bende bunu duydum ya(benimde saçlar röfleli.dibi uzadıda uzadı.napıcam bilemiyorum kestireyim kısacık diyorum bu aklıma geliyor (
Benim bu hafta yapılan testlerimde herşey iyi,sadece troid bezi tembelliğim çıktı...Hipotroid yani..Bir ilaç verdi doktorum dünden beri onu kullanıyorum.Acaba bu durumda olan başka arkadaş var mıdır buurda? merak ettim.Önce baya moralim bozuldu neden buldu şimdi bu beni diye ama Allahtan çaresi var dedim sonra.
Senin imza alanında duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz yazıyor bence çok dogal bişi.
Ben kuaförün çırağına sormuştum o dogal boyaların icinde zararlı madde yok ama onları aktife etmek hidrojen peroksit kullanıyoruz dedi. Yani o kutunun icinde zararlı bisi yok ama onun icine katmak zorunda oldukları ayrı bir madde var o zararlı. Daha detaylı araştırmak lazım . Zaten dogal boyalarda fazla renk seçeneği yok kahve tonları gibi koyü renkler var, acaba sen o dediğin kisiler nasil balyaj yaptırmışlar ? Bana o çırak kokusunun bile çok zararlı olduğunu söylemişti ( özellikle çırağa sordum, kuaför paragöz olduğu icin beni yanıltmasın diye ).kizlar benim doktor organik boya ile boyayabilirsin oreal ile actirma dedi. iki arkadasim amerikan hastanesinde alper mumcu'ya gidiyor cok iyi bir doktor hatta sitesi var gebelikle ilgili, o da 8. haftadan itibaren normal dip boya yapabilirsiniz demis. onlar kendi rengine donmuslerdi hamile kalicaz die smdi dip boya rofle falan yaptirdilar biri 6 digeri 8 ayinda. yani cok pmpirikliler normalde guvenmeseler asla boyamazlar. ne diordunuz bu boya isine?
kizlar benim doktor organik boya ile boyayabilirsin oreal ile actirma dedi. iki arkadasim amerikan hastanesinde alper mumcu'ya gidiyor cok iyi bir doktor hatta sitesi var gebelikle ilgili, o da 8. haftadan itibaren normal dip boya yapabilirsiniz demis. onlar kendi rengine donmuslerdi hamile kalicaz die smdi dip boya rofle falan yaptirdilar biri 6 digeri 8 ayinda. yani cok pmpirikliler normalde guvenmeseler asla boyamazlar. ne diordunuz bu boya isine?
kizlar benim doktor organik boya ile boyayabilirsin oreal ile actirma dedi. iki arkadasim amerikan hastanesinde alper mumcu'ya gidiyor cok iyi bir doktor hatta sitesi var gebelikle ilgili, o da 8. haftadan itibaren normal dip boya yapabilirsiniz demis. onlar kendi rengine donmuslerdi hamile kalicaz die smdi dip boya rofle falan yaptirdilar biri 6 digeri 8 ayinda. yani cok pmpirikliler normalde guvenmeseler asla boyamazlar. ne diordunuz bu boya isine?
bende de bulantı olmuyor bende de mi bir süre sonra olacak acaba ...bugün hastanede bir bayan bende ilk zamanlar bulantı olmadı 8 haftalıkken başladı 2,5 aylık olana kadar devam etti demişti seninki çabuk geçer umarım canım.ya bu arada hastaneye gittim 6+3 dedi ama kalp atışını duyamadım 9 gün sonra gel dedi.sorun yoktur umarım ...
