izmir çok sıcak sizler geceleri napıyosunuz bizim oğlan da nasipse cuma gecesi evimizde olacak inşallah..klima mı açıyosunuz ya da camlar mı açık oluyor? bide ne giydiriyorsunuz hem gündüz hem gece?
Tebrik ederim canım yavrunu sağlıcakla kucağına aldın demekkızlar selamlar bende doğurdum.cumartesi sormuştum size,oramda bi baskı var sanki bişey gelip geri kaçıo çiş gibi ama çişim yok nedir acaba diye.meğer suyummuş pazar gecesi de aynı durum devam etti.saat 3.30civarı yine aynı baskıyla wcye gittim,çamaşırımı indiremeden suyum geldi.hastaneye gittik acilen ama milim açılmam yokmuş bi de nstde olduğu halde sancılarımı hissetmedigimden acil sezeryana aldılar genel anesteziyle. 17 Haziran 5.55te oğluşum Urasım doğdu 37+4 haftalıkken.3.410gr ve 53cm maşallah.bugün ögleden sonrada hastaneden çıktık ama hiç sütüm gelmedi.dikişlerim çok ağrıo.mama verdik oğluşa çok iştahsız emmek istemio biberonu bile,napçam bilmiorum.bi de kızlar dogum yaptgm hastanede isitme testi yapmiolarms devlet hastanesine yönlendirdiler.randevu mu alinio,aliniosa hangi bölümden alicam odyometri mi?
Kızlar geridönüşümkutusu mesaj attı. bugün sezeryanla doğum yapmış. 52 cm 3790 bebeğimiz. sütüm yok diyor bi de agrısı varmış. annesi babası kardeşi eşi yanınaymış. bebek kimseye benzemiyor diyor :) ameliyatta çok ağlamış. şimdi daha iyiymiş.
öneri ve iyi dileklerinizi elimden geldiğince ileticem kendisine :))))
Kizzzz hatlar karisti ben dogurmadim isimler karisti galiba, evet dun tuvaletim var gibi olan bendim ama doguran ben degilim,kizz bugun kardesimde beni aramis abla dogurmussun komsular soyledi dedi, yok artik dedim icinizemi dogdu ne bugun doguracakmiyim acaba duruunn ben bi kuafore gideyim barii
aynen canım aynısı bendede oluyor yaa halende ölee nette dogumbelırtııs bebek kendını asagı ıtmek ıcın hazırlanıyro dıyor ama bılemm dr sorucam cuma gunucanım yaa benimde öyle sertleşiyor karnım bu bir belirti mi acaba özelllikle yürüdüğüm zaman tüm karnım taş gibi oluyor oturunca falan ama bir tarafa birikiyor mesala sağ tarafa toplanıyor o kadar acıtıyor ki karnımı senin de mi bu şekilde
canım benım ınsl saglıcakla gerı verırıler yavrunu ınslll kısa zmnda duselır bnm ark.kısıda bır gece kaldı gerı verdıler sonraaaaAnne olmak gerçekten çok zormuş.. Çok zor.. Bugün yavrumu kollarımdan aldılar. Sarılık değerimiz 16 çıktı. Yenidoğan yoğun bakımda şimdi. Ciğerim parçalandı resmen. Çok kötüyüm. Zaman geçmek bilmiyor..
Kızlar sakın mama vermekten çekinmeyin. Ben verdiğim halde yetmemiş. Ve şüphelenirseniz mutlaka kontrole götürün.
Bebeğimi çok özledim :2:
hakkında hayırlısı canım benım ınslll bıızm kı 200 once 100 de dogumdan sonra olucak cnımmm tol.300 tl odemıs olucaz kısmet seedoğum yapanların gözleri aydın ne güzel ne mutlu bebeklerine kavuştular.ben hala doğuramadımçok stresliyim yarın gene doktor kontrolü ve cuma suni sancıyla doğum denencek çok korkuyorum.geçen hafta nişan geldi ama daha sancım yok.bide kızlar hastane yatışı anında mı ödeme yapılıyor yoksa hastaneden çıkışta mı acaba.
benım gıttıgm hastanede extra ucret yok canımm sadece her sekılde olsun ucret 300 tlbide bizim hastanede mesai dışında doktor ekstra 350 tl alıyor ben doğuma sabah gidersem ama suni sancıyla mesaisini biraz geçse de gene de ücret ödüyormuyum acaba yoksa gece çağırmalar mı buna dahil.sizlerde böyle oldu mu.ayrıca sizlerinde göbek deliğiniz doğumdan sonra kararıklığı geçti mi benim simsiyah çok çirkin duruyor
ikinizin de bebişlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum.. allah analı babalı büyütsün darısı sağlıkla bize inşallah...
suyun kirlenmesi ne demek bilmiyorum ama bebişi tehlikeye atsa sezeryanı hemen yapardı bence sen içini ferah tut.. benimde plasenta eskimeye başlamış ama doktor normal dedi beklenen birşeymiş. zaten nst si normalse doktorlar bebekte sorun olmadığından bekletiyor hayatım.. valla çok az kişi kaldık...hayırlısıyla sağlıkla bizde kucağımıza alalım inşallah... perşembe sabah doğumum var bana da dua et nolur ahsennnn... bende size dua etçem inşallah allah gönlünüze göre verir...
