2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın kızlar nasılsınız.Hayla doğuramadım yarına radevu aldım daha doğrusu alamadım ara sıra olarak alacak
aksiliğe bak cuma günüde doktor yok anca pazartesiye dedi bende dedim benim 9 aylık günüm dolu pazartesi geç
olabilir dedim öyle hallettik bilmedi sekreter beni gıcıkkk.Neyse yarın gidiyoruz
kaynanam nolur nolmaz çantalarını al diyor alırız heralde hayırlısı
Ama hayla nişanım gelmedi açılmam var çocuk yerleşmişti ağrılarım kasılmalarımda oluyor
tahminim suni sancı verir vermezsede sezeryan isticem hayırlısı bakalım.
H.olsun Allah analı babalı büyütsün inş.

Sanada hayırlı olsun canım Allah'ım kucağınızda koysun.
Canım durumdan bizi haberdar et bende ik defa duyuyorum nasıl oluyormuş geçmiş olsun canım
Allah'ım sağlık sıhat versin yardımcın olsun.

H.olsun canım .Rabbim kucağınızda koysun bi biz kaldık pöff ya.

Geçmiş olsn cnm .inş. atlatılır atlatılır bugünler aranır sonra :)

Aslında zeytinyağı hepsinden faydalı arkadaşlar geçen günde yazmışsım hakiki saf zeytin yağını pişikde bile kullanabilirsiniz
kızım doğsun günü birlik banyo yaptırcaz biz yaptırmadan yarım saat önce vücuduna zeytin yağı sürüp sarmalayıp
30dk bekletip banyosunu yaptırcam yine zeytinyağı sabunuyla çok faydası olur tavsiye ederim bağırsak içinde
iyi gabızlıkta annelerimiz hep içirirmiş bebekken.

bende sezeryan oldum.ilk hafta hiç sütüm yoktu.mama verdik hep aç kalmasın bebiş diye.şimdi 11.gündeyim sütüm iyi.sağıp dolaba atacak kadar değil ama bebeğe yetiyo rahatlıkla.bol su iç.ben günde 4 litreye yakın içiyorum.öğlen yemeğide bulgur soğan salatası ve yoğurt yiyorum.rezene ve humana içiyorum.mutlaka sütün az gelse bile bebeğini emzir.emzirdikce süt geliyo

kızlar ya izmir çok sıcak sizler geceleri napıyosunuz bizim oğlan da nasipse cuma gecesi evimizde olacak inşallah..klima mı açıyosunuz ya da camlar mı açık oluyor? bide ne giydiriyorsunuz hem gündüz hem gece?

bende fethiyede yaşıyorum burasıda çok sıcak.biz açıyoruz pencere kapı valla.bebiş ince tulumla yatıyo zaten.klima zararlı diyorlar açma istersen.ya zaten üşümüyorlar hava sıcak olduğu için.ince tulumlar ve çıtçıtlı badiler yeterli oluyo.

evet canım aynen öyleeeee
ben onuda yazcaktım yazmayı unutmuşum
annemde benim oglumu yıkamadan 1 saat önce pamukla ılık zeytinyagı ile her yerini sürüyor saclarına bile heryerine sürüyoruz battaniyeye doluyoruz öyle zeytinyaglı çıplak 1 saat uyuyor sonra banyo yaptırıyoruz.
zeytinyagı bi mücize .inanaın kilo bile alsırıyormuş yarıyormuş ama gercek hakiki saf olanı bulabilirseniz

Biz çıkışta ödemeyi yapmıştık. Ödemeyi yapmazsan çıkar mıyorlar Bide ne olacağı belli olmuyor baştan nasıl kestirip ödeme yapabilirsinki. Mesela ben epidural istemiyordum sonra acılara dayanamadım epidural verdiler. Normal diye gittik acil sezeryana aldırlar. Tüm işlemler bittikten sonra ödeme yapılır.

Kizlar 7 dk 1 belime agri giriyor dogum sancisi.mi ki yoksa sahte sanci mi nasil anlarim yardim edin...

Sahte doğum sancıları ağrısız oluyor diye biliyorum. Rahim kasılıyor sertleşiyor bebek bir tarafa toplanıyor. Doğum sancısıda olabilir rahim açılırkende öyle sancılar olabilir.

Sahte doğum sancıları ağrısız oluyor diye biliyorum. Rahim kasılıyor sertleşiyor bebek bir tarafa toplanıyor. Doğum sancısıda olabilir rahim açılırkende öyle sancılar olabilir.

