Kizlar 7 dk 1 belime agri giriyor dogum sancisi.mi ki yoksa sahte sanci mi nasil anlarim yardim edin...
sancilarini takip et canim düzenli olarak giriyorsa ve siddeti artmaya devam ederse dogum sancisidir :)) beliden kasiklarina giren siddetli adet agrisi gibidrrr :)))
Tam beyaz sütüm 5.günümden sonra geldi
Ama o ağız sütüde çok çok faydalı canım bebeğin bağışıklık sisitemi ve hastalıklardan koruması için
Kızlar bu pamuk çubuğu ile bebeğin poposunu uyarma konusunda bir arkadaşımın doktoru şöyle demiş
2.Aydan sonra yapmamak lazımmış cinsel kimliklerini kazanmaları için bebeklerin zararlıymış
Doktoru çok kızmış.bende önceden duymuştum bu uyarma işini ama bu doktorun söylediklerini duyduktan sonra
Cesaret edemedim
Iyimii nee, bu da laf mıEpey sütüme taktı kafayı ka.validem daha doğum yapalı 2 gün olmuş
Bana senin durumun gibi olanlar pompayla sağıp dolaba koyuyor sendende gele gele 2 damla süt geldi dedi bana
Canım sıkıldı baya snaki ben bilerek mi yapıyorum.Allahın şefkat tokatı işte
O esnada doktorum geldi Merve ruh halin nasıl diye sordu.Bakın Lohusalık şöyle şöyle diye zor yanlarını anlattı
Bu lafım sana diyerek eşime döndü.Ondan sonrada sakın süte laf söylemeyin bu lafımda siz annelere dedi
Merve sana baskı yapıyorlar mı açıkça söyle dedi doktorum bende k.validem böyle böyle dedi diye ispiyonladım onu
Oda tekrar uyardı.O esnada annemde gözlerini berertmiş bana bakıyordu kaş göz işareti yapıp sus diyordu
Banane ne susacağım ya o susuyor mu ki ohh sefam olsunn
canım dogum yapmayan sen kaldın sanırm su sıralarr rezene ıle
sana soru benım dogumda yakın ya ınsl..benım 1 haftadır asırı sekılde karnım sertlesıyorr oglum kas katı oluyor bu ne demek oluyor sence yaaaaaaaaaaaaaaa suandada cok sert kanrım taşş gibii:44::44:
Canlarım benim de aynı sırf bu yüzden 2 gece hastahaneye taşındım doktora bebeğime bir şey olmaz demi dedim. Güldü ilk bebeğin mi diye soru ben de yok 12 yaşında kızım var deyince o zaman panik arkasınız dedi ben de hayır anneyim dedim. Bunlar rahimi doğuma hazırlayan kasılmalarmış. Git gide sıklığı çoğalırmış. Ben yine de çok korkuyorum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .canım yaa benimde öyle sertleşiyor karnım bu bir belirti mi acaba özelllikle yürüdüğüm zaman tüm karnım taş gibi oluyor oturunca falan ama bir tarafa birikiyor mesala sağ tarafa toplanıyor o kadar acıtıyor ki karnımı senin de mi bu şekilde
Kizlar sezeryanla dogum yaptim.bugun 4. Gun.hala sari sut yani agiz sutu az az geliyor.sezeryan olanlarinizin sutleri nasil.ne zaman tam anlamiyla gelir bu sut.ogluma az oldugu icin mama vermek zorunda kaliyorum.doktorum ve cocul doktoru normal oldugunu soyledi.deneyimlerinizi bekliyorum
Canlarım benim de aynı sırf bu yüzden 2 gece hastahaneye taşındım doktora bebeğime bir şey olmaz demi dedim. Güldü ilk bebeğin mi diye soru ben de yok 12 yaşında kızım var deyince o zaman panik arkasınız dedi ben de hayır anneyim dedim. Bunlar rahimi doğuma hazırlayan kasılmalarmış. Git gide sıklığı çoğalırmış. Ben yine de çok korkuyorum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .
Aynen hayatım hele yatar ya da oturursam geri kalktığım da sanki paslanmış gibi hareket edemiyorum. Bu arada Pazartesi suni sancı ve epidural ile normal doğuma alacak doktorum.bu kasılmalar demek ki bebişime yaklaştığımızı gösteriyor desene inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimiz alırız kucağımıza bu arada akıntı demişsin benimde beyaz akıntım oluyor demek ki normal dimi yani bu arada senle doğum tarihlerimiz aynı bakalım kiminki erken davranacak henüz bende nst de falan sancı çıkmadı sanki bekletecek gibi benim paşam, biraz yürüyünce iş yapınca falan bacak aram çok ağrıyor sendede oluyor mu bacağımın üstüne basamıyorum penguen gibi yürümek zorunda kalıyorum
Benimkide sezeryandı ve sütüm çok az geliyordu. Bebekte güçsüz olduğu için çekemiyordu tam. Baktık açlıktan kıvrım kıvranıyor mama takviyesi yaptık. Mamayı doyacak kadar vermedim. Önce emzirdim sonra günde 1 kere 30 cc mama hazırladım. Onu içiyordu. Bugün 9. günüm sütüm eskisine oranla bollaştı. Ama yinede aman aman çok sütüm yok
hadi hayırlısı inşallah ben şuan beklemedeyim bakalım bizimkinden bir ses çıkmazsa artık bizde bir hal çaresine bakacağız elbet ama ilk doğumum olacağı için bende normal istiyorum ve kendi sancımla doğurmayı istiyorum tabi nasip kısmet bu işler hangisi hayırlısıyla bizim için rabbim onu versin yinede pazartesi büyük gün senin için inşallah sağ salim alırsın kucağına bebeğini bize de dua et tabi doğum anında aklına gelirse o telaş içindeAynen hayatım hele yatar ya da oturursam geri kalktığım da sanki paslanmış gibi hareket edemiyorum. Bu arada Pazartesi suni sancı ve epidural ile normal doğuma alacak doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?