2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ


  • Ankete Katılan
    557

Benimde 7+1 de 10.5 mm boyumuz şimdi düşünüodum ufacıcık tefecicik mi olacak die:)
Ufacıcık tefecicik içi dolu fıçıcıcık:)
 
Benimde 7+1 de 10.5 mm boyumuz şimdi düşünüodum ufacıcık tefecicik mi olacak die:)
Ufacıcık tefecicik içi dolu fıçıcıcık:)

Yok yok gayet normaller annesi. Doktor teyzemiz çok normal her şeyi, haftasıyla tam uyumlu gidiyor dedi. O kadar hızlı büyüyorlar ki.

Dün onun kıpırdandığını gördüm ya ben bende değilim dünden beri.
 
Son düzenleme:

ay canım ne kadar net çımış..acaba cinsiyetini görmüşmüdür...doktorlar aslında 2.aydan sonra görebiliyolarmış ama söylemiyolarmış
 
Günaydın canlar. Cumanız mübarek olsun. Rabbim bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Sabah 5 te bulantı ile uyandım, çıkardım. Bu bulantılar fena. Hiç aç kalmamam lazım. Bu da kilo almama sebep oluyor(( Yumurta ve etten tiksindim. Bıldırsın yumurtası önerdiler. Kullanan var mı:))
 
Günaydın anneller

Bugün nasılsınız...Ben sabah itibariyle iyiyim ama halsizlik gün içinde artıyor
 

Bende yumurtadan,sütten,peynirden yani bütün protein grubundan tiksindim..Ayranı çok seven ben içemiyorum artık..Biraz ara verdim yoksa hiç içemiyecem

Bıldırcın yumurtasımı ne içinmiş
 
ay canım ne kadar net çımış..acaba cinsiyetini görmüşmüdür...doktorlar aslında 2.aydan sonra görebiliyolarmış ama söylemiyolarmış

Bir şey söylemedi bende sormadım cinsiyetiyle ilgili canım. Ama araştırdım biraz bu haftada çok benzermiş ikisi birbirine. Ayırt etmek mümkün değil gibi bir şeymiş. 2 hafta sonra tekrar gidicez bakalım. Hem kontrol olcak hemde 2li test için gün alıcaz. O zaman belli olur sanırım artık.

Hep kız hissediyordum dün onu kıpırdarken görünce erkek bu bebek dedim içimden. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
 

Arkadaslar listeyi siz mi hazırlıyorsunuz? beni de ekler misiniz?

Sat :4 Eylül, yaş 26, ilk gebelik, kalp atısı 22 ekim.
 
Günaydın kızlar. Çok şükür ben de kalp atışlarını duydum Yalnız bebiş 1 hafta küçükmüş,geç döllenme sebebiyle. Rabbim tüm bekleyen annelere nasip etsin. Herkese güzel bir gün diliyorum
 
Bende yumurtadan,sütten,peynirden yani bütün protein grubundan tiksindim..Ayranı çok seven ben içemiyorum artık..Biraz ara verdim yoksa hiç içemiyecem

Bıldırcın yumurtasımı ne içinmiş

Protein bakımından oldukça zenginmiş hayatım. Bir de küççük ya:)) lop diye yutarız diye önerdiler:))
 


Rekor bende galiba 3 kilo almisim simdiden, boy 1.60 kilo 55 ten 58,2 ye çıkmış , of of çok fazla, sonra nasil vercez :18:.?



