canım ben ilkkez gördüm yaaama güzelmiş, çok sıkışırsam yaparım ben
dilca, spinal anestezi ile bebişini dünyaya getirmiş iyilermiş bebek de kendisi de iyiymiş ama kansızlıktan dolayı yorgun olduğu için çok bişey sorup yormak istemedim . geridönüşümkutusu ve sbl06 kızlar sizleri de çok tebrik ederim gözünüz aydın , Allah hepimizinkini analı babalı büyütsün inşallah. Şuan doğumda olan yada doğumu bekleyen tüm arkadaşlarım inşallah biranönce bebişlerinize kavuşursunuz, Allah kolay doğumlar versin size. Ben şimdilik kaçıyorum ama fırsat buldukça telden okuyorum kızlar...
doğum yapan arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi Allah yavrularınıza sağlıklı uzuuuun ömürler versin inş...
biz bugün yine doktordaydık nst iyi çıktı açılmada artma olmamış hala 2 cmartık ümidi kestim kescem gelmiyor oğlum
günümüz de dolmak üzre ve doktor bebeğin suyu kirlenmeye başlamış dedi bunu ilk duydum yarın sabah tekrar gidicem bebeğe zararı varmış sanırım suyu yuttuğu için ciğerlerini etkiliyormuş. bu durum hakkında bilgisi olan var mı ??
canım suyu yutuyr evt ve zararı var tabi olamzmı ..sezaryen olsan normali bekleme bence açılma olmuyrsa sakınclı isede..benm ehrşy yolunda iken spinal sezaryen oldum çokda rahatım memnunum yani..korkma aksine normalden korkulur..
yarın tekrar bakcak doktor canım normal olsun çok istiyorum ama riskli bi durumsa zaten doktor yönlendirir artık nasipte ne varsa o olsun..inan şu dk dan sonra tek düşündüğüm artık miniğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma almak
inş sağlıkla kucağına alırısn canım..evt doktor bilr ama devlet ise zatn son ana kadr sezryene almıyr bil yani..
gerı donusumde kavustu cok sukur hayılrı haberler le gelsınler ınsl cok sukur sag saglım kavustuu darısı bıs bekleyenlere ınsllllKızlar geridönüşümkutusu mesaj attı. bugün sezeryanla doğum yapmış. 52 cm 3790 bebeğimiz. sütüm yok diyor bi de agrısı varmış. annesi babası kardeşi eşi yanınaymış. bebek kimseye benzemiyor diyor :) ameliyatta çok ağlamış. şimdi daha iyiymiş.
öneri ve iyi dileklerinizi elimden geldiğince ileticem kendisine :))))
ayırlısı ne ıse ol sun cnm benımdoğum yapan arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi Allah yavrularınıza sağlıklı uzuuuun ömürler versin inş...
biz bugün yine doktordaydık nst iyi çıktı açılmada artma olmamış hala 2 cmartık ümidi kestim kescem gelmiyor oğlum
günümüz de dolmak üzre ve doktor bebeğin suyu kirlenmeye başlamış dedi bunu ilk duydum yarın sabah tekrar gidicem bebeğe zararı varmış sanırım suyu yuttuğu için ciğerlerini etkiliyormuş. bu durum hakkında bilgisi olan var mı ??
yanı melkelrımız ıcın dgeılmı zaten bunca zahmettttttttyarın tekrar bakcak doktor canım normal olsun çok istiyorum ama riskli bi durumsa zaten doktor yönlendirir artık nasipte ne varsa o olsun..inan şu dk dan sonra tek düşündüğüm artık miniğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma almak
ınsl gonlunde olanı nasıp eder yasadannnnnnnnnnnnnyok canım devlet değil sezeryan düşünür müsün diye sormuştu geçen gidişimde bende normal istiyorum dedim sonra beklemeye aldık..inş bu kadar beklemenin sonunda herşey istediğim gibi gelişir
kızlar benim bazen 3-5 saniyeliğine alt kısmımda tam tarif edemediğim bir yerde sancı oluyor.içim cız ediyor o anda.kızım hareket halindeyken kafasıyla baskı yapıyor sanırım.tam vajina değil rahmin alt kısmımı işte tam tarif edemiyorum.merak ettiğim normal doğum sancıları esnasında böyle bir ağrı oolur mu.olursa hiç çekilmez açıkcası:)herkes genelde adet sancısının daha kuvvetli olan kramplar diyor umarım sadece öyledir.
