2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende bunu duydum ya(benimde saçlar röfleli.dibi uzadıda uzadı.napıcam bilemiyorumkestireyim kısacık diyorum bu aklıma geliyor(

kizlar benim doktor organik boya ile boyayabilirsin oreal ile actirma dedi. iki arkadasim amerikan hastanesinde alper mumcu'ya gidiyor cok iyi bir doktor hatta sitesi var gebelikle ilgili, o da 8. haftadan itibaren normal dip boya yapabilirsiniz demis. onlar kendi rengine donmuslerdi hamile kalicaz die smdi dip boya rofle falan yaptirdilar biri 6 digeri 8 ayinda. yani cok pmpirikliler normalde guvenmeseler asla boyamazlar. ne diordunuz bu boya isine?

Canim biraz once benzer bir konuya mesaj yazdim simdi senin msjini gordum
Bende de ayni sorun var ben daha once tiroid ameliyati olmustum
Ama hormon seviyelerim normaldi simdide normal ama hamilelike tsh daha da dusuk olmaliymis
Euthorex mi ne oyle bi ilac alcam ve surekli tiroidlerimi olcturcem
Allah korusun hormon azligi kotu sonuclara yol aciyor
İnsallah hap alinca bi sorunumuz kalmaz

bilgilerimi yazmamışım: SAT:17 eylül,ilk bebek, yaş 29,beklenen doğum tarihi 25-06-2013, keseyi gördüm ama henüz kalp atışını göremedim,kese boyu 5 hafta 3 güne uyumlu.

Ben kuaförün çırağına sormuştum o dogal boyaların icinde zararlı madde yok ama onları aktife etmek hidrojen peroksit kullanıyoruz dedi. Yani o kutunun icinde zararlı bisi yok ama onun icine katmak zorunda oldukları ayrı bir madde var o zararlı. Daha detaylı araştırmak lazım . Zaten dogal boyalarda fazla renk seçeneği yok kahve tonları gibi koyü renkler var, acaba sen o dediğin kisiler nasil balyaj yaptırmışlar ? Bana o çırak kokusunun bile çok zararlı olduğunu söylemişti ( özellikle çırağa sordum, kuaför paragöz olduğu icin beni yanıltmasın diye ).

Benim doktorum docent NArter YEsildaglar ve bu konuda yapilan arastirmalar sonucu sac boyasinin zararli oldugu soyluyor size zararli olan hersey onada zararli.sacinizi boyarsaniz cok kotu seyler olmaz ama sart degilse 9 ay boyamamak lazim.hatta doktor soyle dedi kina dogal diye boyuyorsunuz ya hic oyle degil onun saci boyayabilmesi icin ocine kimyasal karisimlar konuluyormus o bile zararliymis.ben sampuanimi bile daha az zararli olandan kullanmaya calisiyorum vucut sampuani kullanirdim suan yesil sabunla vucudumu yikiyorum.cok asiri istesekte dikkat edemeyiz ama bunlar basit ve yapabilecegimiz seyler gerisi ALlaha emanet

Benim doktorum docent NArter YEsildaglar ve bu konuda yapilan arastirmalar sonucu sac boyasinin zararli oldugu soyluyor size zararli olan hersey onada zararli.sacinizi boyarsaniz cok kotu seyler olmaz ama sart degilse 9 ay boyamamak lazim.hatta doktor soyle dedi kina dogal diye boyuyorsunuz ya hic oyle degil onun saci boyayabilmesi icin ocine kimyasal karisimlar konuluyormus o bile zararliymis.ben sampuanimi bile daha az zararli olandan kullanmaya calisiyorum vucut sampuani kullanirdim suan yesil sabunla vucudumu yikiyorum.cok asiri istesekte dikkat edemeyiz ama bunlar basit ve yapabilecegimiz seyler gerisi ALlaha emanet

inş bulantın olmaz cnm,herkes bahsediyordu ama yaşamadan anlayamıyorsun,gerçekten çok kötü bişey...nasıl karnım acıkıyor,açlıktan tansiyonum düşüyor ama bulantıdan bişey yiyemiyorum...neyseki akşam üzerine doğru azaldı bulantım da canım şöyle boool limonlu salata çekti ve yiyebildim..daha erken kalp atışı için,gerçi kişiden kişiye göre değişebiliyor...can sıkcak bir drum yoktur cnm,takma kafana,bebişin göbüşünde ve annesine kavuşmayı bekliyor :)

bende evin içinde hep yatıyorum,uzanıyorum..bulantılarımda artınca iyice miskin bişey oldum çıktım..bu arada iyi ki işten ayrılmışım çalışıyor olsam napardım bilmiyorum evet bende internetten araştırdım ve beta hcg hormununun ve ostrojen hormonun artışıyla ilgiliymiş bu ulantılar..aman bebişim iyi olsun da razıyım bulantıları çekmeye

2 hafta önce 10,4 mm olan boyumuz bugün yani 9+1'de 24,2 mm olmuş. 2,5 cm olmuşuz yani. Kolları bacakları kıpır kıpırdı miniğimin. Doktor teyzemiz 2 poz çekti verdi. Ben net olanını ekleyeyim. Göbek kordonumuzu gördük yolk kesemizi gördük. Kalbimizi gördük ama dinlemedik yine.

