slm kızlarr...
yarın sabah 8.30 ta hastanede olucam 10:30 falan gibi de sezeryana gireceğim. epidural olacak nasipse. dualarınızı eksik etmeyin ne olur... çok heyecanlıyım yarın sakin kalabilirim umarım.. rabbim doğum yapacak olan herkese sağlıklı, sorunsuz, kolay doğumlar, sabır ve cesaret nasip etsin inşallah... yarın yazabilir miyim bilmiyorum ama yazmaya çalışacağım hepinizi öpüyorum..
allah KOLAY GECITTEN GECIRSIN HANIMLAR DUA ILE INSL SAGLICAKAL KAVUSUN MELEKLERINIZEEEEEEEEEEben de senin gibi yarın 8buçukta hastanede olucam 10 da sezeryane giricem inşallah.. :) o kadar heyecanlıyımki anlatamam yarın benim için büyük gün hiç bir şey eskisi gibi olmayacak düşünüyorumda hayatımıza 3 kişi devam edicez bütün ilgimiz herşeyimiz onun üstüne kurulu olacak bi kadının hayatındaki en büyük dönüm noktası bu olsa gerek Allah herkese nasip etsin inşallah dualarınızı esirgemeyin kızlar...
HAKIMIZDA HAYIRLISI CNM BENIM INSL DUA ILE dogru olanı yaptırsın rabbımmmDogum yapan ve yapacak olan arkadaslarımı canı gonulden tebrık edıyorum ne mutlu sızleree ...
Bız hergun hastanedeyız artık sancı cıkmİyo nst sonucu guzel doktor bebegın suyu kırlenmıs dıyo ama kımsenın bu konu hakkında ufak bı fıkrı yok bugun bı baska doktor tıpta boyle bı terım yok ultrasonda boyle bısy gorulemez dıyodılınde hep bı sezeryan teklıfı var ama bız normal dogum dogum ıstıyoruz dıyınce tamam ama rıske atmayın derım dıyo.dıger doktor bu sebepten sezeryan asla olmaz dıyo..her agızdan bı ses canım cok sıkkın kımseye guvenemıyoruz burda baska secenegımız de yok bı tanesıne guvenmek zorundayız.gunumuz doldu tek yapabıldıgım Rabbıme dua edıp onun merhametıne sıgınmak..yavrumu saglıkla kucagıma almak ıstıyorum sadece..sureklı gozlerım dolu dolu gezmekten kıme guveneym derdıne dusmekten cok sıkıldım
Arkadaslar hepınızden dua ıstıyorum Allah dogru yola yonlendırsın en dogru kapıyı acsın bıze ıns..
haydı bakalım paşan dan gusel gusel kareler beklıyoruz cnaımm benımm abow ciş mi ediyorrrrYarın büyük gün. Oğluşum ilk gerçek banyosunu yapacak. Bakalım becerebilecekmiyiz:)))
Cuma sabahı fotoğrafçılar gelip oğlumuzun ilk profesyonel resimlerini çekecekler. Yani fotomodellik sırası oğluşta. çok merak ediyorum nasıl resimler çekeceklerini
Şimdilik geceleri bizim odamızda yatağımın yanındaki beşikte yatıyor. Uykum hafiftir zaten başını çevirse uyanırım. O yüzden içim rahat. Yani başında nöbet beklemeye gerek yok diye düşünüyorum. Bizede yazık. Zaten doğru düzgün uyuyamıyoruz. Hepsi Allah'a emanet insan hep diken üstünde oluyor gerçekten. Ama mümkün mertebe bizimde dinlenmemiz lazım ki daha iyi bakabilelim yavrularımıza.
Kızlar benim oğlan altını açtığımda çoğu zaman heryere işiyor. Pipisini kapatıyorum yinede yanlardan sızıyor herşey çiş oluyor. Bunun daha kolay temiz bir yöntemi varda ben mi beceremiyorum acaba?
Birde benim aşırı iştahım var emzirdikçe yiyesim var sizde durumlar nasıl?
allah kolaylık versın saglıcakla kavus melegıne ınslllKizlar günaydin..bizde bugün 40+4deyiz kizim hala gelmiyor.. 8de yatisim yapilacak ve dr.um suni sanciyla dogumu baslatmayi deniyecek..dualariniza ihtiyacim var. ins sorunsuz bi sekilde kolaylikla kuzumu kucagima alirim.dualarinizi eksik etmeyin.
Kızlar saat 4 civarı suyum geldi şimdi hastahanedeyim 2 cm açıklık vardı en son dualarınızı bekliyorum ....
canımmm benım ınsll kolay kolay acılırrrrrrrrrrrrrrr ohhmisler gbıı normal dogumla kucaklarısın melegınii ınsll dua ıel kolaylık versın YARADAN ımmmmmmmm du aıleeeeAçıklık 4 cm olmuş:)
tosunumu yıkadık teyzeleri ve sıcaktan her yeri isilik olmuş.artık zıbın takımını atmanaın zamanının geldigini düşündük ve artık kısa kol giymeye şuan itibari ile gectik inşallah üşümez ama çok sıcak heleki istanbul nemi
Yarın büyük gün. Oğluşum ilk gerçek banyosunu yapacak. Bakalım becerebilecekmiyiz:)))
Cuma sabahı fotoğrafçılar gelip oğlumuzun ilk profesyonel resimlerini çekecekler. Yani fotomodellik sırası oğluşta. çok merak ediyorum nasıl resimler çekeceklerini
Şimdilik geceleri bizim odamızda yatağımın yanındaki beşikte yatıyor. Uykum hafiftir zaten başını çevirse uyanırım. O yüzden içim rahat. Yani başında nöbet beklemeye gerek yok diye düşünüyorum. Bizede yazık. Zaten doğru düzgün uyuyamıyoruz. Hepsi Allah'a emanet insan hep diken üstünde oluyor gerçekten. Ama mümkün mertebe bizimde dinlenmemiz lazım ki daha iyi bakabilelim yavrularımıza.
