canım seninde bilgilerin eksik,yaş,kaçıncı cocuk,kalp atışı duyulduysa ne zaman..vss
kızlar bilgilerinizi yazarmısınız sizin eksik..yaş,beklenen doğum tarihi..kaçıncı çocuk,kalp atışı duyulduysa ne zaman
kızlarrr ben netten anne ve bebek bakımı diye bi kitap aldım cok güzel yaa tavsiye ederim herkese.bi bayanı hamileliğinden bebek 3 yasına gelene kadar anlatmıs..buarada ben ankaraya gidemedim.eşim arabayla gitti.gitmeden önceki gün alısverıse gtmstım 10 dakıkalk yolu yarım saatte gittik az dur ay gelio ay basım dıye dıye mahvoldum.oyüzden ogün vazgeçtim.iiki gitmişim ogün yoksa nasıl olcagımı anlamadan upuzuun bı yolculuk yapıp mahvetcektım kuzucuğumu....kıyamam bebeğime ben :))))))))
yaş 26 beklenen o muazzam gün 15-06-2012 ilk bebek kalp atışı 18 ekim
merhaba canım , benim sat 9 eylül fakat 3 hafta gec verdi ultroson karından baktı goremedi keseyi. altan baktı kese kucucuk tu gordum prs gunu tekrar gel dedi ama korkuyorum altan muayne edince düşer korkusu var içimde kalp atışları o vakit duyulur mu ki ? doktorun dediği 5 bucuk haftalık bir hafta sonra 6,5 haftalık olucak o zaman ay yaa beklemek cok zormus şu kalp atışlarını hayırlısıyla duysak da inşş
kızlarrr ben netten anne ve bebek bakımı diye bi kitap aldım cok güzel yaa tavsiye ederim herkese.bi bayanı hamileliğinden bebek 3 yasına gelene kadar anlatmıs..buarada ben ankaraya gidemedim.eşim arabayla gitti.gitmeden önceki gün alısverıse gtmstım 10 dakıkalk yolu yarım saatte gittik az dur ay gelio ay basım dıye dıye mahvoldum.oyüzden ogün vazgeçtim.iiki gitmişim ogün yoksa nasıl olcagımı anlamadan upuzuun bı yolculuk yapıp mahvetcektım kuzucuğumu....kıyamam bebeğime ben :))))))))
canım gecen ikizleri olan bir arkadaşımın evine gitmiştim ondada ansiklopedi gibi çocugun gelişimi ve neler yapılması gerektiği ile ilgili bir kitap vardı..hatta o kadar açıklayıcı bir kitapki..hamile bir kadını koymuşlar ilk aylardan doğuma kadar ve sonraki döneme kadar kadını çırılçıplak koymuşlar resmini kadının karnı büyüyo gitgide ama afedersiniz her yeri ortadaama gayet güzel bir kitaptı..bir de bebek albümü varmış çocugun ultrason fotosunu bile koyuyomuşsunuz bide yanına günlük tutuyomuşsunuz onu çok istiyorum internetten bulabilirmiyim acep
canım gecen ikizleri olan bir arkadaşımın evine gitmiştim ondada ansiklopedi gibi çocugun gelişimi ve neler yapılması gerektiği ile ilgili bir kitap vardı..hatta o kadar açıklayıcı bir kitapki..hamile bir kadını koymuşlar ilk aylardan doğuma kadar ve sonraki döneme kadar kadını çırılçıplak koymuşlar resmini kadının karnı büyüyo gitgide ama afedersiniz her yeri ortadaama gayet güzel bir kitaptı..bir de bebek albümü varmış çocugun ultrason fotosunu bile koyuyomuşsunuz bide yanına günlük tutuyomuşsunuz onu çok istiyorum internetten bulabilirmiyim acep
o dediğin gunceden kızıma aldım çok harıkaydı 2.5 yasında hala tutuyorum ıstanbul ıstoç tan almıstım soy agacından baslıyo annemle babam nasıl tanıstı ben dogdugum da sut ekmek gazete pizza ne kadardı :)) el izi ayak izi dişlerinin gelişimi doğum gunu için özel sayfalar ultrason goruntusu banyo resmı yanı bebegınını ılklerıne daır hersey var ılk sesı ılk kelımesı ılk uykusu çok harıka bısey kesınlıkle tavsıye ederım .....................
can
ım bana kitabın üstünde ne yazıyo söylermisin..hangi yayaınevi falan..ne bileyim markası falan var mı
2 hafta önce 10,4 mm olan boyumuz bugün yani 9+1'de 24,2 mm olmuş. 2,5 cm olmuşuz yani.Kolları bacakları kıpır kıpırdı miniğimin. Doktor teyzemiz 2 poz çekti verdi. Ben net olanını ekleyeyim. Göbek kordonumuzu gördük yolk kesemizi gördük. Kalbimizi gördük ama dinlemedik yine.
Yüz üstü yatma işini sordum şu an hiçbir sakıncası yok dedi. Tsh için 1 ay sonra tekrar ölçtürüp uzmana gönderecekmiş. Çok ufak dozda ilaca başlayabiliriz dedi. Acaba ben 1 ay beklemeden gitsem mi?:44:
Eki Görüntüle 543685
bu arada kızlar benimde iştahım çok açıldı şimdiden 2kilo almışım bile ilaçtan heralde diyorum kan gyno ferrum diye bi alç vermişti doktor ondan sonra iştahım bir açıldıki :18:napıcam bilmiyorum zaten kilolu hamile kalmıştımbu arda tatlıya fena sardım ilk zamanlar canım tatlı bile istemiyordu ekşi yiyordum daha çok şimdi ekşiyi fazla sevmiyorum..geçen gece koca bir tabak patlamış mısır yedim napayım canımda istiyor
Günaydın anneller
Bugün nasılsınız...Ben sabah itibariyle iyiyim ama halsizlik gün içinde artıyor
Günaydın kızlar. Çok şükür ben de kalp atışlarını duydumYalnız bebiş 1 hafta küçükmüş,geç döllenme sebebiyle. Rabbim tüm bekleyen annelere nasip etsin. Herkese güzel bir gün diliyorum
kızlar bende ankarada akrapol hastanesınde dr. bülent alpaydına gidiyorum benimde saçım sarı tonlarında oreal açıyorlar normalde ama dr. asla boyatmacaksın dedi bende doğuma 15 gün kala boyatacağım bebekerimiz için bu fedakarlık az bıle
banada dün bir arkadaşım kitap verdi
gebelik süreci
psikolojik değişimler, beslenme, bakım önerileri
hafta hafta bebeğin yaşadığı değişimler vs. birsürü yararlı bilgiler var
zaten kitap okumayı çok seviyorum
şimdi bebeğim için okuycam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?