- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
ayy suzan cnm bi kucAĞIna al herşey bitiyor nasıl masumlar nasıl tatlılar bi bilsencanımm bu ne gusellık yaa kım bılır benım minik aslanımm nasıldırr k.v konusunda boll sabır dılıyorum ınsll bır an once evısıne doner gıcık sey!!!
oglun cok tatlı yaaaaaaa bende dogurmak ıstıorum dıkıslerıne gelınce temıslıgıne cok dıkat et enfeksıyon fılan kapmasın ınsl cabucak ılesırlerr gogus yaranda gecr ınsl da ıkısındende emısırsınızzama paşan cok tatlı subhanallahhh yaaaaaaa sancı kendı sancınmıydıı cnm onu merak ettım yoksa sunı fılanmııı:26:
canım benimki de aynı senle benim doğum tarihim 3 temmuz bebek 2500 klo doktor sağlıklı dedi üç hafta geriden benim de
birde kızlar malum sarılıkdan dolayı geceleri 2 saatte bir uyandırıp emziriyordum.
şu an sarılık geçti, zaten acıkınca aglıyor kendiliginden.
acaba o agladıkça mı geceleri emzirsem :26: yoksa 2 saatte bir uyandırmaya devam mı edeyim :44:
gaz sancısından dolayı zar zor uyuyor zaten, kaldırmaya kıyamıyorum,
yada kaldırınca tekrar yatmaz diye de korkuyor olabilirim
yorumlarınızı bekliyorum,
Yine konuya dalacağım.Pazar doğum yaptım...Son iki gündür perişan olduk kızlar.Bebeğim aşırı huysuz, bazende aşırı uykulu oluyordu.Önceki gece artık çileden çıktım ne yapacağımı bilemedim yani o dereceDün sağlık ocağından aile hekimi geldi ziyarete.Bebeğin sarılık olmuş git bi test yaptır ihmal etme dedi.Kalktık gittik apar topar ölçtüler 17 çıktı değeri.Hemen fototerapiye aldılar.Bütün gece bebeğim o ışığın altında nerdeyse hiç kıpırdamadın yattı Sarılık böyle yaparmış bilmiyordum.Bende gece boyunca sağabildiğim kadar süt sağdım hemşireler verdiler.Nerdeyse hiç çiş yapmıyor.Bir defa kakasını yaptı dün.Ama normalde 2 defa falan yapıyor.Zaten hastaneye gittiğimizdede o kadar çok ağladı ki hastane inledi, sonra uyudu bebeğim ışık altında.Bütün gece en ufak kıpırtısında aklım çıktı.Ne zormuş böyle canının canının yanması Sabah tekrar ölçtüler 10 a düşmüş, çıkış yaptık. Şükür yavaştan emmeye başladı.Yarın tekrar kontrole çağırdılar.Bu arada normal doğum yaptım ama altta dikişler var.Sıcaktan pişik oldu sanırım ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum doğru dürüst.
Denizim iyi olsunda herşey geçer dimi
sağol hayatım :)iyi akşamlar millet valla kızlarr acayip geçmiş birikmiş okursam benm kız uyanır yetişememm kimler doğurduuu.....gvn doğurmuş herhalde... canm hayırlı olsunnn... başka kızlar doğuranlarıı tebrikkk ediyorummm allah analı babalı büyütsün...
cnm aldanma doktorlara valla banada 3 haftan var gelişimi yavaşlamış dediler çocuk hem 500 gr fazla doğdu hemde gününde 9 gün önce geldi sağlıkla doğurmanı dilerimSelam canlar ne guzel herkes bebislerden bahsediyo sizlere cok ozeniyorum ins bizde kisa sürede sizlerle ayni kervanda yol aliriz..
Gunumuz doldu bugun detayli ultrasona girdik doktor bebis bir hafta daha bekleyebilcek rahatlikta ve saglikta dedi.suyunun kirli olmasinin sebebi de deri dokuntuleriymis risk durumu yokmuş.bu hafta beklemedeyiz yani sonuç olarak ve hergün de nst ye gircez.nst iyi çıktıgi sürece normal dogum hayalim devam edicek ins :)
Dogum yapan arkadaşlarimi tebrik ediyorum ve bebislerinin de gozlerinden öpüyorum :)
Benim gibi bekleyen arkadaşlarima da sabir diliyorum ins bizde kavuscaz kisa zamanda..
