2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hayırlı olsun korkmuşsunuzdur ama ne güzel sonunda sağlıkla kavuşmuşsunuz bebeğinize. allah nazarlardan korusun

kızlar sezeryandan cıkınca normal yemek yemeye ne zaman başladınız
doktor benden et suyu ve kayısı kompostosu istedi sadece.
ne zaman yemek yıyebılırım?

Canim bana uc saat sonra corba ve komposto getirdiler.sabahleyin cay ve biskuvi.oglenleyin corba ve meyve suyu.aksama dogru da taburcu oldum.her seyi yiyebilirdin dedi

Esim biraz ilgi istedi sanirim. Benden daha nazli nedense. Annemi de yolladik evine. Anne-baba-bebek idare etmeye calisiyoruz. Allahtan bebekle ilgileniyor, bana yardimci oluyor esim. Dua aldigim o kadar belli oluyor ki buradakilerden, bugun cok daha iyiydi hersey. Bebek de daha iyiydi.

Geridonusumkutusu dilca sbl06 hatuny ve ismini hatirlayamadigim tum yeni anneleri tebrik ederim

Biz 9 günlük olduk. Bende uzun kollu alttan çıt çıtlı badi, üzerine uzun kollu zıbın altına çorap ve patikli pantolon giydiriyorum. uyuttuğum zaman ise bacaklarına ince bir örtü örtüyorum. Kolları sürekli dışarda olduğu için iki tane üst üste uzun kollu giydirmek daha iyiymiş gibi geliyor Banyo yaptırdığım zaman şapkasını takıyorum uyuyor mışıl mışıl. Bazen hamilelik zamanlarımı özlüyorum kızlar. Ne güzel birlikte uyuyorduk birlikte geziyorduk. Karnımın üzerinden seviyordum o kaçıyordu içeri Hamile olmak çok güzel bişeymiş. Biraz büyüsün hemen ikinciyi yapacağım

slm kizlar benim icin dua eden etmeyen herkese tesekkur ederim gecmisi okuyamadim biz cok sukur iyiyiz benim biraz agrilarim yalniz henuz sutum gelmedi insallah oda gelir var kizim 3,100 gr 50 cm geride kalanlarada hayirli dogumlar diliyorum

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kızlar.. tebrik ediyorum..

slm kızlarr...

yarın sabah 8.30 ta hastanede olucam 10:30 falan gibi de sezeryana gireceğim. epidural olacak nasipse. dualarınızı eksik etmeyin ne olur... çok heyecanlıyım yarın sakin kalabilirim umarım.. rabbim doğum yapacak olan herkese sağlıklı, sorunsuz, kolay doğumlar, sabır ve cesaret nasip etsin inşallah... yarın yazabilir miyim bilmiyorum ama yazmaya çalışacağım hepinizi öpüyorum..

heyecan bebeğini kucağına alınca oluyor tatlım..bizde oğlumla 27 günlük olduk rabbim yar ve yardımcın olsun..

Hayırlısı ile az kaldı. Allah yardımcın olsun. Ben ameliyata ağlaya ağlaya girmiştim. Tam kapıdan girerken baktım eşimde ağlamaklı ama kendini zor tutuyordu. Çok heyecanlı gerçekten

ben de senin gibi yarın 8buçukta hastanede olucam 10 da sezeryane giricem inşallah.. :) o kadar heyecanlıyımki anlatamam yarın benim için büyük gün hiç bir şey eskisi gibi olmayacak düşünüyorumda hayatımıza 3 kişi devam edicez bütün ilgimiz herşeyimiz onun üstüne kurulu olacak bi kadının hayatındaki en büyük dönüm noktası bu olsa gerek Allah herkese nasip etsin inşallah dualarınızı esirgemeyin kızlar...

baslamis dogumun hadi hayirlisi yakinda sancilarin artar belinden falan vurmaya baslayinca hastaneye git. Allah bir avazda kolayca kurtarsin insallah.

