2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben tuğok un eşiyim

oğlumuz ataberk bugün 11:37 de 3600 gr 51 cm olarak sağlıklı bir şekilde çok şükür dünyaya geldi. eşim size bildirmemi istedi

canım hayırlı olsun çok tatlı oğluşun

ben tuğok un eşiyim

oğlumuz ataberk bugün 11:37 de 3600 gr 51 cm olarak sağlıklı bir şekilde çok şükür dünyaya geldi. eşim size bildirmemi istedi
tebrıkler tugok cum ALLAH bagıslasın ınsalahh dua ıle tez zamanda evınıze de donun ohhmısler gıbı darısı bıse ınslll

selam kızlarr bugün kontrolümüz vardı, dr aldı ultarasona herşeyini inceledi,3500 gr,52 cm kalbi iyi herşeyi iyi diye anlattı biz çok seviniyoruz tabi annem eşim ben,sonra dediki son olarak bağırsaklarına bakalım dedi, 15 dk boyunca sürekli bir yeri inceledi,hepimizin yüzü düştü tabi neler düşündük neler kalbindemi sorun var başka bir yerindemi diye, sonra kalktım ve dediki kordon dolanmış ama 1 sefer dolanmış,2 sefer dolansaydı hemen sezeryana alırdım ama 1 sefer olduğu için normalide bekleyebiliriz dedi ama tabiki risk var, eğer 28 inine kadar olmazsa 28 inde suni sancı ile alırım dedi,ama eğer istersen hemen alalım dedi,düşünme süresi verdi cumartesi tekrar gel nst ye gir bana göster dedi,hareketlerini sürekli kontrol et bir azalma olursa hemen gel dedi ben ne yapayım şimdi,oğlumda gayet hareketli kıpır kıpır durmuyor,sanırım bu cumartesi yada pazartesi sezeryan olucam, her kafadanda bir ses çıkıyor,ne yapacağımı şaşırdım,herkes benden daha çok panik, eşim bile, sanki çocuk ondan çıkacakmış gbi,herkese bağırdı bugün annesinin kalbini kırdı,tabiki morali bozuk olabilir ama bu çocuk benim içimde kimse benim psikolojimi düşünmüyor, kv hemen yarın alsın o zman dr diyor, kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var

canım benim hiç inmedi karnım hala tepede duruyor zaten kanala falanda girmemişti.. mesela sen bacak aranda hissediyor musun ..burada arkadaşlar hep hissetmiş ben hissedemedim..bide benim kız suan usg ye göre 41 haftalık agzmdan çıkacak :))))))))da yarın geliyor inşallah...

Allahım bu topikteki bebekler ne kadar tatlı geldiler böyleee. Hepsi birbirinden yakışıklı ve güzeller. 41 kere maşallah.
Yeni anneleri tebrik ederim. Gvn; doğum hikayen çok şeker:)
Biz dün gece pek uyumadık sancısı vardı oğlumun. sabah kakasını yaptı ama ne yapmak:)))) baştan aşağı hem kendisi hemde heryer kaka oldu. zaten banyo günümüzdü bugün. ilk banyomuzu yaptık. Hiç korktuğum gibi olmadı. Şişme ördekten küvet almıştı babaannemiz onu yarısına kadar ılık suyla doldurdum ve ince pamuk bir battanıye serdim içine zaten kirliydi battaniye. Sonra oğluşu içine yavaşça koydum. Önce bir irkildi ama sonra hoşuna gitti. Güzel güzel yumuşak lifle heryerini yıkadım en sonda kafasını yıkadım. Havlusunu yanıma hazırlamıştım hemen içine koyup sarıp sarmaladım altınıda bağladım malum işiyor heryere:)) hiç ağlamadı kuzum. Tırnaklarını kestim ve bebe yağıyla heryerine masaj yaptım. Yani sizin anlıcağınız oğluşuma spa keyfi yaşattım bugün çok zevkliydi ikimiz içinde şimdi mışıl mışıl uyuyor maşallah. Artık hergün yıkarım kuzumu çok kolaymış hemde zevkliymiş zaten. Bu arada hastanenin verdiği emziğe bir türlü alışamayan oğluma aventin 0-6 aylık için olan emziğinden aldım dün. Çok sevdi artık hiç çıkarmıyor emziğini süper rahatladım. Emzik gerçekten nimetmiş.

