2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
dilca, geridönusumkutusu.
kizlar tebrik ederimm hayilir ugurlu olsun bebislerinizz allah anali babali büyütsün insallahh dogum yapan herkesin bebislerinii:))

dirimci KIZLAR DIRIMCIDE BUGUN DOGUMA GITCEKTI HABERI OLAN YOKMUU ACABA :)))

bizde bugun bir ayi doldurduk cok sükürr darisi sizlerin basina insallahhh

kimdi hatirlayamaidm biriside bebekleri nasil giydirdigimizi sormustuu ben bugun ögleden sonra sadece citcitli bodyle durdurdumm ogleden sonra bizim ev hamam gibi oluyorr cok terliyor. daha önce sadece ayakli peyne tulumla duruyordu nasil sicaklamis isilik olcak sandim cok korktum hemen cikardim ustunu. kizimmm soyduktan sonra cok rahatladii nasil pismistii canim yaaaa
aksama dogru ise yine ayakli bir penye bir don ve uzun kollu penye ust giydirdimm yatagina yatirdim yorganini örttum gece soguk olur diyee sicaklarsa battaniye örterim sadecee :))

Kizlar 7 dk 1 belime agri giriyor dogum sancisi.mi ki yoksa sahte sanci mi nasil anlarim yardim edin...

Kizlar 7 dk 1 belime agri giriyor dogum sancisi.mi ki yoksa sahte sanci mi nasil anlarim yardim edin...

sancilarini takip et canim düzenli olarak giriyorsa ve siddeti artmaya devam ederse dogum sancisidir :)) beliden kasiklarina giren siddetli adet agrisi gibidrrr :)))

Yaşımı merak edenler olmuş. Eylül'de 40 olucam
Çalıştığım için buraya fazla giremiyorum. Doğum yapanları tebrik ederim. Bekleyenlerede sabır ve kolaylık diliyorum. Biz oğlumla 24 saat hayatın tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Gazımızda sancımızda olsa idare ediyoruz. Bugün bir yandan bilgisayarda iş yaptım bir yandan oğlum kucağımdaydı sürekli. Zor oluyor ama yinede zevk alıyorum. Herşeye değer. İnşallah hepimizin bol bol sütümüz olur ve bebeklerimizin gazı sancısı olmaz. Bol bol dua edelim. Kendinize ve meleklerinize iyi bakın. Sevgiler.

Tam beyaz sütüm 5.günümden sonra geldi
Ama o ağız sütüde çok çok faydalı canım bebeğin bağışıklık sisitemi ve hastalıklardan koruması için

Canim ne zaman tam anlamiyla akmaya basladi.bir de sari sutun miktari nasildi.benimki az az geliyor
Her seferinde emziriyorum ama yetmiyor bu nedenle mama veriyorum

simdilik bebisimiz küçük diye yaptk cnm.
Evt bu durumu duymustum..fitilde kullanilabilir bu durumda cocuk rahat eder ama fitil içinde aynı seyi söylüyorlar(erkek cocuklar icin) ama ne kadar dogru bilemiyorum(kullanmiyrm)
Cunku kabız olan bebege her iki durumuda tavsiye ediyorlar..
Sadece duyarlılastirip alışkanlık yapacağını, aslinda bağırsakların kendinin normal duzenini yakalamasinin gerektigini söylemisti dr. .
hatta doktorlar bebege cocuga agrikesici spazm giderici ates dusurucu diye fitilde veriyorlar ihtiyac varsa..kacinmiyorlar yani

bi belirsizlik var ama, kaçınılmalı yinede

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar sağlıkla kavusmussunuz yavrularınıza..cok şükür..gozunuzaydın
Allah analı babalı büyütsünn..

Iyimii nee, bu da laf mı
milletin dolaptaki sütündende haberii var bak:)
Neyse lafta tam gedigine oturmuş. .
Artık kimsenin etine sütüne karismaz heralde

Kizlar bende bu konusunda dertliyim dogum yapali 6gun oldu daha yeni gelmeye basladi sutum kontrole gittik 300gr zayiflamis sut gelmediginden
Bende simdi her yarim saatte bir saattebir emziriyorum 3saatte birde mama veriyorum.goguslerimin agrisi beni mahvediyo tas gibi oluyolar birde kocaman oldu siskinlikten arada bir pompayla sagiyorum o da uclarini yara yapiyor.normal dogum yaptim ama dikislerim cok aciyo sizin dikisleriniz ne kadar zaman sonra iyilesti birde belim ve kuyruk sokumum agriyo sizdede oluyomu
Ama tabi oglusum butun zorluklara degerrrr annesi kurban olsun minigine.

Kizlar bende bu konusunda dertliyim dogum yapali 6gun oldu daha yeni gelmeye basladi sutum kontrole gittik 300gr zayiflamis sut gelmediginden
Bende simdi her yarim saatte bir saattebir emziriyorum 3saatte birde mama veriyorum.goguslerimin agrisi beni mahvediyo tas gibi oluyolar birde kocaman oldu siskinlikten arada bir pompayla sagiyorum o da uclarini yara yapiyor.normal dogum yaptim ama dikislerim cok aciyo sizin dikisleriniz ne kadar zaman sonra iyilesti birde belim ve kuyruk sokumum agriyo sizdede oluyomu
Ama tabi oglusum butun zorluklara degerrrr annesi kurban olsun minigine.

