Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm kısa zamanda düzelirsin inş. Allah'ım şifa versin :SKızlar cok kötüyüm mastit oldum halk tabiriyle süt ateşi yada lohusa sıtması sol göğsüm şişti ve kıpkırmızı. 40 derece ateşle acile kaldırıldım şimdi antibiyotik tedavisine başladık gecmezse cerrahi yöntemle alınacak kitleler sadece 4 saat emmedi oğlum ve süt kanallarım tıkanmış.
Tam beyaz sütüm 5.günümden sonra geldi
Ama o ağız sütüde çok çok faydalı canım bebeğin bağışıklık sisitemi ve hastalıklardan koruması için
masallahh canim cok guzel ve kolay bir dogumun olmus tebrik ederim allah anali babali buyutsun kizini gözun aydin olsun canim :))
yaaa hikayene gelincee tmm en heyacanli yerinde reklam arasi verir gibi devami sonraya demisinnbende okadar heyecanli okuyordum bir görsen sasirdim kaldim sonunda
tebrik ederimm kizlar allah anali babali buyutsun cok gecmis olsun sizleree darisi digerlerin basina insallahj :))
canimm yaa suyun kirlenmes saniriim plezentasin artik görevini cok iyi yapamamasindan kaynaklaniyorr sanirim bence yarin doktorunla konuss cidden durumu iyi degilse sezeryanla dogum yap canim bekleme :)) riske atma bebeginii allah korusun canim sizlere bagislasin evladinizii :))
Kızlar sağlıkla kavusmussunuz yavrularınıza..cok şükür..gozunuzaydın
Allah analı babalı büyütsünn..
Benimkide sezeryandı ve sütüm çok az geliyordu. Bebekte güçsüz olduğu için çekemiyordu tam. Baktık açlıktan kıvrım kıvranıyor mama takviyesi yaptık. Mamayı doyacak kadar vermedim. Önce emzirdim sonra günde 1 kere 30 cc mama hazırladım. Onu içiyordu. Bugün 9. günüm sütüm eskisine oranla bollaştı. Ama yinede aman aman çok sütüm yok
Sorma canım bu kız anneleri niye öyle
Eve geldik bir iki gün geçti eşimle hafif bir tartışma yaşadık annemde yanımızdaydı
Etimi bir sıktı sus dedi eşine karşılık verme dedi benimde hiç tarzım değildir öyle erkek diye niye altta kalacakmışım
Oğluşuma kavuştum çok şükür annişler
ayy sorma canım yaa bende okuyunca dedim keşkeee ben doğurmuş olsam ama benim oğlum olucak, annemde acaba süpriz yapıp kız olurmuki diyorAy gülmekten çatladım yaabende okudum Allah Allah daha öğlen bana cevap yazmış bu kız ne ara doğurduda
Cevap yazıyor dedim meğersem hatlar karışmış
Kizlar bende bu konusunda dertliyim dogum yapali 6gun oldu daha yeni gelmeye basladi sutum kontrole gittik 300gr zayiflamis sut gelmediginden
Bende simdi her yarim saatte bir saattebir emziriyorum 3saatte birde mama veriyorum.goguslerimin agrisi beni mahvediyo tas gibi oluyolar birde kocaman oldu siskinlikten arada bir pompayla sagiyorum o da uclarini yara yapiyor.normal dogum yaptim ama dikislerim cok aciyo sizin dikisleriniz ne kadar zaman sonra iyilesti birde belim ve kuyruk sokumum agriyo sizdede oluyomu
Ama tabi oglusum butun zorluklara degerrrr annesi kurban olsun minigine.
seninle gunumuz ayni birdgirl cok heyecan yaptim simdinormal dogum oldu degil mi?
bizimde bugün 3.günümüz.Denizim sürekli uyuyoruyandırıp emzirmeye çalışıyordum dün gece, bu sabaha karşı işler çığrından çıktı ağlamaktan mahvoluyor ne yapacağımı da bilemedim öle yatırdım tekrar.saat 9 gibi pompayla süt sağdım verdim bu saat oldu onunla idare ediyor, hala uyuyor, mememide almıyor.dün dr gazı olması için çok erken dedi 15 günden önce pek gaz problemi olmazmış ama bizim var gazımız.ben beceremiyorum, eşim çıkarıyor yapabildiği kadar.
göğüslerim taş gibi oldu benimde aynı şekilde dikişlerim acıyor ve belim kuyruk sokumum of ki ofomirilik eğriliğim var oda tuz biber.ne dertlendim ya kendimden sıkıldım
kurban olurum iyi olsunda uyusun ben kokusunu duymasamda olur...
aynen yaa bnimkininde gelesi yok hiçÇoğu arkadaş doğum yapmış maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:) Ben daha bekliyorum beyefendinin de geleside yok gibi
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm kısa zamanda düzelirsin inş. Allah'ım şifa versin :S
Aminn.H.olsun canım Allah analı babalı büyütsün.Merhaba Kızlar :)
Ben de 40. haftamın içindeyken doğumumu yaptım Allah'ın izniyle :)
Suni sancıyla, epiduralsiz, nosnormal sadece 6 saat süren bir doğum öyküm var :) ilk fırsatta yazacağım ki benim gibi umutsuzlara umut olsun :)
04.06.2013 tarihinde, saat 18:32'de, 3025 gr ağırlığında, Gülse isimli bir kızımız oldu! Darısı tüm bebek bekleyenlerin ve isteyenlerin başına :)
Sevgilerlee....