gerı donusumde kavustu cok sukur hayılrı haberler le gelsınler ınsl cok sukur sag saglım kavustuu darısı bıs bekleyenlere ınsllll
ınsl agrıları kısa zmnda gecerrrr
ayırlısı ne ıse ol sun cnm benım
yanı melkelrımız ıcın dgeılmı zaten bunca zahmetttttttt
ınsl gonlunde olanı nasıp eder yasadannnnnnnnnnnnn
kızlar geçmişi tam bitiremedim ama sohbete dahil olim dedim. Dilca sağolsun benden haber vermiş size 16.06.2013 saat 14.00 da babalar gününde eşime dünyanın en güzel babalar günü hediyesini verdimmeleğim 3330gram 50 cm , epidural normal doğum ile dünyaya geldi, epidural ile normal doğum inanılmaz rahat ve hiç korkulacak bişey değil normal bekleyenlere şiddetle tavsiye ederim. Kızlar gece sancılarım tuttu ama ben 2 cm bile açılmamıştır diyodum çünkü niana benzer hafif kahvemsi bi lekeden başka bişey gelmedi sadece düzenli gelen sancılarım vardı sabaha kadar sabrettim sabah duşumu alıp herkesi kaldırdım hastaneye gittik eşimde muayene olup işe vaktinde yetişmenin derdinde ve bana diyoki şu telefonla uğraşacağına (ben o sırada dilca ile yazışıyorum ) sancı çekiyomuş numarası yap bari sabah sabah bizi hastaneye sürüklüyosun diyo çünkü ben gayet soğukkanlıyım sancı geldimi burnumdan nefes alıp uzunca ağzımdan veriyorum sancıları atlatıyorum hastanede muayene oldum doktor 4 cm açılma var doğum başlamış demezmi hepimiz şok olduk ben dahil , eşim beni öpüyo tabi helal kız sana diyo ben senin canın az en ufak sancıda buraya geldik sanıyodum diyo sen ne dayanıklı çıktın diyo neyse burdan sonrasını doğum hikayemde anlatırım çünkü kızım mızırdanıyo uyanacak galiba emzirmem gerek ama ödüm kopuyo emzirmekten o nasıl bir acıdır tarifi yok burda yazdıklarınızı şuan yaşıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum göğüs koruyucu siparişi de verdim internetten ama nezaman gelir ben nasıl dayancam o gelene kadar
slm kızlar ben de doğurdum. tam 40 haftayı doldurduğum gün. 16.06.2013 20:10da kızımı dünyaya getirdm. normal doğum yaptım. epidural istiyordum doktor iyi gidiyo açılman dedi yapmadı. çatır çatır dedikleri cinsten doğurdum 3090gr 49 cm minik balımışuan yapışık olarak yaşıyoruz darısı tüm bekleyenlerin başına.
bende doğum yaptım oğluşumu 06.06.2013 itibari ile faruk yağızım benmle spinal sezaryenle dünyaya geldi ..çok şükr sağlığımz yerinde 12 günlük oldu..darıısı herkese olsun inş..ALLAH sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin inş herkese amin..
kızlar selamlar bende doğurdum.cumartesi sormuştum size,oramda bi baskı var sanki bişey gelip geri kaçıo çiş gibi ama çişim yok nedir acaba diye.meğer suyummuş pazar gecesi de aynı durum devam etti.saat 3.30civarı yine aynı baskıyla wcye gittim,çamaşırımı indiremeden suyum geldi.hastaneye gittik acilen ama milim açılmam yokmuş bi de nstde olduğu halde sancılarımı hissetmedigimden acil sezeryana aldılar genel anesteziyle. 17 Haziran 5.55te oğluşum Urasım doğdu 37+4 haftalıkken.3.410gr ve 53cm maşallah.bugün ögleden sonrada hastaneden çıktık ama hiç sütüm gelmedi.dikişlerim çok ağrıo.mama verdik oğluşa çok iştahsız emmek istemio biberonu bile,napçam bilmiorum.bi de kızlar dogum yaptgm hastanede isitme testi yapmiolarms devlet hastanesine yönlendirdiler.randevu mu alinio,aliniosa hangi bölümden alicam odyometri mi?
Kizlar sezeryanla dogum yaptim.bugun 4. Gun.hala sari sut yani agiz sutu az az geliyor.sezeryan olanlarinizin sutleri nasil.ne zaman tam anlamiyla gelir bu sut.ogluma az oldugu icin mama vermek zorunda kaliyorum.doktorum ve cocul doktoru normal oldugunu soyledi.deneyimlerinizi bekliyorum
doğum yapan arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi Allah yavrularınıza sağlıklı uzuuuun ömürler versin inş...
biz bugün yine doktordaydık nst iyi çıktı açılmada artma olmamış hala 2 cmartık ümidi kestim kescem gelmiyor oğlum
günümüz de dolmak üzre ve doktor bebeğin suyu kirlenmeye başlamış dedi bunu ilk duydum yarın sabah tekrar gidicem bebeğe zararı varmış sanırım suyu yuttuğu için ciğerlerini etkiliyormuş. bu durum hakkında bilgisi olan var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?