3 gündür benimde bulantım çok...nasıl uyuyorum bir bilsen :) bir de sık sık yemek istiyorum AMA yenenler hep anı;ekmek,patates,siyah zeytin vs :) ilk üç ay bbcg hormonu yükseliyor diye böyle bulantımız var.3 ay ın sonunda hormon seviyesi sabitleneceği için durum böyle olmayacak üzülme...haa bir de bebeğin gelişmekte olduğununda göstergesi bu bulantılar :)
kızlar hareket ettiğini ne zaman gördünüz kaçıncı haftada ben 8. haftamdayım hareket falan göremedik te bizimki mi değişik acaba ? :)
kızlar slm bişi sorucam canlarım.İçimi korku kapladı yaidrarda 5 testle çıktı gebeliğim kandada adetime 4 gün varken 114 çıktı buraya kdr normal.Ama bnm kafamı kurcalayan şey daha ultrasona grmedim dış gebelik yada boş gebelik olma ihtimali var mıdır kötü belirtilerimde yok herkeste olan ama ne bilim evham yaptım stres oldum fena halde şu keseyi görsem bi oh çekicem ya :18::18::18:
2 hafta önce 10,4 mm olan boyumuz bugün yani 9+1'de 24,2 mm olmuş. 2,5 cm olmuşuz yani.Kolları bacakları kıpır kıpırdı miniğimin. Doktor teyzemiz 2 poz çekti verdi. Ben net olanını ekleyeyim. Göbek kordonumuzu gördük yolk kesemizi gördük. Kalbimizi gördük ama dinlemedik yine.
Yüz üstü yatma işini sordum şu an hiçbir sakıncası yok dedi. Tsh için 1 ay sonra tekrar ölçtürüp uzmana gönderecekmiş. Çok ufak dozda ilaca başlayabiliriz dedi. Acaba ben 1 ay beklemeden gitsem mi?:44:
Eki Görüntüle 543685
2 hafta önce 10,4 mm olan boyumuz bugün yani 9+1'de 24,2 mm olmuş. 2,5 cm olmuşuz yani.Kolları bacakları kıpır kıpırdı miniğimin. Doktor teyzemiz 2 poz çekti verdi. Ben net olanını ekleyeyim. Göbek kordonumuzu gördük yolk kesemizi gördük. Kalbimizi gördük ama dinlemedik yine.
Yüz üstü yatma işini sordum şu an hiçbir sakıncası yok dedi. Tsh için 1 ay sonra tekrar ölçtürüp uzmana gönderecekmiş. Çok ufak dozda ilaca başlayabiliriz dedi. Acaba ben 1 ay beklemeden gitsem mi?:44:
Eki Görüntüle 543685
tokoyaycım nasılsın gözünaydın bebişini görmüşsün sağlıcakla kucağınada alsan senden mutlusu olmazdarısı bizim başımıza inşallah
benimki öyle çok gür de değil, inş dökülmez saçlarımız yaaBenim de aynen öyle kalçalarımda saçlarım bi de baya gür ama inşallah dökülmezler bir teli 5 tele bedel çünkü :)))
ben de her sabah "keşke çalışmasam" diye kalkıyorum yataktan..bende evin içinde hep yatıyorum,uzanıyorum..bulantılarımda artınca iyice miskin bişey oldum çıktım..bu arada iyi ki işten ayrılmışım çalışıyor olsam napardım bilmiyorumevet bende internetten araştırdım ve beta hcg hormununun ve ostrojen hormonun artışıyla ilgiliymiş bu ulantılar..aman bebişim iyi olsun da razıyım bulantıları çekmeye
ayy allahım, burnuşu felan hep belli oluyo. mucize bu yaa2 hafta önce 10,4 mm olan boyumuz bugün yani 9+1'de 24,2 mm olmuş. 2,5 cm olmuşuz yani.Kolları bacakları kıpır kıpırdı miniğimin. Doktor teyzemiz 2 poz çekti verdi. Ben net olanını ekleyeyim. Göbek kordonumuzu gördük yolk kesemizi gördük. Kalbimizi gördük ama dinlemedik yine.
Eki Görüntüle 543685
benim reglime 6 gün kala çıkmıştı idrar testinde, çook silik ama..selam arkadaşlar ben henüz hamiş olamadım ama bişe sormak istiyorum sizlere idrarda gebelik bata kaç gün kala belli olur en erken acaba:26:
selam arkadaşlar ben henüz hamiş olamadım ama bişe sormak istiyorum sizlere idrarda gebelik bata kaç gün kala belli olur en erken acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?