YIne degilmis canim dk araliklarini yazarken uyuya kalmisim..Tallia nin dedigi gibi siddetlenmesini bekledim ama uyumusum bu seferde doguramadim bide guya benim kiz usg de 2 hafta ilerde....

benimde aynı şekilde olmuştu seni çok iyi anlıyorum
doktor bebegi yatıralım deyip üstünü başını soyup elime verdi, siz gidin beklemeyin yarın ögleden sonra gelirsiniz dedi
ben nasıl yani bebegimi burda bırakıp eve mi gitcem asla gitmem dedim ama zorla yolladılar, ama ben o hastenede hıçkıra hıçkıra nasıl agladım
o 1 gece bana geçmedi ev bomboş anlamsız , sadece 2 gün olmuştu halbuki eve getireli, 3. gün olmayınca bile çok büyük boşluga düşmüştüm,,
ay nerden hatırladım

Son düzenleme:

sbl_05 kullanıcısından alıntı

slm kızlar ben de doğurdum. tam 40 haftayı doldurduğum gün. 16.06.2013 20:10da kızımı dünyaya getirdm. normal doğum yaptım. epidural istiyordumdoktor iyi gidiyo açılman dedi yapmadı. çatır çatır dedikleri cinsten doğurdum 3090gr 49 cm minik balımı şuan yapışık olarak yaşıyoruz darısı tüm bekleyenlerin başına.

ay_girl kullanıcısından alıntı

bende doğum yaptım oğluşumu 06.06.2013 itibari ile faruk yağızım benmle spinal sezaryenle dünyaya geldi ..çok şükr sağlığımz yerinde 12 günlük oldu..darıısı herkese olsun inş..ALLAH sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin inş herkese amin..

ssedoshh kullanıcısından alıntı

kızlar selamlar bende doğurdum.cumartesi sormuştum size,oramda bi baskı var sanki bişey gelip geri kaçıo çiş gibi ama çişim yok nedir acaba diye.meğer suyummuş pazar gecesi de aynı durum devam etti.saat 3.30civarı yine aynı baskıyla wcye gittim,çamaşırımı indiremeden suyum geldi.hastaneye gittik acilen ama milim açılmam yokmuş bi de nstde olduğu halde sancılarımı hissetmedigimden acil sezeryana aldılar genel anesteziyle. 17 Haziran 5.55te oğluşum Urasım doğdu 37+4 haftalıkken.3.410gr ve 53cm maşallah.bugün ögleden sonrada hastaneden çıktık ama hiç sütüm gelmedi.dikişlerim çok ağrıo.mama verdik oğluşa çok iştahsız emmek istemio biberonu bile,napçam bilmiorum.bi de kızlar dogum yaptgm hastanede isitme testi yapmiolarms devlet hastanesine yönlendirdiler.randevu mu alinio,aliniosa hangi bölümden alicam odyometri mi?

hatuny kullanıcısından alıntı

Kizlar sezeryanla dogum yaptim.bugun 4. Gun.hala sari sut yani agiz sutu az az geliyor.sezeryan olanlarinizin sutleri nasil.ne zaman tam anlamiyla gelir bu sut.ogluma az oldugu icin mama vermek zorunda kaliyorum.doktorum ve cocul doktoru normal oldugunu soyledi.deneyimlerinizi bekliyorum

dilca, geridönusumkutusu kızlar hepinizi tebrik ediyorum, çok geçmiş olsun

bende diyorum yanlismi okudum aacaba bu daha bir iki saat önce burda ismini görmustum asagida baska sahra varmiydii

bencede sn bugun hazirlan kardesine komsular bile dgurdu dedigine göre hadi hayirlisii
yok anacım ya halaa oğlum göbişimde bakalım bugün nst var sancı falan çıkacakmı

bu arada yazmayı yine unuttum.pişik kremi flan bebe yagı flanda kullanmıyorum ben.
paraya kıydım ozon yagı aldım.aktarlardan satılandan almadım çünkü onlara güvenemedim 150 tl ye vedusa marka aldım eczaneden ve bebegime hergün vücuduna sürüp masaj yapıorum.
bi kaç gündür isilik olmuştu sıcaktan sürdüm gecti. derisi soyuluyordu sürdüm gecti. yani ozon yagının mucizesi o kadar çokki tavsiye ederim

Kızlar cok kötüyüm mastit oldum halk tabiriyle süt ateşi yada lohusa sıtması sol göğsüm şişti ve kıpkırmızı. 40 derece ateşle acile kaldırıldım şimdi antibiyotik tedavisine başladık gecmezse cerrahi yöntemle alınacak kitleler sadece 4 saat emmedi oğlum ve süt kanallarım tıkanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…