Dogum yapan ve yapacak olan arkadaslarımı canı gonulden tebrık edıyorum ne mutlu sızleree ...
Bız hergun hastanedeyız artık sancı cıkmİyo nst sonucu guzel doktor bebegın suyu kırlenmıs dıyo ama kımsenın bu konu hakkında ufak bı fıkrı yok bugun bı baska doktor tıpta boyle bı terım yok ultrasonda boyle bısy gorulemez dıyodılınde hep bı sezeryan teklıfı var ama bız normal dogum dogum ıstıyoruz dıyınce tamam ama rıske atmayın derım dıyo.dıger doktor bu sebepten sezeryan asla olmaz dıyo..her agızdan bı ses canım cok sıkkın kımseye guvenemıyoruz burda baska secenegımız de yok bı tanesıne guvenmek zorundayız.gunumuz doldu tek yapabıldıgım Rabbıme dua edıp onun merhametıne sıgınmak..yavrumu saglıkla kucagıma almak ıstıyorum sadece..sureklı gozlerım dolu dolu gezmekten kıme guveneym derdıne dusmekten cok sıkıldım
Arkadaslar hepınızden dua ıstıyorum Allah dogru yola yonlendırsın en dogru kapıyı acsın bıze ıns..
gözun aydin canim tebrik ederim allah anali babali buyutsun :)))Oğluşuma kavuştum çok şükür annişler
gecmis olsun canimmm insallah cok cabuk iyilesirsin göguslerin enfeksiyon kaptigini biliyordum ama issmine böyle dendigini bilmiyordum sayende ögrenms oldum :))Kızlar cok kötüyüm mastit oldum halk tabiriyle süt ateşi yada lohusa sıtması sol göğsüm şişti ve kıpkırmızı. 40 derece ateşle acile kaldırıldım şimdi antibiyotik tedavisine başladık gecmezse cerrahi yöntemle alınacak kitleler sadece 4 saat emmedi oğlum ve süt kanallarım tıkanmış.
Dogum yapan ve yapacak olan arkadaslarımı canı gonulden tebrık edıyorum ne mutlu sızleree ...
Bız hergun hastanedeyız artık sancı cıkmİyo nst sonucu guzel doktor bebegın suyu kırlenmıs dıyo ama kımsenın bu konu hakkında ufak bı fıkrı yok bugun bı baska doktor tıpta boyle bı terım yok ultrasonda boyle bısy gorulemez dıyodılınde hep bı sezeryan teklıfı var ama bız normal dogum dogum ıstıyoruz dıyınce tamam ama rıske atmayın derım dıyo.dıger doktor bu sebepten sezeryan asla olmaz dıyo..her agızdan bı ses canım cok sıkkın kımseye guvenemıyoruz burda baska secenegımız de yok bı tanesıne guvenmek zorundayız.gunumuz doldu tek yapabıldıgım Rabbıme dua edıp onun merhametıne sıgınmak..yavrumu saglıkla kucagıma almak ıstıyorum sadece..sureklı gozlerım dolu dolu gezmekten kıme guveneym derdıne dusmekten cok sıkıldım
Arkadaslar hepınızden dua ıstıyorum Allah dogru yola yonlendırsın en dogru kapıyı acsın bıze ıns..
Merhaba kizlar ben de dogum yaptim
oglusum dun bizi hem korkuttu hem sevindirdi
normal dogum hayal ederken dun sabah suyu geldi fakat diskisini yaptigi icin sarimsi kahverengi bir renkte idi. Hem biz hem doktor risk alamadigimiz icin spinal anesteziyle sezaryen oldum.
Oglum 3370 kilodogdu
iste bu benim ne zamandir anlatmaya calistigimm pozisyonnaa olmaz olur mu gaz 15günden önce, bal gibi de oluyor..mutlaka çıkarın gazı canım. Ağladıkça emzir,emzirirken uyumasın diye sürekli dürt ayağını gıdıkla, kulak memesini oyna, çenesinin altını dürt,yanağını okşa...Bizim ilk haftamız böyle geçmişti, zorla zorla besledik şimdi düzene girdi şükür ama gaz ikinci üçüncü günden beri var ve hala var yani..bak gaz için şöyle bir tutuş bulduk bizimkine çok iyi geldi;
Eki Görüntüle 739204
slm kızlarr...
yarın sabah 8.30 ta hastanede olucam 10:30 falan gibi de sezeryana gireceğim. epidural olacak nasipse. dualarınızı eksik etmeyin ne olur... çok heyecanlıyım yarın sakin kalabilirim umarım.. rabbim doğum yapacak olan herkese sağlıklı, sorunsuz, kolay doğumlar, sabır ve cesaret nasip etsin inşallah... yarın yazabilir miyim bilmiyorum ama yazmaya çalışacağım hepinizi öpüyorum..
ben de senin gibi yarın 8buçukta hastanede olucam 10 da sezeryane giricem inşallah.. :) o kadar heyecanlıyımki anlatamam yarın benim için büyük gün hiç bir şey eskisi gibi olmayacak düşünüyorumda hayatımıza 3 kişi devam edicez bütün ilgimiz herşeyimiz onun üstüne kurulu olacak bi kadının hayatındaki en büyük dönüm noktası bu olsa gerek Allah herkese nasip etsin inşallah dualarınızı esirgemeyin kızlar...
hanımlar bişi sorcam
geceleri bebeğinizin başında bekliyomusnun
uyurken tıkancak fln diye çok korkuuyorum resmen nöbet tutuyoruz basında sırayla
abartıyomuyum
arada tükürüğünü fln yutamadığı oluyo uyurken olur duymam fln Rabbim korusun
ama böylede cook yorucu :26:
canimm insallah cok kolay gecer dogumunn rabbim yardimcin olsun insallahh :))merhaba guzel anneler ve anne adayları ,
yarın saat 11 de spinal sezeryana giricem.
cok heyecanlyım. Eşimin ve benim ailem geldi.
evde hafif bir bayram havası var. Herkes heyecanlı.
