- 12 Şubat 2013
- 247
- 59
- 73
Günaydın kızlar nasılsınız.Hayla doğuramadım yarına radevu aldım daha doğrusu alamadım ara sıra olarak alacak
aksiliğe bak cuma günüde doktor yok anca pazartesiye dedi bende dedim benim 9 aylık günüm dolu pazartesi geç
olabilir dedim öyle hallettik bilmedi sekreter beni gıcıkkk.Neyse yarın gidiyoruz
kaynanam nolur nolmaz çantalarını al diyor alırız heralde hayırlısı
Ama hayla nişanım gelmedi açılmam var çocuk yerleşmişti ağrılarım kasılmalarımda oluyor
tahminim suni sancı verir vermezsede sezeryan isticem hayırlısı bakalım.
Allah'ım sağlık sıhat versin yardımcın olsun.
aksiliğe bak cuma günüde doktor yok anca pazartesiye dedi bende dedim benim 9 aylık günüm dolu pazartesi geç
olabilir dedim öyle hallettik bilmedi sekreter beni gıcıkkk.Neyse yarın gidiyoruz
kaynanam nolur nolmaz çantalarını al diyor alırız heralde hayırlısı
Ama hayla nişanım gelmedi açılmam var çocuk yerleşmişti ağrılarım kasılmalarımda oluyor
tahminim suni sancı verir vermezsede sezeryan isticem hayırlısı bakalım.
H.olsun Allah analı babalı büyütsün inş.Kızlar geridönüşümkutusu mesaj attı. bugün sezeryanla doğum yapmış. 52 cm 3790 bebeğimiz. sütüm yok diyor bi de agrısı varmış. annesi babası kardeşi eşi yanınaymış. bebek kimseye benzemiyor diyor :) ameliyatta çok ağlamış. şimdi daha iyiymiş.
öneri ve iyi dileklerinizi elimden geldiğince ileticem kendisine :))))
Sanada hayırlı olsun canım Allah'ım kucağınızda koysun.bende doğum yaptım oğluşumu 06.06.2013 itibari ile faruk yağızım benmle spinal sezaryenle dünyaya geldi ..çok şükr sağlığımz yerinde 12 günlük oldu..darıısı herkese olsun inş..ALLAH sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin inş herkese amin..
Canım durumdan bizi haberdar et bende ik defa duyuyorum nasıl oluyormuş geçmiş olsun canımdoğum yapan arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi Allah yavrularınıza sağlıklı uzuuuun ömürler versin inş...
biz bugün yine doktordaydık nst iyi çıktı açılmada artma olmamış hala 2 cmartık ümidi kestim kescem gelmiyor oğlum
günümüz de dolmak üzre ve doktor bebeğin suyu kirlenmeye başlamış dedi bunu ilk duydum yarın sabah tekrar gidicem bebeğe zararı varmış sanırım suyu yuttuğu için ciğerlerini etkiliyormuş. bu durum hakkında bilgisi olan var mı ??
Allah'ım sağlık sıhat versin yardımcın olsun.
H.olsun canım .Rabbim kucağınızda koysun bi biz kaldık pöff ya.kızlar selamlar bende doğurdum.cumartesi sormuştum size,oramda bi baskı var sanki bişey gelip geri kaçıo çiş gibi ama çişim yok nedir acaba diye.meğer suyummuş pazar gecesi de aynı durum devam etti.saat 3.30civarı yine aynı baskıyla wcye gittim,çamaşırımı indiremeden suyum geldi.hastaneye gittik acilen ama milim açılmam yokmuş bi de nstde olduğu halde sancılarımı hissetmedigimden acil sezeryana aldılar genel anesteziyle. 17 Haziran 5.55te oğluşum Urasım doğdu 37+4 haftalıkken.3.410gr ve 53cm maşallah.bugün ögleden sonrada hastaneden çıktık ama hiç sütüm gelmedi.dikişlerim çok ağrıo.mama verdik oğluşa çok iştahsız emmek istemio biberonu bile,napçam bilmiorum.bi de kızlar dogum yaptgm hastanede isitme testi yapmiolarms devlet hastanesine yönlendirdiler.randevu mu alinio,aliniosa hangi bölümden alicam odyometri mi?
Geçmiş olsn cnm .inş. atlatılır atlatılır bugünler aranır sonra :)Artik hic giremiyorum topige kim nasil bilmiyorum okuyamiyorum.Benim iri dedikleri bebegim 3.140 gram dogdu simdide doymak bilmiyor memelerime yapisik surekli emiyor doymadigi icin uykusuz kaliyor cekip cekip duruyor artik mama verdik baska care kalmadi napicagimi sasirdim sol gogsum kanamaya basladi bir baktim memenin ucu kan icinde bizimki emmiyor birde bende hepatit b oldugu icin cok korktum dogumda asilari yapildi ama anne yuregi ne zormus biraz fazla aglasa resmen cigerim parcalaniyor bu olay beni iyice uzdu.Simdi sol gogsumu hic vermiyorum sadece sag goguste hic yetmiyor Allah yardim etsin sol gogsum biran once iyilessin, biran once duzene girsin su 3 ayi kolaylikla atlatiriz insallah.