2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Gece 4 gibi burafaydim yattim..sabah 7.30 da yine uyandim..uyuyamiyorum enerjim cok bitti..ama uykum gelmiyor..uyumak istiyorum hic uyuyamiyorum..neden boyle oldum son haftalarda anlamadim...

allah KOLAY GECITTEN GECIRSIN HANIMLAR DUA ILE INSL SAGLICAKAL KAVUSUN MELEKLERINIZEEEEEEEEEE
HAKIMIZDA HAYIRLISI CNM BENIM INSL DUA ILE dogru olanı yaptırsın rabbımmm

haydı bakalım paşan dan gusel gusel kareler beklıyoruz cnaımm benımm abow ciş mi ediyorrrr
allah kolaylık versın saglıcakla kavus melegıne ınslll
Kızlar saat 4 civarı suyum geldi şimdi hastahanedeyim 2 cm açıklık vardı en son dualarınızı bekliyorum ....

Açıklık 4 cm olmuş:)
canımmm benım ınsll kolay kolay acılırrrrrrrrrrrrrrr ohhmisler gbıı normal dogumla kucaklarısın melegınii ınsll dua ıel kolaylık versın YARADAN ımmmmmmmm du aıleeee

kızlarrrrr

bu gece tam 4 kez wc ye uyandım paşama alt tarafımı kesıyor gıbı agrım vardı kı dedım cık artık oglusummm bıs hazırız senı beklıyoruz diyeeeeeeee

karnım sert halde sureklıı ama maasllahı var cosuyor onuda elden bırakmıyor yarın dr gunumuz hayılrısı ınsl...

dogum belırtılerı az da olsa gelıyor 10 gundur hayılrısı ıleee paşam benımm bu arada

hayyyy maşallah canım ya ne tatlı bi oğluşun var.Allah bahtı güzel eylesin.tam ne kadarlık şimdi ?

benm oglumda altını her actıgımızda çişini yapıyo hepte yeni bağlıcamız beze
her alt açısımız 2 bez :))
bu kazaları önlemek için pipi ped diye birşey varmış
ama benm deneme fırsatım olmadı ne kadar işe yarar bilemiyorum

günaydın kızlar

canım şimdi ameliyattasındır belkide bebişini görmüşsündür bile allah yardımcın olsun dualarım seninle

işte bi de bu durum var gerekli olurlar mı onu kestiremiorum :26:

Kızlar saat 4 civarı suyum geldi şimdi hastahanedeyim 2 cm açıklık vardı en son dualarınızı bekliyorum ....

allah yardımcın olsun canım kolaylıkla gelir inş. bebişin

Gece 4 gibi burafaydim yattim..sabah 7.30 da yine uyandim..uyuyamiyorum enerjim cok bitti..ama uykum gelmiyor..uyumak istiyorum hic uyuyamiyorum..neden boyle oldum son haftalarda anlamadim...

canım bende aynı ne kadar yorgun olursam olayım gece sürekli saat başı kalkıyorum oğlum hiç yatırmıyor ne tarafa yatsam sürekli tekmeliyor geriliyor karnımda inanki havanın aydınlanmasını iple çekiyorum güneş doğduğunda ohh bugünde geçti diye seviniyorum mesela uyuyorum bir uyanıyorum saate bakıyorum sanki saatlerce uyumuşum gibi ama daha 10 dk falan olmuş stres mi olduk son zamanlar yada bebişler gercekten bizi uykusuzluğa alıştırıyorlar ayaklarım şişiyordu ama ellerim hiç bu kadar şişmemişti yumruk yapamadım nasıl sızlıyor ellerim kalktığımda gece bana yapmışlar böyle diyorum

Kızlar herkescikler gitti kaldik oglusumla ve babasıyla
Annem de var ama bizim ev dublex o ust katta takılıyor genelde hic karışmıyor misafir cok geliyor onlarla ilgileniyor
Babannecigi cok agladi oglustan ayrılırken yazik
Benim suanki problemim de odanın isisi arkadaşlar
Klimayi actim dun 27 28 dr de cok soğuk dediler ustunu ortmustum
Kapi pencereyi de ayarlayamiyorum yaniyor yazik oglus
Antalya nin nemi de malum ustune de bir tane kisa kollu zibin bi de uzun kollu giydiriyorum ayaklı birsey bi de
Siz nasil ayarliyorsunuz odanin isisini
Bide gobusumuz dusmedik hala 8.gun bugün

bende geceleri hiç uyuyamıyordum.2 gündür öyle güzel uyuyorum ki acaba enerjimi depoluyor vücudum doğum için
ama sıcak mahvediyor.2 gündür çarpıntım başladı kalbimde.çok sinir bozucu bir durum.

