2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Burnumun direği sızladı okurken...Tanrı yardımcın olsun...İçini rahat olsun,bebeğini içinde tuttuğunu düşün sıkı sıkı..İyi düşünmek her zaman iyi sonuçlar vermeyebilir ama emin ol olumsuz düşünüp üzülmekten daha güçlüdür iyi düşünmenin enerjisi...Dualarım seninle olacak,söz..

Doktor progestan verdi demişsin. Hap olarakmı fitilmi? Eğer hap ise hemen doktorunu ara ya iğnesini yada fitilini iste. Birde hapların dozu nedir ne kadar alıyorsun? Burda benim doktorum kanamam olunca hemen dozu iki misline çıkarmıştı kanamam anında durmuştu. Fazla progestanın bebeğe hiç bir zararı yok sadece senin mideni bozabilir ama sonuç için değer. Bol bol su içeceksin ve yatacaksın. İnşallah hiç birşey olmaz 10. Haftaya gelmişsin inşallah atlatırsın. Sakın progestana ara verme ve 14. Haftaya kadar kullan sakın bırakma mideni bozdu diye. Allah seni bebeğinden ayırmasın inşallah. Âmin.

dualarımız seninle tatlııım. Allah sana bu acıyı yaşatmasın. stres yapmamaya çalış ilaçalarını iç yat hiç kalkma. iyi düşün meleğini seninle kalacağını düşün canım...

hiçç kötü düşünme sakın kötüyü çağırma hiçbir zaman her zaman iyi düşün o seninle olacak seninle kalacak allahın izniyle...inşallah en kısa zamanda bu durumu atlatacaksın ve bebeğin gayet sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın dualar seninle rabbim sana bağışlıcak bebeğini inşallah allah a emanet ....

kızlar ne güzel bulantım olmuyor diye sevinirken tüm gün ağzıma bişey süremedim (( çok kötü bulantım oldu tüm gün,şimdi biraz geçti gibi cnm bol limonlu ekşili salata çekiyor,onu yapıp yicem...uff gün içinde lokma koyamadım ağzıma (( inş uzun süreli değildir ya

bende de bulantı olmuyor bende de mi bir süre sonra olacak acaba ...bugün hastanede bir bayan bende ilk zamanlar bulantı olmadı 8 haftalıkken başladı 2,5 aylık olana kadar devam etti demişti seninki çabuk geçer umarım canım.ya bu arada hastaneye gittim 6+3 dedi ama kalp atışını duyamadım 9 gün sonra gel dedi.sorun yoktur umarım ...

3 gündür benimde bulantım çok...nasıl uyuyorum bir bilsen :) bir de sık sık yemek istiyorum AMA yenenler hep anı;ekmek,patates,siyah zeytin vs :) ilk üç ay bbcg hormonu yükseliyor diye böyle bulantımız var.3 ay ın sonunda hormon seviyesi sabitleneceği için durum böyle olmayacak üzülme...haa bir de bebeğin gelişmekte olduğununda göstergesi bu bulantılar :)

yaa benimde birden iştahım çok açıldı doymak bilmiyorum ama tabi işime gelen şeleri bazı şeleri görmek bile istemiyorum ama neyseki faydalı çoğu şeyi yiyebiliyorum ama az önce tartıldımda 1 kilo almışımm bu iştahla gidersek yandıkk

canım benim bir tanıdğım hamilelik sürecinde birkaç kere kanamalar geçirmiş ama şimdi 1 yaşında bebeği var maş. kanama olduğunda sadece yatmış hiçbişe yapmamış bir şekilde atlatmış o günleri..sen de atlatacaksın inş. dualarımız seninle,Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı halleriyle kucağımıza aldığımız günleri göstersin inş.

ben neden zayıflıyorum acaba yaaa ben 59 kiloydum 30 ekimde öğrendim tartıldım 31 ekimde 58 olmuşum.her gün bir kilo düşüyorum resmen...

canım çok geçmiş olsun.bol bol dinlen,dualarımız seninle canım...

kızlar bir şey soracağım. ben tek başımayken bir şey yiyemiyorum hiç bir şey hazırlayamıyorum, yemek falan yapamıyorum..ama önüme hazır yemek geldiğinde ilk kaşığı aldıktan sonrası geliyor. hatta yemek yedikçe bulantım falan azalıyor. sizce bu normal mi? yoksa psikolojik falan mı?:44:

sen yine hazırı gelince yiyebiliosun ben 1 haftadır yemek pişiremiorum evde çorba yiyebiliorum sadece arada kivi tatlı çok az o kdr ekmek yemek yiyemiorum bulantımda hat safhada valla yediğimi çıkarıorum bu durum canımı sıkıo kocamda üzülüo diorum sıpa şmdiden başladı zorlamaya doğsun pıtısına pıtısına vurcam :) sabah baş ucuma çizi kraker koyuyorum o azaltıo sabah kusmasını

işte bende çıkarma falan da yok sadece bulantı var. bikaç kere çıkaracak gibi oldum ama sonra geçti..

işte bende çıkarma falan da yok sadece bulantı var. bikaç kere çıkaracak gibi oldum ama sonra geçti..

herhalde burada durumu en kötü bnmdir hayattan soğudum ya iş bile yapamıorum hep halsizim hep hastayım derlerdi inanmazdım hamileyken hep hastasın derlerdi gülerdim ama öyleymiş ben 2 günde bir bütün evi kaldırıp silen kadın şmdi yatağımı toplamaya eriniyorum allahım tez zamanda kendime getirsin

kızlar bende bir iştah bir iştah aman Allahımmm( abur cubur yemiyorum öğlen ve akşam yemeklerini biraz abartıyorum galiba onun dışında sabah 2 haşlanmış yumurta 1-2 bardak light süt. aralarda mandalina ( c vitamini) fındık ( omega 3 ü bolmuş) ceviz ( beyin gelişimine çok etkisi varmış) badem... en az 2 litre su:) ama görüntüye bak sanki topuğundan şişirilmiş kurbanlık koyunum( hiçbir pantolon olmuyor sabah işe giderken giyinmek işkence oldu valla(((

Benim bu hafta yapılan testlerimde herşey iyi,sadece troid bezi tembelliğim çıktı...Hipotroid yani..Bir ilaç verdi doktorum dünden beri onu kullanıyorum.Acaba bu durumda olan başka arkadaş var mıdır buurda? merak ettim.Önce baya moralim bozuldu neden buldu şimdi bu beni diye ama Allahtan çaresi var dedim sonra.

oy maşallah sana o zaman inş böle gider korkutmak istemem ama bnde çok şom ağızlıydım seviniodum bulantım yok iştahım yerinde die 7. haftada başladı inş snn hiç olmaz böle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…