canım normal dogum sancılarında öyle baskı yapmıyor.o baskılar bebegin kafası .ama dedigin gibi adet sancısının kuvvetlisini düşün öyle agrı oluyor.
ALLAH bagıslasın canım benım ınsl kolaylıkla agrıların atlatırsınn cok sukur kg nıss ıyı bebek de ıı cok sukurrr tebrıkler ınsll sutunde gelır bol kuru sogan ve bulgur pılavı yee canım ve rezene cayıı HOSAF , su,tatlı ısterse canınn karpuz bol ca ye ınsl hem su deposu emde tatlıı sutunu getırır ınsallahkızlar selamlar bende doğurdum.cumartesi sormuştum size,oramda bi baskı var sanki bişey gelip geri kaçıo çiş gibi ama çişim yok nedir acaba diye.meğer suyummuş pazar gecesi de aynı durum devam etti.saat 3.30civarı yine aynı baskıyla wcye gittim,çamaşırımı indiremeden suyum geldi.hastaneye gittik acilen ama milim açılmam yokmuş bi de nstde olduğu halde sancılarımı hissetmedigimden acil sezeryana aldılar genel anesteziyle. 17 Haziran 5.55te oğluşum Urasım doğdu 37+4 haftalıkken.3.410gr ve 53cm maşallah.bugün ögleden sonrada hastaneden çıktık ama hiç sütüm gelmedi.dikişlerim çok ağrıo.mama verdik oğluşa çok iştahsız emmek istemio biberonu bile,napçam bilmiorum.bi de kızlar dogum yaptgm hastanede isitme testi yapmiolarms devlet hastanesine yönlendirdiler.randevu mu alinio,aliniosa hangi bölümden alicam odyometri mi?
kızlar selamlar bende doğurdum.cumartesi sormuştum size,oramda bi baskı var sanki bişey gelip geri kaçıo çiş gibi ama çişim yok nedir acaba diye.meğer suyummuş pazar gecesi de aynı durum devam etti.saat 3.30civarı yine aynı baskıyla wcye gittim,çamaşırımı indiremeden suyum geldi.hastaneye gittik acilen ama milim açılmam yokmuş bi de nstde olduğu halde sancılarımı hissetmedigimden acil sezeryana aldılar genel anesteziyle. 17 Haziran 5.55te oğluşum Urasım doğdu 37+4 haftalıkken.3.410gr ve 53cm maşallah.bugün ögleden sonrada hastaneden çıktık ama hiç sütüm gelmedi.dikişlerim çok ağrıo.mama verdik oğluşa çok iştahsız emmek istemio biberonu bile,napçam bilmiorum.bi de kızlar dogum yaptgm hastanede isitme testi yapmiolarms devlet hastanesine yönlendirdiler.randevu mu alinio,aliniosa hangi bölümden alicam odyometri mi?[/QUOTE
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun bebişin hiç üzülme sütüm gelmiyo diye öyle bende 07.06.13 de sabah suyum geldiği için sezaryanla oğlumu kucağıma aldım biz ertesi gün bekliyoduk suyum geldi acil gittik hemen aldılar spinal aneztesi oldu benim ki sütüm gelmemişti ama zorla verdik biberon mama fln vermedik bol bol su iç öyle tatlı soğan fln bence gereksiz zaten onları yemedeki amaçta susamak sonuçta dimi :) İşitme testi için adyometriden alıyosun biz 5.gün topuk kanı vermeye gittiğimizde yaptırdık bebek bhiç hisettmiyo bile korkma :) Dikişlerimin acısı daha yeni hafifledi 11 gün oldu ancak yattığım yerden yardımsız kalkmaya başladım bu sezaryan ne kötü bişiy mişkeşke normal olsaydı ama benim yaramaz dönmemişti mecburduk Hayırlısı böyleymiş demekki :)
