2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım ben ilkkez gördüm yaa ama güzelmiş, çok sıkışırsam yaparım ben

Canım geçenlerde ben söyledimde, eşim 2 kere yaptı bebise. .benim yuregim yok:)oglus aglamaktan catlayacak sandım, kaçınılmaz sondu yapmak durumunda kaldık
Pamuklu cubugu saf zeytinyağına degdirdi oyle yaptı..anında sonuc alınıyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Oh güzel haber gelmiss, iyilermis cok şükür..
dilcanin bebegi kollarinda artık
Allah analı babalı buyutsunn

Lahinis nasılsın? :79:
Cok zamandır gormuyordum seni..hatta buraya yazdım; dogum mu yaptı acaba nerde diye
Bekliyorsun sanırım. . Hadi hayırlısıyla güzel haberlerini alalım ins

bende doğum yaptım oğluşumu 06.06.2013 itibari ile faruk yağızım benmle spinal sezaryenle dünyaya geldi ..çok şükr sağlığımz yerinde 12 günlük oldu..darıısı herkese olsun inş..ALLAH sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin inş herkese amin..

doğum yapan arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi Allah yavrularınıza sağlıklı uzuuuun ömürler versin inş...
biz bugün yine doktordaydık nst iyi çıktı açılmada artma olmamış hala 2 cm artık ümidi kestim kescem gelmiyor oğlum

günümüz de dolmak üzre ve doktor bebeğin suyu kirlenmeye başlamış dedi bunu ilk duydum yarın sabah tekrar gidicem bebeğe zararı varmış sanırım suyu yuttuğu için ciğerlerini etkiliyormuş. bu durum hakkında bilgisi olan var mı ??

canım suyu yutuyr evt ve zararı var tabi olamzmı ..sezaryen olsan normali bekleme bence açılma olmuyrsa sakınclı isede..benm ehrşy yolunda iken spinal sezaryen oldum çokda rahatım memnunum yani..korkma aksine normalden korkulur..

yarın tekrar bakcak doktor canım normal olsun çok istiyorum ama riskli bi durumsa zaten doktor yönlendirir artık nasipte ne varsa o olsun..inan şu dk dan sonra tek düşündüğüm artık miniğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma almak

inş sağlıkla kucağına alırısn canım..evt doktor bilr ama devlet ise zatn son ana kadr sezryene almıyr bil yani..

inş sağlıkla kucağına alırısn canım..evt doktor bilr ama devlet ise zatn son ana kadr sezryene almıyr bil yani..

yok canım devlet değil sezeryan düşünür müsün diye sormuştu geçen gidişimde bende normal istiyorum dedim sonra beklemeye aldık..inş bu kadar beklemenin sonunda herşey istediğim gibi gelişir

gerı donusumde kavustu cok sukur hayılrı haberler le gelsınler ınsl cok sukur sag saglım kavustuu darısı bıs bekleyenlere ınsllll
ınsl agrıları kısa zmnda gecerrrr

ayırlısı ne ıse ol sun cnm benım
yanı melkelrımız ıcın dgeılmı zaten bunca zahmetttttttt
yok canım devlet değil sezeryan düşünür müsün diye sormuştu geçen gidişimde bende normal istiyorum dedim sonra beklemeye aldık..inş bu kadar beklemenin sonunda herşey istediğim gibi gelişir
ınsl gonlunde olanı nasıp eder yasadannnnnnnnnnnnn

kızlar benim bazen 3-5 saniyeliğine alt kısmımda tam tarif edemediğim bir yerde sancı oluyor.içim cız ediyor o anda.kızım hareket halindeyken kafasıyla baskı yapıyor sanırım.tam vajina değil rahmin alt kısmımı işte tam tarif edemiyorum.merak ettiğim normal doğum sancıları esnasında böyle bir ağrı oolur mu.olursa hiç çekilmez açıkcası:)herkes genelde adet sancısının daha kuvvetli olan kramplar diyor umarım sadece öyledir.

kızlar selamlar bende doğurdum.cumartesi sormuştum size,oramda bi baskı var sanki bişey gelip geri kaçıo çiş gibi ama çişim yok nedir acaba diye.meğer suyummuş pazar gecesi de aynı durum devam etti.saat 3.30civarı yine aynı baskıyla wcye gittim,çamaşırımı indiremeden suyum geldi.hastaneye gittik acilen ama milim açılmam yokmuş bi de nstde olduğu halde sancılarımı hissetmedigimden acil sezeryana aldılar genel anesteziyle. 17 Haziran 5.55te oğluşum Urasım doğdu 37+4 haftalıkken.3.410gr ve 53cm maşallah.bugün ögleden sonrada hastaneden çıktık ama hiç sütüm gelmedi.dikişlerim çok ağrıo.mama verdik oğluşa çok iştahsız emmek istemio biberonu bile,napçam bilmiorum.bi de kızlar dogum yaptgm hastanede isitme testi yapmiolarms devlet hastanesine yönlendirdiler.randevu mu alinio,aliniosa hangi bölümden alicam odyometri mi?

ALLAH bagıslasın canım benım ınsl kolaylıkla agrıların atlatırsınn cok sukur kg nıss ıyı bebek de ıı cok sukurrr tebrıkler ınsll sutunde gelır bol kuru sogan ve bulgur pılavı yee canım ve rezene cayıı HOSAF , su,tatlı ısterse canınn karpuz bol ca ye ınsl hem su deposu emde tatlıı sutunu getırır ınsallah

ne guzel ya tam hayalimdeki dogumu yasamissin allah bebisine uzun saglikli omur versin

ikinizin de bebişlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum.. allah analı babalı büyütsün darısı sağlıkla bize inşallah...

suyun kirlenmesi ne demek bilmiyorum ama bebişi tehlikeye atsa sezeryanı hemen yapardı bence sen içini ferah tut.. benimde plasenta eskimeye başlamış ama doktor normal dedi beklenen birşeymiş. zaten nst si normalse doktorlar bebekte sorun olmadığından bekletiyor hayatım.. valla çok az kişi kaldık...hayırlısıyla sağlıkla bizde kucağımıza alalım inşallah... perşembe sabah doğumum var bana da dua et nolur ahsennnn... bende size dua etçem inşallah allah gönlünüze göre verir...

Kizlar sezeryanla dogum yaptim.bugun 4. Gun.hala sari sut yani agiz sutu az az geliyor.sezeryan olanlarinizin sutleri nasil.ne zaman tam anlamiyla gelir bu sut.ogluma az oldugu icin mama vermek zorunda kaliyorum.doktorum ve cocul doktoru normal oldugunu soyledi.deneyimlerinizi bekliyorum

kızlar ya izmir çok sıcak sizler geceleri napıyosunuz bizim oğlan da nasipse cuma gecesi evimizde olacak inşallah..klima mı açıyosunuz ya da camlar mı açık oluyor? bide ne giydiriyorsunuz hem gündüz hem gece?

canım arkadaşımında öyle oldu 4. gün hastanede pompayla çektirdi sonra da yavaş yavaş arttı ben tecrübeli değilim maalesef henüz ama kafana takma derim herkesin bir zamanı var gelir allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…