Canlarım benim de aynı sırf bu yüzden 2 gece hastahaneye taşındım doktora bebeğime bir şey olmaz demi dedim. Güldü ilk bebeğin mi diye soru ben de yok 12 yaşında kızım var deyince o zaman panik arkasınız dedi ben de hayır anneyim dedim. Bunlar rahimi doğuma hazırlayan kasılmalarmış. Git gide sıklığı çoğalırmış. Ben yine de çok korkuyorum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .

Benimkide sezeryandı ve sütüm çok az geliyordu. Bebekte güçsüz olduğu için çekemiyordu tam. Baktık açlıktan kıvrım kıvranıyor mama takviyesi yaptık. Mamayı doyacak kadar vermedim. Önce emzirdim sonra günde 1 kere 30 cc mama hazırladım. Onu içiyordu. Bugün 9. günüm sütüm eskisine oranla bollaştı. Ama yinede aman aman çok sütüm yok

bu kasılmalar demek ki bebişime yaklaştığımızı gösteriyor desene inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimiz alırız kucağımıza bu arada akıntı demişsin benimde beyaz akıntım oluyor demek ki normal dimi yani bu arada senle doğum tarihlerimiz aynı bakalım kiminki erken davranacak henüz bende nst de falan sancı çıkmadı sanki bekletecek gibi benim paşam, biraz yürüyünce iş yapınca falan bacak aram çok ağrıyor sendede oluyor mu bacağımın üstüne basamıyorum penguen gibi yürümek zorunda kalıyorum

Aynen hayatım hele yatar ya da oturursam geri kalktığım da sanki paslanmış gibi hareket edemiyorum. Bu arada Pazartesi suni sancı ve epidural ile normal doğuma alacak doktorum.

merhaba herkese 2012 eylul annesıyım bende sayfanızı gorrdum yazmak ıstedım

bbıslerını kucaklarına alana herkesın gozlerı aydın bebeıslernız analı babalı saglıklı buyusun ıns.

dogum bekleyenlerde ıns agrısız sısız bı avazda dogurursunuz

denızkızı, arkadas gogus acısı cekıyomus cok fena bı acıdır o ben kızımı emzırırken aglıyodum kızımı kucagımda annem tutyodu cok canım yanıyodu bıssuru krem aldım ama yok fayda etmıyodu enson garmastanpomad aldım mavı bı krem okadar ıyı geldıkı anlatamam bıde hergun dus aldım her emzırmeden sonra surdum yıkamadan da emzırebılıyosun o kremle ama ben yıkıyodum yınede
ıns heme gecer ben acıdan bebegımı dogru duzgun emzıremedım sıkınntıdan sutum cok olmadı kesıldı

merve02 ,bu kayınalıdeler boyledır oınun dedıklerıne aldırma benım bı arkdasmn kv de sutun yok dıe dıe kızı sıkıntıya soktu yavrumun sutu azaaldı oyuzden bu donemde hıc bıseyı taknayın cok zor oluyoı bılıyorum ama sıkıntstress sutunuzun dusmanı sadece bebegınızı dusunun ben yapamadım cok sıkıntı yasadım kv ve esımden dolayı sutum kesıldı oyuzden sadece bebıslerınız dusunun

benım bebeısımı ılk kucagıma aldıgım gun geldı aklıma safanızı okurken

bende oyleydım sezeryan oldum cok az gelıyodu sutum bol bol su ıc ılık seyler ıc bırde armut ve ıncır sutu cogaltıyo baya

Aynen hayatım hele yatar ya da oturursam geri kalktığım da sanki paslanmış gibi hareket edemiyorum. Bu arada Pazartesi suni sancı ve epidural ile normal doğuma alacak doktorum.
hadi hayırlısı inşallah ben şuan beklemedeyim bakalım bizimkinden bir ses çıkmazsa artık bizde bir hal çaresine bakacağız elbet ama ilk doğumum olacağı için bende normal istiyorum ve kendi sancımla doğurmayı istiyorum tabi nasip kısmet bu işler hangisi hayırlısıyla bizim için rabbim onu versin yinede pazartesi büyük gün senin için inşallah sağ salim alırsın kucağına bebeğini bize de dua et tabi doğum anında aklına gelirse o telaş içinde

ben gibi uykusuz anneler günaydın...

bi arkadaş yazmışya bebegin poposuna kulak çöpü sokmak diye
sakın ama sakın denmeyin daha onun makatı zar şeklinde ya incecik cocugu basürmü yapacaksınız
kusura bakma ama senin doktorun biraz geri kafalıymış
benim doktorum hem memleketlimiz hem eniştemin üniversteden arkadaşı adam emekli oldu şimdi özel hastanede calışıyor ben büyük oglumuda onun tavsiyeleiyle büyüttüm onun tavsiyesinide sizle paylaşayım

her sabah 1 cay kaşıgının yarısıyla hakiki zeytinyagı içirin bebege...
her gün sıcak havalarda banyo yaptırın ve her banyoda fitili yani s paranox fitilin yarısını makattan atın
o fitil hem banyodan sonra rahatlatıp agrısını sızısını alıyor hemde kakasını hep boşaltıyor
zeytin yaga gelince bagırsaklarını yumuşatıyor ve sırtına vurmaya geek kalmıyor sırta niye vuuruyoruz bagırsakları hareket etsin diye degilmi işte saf zetyin yagı içiirirseniz sırtına vurmayada gerek kalmıyor sırtına siz vuurunca o bir nevi kucaga alışıyor yada okşanmaya alışıyor ve onu hep istiyor
benden size tavsiye denemekte fayda var ama kulak çöpü felan sokmayın midesi boşalsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…