2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Allah yardımcın olsun canm hayırlı olan hangisiyse onu nasip etsin inşşlh
sen gönlünü ferah tut
Rabbim cok buyuk saglıkla gelcek Allhın izniyle bebişin

Oğluşuma kavuştum çok şükür annişler
gözun aydin canim tebrik ederim allah anali babali buyutsun :)))

gecmis olsun canimmm insallah cok cabuk iyilesirsin göguslerin enfeksiyon kaptigini biliyordum ama issmine böyle dendigini bilmiyordum sayende ögrenms oldum :))

canim yaa allah yardimcin olsunnnnn insallahhh hakinda hayirli olan olurr sen dua etmeye devam wet canim rabbim dogru yolu gösterecektir insallahhh :)))

hanımlar bişi sorcam
geceleri bebeğinizin başında bekliyomusnuz
uyurken tıkancak fln diye çok korkuuyorum resmen nöbet tutuyoruz basında sırayla
abartıyomuyum
arada tükürüğünü fln yutamadığı oluyo, uyurken olur duymam fln Rabbim korusun
ama böylede cook yorucu :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
bugünkü kontrolde yine bişey çıkmadı nstde sancı vs yok.haftaya tekrar kontrole çağırdı dr.sabretceksin,acil kanama,su,sancı olursa gelceksin beklemeden dedi.bebişin gelmeye hiç niyeti yok:)41. haftaya kadar bekliyoruz en fazla dedi.umarım haftaya doğurururm.4kg olmuş oğluşumda.2 haftaya 4.5 olur sanırım.

canimmmm tebrikj ederimmm gözun aydin allah anali babali buyustsun insallahhh cok sasirdim yaa tmm bir süpriz yapmisin avartarindakide sanirim bebisin fotosu masallahhh canimmm allah nazarlardan sakinsinnn cok tataliiii valla cok hizlisinnn

iste bu benim ne zamandir anlatmaya calistigimm pozisyonn resim bulman cok iyi olmuss tsklerrr :)))
bende 3. cocgumuda ayni yöntemi uyguladim cidden cok rahatluiyorr cok ise yariyorr

kizlar size rabbim kolay dogum nasip etsin insaLLAHH bebeklerinizi sag saglim kucaginiza alirsinizz :)))

canim hic oyle sey olurmuu gece gunduz nasil basinda bekliyeceksinn bebegini yan yatir ama herzaman ayni tarafa yatirma kafasi egri gelisirr canim arkasindan önunden destekle dönmesin diyee ozaman kusabile birsey olmaz cikarir agzidann bukada endiselip korkma lutfennn

canimm insallah cok kolay gecer dogumunn rabbim yardimcin olsun insallahh :))

slm kizlar benim icin dua eden etmeyen herkese tesekkur ederim gecmisi okuyamadim biz cok sukur iyiyiz benim biraz agrilarim yalniz henuz sutum gelmedi insallah oda gelir var kizim 3,100 gr 50 cm geride kalanlarada hayirli dogumlar diliyorum

tebrik ederim canimm gözun aydinnnn allah anali babali büyütsünnn insallahh sütünde cogalirrr :))foto eklemeyide ihmal etme canimmm

Canim herseyin hayirlidi olsun benim bi arkadasim normal cok istedi ve bekledi dr.u daha fazla beklemeyelim dedi bebegi sezeryanla aldilar hersey minikler icin..demek istedigim dogumda bi kismet isi..ben cuma sezeryan olcam mesela..ama benim bebis biraz buyuk usg de 2 hafta ilerde esim 1.92bende 1.80 e yakin boyum var.dra risk olur mu dedim biraz bizi zorlar dedi..ama yinede bekledik 40 kadar gelmezse alin dedim..ben teklif ettim.cuma allahin izniyle olcak kizimiz..insallah hersey istedigin gibi olur....ama bence bosuna uzuluyorsun. Ne guzel bak bebisin olacak..sen elinden geleni yapmis beklemissin.cogu kisi burda normal diye girdi sezeruan oldu canim..

valla eve geldigimizden beri bekliyoruz devamlı
o kadar sacma sapan seyler anlattılarki etkilendim iyiyce
akıl işi değil benmki farkındayım
vücudum iflas etmek üzere

Allah yardimcin olsun canim bende cuma sabah duygularini anlayabiliyorum bende heyecandan uyuyamiyorum..insallah hayirli hayirli gelir bebislerimiz...

Saol canım Allah sizleri korusun inşallah

valla eve geldigimizden beri bekliyoruz devamlı
o kadar sacma sapan seyler anlattılarki etkilendim iyiyce
akıl işi değil benmki farkındayım
vücudum iflas etmek üzere
seni anliyorum canim bebegi koruma is güdüsü agir basiyorr ama kendinide bukadar hirpalayip heba etme sana birsey olsa ozaman kim bakacak bebeginee :)) anlatilan herseyde kulak verme sen kendin dogru olani bulmaya yapmaya caliss :))) geceleri sirt üstü yatirmaa kesinlilee :)) gunduz yatir cünkü arada kontrol edebilirsinn sesini duyabilirsin geceleri zor oldugu icin en akillica ve en iyi cözum yan yatirmak :))

Saol canım Allah sizleri korusun inşallah

aminn canim cümlemizi korusun insallahhh

Yarın büyük gün. Oğluşum ilk gerçek banyosunu yapacak. Bakalım becerebilecekmiyiz:)))
Cuma sabahı fotoğrafçılar gelip oğlumuzun ilk profesyonel resimlerini çekecekler. Yani fotomodellik sırası oğluşta. çok merak ediyorum nasıl resimler çekeceklerini
Şimdilik geceleri bizim odamızda yatağımın yanındaki beşikte yatıyor. Uykum hafiftir zaten başını çevirse uyanırım. O yüzden içim rahat. Yani başında nöbet beklemeye gerek yok diye düşünüyorum. Bizede yazık. Zaten doğru düzgün uyuyamıyoruz. Hepsi Allah'a emanet insan hep diken üstünde oluyor gerçekten. Ama mümkün mertebe bizimde dinlenmemiz lazım ki daha iyi bakabilelim yavrularımıza.
Kızlar benim oğlan altını açtığımda çoğu zaman heryere işiyor. Pipisini kapatıyorum yinede yanlardan sızıyor herşey çiş oluyor. Bunun daha kolay temiz bir yöntemi varda ben mi beceremiyorum acaba?
Birde benim aşırı iştahım var emzirdikçe yiyesim var sizde durumlar nasıl?

Kizlar günaydin..bizde bugün 40+4deyiz kizim hala gelmiyor.. 8de yatisim yapilacak ve dr.um suni sanciyla dogumu baslatmayi deniyecek..dualariniza ihtiyacim var. ins sorunsuz bi sekilde kolaylikla kuzumu kucagima alirim.dualarinizi eksik etmeyin.

gunaydin! ben de bugun 40. haftami doldurdum 41 in icindeyim. 39 ve 40. haftada olup hala doguramadim diyenleri gordukce ya biz napalim diyorum

insallah sag salim bebegini kucagina alirsin...Suni sanci insallah basarili olur yoksa da sezaryan farketmez yeter ki bebislerimiz saglikli olsunlar.

Kızlar saat 4 civarı suyum geldi şimdi hastahanedeyim 2 cm açıklık vardı en son dualarınızı bekliyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…