2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Merhaba kızlar,
Bebeğim bir gece yoğun bakımda kaldıktan sonra değerimiz 16'dan 8'e düştü ve taburcu olduk. Çok zor bir geceydi benim için. Şimdi değerimiz tekrar düşmesin diye mama takviyesi yapıyoruz. Sütüm ne zaman düzene girecek bilmiyorum. Manuel el pompam var. Onunla sağmaya çalışıyorum. Henüz 30 cc fian geliyor sonrasında gücüm kalmıyor. Pazartesi kontrolümüz var bakalım doktor amcamız ne diyecek :)

İşte buda benim meleğimmm ;

Masal'm

Son düzenleme:
Senin yardimcin da Allah olur. Suniyi dene, en azindan icinde hic suphe kalmaz, elinden geleni yapmis olursun:

maalesef son anda denemekten vazgeçtim. şimdi acı çektikçe içimde şüphe kaldı gerçekten. acısında da değilim de acı içindeyken senden ilgi bekleyen bebek olması ve sütün gelmemesi durumlarından çok pişman oldum suniyi denemediğime.

keşke normal olabilseydi. ben 2. çocuğu zor düşünürüm sanırım

oyyy masallahhh canim cok tatlii cok guzel bir kizinn var allah bagislasinnn :)) gecmis olsun buarada insalah sutunde cogalirr

gecmis olsun cnm gözun aydin allah anali babali büyütsün insallah. canimm hayirlisi boyleymis demekkii sunu sanciyi deneyip sonuc sezeryan olmaktza vardii

evet bende ondan korkup öyle karar verdim ama şimdi pişman gibiyim :)

ebe suniden önce muayene yaptı. açılma hiç yok, rahim tamamen kapalı yumuşama bile yok deyince tırstım. zaten lavman, dmar yolu açımı o bu zor gelmişti. üstüne suni sancı korkusu falan derken böyle oldu.

ben tuğok un eşiyim

oğlumuz ataberk bugün 11:37 de 3600 gr 51 cm olarak sağlıklı bir şekilde çok şükür dünyaya geldi. eşim size bildirmemi istedi

Hayırlı uğurlu olsun.

Maşallah size. Ben emzikten korkuyorum. Sanki emziğe alışırsa hiç vazgeçiremeyecekmişim gibi geliyor. Bide zaten gazlı iyice gazlı olacakmış gibi. Memem emzik gibi oldu sürekli ağzında

Hakkında hayırlısı olur inşlh.

kızlar bi de biberonla, emziki hastaneyede götürecek miyim..özelde yapcam yoksa sütüm gelmezse onlar mı verecek mama nasıl olacak..

Bende özelde oldum. Biberon almamıştım onlar mamayı hazırlayıp biberona koyup getiriyorlardı. Mamayı içirip biberonu alıyorlardı

Maşallah ne yiyosun bizde yiyelim

Kizlar merhaba ben 2 gun once sezaryen oldum ama dikislerim cok agriyor. Bir de ustune gogus ucu yarasi beni surunduruyor. Ben mi cok hassasim acaba neden gunn gectikce kotu oluyorum. Belim cok agriyor spinal olup beli agriyan var mi
Ben epidural oldum bugün 11. günüm belim hala ağrıyor. Özellikle sırt üstü yatınca omurlarım çok kötü ağrı yapıyor

Kızlar asıl gaz sancıları 15. günden itibaren başlıyormuş ama bizimkisi erken başladı galiba. 10. günden beri çocuğumun karnı şiş kendini sıktıkça sıkıyor. Denemediğim gaz çıkarma tekniği kalmadı. Zeytinyağı içiriyorum, rezene içirdim özel şurubu var onu içirdim. Şurup işe yarıyor ama vermek istemiyorum erken diye. Masajlar yapıyorum sırtını ovuyorum olmuyor o kıvrandıkça içim gidiyor resmen Karnını sarıyorum emzir emzirmez gazını çıkarmam lazım ama beceriksiz annesi yapamıyor. Çocuğun sırtını kıracağım vura vura koluma koyuyorum dizime yatırıyorum, omzuma atıyorum çok nadir arada çıkarabiliyorum

