- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
tabiki göbegi düşer düşmez canım göbegi düşer düşmez yıkıyouzya banyo yapmadan 1 saat önce her yerini iyiyice yaglayıp yıkıyorun.
agzına yarım çay kaşıgı içirmek için göbeginin düşmesini beklemene gerek yok dogar dogmaz verebilrsin cünkü bagırsaklarındaki pislik kaka flan hep temizleniyo hiç bi sakıncası yok canım .yinede doktoruna sor her doktor farklı konuşuyo cünkü
meraba canlarım babalar gününde oğluşumu kucağıma aldım nişanım ve sancımın gelmesiyle hastaneye gttik açılmam 1 cm idi.8 saat sancı çektim öğlen 16.26 da oğlum doğuyu kucağıma aldım doğumum normal oldu ve çok zor bi doğumdu makatıma kdr yırtığım var dikişlerim çok fazla oğlum 3 kilo 480 gr dünyaya geldi dünya tatlısı bi paşam var ye ye bitiremiyoruz babası bgn iş başı yaptı ama nasıl gittiğini bi ben bilirim o ağladıkça bizde oturup ağlıoruz gece uykumuz yok malesef paso memede sıpamgündüzleri uykumuz iyui memelerim yara oldu ölüorum hem alttan ağrım çok hem üstten allah yardımcımız olsun doğum yapan arkadaşları blmiorum herkesin evladını allah herkese bağışlasın hrkesi tbrk ederim buda biziz teyzeleri maşallah demeyi unutmayalım
birde kızlar malum sarılıkdan dolayı geceleri 2 saatte bir uyandırıp emziriyordum.
şu an sarılık geçti, zaten acıkınca aglıyor kendiliginden.
acaba o agladıkça mı geceleri emzirsem :26: yoksa 2 saatte bir uyandırmaya devam mı edeyim :44:
gaz sancısından dolayı zar zor uyuyor zaten, kaldırmaya kıyamıyorum,
yada kaldırınca tekrar yatmaz diye de korkuyor olabilirim
yorumlarınızı bekliyorum,
canım tebrik ediyorum
oğluşuna kocaman maşallahhh çok datluuuu
yengeme danıştım tecrübeli annedir 2 çocuğu var 2 saatte bir uyandırmaya alıştırsın dio ağladıkçada ver sütü saat farketmez bnm henüz olmadı ama 2 saat değil gece paso memede yinede doymuo sanırım yengem süt annesi oldu 2 kere emzirdi herhalde ben mamaya başlıycam geceleri bi kere mama versem belki rahat olur gazıda yok allaha şükür totoyu kaldırıp kendi çıkarıo gazını zombi gibiyim zeynom gözlerim patladı resmen uykusuzluktan ele avuca gelseler rahatlycaz bol yıkamalıymışsın bebeği sabah ve ikindide 2 posta olmak üzere bide sarı ışığa yada güneş ışığına tutcakmışsın bebeği
meraba canlarım babalar gününde oğluşumu kucağıma aldım nişanım ve sancımın gelmesiyle hastaneye gttik açılmam 1 cm idi.8 saat sancı çektim öğlen 16.26 da oğlum doğuyu kucağıma aldım doğumum normal oldu ve çok zor bi doğumdu makatıma kdr yırtığım var dikişlerim çok fazla oğlum 3 kilo 480 gr dünyaya geldi dünya tatlısı bi paşam var ye ye bitiremiyoruz babası bgn iş başı yaptı ama nasıl gittiğini bi ben bilirim o ağladıkça bizde oturup ağlıoruz gece uykumuz yok malesef paso memede sıpamgündüzleri uykumuz iyui memelerim yara oldu ölüorum hem alttan ağrım çok hem üstten allah yardımcımız olsun doğum yapan arkadaşları blmiorum herkesin evladını allah herkese bağışlasın hrkesi tbrk ederim buda biziz teyzeleri maşallah demeyi unutmayalım
Eki Görüntüle 739806 Eki Görüntüle 739807
canım senin zeytinyağı verin yazından sonra biberona biraz su koyup 1 kaşık zeytinyagıyla karıştırıp öyle içirdim..