Dogum yapanlari tebrik ediyorum.
GVN oglusun pek tatli
Kizlar ben bebegin basinda beklemiyorum. Yatagina ya da oturma odasinda ona hazirladigimiz yataga yatiriyoruz. Uyudugundan emin olunca ayriliyoruz basindan. mutfakta yemek yiyoruz ya da baska odada islerimizi yapiyoruz. 10-15 dk bir de bakiyoruz kontrol icin. Gece-gunduz 3-4 saatte bir uyandiriyorum. Sarilik tehlikesini atlattik gibi geliyor. Ozellikle cok yorulmussak bebek de dahil gec uyumussak biraz uyumasina izin veriyorum. Zaten uyuyunca uyandirmak cok zor oluyor. COk hareketli oldugundan uyumasi da cok zor.
bende bebeğin başında beklemiyorum zaten sık sık emziriyorum bide nöbet tutarsak yandık yan yatırdıktan sonra bişeycik olmaz zaten o ihtiyacı olduğunda bizi çağırıyo evin neresinde olursak olalım
Kizlar sezeryanla dogum yapali 6 gun oldu.sutum hala sari ve cok degil.bi sagmada 15-20 ml geliyor.yetmedigini dusunup mama veriyorum ara ara gayet guzel emiyor.sizin sutleriniz ne zaman gurul gurul gelmeyev basladi.sorum sezeryanli annelere
hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız.sağlıklı olsunlarda,kilosu önemli değil.ama doktor bize panik yaptırdı,son anda doktor değiştiricez artık mecburen
GVN hayırlı uğurlu olsun bebeğin.allah sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah.
MERVE canım iyi yolculuklar sana.ne güzel gelir memleket havası şimdi.yalnız bayram sonuna kadar nasıl dayanacak eşin bebğinin hasretine acaba.artık sen gelene kadarda bende doğurmuş olurum
Sorma canım çok üzülüyor çok işe yolladım akşam şimdiden özledim diyor:):)
Benim pabucum dama atıldı
Canım benim içinde bebek içinde iyi olur böylesi
2 senedir tatilde yapmıyordum
İnşallah sende sağ salim kucağına al yavrunu
Hep şu avatarındaki gibi bir bebeğin olacak diye hayal ediyorum nedense
ayy canım benımm,ınsallah dua ıle yaa bende dogurayım artık okucamm hıkayenı ınslllayy suzan cnm bi kucAĞIna al herşey bitiyor nasıl masumlar nasıl tatlılar bi bilsenben normal sancı çektim hayatım emişmeye başladık tatlım 1 saattir memeleri emmekten helak etti tavsiyem yara olunca bol emzirin yaralar emzirince geçiyor emziremiodum taş kesmişti ama avantajım bnm doğurduğum an verdiler mememe nasıl emido bi göreydin :) şmdi doğum hikayemi yazmaya başlim bnm bayağı atraksiyonlu bi doğum oldu :) darısı başına tatlım senin daha bal olucak bak gör :)
cocuga gaz yapar dedı eltım cnm benımm ılk aylar anne dıkkat etmelıymıs souk yemesı soguk su bıle gaz yaprmıs sancılarnırmıs bebekızlarr yaa ben soğuk şeyler yemeye başladım bişi olmaz herhaldee....bu arada süt olsun diyee soğan yiyorumm hiçbir fark göremiyroum ben artık karar verdimm benm vücudum süt üretmiyoo milupanın lactamilk diye bi ürürnün keşfettim ona başladım şimdii emziren anneler için folik asit ve vitamin takviyeleride var iiçinde sütlü içecekkmiş bakalım ne işe yarıcakk allahım herşeyi dener oldumm ben oğlumda buı kadar takmamıştım neden böle oldu anlamdım yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?