Sizin gaz sancılarınız kaçıncı günden başladı acaba?

aynı gün , aynı doğum şekli :) hayırlı olsun rezene.

anne karnında çok sıcak olurmuş diye, birde daha bi kaç günlük diye bende kalın tutuyorum.. camda açmıyorum. dğn sıcaktan fena oldu ama çocuk sanırım. ya açlıktan ya sıcaktan artık bilmiyorum. cam açmaya korkuyorum. kapıyı açık bırakıyorum ben. cam açtığım zaman beni bile baya etkiliyor. sabaha karşı hava serinleyince faranjitim oluyor hemen. ne yapcağımı bilemedim. daha göbeği düşmedi diye yıkamadım da. sırtı falan isilik oldu galiba

karnım löp löp ya yumuşak yumuşak hiç sevmedim. birde bugün uyuşuk gibi karnım. normal mi?

Kolu bacagi acik tulumlar giydiririm saniyordum bildigin kapali tulum giydiriyorum ustune birde battaniye sariyoruz birde ben cocugu oyle sarip sarmalamam diyordum ama dikkat ettim sicak tutmayinca bebek sancilaniyor mecburen giydirdik.

karnım löp löp ya yumuşak yumuşak hiç sevmedim. birde bugün uyuşuk gibi karnım. normal mi?

Aynen ya benim gobegimde civik civik oldu nasil duzelir acaba.annem gobegimi sardi ama iki gun dayanabildim.sizin varmi bir oneriniz

çok sağol canım, evet karar vermek zor,herkes ağzıma bakıyor resmen ama eğer 28 ine kadar olmazsada o güne kadar yüreğimiz ağzımızda olacak acaba o kordon bebeğe zarar verdimi diye, galiba pazartesi sezeryan olacağım hakkımızda hayırlısı...

sağol canım normal doğum olabilir diyor dr da ama riskli diyor işte,benim dr bebek ters olsa bile normal doğumu deneyelim diyen birisi,hiç bi zaman sezeryanı önermez ama dün istersen hemen alırım demesi kafamı karıştırdı,bilemedimki

ayy canımm illaç gibi geldin sen şu an bana, senin doğum hikayeni okumuştum ama şimdi tekrar okuyacağım çok sağoll

her gece yatarken doğum olur umuduyla yatıp sabah aynen uyanmak.. sona kaldık temmuz annesi olmasak bari

Bende sızdenım kızlar gunum coktan doldu ama hala tık yok hergun nst yle beklıyoruz bakalım.oglusumun burcu da degıscek artık yengec olcaz sanırım bu gıdısle

ben tuğok un eşiyimoğlumuz ataberk bugün 11:37 de 3600 gr 51 cm olarak sağlıklı bir şekilde çok şükür dünyaya geldi. eşim size bildirmemi istedi
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun canım benm telaş yapma korkma allahın izniyle hiç bişi olmaz ama bencede riske atma pazartesi aldır sonuçta haftasıda gelmişş... canım çok tatlı allahım analı babalı büyütsün... canım ah aha seni çok iyi anlıyorum benmkide öle sürekli ıkınıyooo neler denedikk hala ıkınıyooo şimdii emzirme süresi tutucam 2 saatte bir emziricem sürekli gaz çıkarıcam öle hemen çıkmayabilir gaz biraz devam ettt

Kizlar merhaba ben 2 gun once sezaryen oldum ama dikislerim cok agriyor. Bir de ustune gogus ucu yarasi beni surunduruyor. Ben mi cok hassasim acaba neden gunn gectikce kotu oluyorum. Belim cok agriyor spinal olup beli agriyan var mi

Bende kendi istegimle sezeryan oldum ama sonrasindaki agrilari cekince neden normal yapmadim diye cok hayiflandim hergun seker gibi agri kesici ictim ama ben korseyi 5. gun taktim bilsem daha onceden takardim onu takunca agrilarim biraz hafifledi yattigim yerden rahat kalkabildim 15. gunden sonra da hic agrikesici icmedim anesteziyle ilgili sikintim olmadi bas ve bel agrisi hic yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…