sadece bazen kızım kucağımda oturuyomuş gibi hissediyorum.bencede inmedi karnım ama doğum anındada inebilir diye düşünüyorum.herneyse sen ben bunları yazarken bebeğini kucağına almışsındır inşallah.bendede panikatak var ama hala normal doğum diye diretiyorum.son günlerde ağlamalar falan peydahlandı bende acaba çok zorlamasam mı diyorum.bugün doktor kontrolüm var bakalım o ne diyecek.canım benim hiç inmedi karnım hala tepede duruyor zaten kanala falanda girmemişti.. mesela sen bacak aranda hissediyor musun ..burada arkadaşlar hep hissetmiş ben hissedemedim..bide benim kız suan usg ye göre 41 haftalık agzmdan çıkacak :))))))))da yarın geliyor inşallah...
canim insallahh kolay bir dogum olmustur bebegini kucagina almisindir insallahh :))
masallahhhhhhh canim benimyaa bugun ilk defa hemen dogum hikayelerin paylasildigi toopge girdim buraya bakmadan senin hikayeini görunce cok sasirdimm birde foto eklemeni istemistimm ama sen oooooo burda coktan paylamisin bilee ben gec kalmisimmay cenem düsütü yineee canim benim tebrik ederimmmm cok gecmis olsun allah anali babali bvüyütsünn insallahh oglunun da masallahi var cokkk yakisikliiiiiiii rabbim korusun hayilri evlat olsun insallahh :))
canimm yaa artik 2 saate bi uyandirmana gerek yok o zaten alistigi icin acikinca uyanacaktir merak etme annesi ben kizimi hic 2 saate bi uyandirmiyorum ama o zaten o en fazla 3 saat uyuyorrgeceleri 2 saate bir kendiliiginden uyaniyorr
oyyy canim benimmm iyi tatilerr dileirmk sana guzel guzel dinlen keyfini cikarr kizin ve annele guzel vakitler diliyorum sizeesenlede ancak 9 . ayda grse bilirizz sanirim tekrarr cunku bizde ozaman tatildne geri dönuyoruzz bozde senii cok özleyecegizzz
yok canim bence hic alakasi yokk yavs yavss asagiya inmis oluyorr ama disardan cok bellide olmaya bilirr dogum esnasinda birden asagiya da inebilyopr bebeklerr:))) insallah sende ykainda dogurusunn :))
tebrik ederimmm gecmis olsunn rabbim anali babali büyütsün insallahhhh :)))
yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm
dr ablamız bızı cok beyendıı
wc sorunuma normal hatta ıyı senın ıcn dedıı
akıntım dedım bır bakalım alttan dedı wuuu dedım dırek catala cıktım cıkmısken acılımada bakalım dedı veeeeee 2 cm acılman varr dogumun basllamıs enın dedı bu bebek her an gelebılır dedı hadi bırde ultrosondan bakalım dedııı paşam kanala gırmısss cıkmak ıcın yer acıyormus dr dedıdı haftaya cuma tatıle cıkıyorum ıstersen sımdı dogurturum senı dedı bebek tammlamıs kendını dedı vee 3500 kg olmus dediiii
cok sasrıdım sbh aksma yemem sebebı buymus ben 100 gr vermısısm tabiii
ve her an dogum olabılır sıcak dusunu cogalt dedı yuruyuşünü artıtır dedı hurma yıyorum dedım onuda arttır gunde 4-5 ye dedı (ama ben daha fasla yıcem )dr bunları dedıkce ben seınden agladımmm
çünk 4,5 sendır bekledıgım hasretıme kavusacagım ınsl...DUA ILEişte böleeeeeeeeeee
allah razı olsun cnm benım ınsll dua ıle bır avaz daaaaaaahadi gözün aydın canım Allah yardımcın olsun kolaycacık gelsin yavrun
herkesınkı bır olmaz cnm benımm lutfennn pozıtıf dusunnnnKızlarr bugün kontrolüm vardı nts normal çıktı ağrım falan yoktu. İlk çatı muayenemide oldum o da çok rahat ve kolaydı hiç acı hissetmedim. Amaa kızlar son dakika ben doğumhanedeyken normal doğum için sedyeyle bi bayan getirdiler. Ağrısını evde çekmiş 10da 10 açıkla hastaneye gelmiş. Ama nasıl feryat ediyor nasıl kıvranıyor. Benim bütün cesaret yerlerde off yaa görmeseydim iyiydi
evet canım, ben pztsiye kadar bekleyelim diyorum, annem ve kv illa yarın olsun diyor off ikisi birden sinirlerimi bozuyolar beni bana bi bıraksalar sakin kafayla düşüncem, eşimde diyorki devlet hastanesinde bir sürü tanıdık var oraya gidelim,9 ay özele giittim şimdi doğum için devletemi gideyim yani, o da moralimi bozdu çok karşığımmgözünüz aydın allah analı babalı büyütsün hayırlı olsuncanım benm telaş yapma korkma allahın izniyle hiç bişi olmaz ama bencede riske atma pazartesi aldır sonuçta haftasıda gelmişş.
