maşşalh maşşlh bu nasıl bi güzelliktir yerim oğluşunutosunumu yıkadık teyzeleri ve sıcaktan her yeri isilik olmuş.artık zıbın takımını atmanaın zamanının geldigini düşündük ve artık kısa kol giymeye şuan itibari ile gectik inşallah üşümez ama çok sıcak heleki istanbul nemi
Merhaba Kızlar :)
Ben de 40. haftamın içindeyken doğumumu yaptım Allah'ın izniyle :)
Suni sancıyla, epiduralsiz, nosnormal sadece 6 saat süren bir doğum öyküm var :) ilk fırsatta yazacağım ki benim gibi umutsuzlara umut olsun :)
04.06.2013 tarihinde, saat 18:32'de, 3025 gr ağırlığında, Gülse isimli bir kızımız oldu! Darısı tüm bebek bekleyenlerin ve isteyenlerin başına :)
Sevgilerlee....
ınsl..saglıcakla dua ıle canım benım tek dılegımız buuuAllah razı olsun canım ıns bızde saglıkla yavrularını kucagınaa alan mutlu annelerden oluruz..
Gecen hafta yedıgım sancı sırasnda dogum yapmayan tum arakadaslarıma dua etmıstım sanırım kendmı unutmusum:) bır hafta oldu bende tık yok vaktı var demek kı yavrumun Allaha dayandm hakkımızda hayırlısı olsun.hastanedekı butun hemsıreler halımı bılen personel kım var kım yok sen hala dogurmadın mı dıyolar bılmıyolar kı su zaman zarfında dokuz dogurdm bekle bekle :)
Ooy oy doktora da guvenıyorum ıns normal yollardan kavusurum ogluma..
Bır avuc kaldık surda.Allah hepımıze sabır ve saglıklı dogumlar nasıp etsın ıns..
Sagol canım Allah razı olsun..guzel dıleklere oyle ıhtıyacım var kı su sıralar ...
Canlarım benim de aynı sırf bu yüzden 2 gece hastahaneye taşındım doktora bebeğime bir şey olmaz demi dedim. Güldü ilk bebeğin mi diye soru ben de yok 12 yaşında kızım var deyince o zaman panik arkasınız dedi ben de hayır anneyim dedim. Bunlar rahimi doğuma hazırlayan kasılmalarmış. Git gide sıklığı çoğalırmış. Ben yine de çok korkuyorum Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .
Son 3-4 gündür kasılmalar la birlikte akıntım da arttı.
evet canım bekliorum geçen haftaya kadar aman dursun biraz daha büyüsün diyordum bu hafta da hadi gelsin dioruminş bende önce sancı sonra doğum haberimi veririm size
hayırlı olsun bebişinalışma sürecini atlatmışsınız
o acı bendede oluyor. ilk olduğunda doğuruyorum sanmıştım ama kafasıyla bi yerlere baskı yapıo sanırım ondan oluo
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmek nasip etsininş. ağrıların geçer sütünde gelir hemen
canım benim 5 dk da bir olduğu oluo kasılmaların ama nst de 50 - 70 arası sancı çıkıor. dr bunlar normal dahada artması ve ağrılı olması gerekio bu kasılmalrın doğumu başlatması için dedi.
geçmiş olsun canım okuyunca benimde içim yandı eminim zordur ama onun sağlığı için böyle olması gerekior üzme kendini ki sütüne bişi olmasın
hayırlı olsun sağlıkla büyüsün oğluşun
geçmiş olsun allah şifa versin canım inş. ameliyata gerek kalmaz inş.
sadece 4 saat demişsin ay bilmediğimiz ne çok şey var nasıl olucak stres oldum bende yaaa:18:
hayırlı olsun bebişiniz
selam kızlar
ben normal doğum yapanlara ya da yapmayı düşünenlere bişi sorucam
sancımız gelince gittik diyelim hastaneye ve orda rahmin açılması için sancı çekmeye devam edioruz. o anda yanımızda birinin olması gerekio mu? yani kocam zaten yanımda olur doğumada giricek (dr daha biz sormadan sende girceksin doğuma dedi) e hemşireler felanda oluo yani kv ya da annemin refakat etmesine gerek varmı? ben öyle çok kalabalık olsun istemiorum o anda etrafımda
evet canım bekliorum geçen haftaya kadar aman dursun biraz daha büyüsün diyordum bu hafta da hadi gelsin dioruminş bende önce sancı sonra doğum haberimi veririm size
hayırlı olsun bebişinalışma sürecini atlatmışsınız
o acı bendede oluyor. ilk olduğunda doğuruyorum sanmıştım ama kafasıyla bi yerlere baskı yapıo sanırım ondan oluo
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmek nasip etsininş. ağrıların geçer sütünde gelir hemen
canım benim 5 dk da bir olduğu oluo kasılmaların ama nst de 50 - 70 arası sancı çıkıor. dr bunlar normal dahada artması ve ağrılı olması gerekio bu kasılmalrın doğumu başlatması için dedi.