kızlar geçmişi tam bitiremedim ama sohbete dahil olim dedim. Dilca sağolsun benden haber vermiş size 16.06.2013 saat 14.00 da babalar gününde eşime dünyanın en güzel babalar günü hediyesini verdimmeleğim 3330gram 50 cm , epidural normal doğum ile dünyaya geldi, epidural ile normal doğum inanılmaz rahat ve hiç korkulacak bişey değil normal bekleyenlere şiddetle tavsiye ederim. Kızlar gece sancılarım tuttu ama ben 2 cm bile açılmamıştır diyodum çünkü niana benzer hafif kahvemsi bi lekeden başka bişey gelmedi sadece düzenli gelen sancılarım vardı sabaha kadar sabrettim sabah duşumu alıp herkesi kaldırdım hastaneye gittik eşimde muayene olup işe vaktinde yetişmenin derdinde ve bana diyoki şu telefonla uğraşacağına (ben o sırada dilca ile yazışıyorum ) sancı çekiyomuş numarası yap bari sabah sabah bizi hastaneye sürüklüyosun diyo çünkü ben gayet soğukkanlıyım sancı geldimi burnumdan nefes alıp uzunca ağzımdan veriyorum sancıları atlatıyorum hastanede muayene oldum doktor 4 cm açılma var doğum başlamış demezmi hepimiz şok olduk ben dahil , eşim beni öpüyo tabi helal kız sana diyo ben senin canın az en ufak sancıda buraya geldik sanıyodum diyo sen ne dayanıklı çıktın diyo neyse burdan sonrasını doğum hikayemde anlatırım çünkü kızım mızırdanıyo uyanacak galiba emzirmem gerek ama ödüm kopuyo emzirmekten o nasıl bir acıdır tarifi yok burda yazdıklarınızı şuan yaşıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum göğüs koruyucu siparişi de verdim internetten ama nezaman gelir ben nasıl dayancam o gelene kadar
kızlar selamlar bende doğurdum.cumartesi sormuştum size,oramda bi baskı var sanki bişey gelip geri kaçıo çiş gibi ama çişim yok nedir acaba diye.meğer suyummuş pazar gecesi de aynı durum devam etti.saat 3.30civarı yine aynı baskıyla wcye gittim,çamaşırımı indiremeden suyum geldi.hastaneye gittik acilen ama milim açılmam yokmuş bi de nstde olduğu halde sancılarımı hissetmedigimden acil sezeryana aldılar genel anesteziyle. 17 Haziran 5.55te oğluşum Urasım doğdu 37+4 haftalıkken.3.410gr ve 53cm maşallah.bugün ögleden sonrada hastaneden çıktık ama hiç sütüm gelmedi.dikişlerim çok ağrıo.mama verdik oğluşa çok iştahsız emmek istemio biberonu bile,napçam bilmiorum.bi de kızlar dogum yaptgm hastanede isitme testi yapmiolarms devlet hastanesine yönlendirdiler.randevu mu alinio,aliniosa hangi bölümden alicam odyometri mi?
bende doğum yaptım oğluşumu 06.06.2013 itibari ile faruk yağızım benmle spinal sezaryenle dünyaya geldi ..çok şükr sağlığımz yerinde 12 günlük oldu..darıısı herkese olsun inş..ALLAH sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin inş herkese amin..
doğum yapan arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi Allah yavrularınıza sağlıklı uzuuuun ömürler versin inş...
Kizlar sezeryanla dogum yaptim.bugun 4. Gun.hala sari sut yani agiz sutu az az geliyor.sezeryan olanlarinizin sutleri nasil.ne zaman tam anlamiyla gelir bu sut.ogluma az oldugu icin mama vermek zorunda kaliyorum.doktorum ve cocul doktoru normal oldugunu soyledi.deneyimlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?