kimyonu nasil iciyosun seker yaaa tadi cok kotu degilmiki?

merhaba çok uyuyor demişsin ,kaç saat uyuyor, dr kontrolüne gittin mi sarılığına baktılar mı, benimde mememi almadı hep sağarak besliyorum arada bir emiyor ama zorlamıyorum 2-3 saatte bir sağıp veriyorum 5 günlükken sarılı 14 çıktı şu anad 25 günlük sarılık geçti,sağmak zorlu bir iş ama bebeklerimiz için değer.

yaa tanımıyorum seni ama okudum ya msjı beni bile acayip heyecan bastı inş herşey istedigin gibi olurr kendine iyi bak ve bebişe :)

slm kizlar benim icin dua eden etmeyen herkese tesekkur ederim gecmisi okuyamadim biz cok sukur iyiyiz benim biraz agrilarim yalniz henuz sutum gelmedi insallah oda gelir var kizim 3,100 gr 50 cm geride kalanlarada hayirli dogumlar diliyorum

tebrik ediyorum seni...sekerini olçtun mu dustu mu degerler ?

kızlar bebek arabası henüz almadıysanız size tek kelimeyle harika bir set tavsiye edeyim.çok ergonomik her işlevi mevcut ben aldım çok memnunum,bu siteden aldım 2günde gönderdiler hemde ücretsiz kargo yapılmış koca koca 2 tane koli geliyor
Wollex Travel Sistem Bebek Arabaları Ürün Kategorileri

eğer videosunu izlemek isterseniz burda detaylı anlatımı var
WOLLEX NEW YORK BEBEK ARABASI MONTAJ VE KULLANIMI - YouTube

Son düzenleyen: Moderatör:

benim yanımda eşim annem babam kayınbabam kayınvalidem görümcem vardı yetmedi biri odadan istediklerimi getirdi biri belimi ovaladı biri dua etti babamlar dışardan gerekenleri aldı unutulanları getirdi hepsini yordum bence yanında olsunlar hemşirelerin tek derdi biz değiliz çünkü

Kızlar hayırlı geceler!benim kasılmalarım çok sık artık ama ağrım çok yok nst de sancı falan çıkmıyo.kasılmalar canımı yakıyo yalnız pazartesiye kadar sabretmek gerekecek gece uykusu falan hiç yok

ya artik bende dogum yapmak istiorm.bugun nst de 70 lerde cikti sancim

dr artik cumartesi cagirdi beni kontrole.dogurmadigim icin cok uzuluorm
baklm artik bende heyecanla oglumun gelmesini bekliorm

Peki bunu ne kadarlik bebege yapabiliriz?Bizimkiler cok ufak simdi yapilamaz heralde.

Dogum yapan ve yapacak olan arkadaslarımı canı gonulden tebrık edıyorum ne mutlu sızleree ...

Bız hergun hastanedeyız artık sancı cıkmİyo nst sonucu guzel doktor bebegın suyu kırlenmıs dıyo ama kımsenın bu konu hakkında ufak bı fıkrı yok bugun bı baska doktor tıpta boyle bı terım yok ultrasonda boyle bısy gorulemez dıyo dılınde hep bı sezeryan teklıfı var ama bız normal dogum dogum ıstıyoruz dıyınce tamam ama rıske atmayın derım dıyo.dıger doktor bu sebepten sezeryan asla olmaz dıyo..her agızdan bı ses canım cok sıkkın kımseye guvenemıyoruz burda baska secenegımız de yok bı tanesıne guvenmek zorundayız.gunumuz doldu tek yapabıldıgım Rabbıme dua edıp onun merhametıne sıgınmak..yavrumu saglıkla kucagıma almak ıstıyorum sadece..sureklı gozlerım dolu dolu gezmekten kıme guveneym derdıne dusmekten cok sıkıldım

Arkadaslar hepınızden dua ıstıyorum Allah dogru yola yonlendırsın en dogru kapıyı acsın bıze ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…