2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayy suzan cnm bi kucAĞIna al herşey bitiyor nasıl masumlar nasıl tatlılar bi bilsen ben normal sancı çektim hayatım emişmeye başladık tatlım 1 saattir memeleri emmekten helak etti tavsiyem yara olunca bol emzirin yaralar emzirince geçiyor emziremiodum taş kesmişti ama avantajım bnm doğurduğum an verdiler mememe nasıl emido bi göreydin :) şmdi doğum hikayemi yazmaya başlim bnm bayağı atraksiyonlu bi doğum oldu :) darısı başına tatlım senin daha bal olucak bak gör :)

Yine konuya dalacağım.Pazar doğum yaptım...Son iki gündür perişan olduk kızlar.Bebeğim aşırı huysuz, bazende aşırı uykulu oluyordu.Önceki gece artık çileden çıktım ne yapacağımı bilemedim yani o derece Dün sağlık ocağından aile hekimi geldi ziyarete.Bebeğin sarılık olmuş git bi test yaptır ihmal etme dedi.Kalktık gittik apar topar ölçtüler 17 çıktı değeri.Hemen fototerapiye aldılar.Bütün gece bebeğim o ışığın altında nerdeyse hiç kıpırdamadın yattı Sarılık böyle yaparmış bilmiyordum.Bende gece boyunca sağabildiğim kadar süt sağdım hemşireler verdiler.Nerdeyse hiç çiş yapmıyor.Bir defa kakasını yaptı dün.Ama normalde 2 defa falan yapıyor.Zaten hastaneye gittiğimizdede o kadar çok ağladı ki hastane inledi, sonra uyudu bebeğim ışık altında.Bütün gece en ufak kıpırtısında aklım çıktı.Ne zormuş böyle canının canının yanması Sabah tekrar ölçtüler 10 a düşmüş, çıkış yaptık. Şükür yavaştan emmeye başladı.Yarın tekrar kontrole çağırdılar.Bu arada normal doğum yaptım ama altta dikişler var.Sıcaktan pişik oldu sanırım ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum doğru dürüst.
Denizim iyi olsunda herşey geçer dimi

iyi akşamlar millet valla kızlarr acayip geçmiş birikmiş okursam benm kız uyanır yetişememm kimler doğurduuu.....gvn doğurmuş herhalde... canm hayırlı olsunnn... başka kızlar doğuranlarıı tebrikkk ediyorummm allah analı babalı büyütsün...

canım benimki de aynı senle benim doğum tarihim 3 temmuz bebek 2500 klo doktor sağlıklı dedi üç hafta geriden benim de

hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız.sağlıklı olsunlarda,kilosu önemli değil.ama doktor bize panik yaptırdı,son anda doktor değiştiricez artık mecburen

biz bugün 20 günlük olduk. ben artık geceleri 2 saatte bir kaldırmayı bıraktım bir süre önce. doktorum öyle söyledi (bu arada maşallah allah bozmasın biz doktorumuzu çok seviyoruz) o kendi düzenini oturtacak artık büyüyor dedi ve gerçekten son birkaç gecedir 12 ile 7 arası 2 kere aynı saatlerde kalkıyor. yaklaşık 1 saat ayakta kalıyoruz. sonra uyuyoruz.
bizde durumlar bunlar :)))

öncelikle tabiki hepsi gececek :))) topikte sanırım depresyonun dibini gören kişi olarak bunu söylüyorum. çok geçmiş olsun. sarılık çocuğu uyutur. biz 4. günümüzde olduk en yüksek değerimiz 5. gündü ve o gün hiç uyanmadan 6 saat uyuduğunu bilirim çocuğun. sonra bi öğrendik değeri 17,09 doktor eve yolladı yarın gel ve sürekli emzir dedi. ben dakik olarak 2 saatte bir sürekli emzirdim gece hiç uyumadım ertesi gün gittik. 15,95'e düştü değer. uyandırmak zor oluyor sarılıkken. altını aç, ayaklarıyla oyna, avuç içlerini ıslak medille sil uyandırmaya çalış, emziremiyorsan sütünü sağ ama mutlaka doyur. internette bağırsak çalıştırıcı hareketler ve masajlar var onları dene, hangisi severse ve işe yararsa yaparsın. hiç merak etme bir süre sonra bebeğinle aynı dili konuşmaya başlıcaksınız. son olarak ağrıların geçecek çok kısa sürede hatırlamıcaksın bile :)))

Selam canlar ne guzel herkes bebislerden bahsediyo sizlere cok ozeniyorum ins bizde kisa sürede sizlerle ayni kervanda yol aliriz..