Haftasonunda ilk işim koma gitmek olacak) çok teşekkürler))
 
selam arkadaşlar ben henüz hamiş olamadım ama bişe sormak istiyorum sizlere idrarda gebelik bata kaç gün kala belli olur en erken acaba:26:
yaptığın teste göre değişir canım, testin üstüne mlU değeri vardır. Bu değer ne kadar düşükse o kadar erken çıkar. İdrarda bhcg miktarını tespit ediyor bu testler, mlU değeri testin hassasiyetini belirliyor. Misal erken gebelik testleri var, 5 mlU onlar ile ovulasyonun ardından 5 gün sonra öğrenebiliyorsun yani adetten 8-9 gün önce bile öğrenebilirsin. Eczanelerde satılan standart testler 20-25 mlU oluyor. Onlarla da dpo7-9 arası öğrenmek mümkün. Ama bu arada bir de geç döllenme ihtimali var, o yüzden en iyisi en azından dpo10'a kadar beklemek ve mutlaka mlU 20 olan bir test yapmak.
 
Son düzenleme:


Dün akşam gittim kursa, saat 21 de bıraktı, 22.30 gibi evdeydim eşimde gece çalışıor bu hafta telefon etti kurstan çıkınca baya bir sinirlenmiş:)
Zaten kitabı okudu öğretmen, okuması da düzgün değil kelimeleri ikişer üçer kez kekeleyerek okudu çok sıkıldım.

Ben araç kullanmayı zaten biliyorum sadece biraz motor bilgisine ihtiyacım var,o nedenle sabah 5 te uyanıp akşam 22.30'a kadar uğraşamam kursla falan derslere katılamayacağım.

Hem iş yerinde çalış onca insanla uğraş hem akşam kurs bebeğim için tehlike..

Kararım bu yönde..
 
aman aman maşallah Mebruke teyzesi çok güzel yakalamış pozu Canım ya hareketlerini görmek kim bilir ne güzeldir, cinsiyetini de öğrenirsin yakında inşallah.
 
aman aman maşallah Mebruke teyzesi çok güzel yakalamış pozu Canım ya hareketlerini görmek kim bilir ne güzeldir, cinsiyetini de öğrenirsin yakında inşallah.

İnşallah canım inşallah.

Mebruke teyzemizde dün 45 dk kaldık. Son hastaydım şanslıydım hepten :)) İlk ultrasona aldı sesi çıkmadı bir süre ekrana kitlendi. Dedim kesin kötü bir şey var. Ben çan çan konuştuğum için normalde gıkım çıkmayınca anladı korktuğumu heralde. Baktı bana güldü ''Noldu korktun mu, korkma yumurtalıklarının durumuna, sana bakıyorum önce bebeğe bakmadım daha'' dedi. Sonra sırayla yolk kesesini kordonumuzu gösterdi. Bu fotoğradı çekti sonra bak bu pozu çok güzel bunu da çekelim dedi ama bizim ki kıpırdayınca yalan oldu o fotoğrafımız. Hareket ettiğini görmek müthiş bir şey. Çıktık Mebruke teyzemizden eşim durup durup ''nasıl oynatıyordu kollarını bacaklarını'' diyor. Onu ilk defa bu kadar etkilenmiş gördüm.

Birde acı haber, 1 kilo almışım nihayet.
 
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten kendine dikket et ve fazla üzülmemeye çalış daha çok yıpratırsın kendini dualarımız seninle..
 
Günaydın güzel hamişler Dün doktora gidip sizinle resmimizi ve güzel haberlerimizi paylaşacaktık ama ssk ile ilgili bi sorun yaşadım randevum önümüzdeki salı gününe ertelendi yani ayın 6 sına O kadar heyecanla gitmiştim ki bide 1 e kadar aç açına bekledim ama bebeğimi göremeden testlerimi yaptıramadan geri döndüm Babamız daha çok üzüldü koşa koşa gitmiştik hastaneye ama olmadı. Neyse artık 6 sında dahada büyümüş olur bebeğim daha net görürüm belki diye avutuyorum kendimi Dün gece çok ağrım oldu, geceleri pek olmazdı ama bulantımda vardı öğürdük durduk Sizler nasılsınız dün bebişini gören kalp atışlarını duyan arkadaşlar olmuş sanırım hepsinin gözüaydın inşallah tekmeleri hissedeceğimiz günlerde gelsin
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…