Yüz üstü yatma işini sordum şu an hiçbir sakıncası yok dedi. Tsh için 1 ay sonra tekrar ölçtürüp uzmana gönderecekmiş. Çok ufak dozda ilaca başlayabiliriz dedi. Acaba ben 1 ay beklemeden gitsem mi?:44:

hepimiz aynı gerilimi yaşadık yaıyoruz :)

çoooooooook şükür bu güne ki Rabbim e nekadar hamd etsem azdır bebishimin kalp atışlarını görmek nasip oldu :))
darısı bütün gün sayan arkadaşların başına inşallaaaahhh :)

maşAllah annesi ne tatlı bişe bu :)

selam arkadaşlar ben henüz hamiş olamadım ama bişe sormak istiyorum sizlere idrarda gebelik bata kaç gün kala belli olur en erken acaba:26:

tokoyaycım nasılsın gözünaydın bebişini görmüşsün sağlıcakla kucağınada alsan senden mutlusu olmaz darısı bizim başımıza inşallah

Benim de aynen öyle kalçalarımda saçlarım bi de baya gür ama inşallah dökülmezler bir teli 5 tele bedel çünkü :)))
benimki öyle çok gür de değil, inş dökülmez saçlarımız yaa (

ben de her sabah "keşke çalışmasam" diye kalkıyorum yataktan.. nisan'a kadar dayanırım inşallah
ayy allahım, burnuşu felan hep belli oluyo. mucize bu yaa maşallah
selam arkadaşlar ben henüz hamiş olamadım ama bişe sormak istiyorum sizlere idrarda gebelik bata kaç gün kala belli olur en erken acaba:26:
benim reglime 6 gün kala çıkmıştı idrar testinde, çook silik ama..

Günaydın herkese

İdrar ile uğraşma derim çok geç çıkıyor sonuç, bir de idrarda şöyle bir durum var, bazısında adetten 1 gün önce pozitif çıkıyor bazısında adetini 10 gün geçince pozitif çıkıyor.

O nedenle ben kendim de idrar testiyle asla uğraşmadım, ertesi ay belirtim yoktu adet olmak adına, e, çocuk yapmak içinde çalışma yaptık o ay, bebek olabilme ihtimali var,gittim kan tahlilimi verdim, sonuç pozitif çıktı yani 800 çıktı eğer kan tahlili sonucu 5 ten yukarı ise pozitif oluyorsun.

Ben çalışıorum sabah erken saatte işten izin aldım, en yakın özel hastane labaratuarına gittim, öğlenden sonra 15.30 gibi telefonla bilgi aldım.

İdrar testi alıp yapsanda negatif çıksa,belli olmaz henüz hormon idrarına karışmamıştır ama aslında hamilesindir yanlış bilgi verir artı
çok fazla beklemen gerekior bu süreç içerisinde sigara kullanıosan, neskafe, türk kahvesi,asitli içeçekler içip, saç boyatabilirsin,içeriğinde yoğun kurşun bulunan rujlar kullanabilirsin, ciddi anlamda bir ev temizliğine girişebilirsin, ağır kaldırabilirsin, yukarılara uzanırsın, hoplayıp zıplarsın falan..hep bebişlere zarar..

Ben bir önceki hamileliğimde idrar testi için beklemiştim,belki adet gecikmesidir demiştim, temmuz ayıydı ama 2011'in, bir gece eğlenmek için Fuara gittim orda bilmiorum ya hamile olduğumu birçok eğlence makinasına bindim sonra sabaha kadar istifra ettim tabii o zaman sigarada neskafede ooo hayat bana güzel ama hamile olduğumu öğrendim daha mutluluğum doruğa ulaşmadan kürtaj kelimesi ile kendime geldim.. O kelime öyle bir dünyasını sarsıyorki insanın kimseler yaşamasın rabbimden dileğim.

Bir gün erken öğrenmen bile henüz yeni oluşan bir canlı için çok önemli.

Benim kişisel fikrim, 3-5 lira değil ama biraz paraya kıyıp kesin sonuç alabilmek adına kan tahlili.

Kan tahlilinde 1 gün gecikmesi yeterli hatta gecikmese bile olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…