Gunumuz doldu bugun detayli ultrasona girdik doktor bebis bir hafta daha bekleyebilcek rahatlikta ve saglikta dedi.suyunun kirli olmasinin sebebi de deri dokuntuleriymis risk durumu yokmuş.bu hafta beklemedeyiz yani sonuç olarak ve hergün de nst ye gircez.nst iyi çıktıgi sürece normal dogum hayalim devam edicek ins :)

Dogum yapan arkadaşlarimi tebrik ediyorum ve bebislerinin de gozlerinden öpüyorum :)
Benim gibi bekleyen arkadaşlarima da sabir diliyorum ins bizde kavuscaz kisa zamanda..

doğum tarihi:16.06.2013
doğum haftası:38+5
doğum şekli:normal doğum
bebeğin ismi:doğu
bebeğin kilosu:3.480
boy:50 cm

GeLELİm beklenmeyen doğumun hikayesine:bir gece öncesinde eşimle yatakta hayaller kuruyoduk göbeğine kafamı koydum eşimin ddm ki yeter gelsin bu sıpa artık dedim o da aynısını söyledi valla gelsin dedi stres oluyorum artık dedi.Gece 2 posta kustum karnım taş gibiydi zaten toplanmıştı hareketide azdı bebeğin.Sabah sağa dönüyorum ağrı sola dönüyorum ağrı dedim herhalde kusmamdan kaynaklı midem rahatsızlandı diye düşündüm wc ye kalktım ki pedim kan tutmuş kurumuş hatta.Hemen kaynanama söyledim dedi doğumun başlamış senin.5 dkda 1 sancı vuruyordu eşimi uyandırdım dalga geçio benle git dio karnın ağrıodur daha günün var dio ama ben kıvranıorum bağrıorum fln sancı vurdukça neyse ciddiyeti anladı araç çağırdık gittik kontrollerimi yaptırdığım hastaneye.Eyvahhhh erkek doktor !!! eşim kafayı yio beni ameliyetaneye indirdiler alttan baktı ebeler 1 cm açıklık var doğum 8-9 saati bulur dediler eşim aynı hastanenin farklı şubesiyle iletişime geçti orada bayan doktor varmış.Tabi kaynanam annem abimler kızıo eşime erkek doktor olsun nolucak ya yolda doğurursa kız die korkuolar.Aynı filmleri aratmıycak bi sahne yaşandı vip araçtayız tanıdıkda değil ben nasıl sancı çekiyorum görmeniz gerek adamında eli ayağına dolaştı kaza ediodu az kalsın neyse hastaneye geldik doktor çok genç 23 yaşında ancadır ebeler fln çıtı pıtı kızlar yatışımı yaptılar bnm odama geçtim üstümü değiştirdim önlüğümü giydim muayeneye aldı beni doktor bebek daha yukarıda doğum kanalına inmemiş dedi açıklık 2 cm olmuş oraya gidene kdr.Doktor kilosunun 3 kilo civarı olduğunu syledi dedim oh rahat doğurucam 2900 3000 anca doğar die düşündüm neyse ben odaya çıktım tekrar sancı sıklaştı ama öyle böyle değil 3 dakkada bir geliyor o an öldüm sanıorum eşim annem kaynanam yengem abilerim herkes yanımda bağırıyorum avazım çıktığı kadar hastanede 4 doğum var biri ben tek normal doğum benmişim millet odalarından çıkıp çıkıp bakıomuş sürkli hastaneyi ayağa kaldırmışım o derece videoya çekmiş yengem bizi eşime vuruyorum ben burda ölüorum sen gitmişsin çay içiosun diyorum fln snradan izleynce çok güldüm :) karnım dümdüz kalmıştı doğuma girerken neyse açıklık 9 cm oldu çektiğim sancılardan sonra hadi dediler doğuma gidioruz bindik sandalyeye girdik doğuma 7 kişi var doğumda toplam ebeler ıkındırdı snra doktor geldi yarım saat doğuramadım ıkınıyorum ama bebek çıkmıo geri kaçıo ıkınmayı kestiğim an kafası göründü güçlü ıkın dediler bebek çıktı çıkmasıyla bi uyku hali aldı beni bebeğin kordonunu kesip memeye verdiler nasıl emio bakıo gözümün içine bi yandan snra aldılar götürdüler yıkamaya kaç kilo doğdu dedim bekliorum ki 3 fln desinler maşallah 3480 doğdu oğlum kafası yusyuvarlak olduğu için doğumum zor oldu kafası çıktığı an gerisi problem değildi zaten.Karnım dümdüz kaldı kızlar doğum snrası doktor bebek plasenta ve sudan ibaret olduğunu söyledi gebeliğimin çok sağlıklı imişim.5 dikişim var alttan makata kadar snra odama aldılar pijamalarımı giydirdiler tacımı taktılar oğlumda 5 dk snra yanıma getirildi dünyanın en güzel duygusu anne olmak olsa gerek allah olmayanlara da versin normal doğum çok farklı bişey anne olduğunu o ağrıları çekince daha iyi anlıosun annelerin kıymetinide tabi ki oğlum tıpkı babası kaynanam uğraşsa senelerce aynısını çıkaramazdı herhalde :)
babalar gününde eşime çok güzel bi hediye verdim ellerimi ayaklarımı öpüo resmen oğluna aşık oldu işe gidemedi bgn sürekli kaçtı geldi yanımıza bizim hikayemiz böyle canlarım darısı henüz doğurmayanların başına :)