Ailemide görememiştim özlemişim.
Umarım kızım sağlıkla dunyaya gelır ve bende kendımı hemen toparlarım.
süt sorunu, lohusalık başlayacak farkındayım. dogumdan 10 gun sorada annemler evımı taşıyacak
umarım hersey yolunda gıder
bana ne tavsıye edersınız sezeryan sonrası ıcın
doktorum gece saat 11 de evde kendın lavman yap 12 de kahvaltılık atıştır sonra bırsey yemen yasak dedı
sezeryan olan anneler ne zmn toparlandnız
amelıyat sonrası nasıldı
dua edın ne olur benım ve kızım ıcın
cıktıkdan sonra bende fırsat buldugumda sıze yazacagım..
bgne kdr yanımda oldugunuz ıcınde teşekkurler...
slm kizlar benim icin dua eden etmeyen herkese tesekkur ederim gecmisi okuyamadim biz cok sukur iyiyiz benim biraz agrilarim yalniz henuz sutum gelmedi insallah oda gelir var kizim 3,100 gr 50 cm geride kalanlarada hayirli dogumlar diliyorum
Bız hergun hastanedeyız artık sancı cıkmİyo nst sonucu guzel doktor bebegın suyu kırlenmıs dıyo ama kımsenın bu konu hakkında ufak bı fıkrı yok bugun bı baska doktor tıpta boyle bı terım yok ultrasonda boyle bısy gorulemez dıyodılınde hep bı sezeryan teklıfı var ama bız normal dogum dogum ıstıyoruz dıyınce tamam ama rıske atmayın derım dıyo.dıger doktor bu sebepten sezeryan asla olmaz dıyo..her agızdan bı ses canım cok sıkkın kımseye guvenemıyoruz burda baska secenegımız de yok bı tanesıne guvenmek zorundayız.gunumuz doldu tek yapabıldıgım Rabbıme dua.9 edıp onun olsmerhametıne sıgınmak..yavrumu saglıkla kucagıma almak ıstıyorum sadece..sureklı gozlerım dolu dolu gezmekten kıme guveneym derdıne dusmekten cok sıkıldım
canim hic oyle sey olurmuu gece gunduz nasil basinda bekliyeceksinnbebegini yan yatir ama herzaman ayni tarafa yatirma kafasi egri gelisirr canim arkasindan önunden destekle dönmesin diyee ozaman kusabile birsey olmaz cikarir agzidann bukada endiselip korkma lutfennn
slm kızlarr...
yarın sabah 8.30 ta hastanede olucam 10:30 falan gibi de sezeryana gireceğim. epidural olacak nasipse. dualarınızı eksik etmeyin ne olur... çok heyecanlıyım yarın sakin kalabilirim umarım.. rabbim doğum yapacak olan herkese sağlıklı, sorunsuz, kolay doğumlar, sabır ve cesaret nasip etsin inşallah... yarın yazabilir miyim bilmiyorum ama yazmaya çalışacağım hepinizi öpüyorum..
gözun aydin canim tebrik ederim allah anali babali buyutsun :)))
gecmis olsun canimmm insallah cok cabuk iyilesirsin göguslerin enfeksiyon kaptigini biliyordum ama issmine böyle dendigini bilmiyordum sayende ögrenms
canim yaa allah yardimcin olsunnnnn insallahhh hakinda hayirli olan olurr sen dua etmeye devam wet canim rabbim dogru yolu gösterecektir insallahhh :)))
seni anliyorum canim bebegi koruma is güdüsü agir basiyorr ama kendinide bukadar hirpalayip heba etme sana birsey olsa ozaman kim bakacak bebeginee :)) anlatilan herseyde kulak verme sen kendin dogru olani bulmaya yapmaya caliss :))) geceleri sirt üstü yatirmaa kesinlilee :)) gunduz yatir cünkü arada kontrol edebilirsinn sesini duyabilirsin geceleri zor oldugu icin en akillica ve en iyi cözum yan yatirmak :))valla eve geldigimizden beri bekliyoruz devamlı
o kadar sacma sapan seyler anlattılarki etkilendim iyiyce
akıl işi değil benmki farkındayım
vücudum iflas etmek üzere
Saol canım Allah sizleri korusun inşallah
slm kızlar gece nöbetinde olan yok mu ? uyayamıyorum yaaaa
Kizlar günaydin..bizde bugün 40+4deyiz kizim hala gelmiyor.. 8de yatisim yapilacak ve dr.um suni sanciyla dogumu baslatmayi deniyecek..dualariniza ihtiyacim var. ins sorunsuz bi sekilde kolaylikla kuzumu kucagima alirim.dualarinizi eksik etmeyin.
Açıklık 4 cm olmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?