geçmiş olsun canım okuyunca benimde içim yandı eminim zordur ama onun sağlığı için böyle olması gerekior üzme kendini ki sütüne bişi olmasın
hayırlı olsun sağlıkla büyüsün oğluşun
geçmiş olsun allah şifa versin canım inş. ameliyata gerek kalmaz inş.
sadece 4 saat demişsin ay bilmediğimiz ne çok şey var nasıl olucak stres oldum bende yaaa:18:
hayırlı olsun bebişiniz
İnşallah canım tesekkür ederimcok geçmiş olsun canm toparlanırsınız inşşl birn önce
canım sıcakk sıcakk dus al sureklı acılman kolaylasır ve bır suya 7 inşirah suresı oku ıc sancıların kolaylasır ınslll ama sıcak su damar acılması yapıyor tavsıye ederımmmmArkadaşlar bugün doktora gittim,3 santim aciklik var dedi eve gönderdi,,bol bol yürü dedi evde daha rahat edersin dedi.aksama tekrar gidebilir im,hafif agrim var simdilik bakalim,hurma yiyip yürüyüş galip beklicem artik.agrim adet agrisi gibi ,dakika tutamiyorum acaba daha başlama di mi yoksa böyle de olur mu bilemedim
ayy amınnn genekı ben temmuz basında sonn a gelıyorumkısmet see normal cnm benım agırlastık ıceee ne yemegı ne ısı ne gucu yaffff ama elımızde degıl yapmamaıs gerek hayat sartlarıııııııııııııı:26:kalmış şurda doğumuma 10 gün ben hala ne pişirsem derdindeyim.artık iş güç yapmaya dermanım yok vallaha.dışardan söylüycem bugün tüm tembelliğim üstümde.bir ben mi böyleyim acaba.ama bu sıcaklar tüketti beni.istanbul kaynıyor.temmuzda ağustosta hamilelik yaşayanlara allah sabır versin.
ya sorma geçen haftaya kadar okadar enerjiktimki herşeyi yapabilcek güç vardı. şimdi 4 tane gömlek ütüledim sanki everesti tırmanıp geldim öyle yoruldum. doğumun olacağı gün bi enerji gelirmiş çoğu hamileye ben her sabah yataktan öyle zor kalkıyorum ki ordan anlıyorum yok bugünde doğurmıcam diekalmış şurda doğumuma 10 gün ben hala ne pişirsem derdindeyim.artık iş güç yapmaya dermanım yok vallaha.dışardan söylüycem bugün tüm tembelliğim üstümde.bir ben mi böyleyim acaba.ama bu sıcaklar tüketti beni.istanbul kaynıyor.temmuzda ağustosta hamilelik yaşayanlara allah sabır versin.
açıkcası ben sadece eşimi isterim yanımda diye düşünüyorm.annemin beni öyle sancı çekerken görmesini istemiyorum.birde kalabalık olması benim konsantrasyonumu bozar gibi geliyor.doğum anındada eşimi istiyorum yanımda ama doktorum çok istreseniz girsin ama ben pek eşlerin doğum anında yanımızda olmasından hoşlanmıyorum dedi.bayılan babalarıda gördüm panik olanlarıda diyor.ama benim eşim çok metanetlidir.banada çok güç vereceğini düşünüyorum.
