2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
maşşalh maşşlh bu nasıl bi güzelliktir yerim oğluşunu
ben nasıl giydirmem gerektiğini bilmiyorum hanımlar yaa
5 günlük olduk zıbın üstü tulum giydiriyorum
ama sabah agladı cok, tulumu cıkardım epey rahatladı sıcaktan bunalmış herhalde kuzum

maşşlh Allah analı babalı büyütsün inşşlh.

ınsl..saglıcakla dua ıle canım benım tek dılegımız buuu

Son 3-4 gündür kasılmalar la birlikte akıntım da arttı.

akıntım beyaz full oluyor 3-4 haftadır yanı sıra yesılımsı oluyor bıldıgın af edersınız sumuk gıbı dr sorudmm anlamdıı ama gun ıcınde gelyr ozellıkle sblarııı yaa dr cuma gene dıcem bakalımmm attta peceteyı goturecegım anlarsa tabiiii :44:
kasılmalar artıyor gıt gıde tas gıbı oluyor gobısım bneım kalıma gelen aşam 25 den sonra gelıcek gııbii kısmt tabıde ıcıme ep öle doguyorrr hayırlısı bakalımm
bgn ark.ile pazara gıttık ben yuruyus olsun dıye gıttım alısverıs yapmadım kım tasıcakk?
tam 2 st full yurudum daa gıderken karnıma gaz sancısı gıbı sancı gırdıı sevındım aslındaa ama korktum da suyum fılan gelırse dıyee:18:ama gelmedı eve geldım 5 dk uzandım gectiii ama kasıklarımd ave gobısımde az az gelyr yalancı sancılar

bu arada k.v gelıyor buyuk ıtımal aksamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Arkadaşlar bugün doktora gittim,3 santim aciklik var dedi eve gönderdi,,bol bol yürü dedi evde daha rahat edersin dedi.aksama tekrar gidebilir im,hafif agrim var simdilik bakalim,hurma yiyip yürüyüş galip beklicem artik.agrim adet agrisi gibi ,dakika tutamiyorum acaba daha başlama di mi yoksa böyle de olur mu bilemedim

kalmış şurda doğumuma 10 gün ben hala ne pişirsem derdindeyim.artık iş güç yapmaya dermanım yok vallaha.dışardan söylüycem bugün tüm tembelliğim üstümde.bir ben mi böyleyim acaba.ama bu sıcaklar tüketti beni.istanbul kaynıyor.temmuzda ağustosta hamilelik yaşayanlara allah sabır versin.

açıkcası ben sadece eşimi isterim yanımda diye düşünüyorm.annemin beni öyle sancı çekerken görmesini istemiyorum.birde kalabalık olması benim konsantrasyonumu bozar gibi geliyor.doğum anındada eşimi istiyorum yanımda ama doktorum çok istreseniz girsin ama ben pek eşlerin doğum anında yanımızda olmasından hoşlanmıyorum dedi.bayılan babalarıda gördüm panik olanlarıda diyor.ama benim eşim çok metanetlidir.banada çok güç vereceğini düşünüyorum.

Amin inşallah saol canım .Allah düşmanımın başına vermesin bu güne kadar yaşadığım hiç bi agrıya benzemiyor.

canım sıcakk sıcakk dus al sureklı acılman kolaylasır ve bır suya 7 inşirah suresı oku ıc sancıların kolaylasır ınslll ama sıcak su damar acılması yapıyor tavsıye ederımmmm
ayy amınnn genekı ben temmuz basında sonn a gelıyorumkısmet see normal cnm benım agırlastık ıceee ne yemegı ne ısı ne gucu yaffff ama elımızde degıl yapmamaıs gerek hayat sartlarıııııııııııııı:26:

ya sorma geçen haftaya kadar okadar enerjiktimki herşeyi yapabilcek güç vardı. şimdi 4 tane gömlek ütüledim sanki everesti tırmanıp geldim öyle yoruldum. doğumun olacağı gün bi enerji gelirmiş çoğu hamileye ben her sabah yataktan öyle zor kalkıyorum ki ordan anlıyorum yok bugünde doğurmıcam die

bende onların yanında rahat olamam bide onlar üzülmesin die belli etmiyim acımı felan die kasarım kendimi gibi gelio. ama bunu kocama nasıl anlatıcam onu bilmiorum neredeyse komşuları bile toplayacak hastaneye

bakarsın temmuza gelmeden haziranın son haftası doğurabilirsin bile.banada eşim sen hiç doğuramıyacak temmuza sezeryana kalacaksın gibime geliyor diyor ama pekte içine doğan olmaz:)umarım olmaz yani:)

allah kolaylık versin canım. bu sancı olayını bende bilemiorum ama yürüyüş ve ılık duş kolaylaştırır açılmayı dior herkes. sağlıkla al inş kucağına bebeğini

aynennnn beniş anltaıyorsun.dün ütü yaptım akşam boyu ağrı yaşadım.kalnları kaldırdım ütü sepetine artık sizi doğumdan sonra ütülerim diye:)evet doğuma yakın hani enerji geliyordu.bende tam tersi tükendi.acaba daha çok mu var doğurmama:)
eşine bence senden başka yanımda kimseyi istemiyorum demen yeterli herhalde.kendi anneni sokmazsan kayın validenin bozulmaya hiççç hakkı yok.valla sen canının derdindeyken birde bunlarla mı uğraşacaksın.

