maşallah ne güzel minicik ama büyük insan gibi duruyor2 hafta önce 10,4 mm olan boyumuz bugün yani 9+1'de 24,2 mm olmuş. 2,5 cm olmuşuz yani.Kolları bacakları kıpır kıpırdı miniğimin. Doktor teyzemiz 2 poz çekti verdi. Ben net olanını ekleyeyim. Göbek kordonumuzu gördük yolk kesemizi gördük. Kalbimizi gördük ama dinlemedik yine.
Yüz üstü yatma işini sordum şu an hiçbir sakıncası yok dedi. Tsh için 1 ay sonra tekrar ölçtürüp uzmana gönderecekmiş. Çok ufak dozda ilaca başlayabiliriz dedi. Acaba ben 1 ay beklemeden gitsem mi?:44:
Eki Görüntüle 543685
angel hoşgeldin
bende profiline bakıyordum merak ettm
akşam üzeri gelmedin diye
olsun cnm üzülme haftaya görürsün mercimeğini
bende 7 kasımda gidicem.
bende doktoruma sordum hayır dedi3. aydan sonra bilemi dedi yok dedi önermiyoruz üzüldüm baya şimdi 9 ay böylemi gezicem diye renkler birbire girdi aralardan beyzlar çıktı çok fenayım başka doktora daha gidicem onada sormayı düşünüyorum bakalım ne diycekkizlar benim doktor organik boya ile boyayabilirsin oreal ile actirma dedi. iki arkadasim amerikan hastanesinde alper mumcu'ya gidiyor cok iyi bir doktor hatta sitesi var gebelikle ilgili, o da 8. haftadan itibaren normal dip boya yapabilirsiniz demis. onlar kendi rengine donmuslerdi hamile kalicaz die smdi dip boya rofle falan yaptirdilar biri 6 digeri 8 ayinda. yani cok pmpirikliler normalde guvenmeseler asla boyamazlar. ne diordunuz bu boya isine?
Yok yok gayet normaller annesi.Doktor teyzemiz çok normal her şeyi, haftasıyla tam uyumlu gidiyor dedi. O kadar hızlı büyüyorlar ki.
Dün onun kıpırdandığını gördüm ya ben bende değilim dünden beri.
günaydın güzellersalı gününe randevu aldım bakalım ilk kez gidiyoruz hayırlısı
ya benim sabahları bulantım olmuyor akşam eve gidince bulantım oluyor :44: cinslikte sınır tanımıyorum
bilgilerimi yazmamışım: SAT:17 eylül,ilk bebek, yaş 29,beklenen doğum tarihi 25-06-2013, keseyi gördüm ama henüz kalp atışını göremedim,kese boyu 5 hafta 3 güne uyumlu.
bende doktoruma sordum hayır dedi3. aydan sonra bilemi dedi yok dedi önermiyoruz üzüldüm baya şimdi 9 ay böylemi gezicem diye renkler birbire girdi aralardan beyzlar çıktı çok fenayım başka doktora daha gidicem onada sormayı düşünüyorum bakalım ne diycek
2 hafta önce 10,4 mm olan boyumuz bugün yani 9+1'de 24,2 mm olmuş. 2,5 cm olmuşuz yani.Kolları bacakları kıpır kıpırdı miniğimin. Doktor teyzemiz 2 poz çekti verdi. Ben net olanını ekleyeyim. Göbek kordonumuzu gördük yolk kesemizi gördük. Kalbimizi gördük ama dinlemedik yine.
Yüz üstü yatma işini sordum şu an hiçbir sakıncası yok dedi. Tsh için 1 ay sonra tekrar ölçtürüp uzmana gönderecekmiş. Çok ufak dozda ilaca başlayabiliriz dedi. Acaba ben 1 ay beklemeden gitsem mi?:44:
Eki Görüntüle 543685
bilgilerimi yazmamışım: SAT:17 eylül,ilk bebek, yaş 29,beklenen doğum tarihi 25-06-2013, keseyi gördüm ama henüz kalp atışını göremedim,kese boyu 5 hafta 3 güne uyumlu.
Hoşbulduk canımHastaneden sonra kafamız dağılsız diye gezdik durduk giremedim. Misafirliğe falan gittik girdim orda foruma iki dk ama yazamadım canım çok sıkkındı işlerimiz yolunda gitmeyince kötü olduk dün uğraştık baya sgk ya falan gittik muhasebecimize gittik vs mahvolduk ama sağol canım inşallah 6sında görürüm bizim mercimeği. Sen alsancağa gidiyorum demiştin dimi ?
canım seninle hemen hemen aynıyız ya bişiy sorucam keseyi bende gördüm ama kalp atışını göremedimde kesenin içinde bebeğini gördünmü ben boş kese gördüm sanki doktorada biişiy soramadım
canım benim 6 haftalıkken alttan muayenede kalp atışlarını duyduk bu hafta gittiğimizde 8 haftalıktı karından bu sefer çok net duydukbiraz daha sabır
evet canm ben alsancağa gidiyorum
doktorum karataş hastanesinde de görev yapıyor
şuan tam 4 arkadaşımın gebeliği benm doktorumun kontrolü altında
ayrıca çok tanıdığımda var doğumunu ahmet beye yaptıran
rahat bir adam kafandaki tüm soruları sen sormadan cvplıyor
muayne ücretide çok değil
özeldende konuşabiliriz
dün o medicalde doğum yaptı dediğim arkadaşımla görüştüm
senn için tekrar sordum o 1,5 sene önce doğum yaptı hastane ozaman yeniydi
ama bir arkadaşım geçen gitmiş hiç memnun kalmamış iyice araştır derim içine sinmiyorsa başka doktor veya hastane bul
hamileliğin ilerlemeden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?