2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm kısa zamanda düzelirsin inş. Allah'ım şifa versin :S

Tam beyaz sütüm 5.günümden sonra geldi
Ama o ağız sütüde çok çok faydalı canım bebeğin bağışıklık sisitemi ve hastalıklardan koruması için

Kızlar sağlıkla kavusmussunuz yavrularınıza..cok şükür..gozunuzaydın
Allah analı babalı büyütsünn..

Aynen canim benimki de bollasti ama aman aman gelmiyor.doktor onbes gunu bulur gurlemesi dedi.bende mama takviyesi yapiyorum mecburen

anneler işte, tabi canım allta kalmak yok annemde aman benim yanımda bişey deme deyip duruyor, ama neyseki iyiki yanımızdalar yoksa kaynanalarla çekilmez valla sen doğurdun rahatladın bir nebze biz haala bekliyoruz paşayı, ben diyorum temmuza kalacak bu çocuk, annem yok artık günü bittimi alsın dr diyor , ben daha ne kadar kalacağım burda diyor

Ay gülmekten çatladım yaa bende okudum Allah Allah daha öğlen bana cevap yazmış bu kız ne ara doğurduda
Cevap yazıyor dedim meğersem hatlar karışmış
ayy sorma canım yaa bende okuyunca dedim keşkeee ben doğurmuş olsam ama benim oğlum olucak, annemde acaba süpriz yapıp kız olurmuki diyor kız olursa bir süre isimsiz kalır heralde yavrum, kaç aydır timur alp diye seviyoruz

bizimde bugün 3.günümüz.Denizim sürekli uyuyor uyandırıp emzirmeye çalışıyordum dün gece, bu sabaha karşı işler çığrından çıktı ağlamaktan mahvoluyor ne yapacağımı da bilemedim öle yatırdım tekrar.saat 9 gibi pompayla süt sağdım verdim bu saat oldu onunla idare ediyor, hala uyuyor, mememide almıyor.dün dr gazı olması için çok erken dedi 15 günden önce pek gaz problemi olmazmış ama bizim var gazımız.ben beceremiyorum, eşim çıkarıyor yapabildiği kadar.
göğüslerim taş gibi oldu benimde aynı şekilde dikişlerim acıyor ve belim kuyruk sokumum of ki of omirilik eğriliğim var oda tuz biber.ne dertlendim ya kendimden sıkıldım
kurban olurum iyi olsunda uyusun ben kokusunu duymasamda olur...

Çok geçmiş olsun. Bende gazını çıkaramıyorum. Doktorun kast ettiği acaba bağırsaklarındaki gaz mı? Çünkü bebek daha 2 günlükken hemşire sırtına vuruyordu bebişim kocamannnnn geyiriyordu Gaz değilde nedir sorarım doktora Aynı sırta aynı vuruşu yapıyorum geyirtemiyorum çocugu oda garibim kıvranıyor. Allah sancısız günler versin bebişlere. Bende sezeryanlıyken ilaçlar bağırsak tembelliği yapmıştı. Gaz sancısı nasıl acıtıyor öğrenmiş oldum. Çok zor çoook. Aynı bebekler gibi çığlık atasım wardı

Çoğu arkadaş doğum yapmış maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:) Ben daha bekliyorum beyefendinin de geleside yok gibi

Çoğu arkadaş doğum yapmış maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:) Ben daha bekliyorum beyefendinin de geleside yok gibi
aynen yaa bnimkininde gelesi yok hiç birazdan nst için hastaneye gideceğim ilk defa bu kadar heyecanlıyım, eşimde çocuğun doğacağından değilde heyecandan doğuracaksın diyor belki nst de sancı falan çııkar diye ümitleniyorum işte

tosunumu yıkadık teyzeleri ve sıcaktan her yeri isilik olmuş.artık zıbın takımını atmanaın zamanının geldigini düşündük ve artık kısa kol giymeye şuan itibari ile gectik inşallah üşümez ama çok sıcak heleki istanbul nemi

Eklentiler

• $IMG_1374.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_1373.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba Kızlar :)

Ben de 40. haftamın içindeyken doğumumu yaptım Allah'ın izniyle :)

Suni sancıyla, epiduralsiz, nosnormal sadece 6 saat süren bir doğum öyküm var :) ilk fırsatta yazacağım ki benim gibi umutsuzlara umut olsun :)

04.06.2013 tarihinde, saat 18:32'de, 3025 gr ağırlığında, Gülse isimli bir kızımız oldu! Darısı tüm bebek bekleyenlerin ve isteyenlerin başına :)

Sevgilerlee....

Aminn.H.olsun canım Allah analı babalı büyütsün.

merhaba kızlar nasıl gidiyo bakalım biz durmadan emme uyutmaya çalışma ve tabikide hep alt değiştirme. tek göğsümden şükür baya süt geliyo ama çok yara onu sadece sağabiliyorum diğeri iyi ama ondanda az süt geliyo. sizde durumlar nasıl.

allahım şunun tatlılığına bak maşallah barekallah ye annesi bunu ye ayyy çok özendim şimdi ben de bir doğursam da koklasam doya doya maşallah bebeğine Allahım nazarlardan saklasın inş

Lahinis nasılsın? :79:
Cok zamandır gormuyordum seni..hatta buraya yazdım; dogum mu yaptı acaba nerde diye
Bekliyorsun sanırım. . Hadi hayırlısıyla güzel haberlerini alalım ins
evet canım bekliorum geçen haftaya kadar aman dursun biraz daha büyüsün diyordum bu hafta da hadi gelsin diorum inş bende önce sancı sonra doğum haberimi veririm size

hayırlı olsun bebişin alışma sürecini atlatmışsınız

o acı bendede oluyor. ilk olduğunda doğuruyorum sanmıştım ama kafasıyla bi yerlere baskı yapıo sanırım ondan oluo

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş. ağrıların geçer sütünde gelir hemen

canım benim 5 dk da bir olduğu oluo kasılmaların ama nst de 50 - 70 arası sancı çıkıor. dr bunlar normal dahada artması ve ağrılı olması gerekio bu kasılmalrın doğumu başlatması için dedi.

geçmiş olsun canım okuyunca benimde içim yandı eminim zordur ama onun sağlığı için böyle olması gerekior üzme kendini ki sütüne bişi olmasın
Oğluşuma kavuştum çok şükür annişler
hayırlı olsun sağlıkla büyüsün oğluşun

geçmiş olsun allah şifa versin canım inş. ameliyata gerek kalmaz inş.
sadece 4 saat demişsin ay bilmediğimiz ne çok şey var nasıl olucak stres oldum bende yaaa:18:

hayırlı olsun bebişiniz

cok geçmiş olsun canm toparlanırsınız inşşl birn önce

selam kızlar
ben normal doğum yapanlara ya da yapmayı düşünenlere bişi sorucam
sancımız gelince gittik diyelim hastaneye ve orda rahmin açılması için sancı çekmeye devam edioruz. o anda yanımızda birinin olması gerekio mu? yani kocam zaten yanımda olur doğumada giricek (dr daha biz sormadan sende girceksin doğuma dedi ) e hemşireler felanda oluo yani kv ya da annemin refakat etmesine gerek varmı? ben öyle çok kalabalık olsun istemiorum o anda etrafımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…