sağol hayatım :)
cnm aldanma doktorlara valla banada 3 haftan var gelişimi yavaşlamış dediler çocuk hem 500 gr fazla doğdu hemde gününde 9 gün önce geldi sağlıkla doğurmanı dilerim

Son düzenleme:
canım güzel bi doğum hikayesiii çok sevindim allah kavuşturdu bebeğine güle güle büyüt inşallah bebeğinin resminbi koydunmu geçmişi okuyamadımda bakamadım..

kızlarr yaa ben soğuk şeyler yemeye başladım bişi olmaz herhaldee....bu arada süt olsun diyee soğan yiyorumm hiçbir fark göremiyroum ben artık karar verdimm benm vücudum süt üretmiyoo milupanın lactamilk diye bi ürürnün keşfettim ona başladım şimdii emziren anneler için folik asit ve vitamin takviyeleride var iiçinde sütlü içecekkmiş bakalım ne işe yarıcakk allahım herşeyi dener oldumm ben oğlumda buı kadar takmamıştım neden böle oldu anlamdım yani...

Kizlar sezeryanla dogum yapali 6 gun oldu.sutum hala sari ve cok degil.bi sagmada 15-20 ml geliyor.yetmedigini dusunup mama veriyorum ara ara gayet guzel emiyor.sizin sutleriniz ne zaman gurul gurul gelmeyev basladi.sorum sezeryanli annelere

bende sezeryanlıyım ilk günler sütüm var sanıyodum ama 3. gün bi gelmeye başladı feleğimi şaşırdım göğsüm doldu şişti göğüs ucum kalmadı şişlikten bebek ağzına alamıyo balon gibi ağrı da cabası hemen eşime manuel pompa aldımdım onunla sağamadım ertesi gün elektrikli pompa aldırdım onunla boşalttım da rahatladım biraz şimdi sorunsuz emiyo bebek ilk haftalar zaten 30 cc ile doyuyo sonraları 60 cc ye kadar çıkıyo ihtiyacı seninde gelir inşallah sağlıkla bakarsın bebeğine

Geçmişi tam okuyamadım kusura bakmayın doğum yapanları tebrik ediyorum
Bu gece memlekete gidiyorum inşallah anneciğimle
Bayrama kadar gelmem muhtemelen
Hakkınızı helal edin kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Sizleri öxleyeceğim hepinizi öpüyorum minnoşlarınızıda tabi

hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız.sağlıklı olsunlarda,kilosu önemli değil.ama doktor bize panik yaptırdı,son anda doktor değiştiricez artık mecburen

yok canım benimki dediki normal doğumda seni zorlamaz doğunca da sütünle beslersin takma dedi normal doğum için avantaj dedi

GVN hayırlı uğurlu olsun bebeğin.allah sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah.
MERVE canım iyi yolculuklar sana.ne güzel gelir memleket havası şimdi.yalnız bayram sonuna kadar nasıl dayanacak eşin bebğinin hasretine acaba.artık sen gelene kadarda bende doğurmuş olurum

bu arada beni gören tanıdık teyzeler falan karnın daha çok havada baya var sana diyorlar.çok moralim bozuluyor.acaba bu karın olayı gerçek mi.çat diye inip doğursam olmaz mı illa 1-2 hafta öncesi mi inmeli.doğum yapanlar kendilerinde hissetti mi böyle birşeyi?

Sorma canım çok üzülüyor çok işe yolladım akşam şimdiden özledim diyor:):)
Benim pabucum dama atıldı
Canım benim içinde bebek içinde iyi olur böylesi
2 senedir tatilde yapmıyordum
İnşallah sende sağ salim kucağına al yavrunu
Hep şu avatarındaki gibi bir bebeğin olacak diye hayal ediyorum nedense

GVN Canım tebrik ederim doğum yapmışsın hayırlı uğurlu olsun..

neyse gelebilirse arada kaçar gelir yanınıza babası.
ahhh canım inşallah.bende o bebeğe bakıp duruyorum belki benzetebilirim kızımı baka baka diye:)

ayy canım benımm,ınsallah dua ıle yaa bende dogurayım artık okucamm hıkayenı ınslll
cocuga gaz yapar dedı eltım cnm benımm ılk aylar anne dıkkat etmelıymıs souk yemesı soguk su bıle gaz yaprmıs sancılarnırmıs bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…