sezeryan oldum canım göbek kordonu dolandığı için,sende sağ salim kavuş inşallah bebeğine
tosunumu yıkadık teyzeleri ve sıcaktan her yeri isilik olmuş.artık zıbın takımını atmanaın zamanının geldigini düşündük ve artık kısa kol giymeye şuan itibari ile gectik inşallah üşümez ama çok sıcak heleki istanbul nemi
evet canım bekliorum geçen haftaya kadar aman dursun biraz daha büyüsün diyordum bu hafta da hadi gelsin diorumLahinis nasılsın? :79:
Cok zamandır gormuyordum seni..hatta buraya yazdım; dogum mu yaptı acaba nerde diye
Bekliyorsun sanırım. . Hadi hayırlısıyla güzel haberlerini alalım ins
hayırlı olsun bebişinbende doğum yaptım oğluşumu 06.06.2013 itibari ile faruk yağızım benmle spinal sezaryenle dünyaya geldi ..çok şükr sağlığımz yerinde 12 günlük oldu..darıısı herkese olsun inş..ALLAH sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin inş herkese amin..
kızlar benim bazen 3-5 saniyeliğine alt kısmımda tam tarif edemediğim bir yerde sancı oluyor.içim cız ediyor o anda.kızım hareket halindeyken kafasıyla baskı yapıyor sanırım.tam vajina değil rahmin alt kısmımı işte tam tarif edemiyorum.merak ettiğim normal doğum sancıları esnasında böyle bir ağrı oolur mu.olursa hiç çekilmez açıkcası:)herkes genelde adet sancısının daha kuvvetli olan kramplar diyor umarım sadece öyledir.
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmek nasip etsinkızlar selamlar bende doğurdum.cumartesi sormuştum size,oramda bi baskı var sanki bişey gelip geri kaçıo çiş gibi ama çişim yok nedir acaba diye.meğer suyummuş pazar gecesi de aynı durum devam etti.saat 3.30civarı yine aynı baskıyla wcye gittim,çamaşırımı indiremeden suyum geldi.hastaneye gittik acilen ama milim açılmam yokmuş bi de nstde olduğu halde sancılarımı hissetmedigimden acil sezeryana aldılar genel anesteziyle. 17 Haziran 5.55te oğluşum Urasım doğdu 37+4 haftalıkken.3.410gr ve 53cm maşallah.bugün ögleden sonrada hastaneden çıktık ama hiç sütüm gelmedi.dikişlerim çok ağrıo.mama verdik oğluşa çok iştahsız emmek istemio biberonu bile,napçam bilmiorum.bi de kızlar dogum yaptgm hastanede isitme testi yapmiolarms devlet hastanesine yönlendirdiler.randevu mu alinio,aliniosa hangi bölümden alicam odyometri mi?
canım benim 5 dk da bir olduğu oluo kasılmaların ama nst de 50 - 70 arası sancı çıkıor. dr bunlar normal dahada artması ve ağrılı olması gerekio bu kasılmalrın doğumu başlatması için dedi.canım dogum yapmayan sen kaldın sanırm su sıralarr rezene ıle
sana soru benım dogumda yakın ya ınsl..benım 1 haftadır asırı sekılde karnım sertlesıyorr oglum kas katı oluyor bu ne demek oluyor sence yaaaaaaaaaaaaaaa suandada cok sert kanrım taşş gibii:44::44:
geçmiş olsun canım okuyunca benimde içim yandı eminim zordur ama onun sağlığı için böyle olması gerekior üzme kendini ki sütüne bişi olmasınAnne olmak gerçekten çok zormuş.. Çok zor.. Bugün yavrumu kollarımdan aldılar. Sarılık değerimiz 16 çıktı. Yenidoğan yoğun bakımda şimdi. Ciğerim parçalandı resmen. Çok kötüyüm. Zaman geçmek bilmiyor..
Kızlar sakın mama vermekten çekinmeyin. Ben verdiğim halde yetmemiş. Ve şüphelenirseniz mutlaka kontrole götürün.
Bebeğimi çok özledim :2:
hayırlı olsun sağlıkla büyüsün oğluşunOğluşuma kavuştum çok şükür annişler
Kızlar cok kötüyüm mastit oldum halk tabiriyle süt ateşi yada lohusa sıtması sol göğsüm şişti ve kıpkırmızı. 40 derece ateşle acile kaldırıldım şimdi antibiyotik tedavisine başladık gecmezse cerrahi yöntemle alınacak kitleler sadece 4 saat emmedi oğlum ve süt kanallarım tıkanmış.
Merhaba Kızlar :)
Ben de 40. haftamın içindeyken doğumumu yaptım Allah'ın izniyle :)
Suni sancıyla, epiduralsiz, nosnormal sadece 6 saat süren bir doğum öyküm var :) ilk fırsatta yazacağım ki benim gibi umutsuzlara umut olsun :)
04.06.2013 tarihinde, saat 18:32'de, 3025 gr ağırlığında, Gülse isimli bir kızımız oldu! Darısı tüm bebek bekleyenlerin ve isteyenlerin başına :)
Sevgilerlee....
cok geçmiş olsun canm toparlanırsınız inşşl birn önceKızlar cok kötüyüm mastit oldum halk tabiriyle süt ateşi yada lohusa sıtması sol göğsüm şişti ve kıpkırmızı. 40 derece ateşle acile kaldırıldım şimdi antibiyotik tedavisine başladık gecmezse cerrahi yöntemle alınacak kitleler sadece 4 saat emmedi oğlum ve süt kanallarım tıkanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?