Meme ucu yaralari icin kudret Nari surun kizlar, forumda birisi yazmisti ordan gordum esime aldirdim zeytinyagli pure kismindan biraz surup gogus pedi koydum hemen fayda etti birkacgune tamamen iyilesir,suruyorum bebegi emzirmeden once iyici ilik suyla yikiyorum.Aktarlarda satiliyormus be paladium alisveris merkezindeki arifoglu nun aktarindan aldim.Kim paylastiysa ondan Allah razi olsun belki sizede faydasi olur.
Birde emzirdikten sonra bebek uyusa bile her emzirmeden sonra bebegin sirtina masaj yapip gegirmesini saglayin bilen biliyordur ama bilmeyen icin zor oluyor, yeni ogrendiklerimi paylasiyorum cunku ilk gece ablam yanimda yoktu napicagimi sasirdim bilmeyince insan perisan oluyor.

krakaya dan haber yok mu daha yaaaaaaaaaaaaa:44: aklım onda kaldıııııııı:44:

selam kızlar,dün kontrolüm vardı,gittiğim doktor bebek 3 hafta geri gözüküyor,kilosuda 2400 dedi,çok çücük ben alamam 29 unda dedi sezeyana,normal doğum tarihimiz 7 temmuz ozamana bekletirim dedi.tabi bizim moral sıfır 2 hafta geri çıkıyodu ama3 hafta geri diyince beynimden vurulmuşa döndüm.hastaneden moralimiz bozuk çıktık,ben dayanamadım,başka hastaneye gidelim dedim,başka özel kadın doğum hastanesine gittik,ordaki doktor 2 hafta geri gözüküyor ama önemli değil dedi,küçük bebekler kendini daha iyi toparlıyor dedi,üst kattaki başka bir doktora yönlendirdi,detaylı bakılsın dedi,gittik doktor baktı suyu iyi,eşinde yaşlanma yok,hareketleri nasıl dedi bende sürekli hareket halinde dedim,iyi dedi,göbek kordonundaki kan akışına baktı iyi dedi.büyük ihtimal minyon bi bebek dedi amasağlıklı.zaten ben 1.58 eşimde 168 falan..doğumda 29 alırız yine dedi,bugünde devlet hastanesine gittim nst miz iyi,suyu iyi dedi,hareketleri de iyiyse korkulacak bişey yok dedi ama gözetim altında olmam gerektiğini söyledi.cumartesi günü tekrar aksaraydaki özel hastaneye gideceğiz detaylı ultrasona,duanızı esirgemeyin kızlar,inşallah sağlıklı dır bebeğimm

hayırlısı ıle guzel dusun guzel olsun canım benımm dr dedıgıı gıbı herseyı normal ıse kg az dogsun muhım degıll tabı kg lı ısteyoruz ele ovuca gelsınama saglıgında problem yoksa ınan cok da takmaa dogunca ınsl bo emısır sınz ınsl kı sutunde yarar hızlıca alısrınız kggg
dua ıle ınsllahh

selam kızlarrr, şu mide yanmasından çektiğim kadar hiç bişeyden çekmedim yahuu,bittim mahvoldum ilaçda fayda etmiyor artık, bonus kafa doğacak galiba bizim çocuk dün nst ye girdik hiç sancı yok oğluşumun keyfi gayet yerinde,bugünde dr randevumuz var bakalım ne diyecek, aslında diyeceği şey belli, herşeyy iyi haftaya kontrole gel diyecek puffff doğsalar artık,9 ay geçti şu 10 gün geçmiyor

hayyyy maşallah canım ya ne tatlı bi oğluşun var.Allah bahtı güzel eylesin.tam ne kadarlık şimdi ?

saol canım aminn
şuan 16 günlük muhammed eren
ama çabuk kilo aldı 2700 ile dogdu pazartesi günü tartıldıgında 3600 dü en son yani dogumdan sonra kilo almaya başladı

Peki bunu ne kadarlik bebege yapabiliriz?Bizimkiler cok ufak simdi yapilamaz heralde.

tabiki göbegi düşer düşmez canım göbegi düşer düşmez yıkıyouzya banyo yapmadan 1 saat önce her yerini iyiyice yaglayıp yıkıyorun.
agzına yarım çay kaşıgı içirmek için göbeginin düşmesini beklemene gerek yok dogar dogmaz verebilrsin cünkü bagırsaklarındaki pislik kaka flan hep temizleniyo hiç bi sakıncası yok canım .yinede doktoruna sor her doktor farklı konuşuyo cünkü

aynen canım elalem gelen giden kafayı karıştırıyor ama şu varki
erkek cocugu sıcagı sevmezmiş
kız cocugunuda oldukça sıcak tutcakmşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…