bu şekildede etkili oldu sanırım. acaba suyla vermemin bir sakıncası olur mu ki:26:
canım biz de o hikayelerden çok duyduk ve kortuk ama başında nöbet tutulmaz ki öyle..bir de cibinlik hikayesi var bizde, mahallede birinin başına gelmiş yeni onda da aklımız çıktı takmıyoruz cibinlik fln..bak biz bundan aldık çok da güzel kullanışlı, böyle kusar ya da tükürüğü fazla gelirse yandan çıkarıyor.hanımlar bişi sorcam
geceleri bebeğinizin başında bekliyomusnuz
uyurken tıkancak fln diye çok korkuuyorum resmen nöbet tutuyoruz basında sırayla
abartıyomuyum
arada tükürüğünü fln yutamadığı oluyo, uyurken olur duymam fln Rabbim korusun
ama böylede cook yorucu :26:
aynı sorun bizde de oldu, öncekilerde yazmıştım. Oğlum çok terledi, biz İzmirdeyiz ve çook sıcak. Doktorun tavsiyesi üzerine, tek kat, kısa kollu body alta çorap giydiriyorum. Banyodan sonra ve uyurken ince battaniye örtüyorum yarıya kadar. Oda sıcaklığını sabitleme çalışmalarından da vaz geçtim. Açtım pencereleri ama bir yandan takip ediyorum çünkü 30'u geçerse tehlikeli olabiliyormuş o zaman klimayı açacağım mecburen.Bir sorun kucaktayken terlemeleri kaldı, gaz çıkarırken bazen uzun süre kucağımızda oluyor ve epeyce terliyorKızlar herkescikler gitti kaldik oglusumla ve babasıyla
Annem de var ama bizim ev dublex o ust katta takılıyor genelde hic karışmıyor misafir cok geliyor onlarla ilgileniyor
Babannecigi cok agladi oglustan ayrılırken yazik
Benim suanki problemim de odanın isisi arkadaşlar
Klimayi actim dun 27 28 dr de cok soğuk dediler ustunu ortmustum
Kapi pencereyi de ayarlayamiyorum yaniyor yazik oglus
Antalya nin nemi de malum ustune de bir tane kisa kollu zibin bi de uzun kollu giydiriyorum ayaklı birsey bi de
Siz nasil ayarliyorsunuz odanin isisini
Bide gobusumuz dusmedik hala 8.gun bugün
sanirim.en sonnnn ben dogurcam ya.
butun evi temizledim.bugu
HAYIRLI HABERLELRLE GEL INSL CNM BENIM INSL GUSEL SEYLER DUYARSINN DOGUM LA ILGILIIIIIIIselam kızlarrr, şu mide yanmasından çektiğim kadar hiç bişeyden çekmedim yahuu,bittim mahvoldum ilaçda fayda etmiyor artık, bonus kafa doğacak galiba bizim çocukdün nst ye girdik hiç sancı yok oğluşumun keyfi gayet yerinde,bugünde dr randevumuz var bakalım ne diyecek, aslında diyeceği şey belli, herşeyy iyi haftaya kontrole gel diyecek puffff doğsalar artık,9 ay geçti şu 10 gün geçmiyor
Eki Görüntüle 739806 Eki Görüntüle 739807
allah bana sabır versin bu arada kaynanam bana değil ben ona bakıorum bnm ailem hep yanımda yemek yapıolar ediolar kaynanamda yatıo sürekli bide çayını beklio önüne zaten torununa da yapmacık çok gitme derdinde memlekete gitsede bnde anneme gitsem 40ıma kadar.Psikolojim bozuldu kaç gündür bgn tutmuş dioki bana sen kendin kilo almışsın için su doluymuş bebek gelişmemiş dio bi bağırdım ddm sen doğurda bitane görim kızlar yeminle kilom kalmadı bebek plasenta ve sudan ibaretmişim