2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlarrr ben netten anne ve bebek bakımı diye bi kitap aldım cok güzel yaa tavsiye ederim herkese.bi bayanı hamileliğinden bebek 3 yasına gelene kadar anlatmıs..buarada ben ankaraya gidemedim.eşim arabayla gitti.gitmeden önceki gün alısverıse gtmstım 10 dakıkalk yolu yarım saatte gittik az dur ay gelio ay basım dıye dıye mahvoldum.oyüzden ogün vazgeçtim.iiki gitmişim ogün yoksa nasıl olcagımı anlamadan upuzuun bı yolculuk yapıp mahvetcektım kuzucuğumu....kıyamam bebeğime ben :))))))))

2 haftalık endişeli bekleyişim sona erdi keseyi görmek varlığını daha da hissetmek, çok mutluyum şimdilik her şey yolunda doktorum 5 hafta 4 günlük dedi 10 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi :) heyecanla o günü bekleyeceğiz artık...

Eklentiler

• $5+4.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 59

canım gecen ikizleri olan bir arkadaşımın evine gitmiştim ondada ansiklopedi gibi çocugun gelişimi ve neler yapılması gerektiği ile ilgili bir kitap vardı..hatta o kadar açıklayıcı bir kitapki..hamile bir kadını koymuşlar ilk aylardan doğuma kadar ve sonraki döneme kadar kadını çırılçıplak koymuşlar resmini kadının karnı büyüyo gitgide ama afedersiniz her yeri ortada ama gayet güzel bir kitaptı..bir de bebek albümü varmış çocugun ultrason fotosunu bile koyuyomuşsunuz bide yanına günlük tutuyomuşsunuz onu çok istiyorum internetten bulabilirmiyim acep

tamam cnm eğer memnun kalmassan eşinle oturup güzel bir diile konuş
neden erkek doktor istemiyormuş öğren,
ama ben bayan doktorla ilgili kötü bir deneyim yaşadım
tabiki hepsi öyle olucak değil ama..
banada doktorumu iş arkadaşlarım önermişti
sonra baktım başka şehirde yaşayan görümcemin arkadaşıda ona gidiyormuş
olumlu yorumlar toplayınca gittim ve memnunda kaldım
inan doktordan çok hemşiresi ve asistanıda önemli
çoğu an onlarla konuşuyorsun ve çok tatlılar
inşallah hep böyle gider.

aynı endişeyi bende yaşadım benimde aslında 24 ağustos son adet tarihim ama geç döllenme olduğu için doktorum 5 eylül gibi düşünücez son adet tarihini dedi onun dediği tarihe göre keseyi gördük karından 4. haftada seninkinide görmüş doktorun şimdi biraz daha bekle 6 haftalıkken gittiğimde dediğim gibi kendisini gördü ama sesini alttan muayenede aldık. ama bende biraz kilo var belki onunla ilgilidir. Bi de sende de geç döllenme olmuşsa çok normal bence biraz bekle derim ben

banada dün bir arkadaşım kitap verdi
gebelik süreci
psikolojik değişimler, beslenme, bakım önerileri
hafta hafta bebeğin yaşadığı değişimler vs. birsürü yararlı bilgiler var
zaten kitap okumayı çok seviyorum
şimdi bebeğim için okuycam :)

o dediğin gunceden kızıma aldım çok harıkaydı 2.5 yasında hala tutuyorum ıstanbul ıstoç tan almıstım soy agacından baslıyo annemle babam nasıl tanıstı ben dogdugum da sut ekmek gazete pizza ne kadardı :)) el izi ayak izi dişlerinin gelişimi doğum gunu için özel sayfalar ultrason goruntusu banyo resmı yanı bebegınını ılklerıne daır hersey var ılk sesı ılk kelımesı ılk uykusu çok harıka bısey kesınlıkle tavsıye ederım .....................

evet tatlım aynı kıtaptan bahsedıoruz ama cook begendım bende arkadastan görmüştüm aynen o kıtap iştee

can
ım bana kitabın üstünde ne yazıyo söylermisin..hangi yayaınevi falan..ne bileyim markası falan var mı

maşallah canım çok net gözüküyo çok güzel allah sana bağışlasın bebişini

sosyolog_h canım benim bilgilerde eksik listede sat 19 eylül ..yaş 28... ilk bebek ...kalp atışımız 31-10-2012 canım eklersen benide

ayy bende de tam tersi tatlı derken bile içim kalkıyor herkes ayrı ayrı

Günaydın anneller

Bugün nasılsınız...Ben sabah itibariyle iyiyim ama halsizlik gün içinde artıyor

tünaydıın canımm,biz öğlenciyiz geç kalkıyorum hamiş olduktn snra ne kadar çok uyuyorum yaa... yine bulantım var,yine ağzıma lokma koyamıyorum..midem çok fena :2:

tünaydın benmkide geç döllenme nedeniyle 5 gün küçükmüş,aman sağlığında bir problem olmasında!

canım bülent beyden nasıl gün alabildin?ben bir randevu almaya kalktım şaka gibi nisan ayına gün veriyorlardı... bende saçımı sarı tonlarına boyatıyordum ama kendi rengime dönmeyi istedim hemde hamişliği düşünerekten 9 ay önce bıraktım boyamayı şimdi epey uzadı,doğuma kadr da kendi rengime dönerim diye düşünüyorum...anne oluyoruz fedakarlık şart

canım kitabın ismi neydi tam olarak ?

dün akşam eşimle birlikte olduk, doktor olabileceğimizi söylemişti.
daha sonra çok fazla kanamam oldu, çok korktum,
doktoru aradık sabah gelin dedi.

bu sabah doktora gittk, bebek duruo, kalbide atıo, dinlettide, ama tabiki kanama olması normal deil,
düşük riski var, dikkat et, istirahat et dedi.
progestab hap kullanıordum zaten, şimdi bide iğnesini verdi 5 tane, bugün vuruldum hemen.

hala çok korkuyorum, moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…