Canım benim de geçen carsamba kordin dolanmasindan dolayi acil sezeryan olduselam kızlarr bugün kontrolümüz vardı, dr aldı ultarasona herşeyini inceledi,3500 gr,52 cm kalbi iyi herşeyi iyi diye anlattı biz çok seviniyoruz tabi annem eşim ben,sonra dediki son olarak bağırsaklarına bakalım dedi, 15 dk boyunca sürekli bir yeri inceledi,hepimizin yüzü düştü tabi neler düşündük neler kalbindemi sorun var başka bir yerindemi diye, sonra kalktım ve dediki kordon dolanmış ama 1 sefer dolanmış,2 sefer dolansaydı hemen sezeryana alırdım ama 1 sefer olduğu için normalide bekleyebiliriz dedi ama tabiki risk var, eğer 28 inine kadar olmazsa 28 inde suni sancı ile alırım dedi,ama eğer istersen hemen alalım dedi,düşünme süresi verdi cumartesi tekrar gel nst ye gir bana göster dedi,hareketlerini sürekli kontrol et bir azalma olursa hemen gel dedi ben ne yapayım şimdi,oğlumda gayet hareketli kıpır kıpır durmuyor,sanırım bu cumartesi yada pazartesi sezeryan olucam, her kafadanda bir ses çıkıyor,ne yapacağımı şaşırdım,herkes benden daha çok panik, eşim bile, sanki çocuk ondan çıkacakmış gbi,herkese bağırdı bugün annesinin kalbini kırdı,tabiki morali bozuk olabilir ama bu çocuk benim içimde kimse benim psikolojimi düşünmüyor, kv hemen yarın alsın o zman dr diyor, kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var
sağol canım ya bizimki tek yönlü dolanmaymış ama karar verdim galiba pztsi günü sezeryana gircem,napalım hayırlısı böyleymiş, birazdan nst ye gircem bakalım nasıl sonuç çıkacak, oğlumda bir hareketliki içerde anlatamam rahatım iyi dokunmayınmı diyor yoksa çıkarın artık benimi diyor anlamadımCanım benim de geçen carsamba kordin dolanmasindan dolayi acil sezeryan oldu
Biz suni sanci aliyorduk yanimizda da annemler falan kimse yoktu bebek aksama anca dogar diye gelmelerini istememistik hastaneye ama bebegin kalp atislari bir anda 30larda seyretmeye basladi ve baya bi uzun surunce de doktor hemen sezeryana aliyoruz dedi
Ben de normal dogumu cok istiyordum sezeryan dedigi an gozumun onunden yaptigim yürüyüsler merdiven in ciklar hurmalar geldi gecti resmen kendime acidim
Sabah kahvalti yapmış olmama rağmen 5dk icinde ameliyathanedeydim ben pek idrak edememisim ama bebebisim cikinca doktor gosterdi komple kordona dolanmisti
Bana sormaya firsatlari olmadan spinal yaptilar zaten en azından bebeğimin ilk anlarini gorebildim..
Ona bakip da opup koklayinca kendime cok kizdim normal doğum icin ağladım o kadar diye insan farkina varamiyor oncesinde ama onemli olan onun sagligi ve ben bekleseydim durumu kötüye gidecekti iyiki doktorum sormadi bile son nokyayi koydu
Senin durumun benimki gibi degil tam olarak Rabbim hakkinda hayirlisini gostersin.
Beklesen de sezeryana da karar versen insallah bebegini saglikla kucagina alırsın.
yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm
akıntım dedım bır bakalım alttan dedı wuuu dedım dırek catala cıktım cıkmısken acılımada bakalım dedı veeeeee 2 cm acılman varr dogumun basllamıs enın dedı bu bebek her an gelebılır dedı hadi bırde ultrosondan bakalım dedııı paşam kanala gırmısss cıkmak ıcın yer acıyormus dr dedıdı haftaya cuma tatıle cıkıyorum ıstersen sımdı dogurturum senı dedı bebek tammlamıs kendını dedı vee 3500 kg olmus dediiii
ve her an dogum olabılır sıcak dusunu cogalt dedı yuruyuşünü artıtır dedı hurma yıyorum dedım onuda arttır gunde 4-5 ye dedı (ama ben daha fasla yıcem )dr bunları dedıkce ben seınden agladımmm
çünk 4,5 sendır bekledıgım hasretıme kavusacagım ınsl...DUA ILEişte böleeeeeeeeeee
kızlar benim elim ayağım çok şiş. hamile iken hiç böyle olmamıştı. normal mi? sizlerde oluyor mu?
Bende sızdenım kızlar gunum coktan doldu ama hala tık yok hergun nst yle beklıyoruz bakalım.oglusumun burcu da degıscek artık yengec olcaz sanırım bu gıdısle
Kizlar merhaba ben 2 gun once sezaryen oldum ama dikislerim cok agriyor. Bir de ustune gogus ucu yarasi beni surunduruyor. Ben mi cok hassasim acaba neden gunn gectikce kotu oluyorum. Belim cok agriyor spinal olup beli agriyan var mi
bende sezeryanlıyım ilk günler sütüm var sanıyodum ama 3. gün bi gelmeye başladı feleğimi şaşırdım göğsüm doldu şişti göğüs ucum kalmadı şişlikten bebek ağzına alamıyo balon gibi ağrı da cabası hemen eşime manuel pompa aldımdım onunla sağamadım ertesi gün elektrikli pompa aldırdım onunla boşalttım da rahatladım biraz şimdi sorunsuz emiyo bebek ilk haftalar zaten 30 cc ile doyuyo sonraları 60 cc ye kadar çıkıyo ihtiyacı seninde gelir inşallah sağlıkla bakarsın bebeğine
bende aynı böyleyim ya. çevremde de sezeryan olan çok oldu ama hiç benim kadar mızmızlananı görmemiltim. moral olarak da kötüyüm. dikişlerim bugünde çok ağrıdı. üstüne iki gündür başağrısı oluyor. artı meme ağrısı. bebeğim doymuyor zaten mamada veriyoruz. sürekli elini yada bi yeri emmeye çalışıyor. aç garibim.
memeden süt gelmesede emiyor. memem yara, çığlık ata ata emziriyorum. üstelik uzun emdiği için karnıma da çok baskı oluyor ve dikiişlerim ağrıyor.
bel ağrıssı da bugün hafif oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?