ben zor günler geçirmekteyim anlıycağınız bnmde erkek çocuğum oldu ama bunları etmem kesinlikle anlayış gereken bi zamandayım ama gelip gidip odaya sinek gibi vızırdanıo sinir oluyorum bozuyorum ama utanmıoda mememin biri yara olmuş taş gibi bitek solu emzirebiliorum oğlum sarılıkta olmadı ona dert oldu bu bizde durumlar böyle gtmesi için 40 mevlüdünü bile ramazandan önce yapıcaz gitcem diyip duruo 3 altın getirmiş bebeğe 5 altın parası yedi geldiğinden beri hey allahm sabır ver diorum sabır çekiorum her dk
oğlan uyurken azcık uyuyım ben öptüm hepinizi canlarım allaha emanet olun yavrularınızla
ayy ne gusel elıne saglık hareket berekettır ınsl kolyından dogumlarımız olurr benımde ıcıme sınmez tertemıs olsun da öle dogumdan gelınce rahat rahat yatımmmsanirim.en sonnnn ben dogurcam ya.
evet bak hareket berektıtıtr ınsll kolayından dogurururzzzzzzzzzzzzzzzay canım sorma yaaa bende dünden beri bir temizlik hastalığı başladı heryeri siliyorum temizliyorum bütün gece de bacaklarım ağrıyor sonra ama duramıyorum herkes yapma diyor ama kafam orda hep sağlıklı bir şekilde doğursaydık bari artık bu kadar harekete normal doğururuz inş
Canim gunun var daha. Biraz daha sabir. Beklemek cok zor ama gelince her seye deger diyeceksinsanirim.en sonnnn ben dogurcam ya.
Sicak havlu ya da yikamadan sonra sag. Her emzirdiginde sag kalani. Baska turlu cok agrir. Benim ilk sag mememe geldi sut ama korumayi beceremedim simdi sutum azaliyor. Sik sik emzirip-sagip bosalt gogsukızlar yardımmm sağ göğsümde süt kolumun altına doğru birikiyo ve sertleşiyo emziriyorum sağıyorum sıcak havlu ovalama derken anca geçiyo ama ağrısı kalıyo gece zor uyudum
selam kızlar,dün kontrolüm vardı,gittiğim doktor bebek 3 hafta geri gözüküyor,kilosuda 2400 dedi,çok çücük ben alamam 29 unda dedi sezeyana,normal doğum tarihimiz 7 temmuz ozamana bekletirim dedi.tabi bizim moral sıfır 2 hafta geri çıkıyodu ama3 hafta geri diyince beynimden vurulmuşa döndüm.hastaneden moralimiz bozuk çıktık,ben dayanamadım,başka hastaneye gidelim dedim,başka özel kadın doğum hastanesine gittik,ordaki doktor 2 hafta geri gözüküyor ama önemli değil dedi,küçük bebekler kendini daha iyi toparlıyor dedi,üst kattaki başka bir doktora yönlendirdi,detaylı bakılsın dedi,gittik doktor baktı suyu iyi,eşinde yaşlanma yok,hareketleri nasıl dedi bende sürekli hareket halinde dedim,iyi dedi,göbek kordonundaki kan akışına baktı iyi dedi.büyük ihtimal minyon bi bebek dedi amasağlıklı.zaten ben 1.58 eşimde 168 falan..doğumda 29 alırız yine dedi,bugünde devlet hastanesine gittim nst miz iyi,suyu iyi dedi,hareketleri de iyiyse korkulacak bişey yok dedi ama gözetim altında olmam gerektiğini söyledi.cumartesi günü tekrar aksaraydaki özel hastaneye gideceğiz detaylı ultrasona,duanızı esirgemeyin kızlar,inşallah sağlıklı dır bebeğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?