Kızlar benim oğlan altını açtığımda çoğu zaman heryere işiyor. Pipisini kapatıyorum yinede yanlardan sızıyor herşey çiş oluyor. Bunun daha kolay temiz bir yöntemi varda ben mi beceremiyorum acaba?
Birde benim aşırı iştahım var emzirdikçe yiyesim var sizde durumlar nasıl?
slm kızlarr...
yarın sabah 8.30 ta hastanede olucam 10:30 falan gibi de sezeryana gireceğim. epidural olacak nasipse. dualarınızı eksik etmeyin ne olur... çok heyecanlıyım yarın sakin kalabilirim umarım.. rabbim doğum yapacak olan herkese sağlıklı, sorunsuz, kolay doğumlar, sabır ve cesaret nasip etsin inşallah... yarın yazabilir miyim bilmiyorum ama yazmaya çalışacağım hepinizi öpüyorum..
benim yanımda eşim annem babam kayınbabam kayınvalidem görümcem vardı yetmedibiri odadan istediklerimi getirdi biri belimi ovaladı biri dua etti babamlar dışardan gerekenleri aldı unutulanları getirdi hepsini yordum bence yanında olsunlar hemşirelerin tek derdi biz değiliz çünkü
Kızlar saat 4 civarı suyum geldi şimdi hastahanedeyim 2 cm açıklık vardı en son dualarınızı bekliyorum ....
Açıklık 4 cm olmuş:)
Gece 4 gibi burafaydim yattim..sabah 7.30 da yine uyandim..uyuyamiyorum enerjim cok bitti..ama uykum gelmiyor..uyumak istiyorum hic uyuyamiyorum..neden boyle oldum son haftalarda anlamadim...
Açıklık 4 cm olmuş:)
selam kızlar,dün kontrolüm vardı,gittiğim doktor bebek 3 hafta geri gözüküyor,kilosuda 2400 dedi,çok çücük ben alamam 29 unda dedi sezeyana,normal doğum tarihimiz 7 temmuz ozamana bekletirim dedi.tabi bizim moral sıfır 2 hafta geri çıkıyodu ama3 hafta geri diyince beynimden vurulmuşa döndüm.hastaneden moralimiz bozuk çıktık,ben dayanamadım,başka hastaneye gidelim dedim,başka özel kadın doğum hastanesine gittik,ordaki doktor 2 hafta geri gözüküyor ama önemli değil dedi,küçük bebekler kendini daha iyi toparlıyor dedi,üst kattaki başka bir doktora yönlendirdi,detaylı bakılsın dedi,gittik doktor baktı suyu iyi,eşinde yaşlanma yok,hareketleri nasıl dedi bende sürekli hareket halinde dedim,iyi dedi,göbek kordonundaki kan akışına baktı iyi dedi.büyük ihtimal minyon bi bebek dedi amasağlıklı.zaten ben 1.58 eşimde 168 falan..doğumda 29 alırız yine dedi,bugünde devlet hastanesine gittim nst miz iyi,suyu iyi dedi,hareketleri de iyiyse korkulacak bişey yok dedi ama gözetim altında olmam gerektiğini söyledi.cumartesi günü tekrar aksaraydaki özel hastaneye gideceğiz detaylı ultrasona,duanızı esirgemeyin kızlar,inşallah sağlıklı dır bebeğimm
hayyyy maşallah canım ya ne tatlı bi oğluşun var.Allah bahtı güzel eylesin. tam ne kadarlık şimdi ?
hayyyy maşallah canım ya ne tatlı bi oğluşun var.Allah bahtı güzel eylesin. tam ne kadarlık şimdi ?
Peki bunu ne kadarlik bebege yapabiliriz?Bizimkiler cok ufak simdi yapilamaz heralde.
maşallah oğluşunaa, ne tatlı öyle cingöz cingöz de bakıyoro sıcak konusu bizde de pek olay oldu. Annemle eşim kat kat giydirip heryeri kapattılar. Çocuk ter içinde, sürekli ağlıyor..İki doktor da terletmeyin dedi ama gelen misafirler olanca bilmişlikleri ile üşütmeyin dedi durdu. Çocuğun havale geçirmesinden korkar olmuştum. Dün doktor kontrolü vardı. Özellikle eşim yanımdayken sordum;
Bebeklerin oda sıcaklığı önemli, 25'i geçmemeliymiş. Penceleri kapattığımızı duyunca doktor garip garip baktı bize, öyle şey olur mu açın tabi dedi. Serinliğin zararı olmaz faydası olur, balkona bile çıkarın yalnız çok sıcakta kalmasın. Sıcak zararlı dedi. Kısa kollu body giydirin sadece öyle kat kat giydirmeyin diye de ekledi. Bugün evimiz efil efil esiyor çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?