canım sıcakk sıcakk dus al sureklı acılman kolaylasır ve bır suya 7 inşirah suresı oku ıc sancıların kolaylasır ınslll ama sıcak su damar acılması yapıyor tavsıye ederımmmm
ayy amınnn genekı ben temmuz basında sonn a gelıyorumkısmet see normal cnm benım agırlastık ıceee ne yemegı ne ısı ne gucu yaffff ama elımızde degıl yapmamaıs gerek hayat sartlarıııııııııııııı:26:
Arkadaşlar bugün doktora gittim,3 santim aciklik var dedi eve gönderdi,,bol bol yürü dedi evde daha rahat edersin dedi.aksama tekrar gidebilir im,hafif agrim var simdilik bakalim,hurma yiyip yürüyüş galip beklicem artik.agrim adet agrisi gibi ,dakika tutamiyorum acaba daha başlama di mi yoksa böyle de olur mu bilemedim
ya sorma geçen haftaya kadar okadar enerjiktimki herşeyi yapabilcek güç vardı. şimdi 4 tane gömlek ütüledim sanki everesti tırmanıp geldim öyle yoruldum. doğumun olacağı gün bi enerji gelirmiş çoğu hamileye ben her sabah yataktan öyle zor kalkıyorum ki ordan anlıyorum yok bugünde doğurmıcam die
bende onların yanında rahat olamam bide onlar üzülmesin die belli etmiyim acımı felan die kasarım kendimi gibi gelio. ama bunu kocama nasıl anlatıcam onu bilmiorum neredeyse komşuları bile toplayacak hastaneye
slm kizlar benim icin dua eden etmeyen herkese tesekkur ederim gecmisi okuyamadim biz cok sukur iyiyiz benim biraz agrilarim yalniz henuz sutum gelmedi insallah oda gelir var kizim 3,100 gr 50 cm geride kalanlarada hayirli dogumlar diliyorum
benım ıcımede esımın ıcnede 25 haırandan sonra er an gelır dıye doguyor ya hayırlısı bakalım kısmetımızde ne varsa artıkkbakarsın temmuza gelmeden haziranın son haftası doğurabilirsin bile.banada eşim sen hiç doğuramıyacak temmuza sezeryana kalacaksın gibime geliyor diyor ama pekte içine doğan olmaz:)umarım olmaz yani:)
rabbım hayırlı evlat etsın ınsll dua ıleeeeeeeeeslm kizlar benim icin dua eden etmeyen herkese tesekkur ederim gecmisi okuyamadim biz cok sukur iyiyiz benim biraz agrilarim yalniz henuz sutum gelmedi insallah oda gelir var kizim 3,100 gr 50 cm geride kalanlarada hayirli dogumlar diliyorum
ALLAH kolaylık versın cnm lavmanı ılac olarakmı verdı dr evde yapacagım dedınyaa anlamadım yoks abıtkısel bır ılacmı kullnacaksınn:44:merhaba guzel anneler ve anne adayları ,
yarın saat 11 de spinal sezeryana giricem.
cok heyecanlyım. Eşimin ve benim ailem geldi.
evde hafif bir bayram havası var. Herkes heyecanlı.
Ailemide görememiştim özlemişim.
Umarım kızım sağlıkla dunyaya gelır ve bende kendımı hemen toparlarım.
süt sorunu, lohusalık başlayacak farkındayım. dogumdan 10 gun sorada annemler evımı taşıyacak
umarım hersey yolunda gıder
bana ne tavsıye edersınız sezeryan sonrası ıcın
doktorum gece saat 11 de evde kendın lavman yap 12 de kahvaltılık atıştır sonra bırsey yemen yasak dedı
sezeryan olan anneler ne zmn toparlandnız
amelıyat sonrası nasıldı
dua edın ne olur benım ve kızım ıcın
cıktıkdan sonra bende fırsat buldugumda sıze yazacagım..
bgne kdr yanımda oldugunuz ıcınde teşekkurler...
aynennnn beniş anltaıyorsun.dün ütü yaptım akşam boyu ağrı yaşadım.kalnları kaldırdım ütü sepetine artık sizi doğumdan sonra ütülerim diye:)evet doğuma yakın hani enerji geliyordu.bende tam tersi tükendi.acaba daha çok mu var doğurmama:)
eşine bence senden başka yanımda kimseyi istemiyorum demen yeterli herhalde.kendi anneni sokmazsan kayın validenin bozulmaya hiççç hakkı yok.valla sen canının derdindeyken birde bunlarla mı uğraşacaksın.
hayırlı olsun canım bebişinslm kizlar benim icin dua eden etmeyen herkese tesekkur ederim gecmisi okuyamadim biz cok sukur iyiyiz benim biraz agrilarim yalniz henuz sutum gelmedi insallah oda gelir var kizim 3,100 gr 50 cm geride kalanlarada hayirli dogumlar diliyorum
merhaba guzel anneler ve anne adayları ,
süt sorunu, lohusalık başlayacak farkındayım. dogumdan 10 gun sorada annemler evımı taşıyacak
doktorum gece saat 11 de evde kendın lavman yap 12 de kahvaltılık atıştır sonra bırsey yemen yasak dedı
amelıyat sonrası nasıldı
Arkadaşlar bugün doktora gittim,3 santim aciklik var dedi eve gönderdi,,bol bol yürü dedi evde daha rahat edersin dedi.aksama tekrar gidebilir im,hafif agrim var simdilik bakalim,hurma yiyip yürüyüş galip beklicem artik.agrim adet agrisi gibi ,dakika tutamiyorum acaba daha başlama di mi yoksa böyle de olur mu bilemedim
merhaba guzel anneler ve anne adayları ,
amelıyat sonrası nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?