merhaba guzel anneler ve anne adayları ,
yarın saat 11 de spinal sezeryana giricem.
cok heyecanlyım. Eşimin ve benim ailem geldi.
evde hafif bir bayram havası var. Herkes heyecanlı.
Ailemide görememiştim özlemişim.
Umarım kızım sağlıkla dunyaya gelır ve bende kendımı hemen toparlarım.
süt sorunu, lohusalık başlayacak farkındayım. dogumdan 10 gun sorada annemler evımı taşıyacak
umarım hersey yolunda gıder
bana ne tavsıye edersınız sezeryan sonrası ıcın
doktorum gece saat 11 de evde kendın lavman yap 12 de kahvaltılık atıştır sonra bırsey yemen yasak dedı
sezeryan olan anneler ne zmn toparlandnız
amelıyat sonrası nasıldı
dua edın ne olur benım ve kızım ıcın
cıktıkdan sonra bende fırsat buldugumda sıze yazacagım..
bgne kdr yanımda oldugunuz ıcınde teşekkurler...

slm kizlar benim icin dua eden etmeyen herkese tesekkur ederim gecmisi okuyamadim biz cok sukur iyiyiz benim biraz agrilarim yalniz henuz sutum gelmedi insallah oda gelir var kizim 3,100 gr 50 cm geride kalanlarada hayirli dogumlar diliyorum

slm kizlar benim icin dua eden etmeyen herkese tesekkur ederim gecmisi okuyamadim biz cok sukur iyiyiz benim biraz agrilarim yalniz henuz sutum gelmedi insallah oda gelir var kizim 3,100 gr 50 cm geride kalanlarada hayirli dogumlar diliyorum

tebrık ederım
Allah agrıların ıcın yardımcın olsun
sütünde bır an evvel gelır ınş.
sende sezeryanmı oldun ?

bakarsın temmuza gelmeden haziranın son haftası doğurabilirsin bile.banada eşim sen hiç doğuramıyacak temmuza sezeryana kalacaksın gibime geliyor diyor ama pekte içine doğan olmaz:)umarım olmaz yani:)
benım ıcımede esımın ıcnede 25 haırandan sonra er an gelır dıye doguyor ya hayırlısı bakalım kısmetımızde ne varsa artıkk
yok canım temmuzu nıe beklıcenn gelır senn melegınde o vaktece ınslll
rabbım hayırlı evlat etsın ınsll dua ıleeeeeeeee

ALLAH kolaylık versın cnm lavmanı ılac olarakmı verdı dr evde yapacagım dedınyaa anlamadım yoks abıtkısel bır ılacmı kullnacaksınn:44:

bu akşam sölicem bakalım aynen dediğin gibi yalnızca sen ol yanımda die. "annem gelip bizde kalmaya başlasın" die teklifler sunan bir kocaya bunu anlatmak zor olucak ama şansımı deneyeyim ben yinede
hayırlı olsun canım bebişin sütünde gelir inşallah

allah yardımcın olsun canım inş sorunsuz kolayca geçer doğumun

Ayy ne güzel ya. Benim 3 cm açılana kadar neler çektim neler. Böyle kadınlara bayılıyorum. İnşlh doğumunda çok güzel geçer.

Canım ben 2 günde kendime geldim. Bebeğimin altını değiştirdim. Ağrıların oluyor tabiki ama ağrı kesici alınca rahatlıyorsun. Benim tavsiyem yanında bağırsaklarını çalıştıracak çaylar götür. Ben çok eksikliğini hissettim. Bide rezene çayı götür sütüm gelsin diye götürmüştüm içiyordum bol bol. Sezeryan sonrası ne kadar çok yürüyüş yaparsan o kadar çabuk toparlanırsın.
Lavmanı kendin yapman zor olmaz mı? Birinin yardım etmesi gerekiyor. İnsan utanıyor ama mecburr

kızlar sezeryandan cıkınca normal yemek yemeye ne zaman başladınız
doktor benden et suyu ve kayısı kompostosu istedi sadece.
ne zaman yemek yıyebılırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…