allah kolaylık versın hangısı dogru ıse onu nasıp etsın ınsl canım benımmm
ınsl kı normalınden olur ve kordon sorun olmaz ınsl sızın ıcndee
guven cım canım benım ne gusel hıkayen ole darısı bıse ınsl gusel gusel yazmak dılegımle yaa okudukca ozenıyorum ınsl bısede normalınden kolayından nasıp olur ınsllll

ayy emzıgı bende cok sevıyorumm ınsl benım paşamda alır cup cup emme sesı cok hosuma gıdıyorrr cok gusel keyıf yasamısısnız paşanla cnm benımm tebrıkler annelık ıstee her seklı ıle mutlu edıyor ınsanıı benım paşamda dusdan cıktım dan berı kıpırr kıpırr suyu svecek heraldee karnımın her yerınde suann dolanıyor donmez ınslll o korku vr bendedee:26:

o kadar karmaşık duygular içindyim ki..ablamlar şehir dışından geldi. evde bi tuhaf hava var annem, kv, eşim, herkes bana bakıyor.yarın sabah sezery.olcam kızım gelcek hayırlısıyla..Herkes dua ediyor. Kızımı 9 aydır taşıyorum benden ayrılınca karnımdan gidincede üzülücem sanki gelsin çok istiyorum ama tuhaf oldum..yarın ALLAH nasip ederse bu saatlerde bizimle olacak çok ağlamaklı oluyorum. Zaten uyku problemim vardı bugün hiç uyuyamayacağım galiba önce hiç bi operasyon geçirmemiştim.. çok korkuyorum ve spinal olacam.. yarın sabah 10 da gireceğim kızlar dualarınızı bekliyorum..inşallah hepimizin gönlünden geçen seyler olur..

kızlar bi de biberonla, emziki hastaneyede götürecek miyim..özelde yapcam yoksa sütüm gelmezse onlar mı verecek mama nasıl olacak..

ya benim de öyle oldu sezeryandan sonra emzirdim herşey normaldi ertesi gün göğsüm bir doldu ağrıdan duramadım ben de aventin elektirikli pompasını aldım çok memnunum ama sürekli fışkırır şekilde akıyo oğlum sık sık tıkanıyo bazen emmeden bekleyip sadece yutkunuyo çok şükür tabiki ama ağrı yapıyo hem emzir hem sağ çok yoruldum tek göğüsten 200 cc sağıyorum 2 saate yine şişiyo ben de mi problem var sütü olmayanlar yanımda olsada versem sırf süt koymak için derin dondurucu alcam yer kalmadı

Kizlar merhaba ben 2 gun once sezaryen oldum ama dikislerim cok agriyor. Bir de ustune gogus ucu yarasi beni surunduruyor. Ben mi cok hassasim acaba neden gunn gectikce kotu oluyorum. Belim cok agriyor spinal olup beli agriyan var mi

canım herkesten bi ses çıkar normaldir.Senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap..başka bi dra da göster istersen galiba sez. olmak istemiyosunda..ama bebeğinde önemli..kimsenin dediğine bakma... bebeğide strese sokma canım..bende çok isterdim normal yapabilmek ama bende panik atak var . bebeğim iri biraz dra ben teklif ettim bebek sıkıntıya girebilir deyince..sen kendi kararını kendin ver..bana sağdan soldan normali öven oldu,normal yapanlar sezeyanı övdüü..ama bu bebek sizin bebeğiniz ve anne olarak karar ermek de genellikle bize düşüyor..

Kizlar merhaba ben 2 gun once sezaryen oldum ama dikislerim cok agriyor. Bir de ustune gogus ucu yarasi beni surunduruyor. Ben mi cok hassasim acaba neden gunn gectikce kotu oluyorum. Belim cok agriyor spinal olup beli agriyan var mi

canım ben anestezi yapacak kişi ile görüştüm..çok su içmen gerekiyormuşş ayrıca kafeinli şeyler ve su vücüttan attırıyomuş agrı kayboluyomuş...ama tabi günlük 2-3 litreden az olmaz falan diodu..ama bi bayan geldi rahatsızım dedi belimden..en kötü ihtimal tedavisi var dedi...detayları bilmiyorum artık ..

Kızlar saat 4 civarı suyum geldi şimdi hastahanedeyim 2 cm açıklık vardı en son dualarınızı bekliyorum ....

canim insallahh kolay bir dogum olmustur bebegini kucagina almisindir insallahh :))
masallahhhhhhh canim benimyaa bugun ilk defa hemen dogum hikayelerin paylasildigi toopge girdim buraya bakmadan senin hikayeini görunce cok sasirdimm birde foto eklemeni istemistimm ama sen oooooo burda coktan paylamisin bilee ben gec kalmisimm ay cenem düsütü yineee canim benim tebrik ederimmmm cok gecmis olsun allah anali babali bvüyütsünn insallahh oglunun da masallahi var cokkk yakisikliiiiiiii rabbim korusun hayilri evlat olsun insallahh :))

canimm yaa artik 2 saate bi uyandirmana gerek yok o zaten alistigi icin acikinca uyanacaktir merak etme annesi ben kizimi hic 2 saate bi uyandirmiyorum ama o zaten o en fazla 3 saat uyuyorr geceleri 2 saate bir kendiliiginden uyaniyorr

oyyy canim benimmm iyi tatilerr dileirmk sana guzel guzel dinlen keyfini cikarr kizin ve annele guzel vakitler diliyorum sizeesenlede ancak 9 . ayda grse bilirizz sanirim tekrarr cunku bizde ozaman tatildne geri dönuyoruzz bozde senii cok özleyecegizzz

yok canim bence hic alakasi yokk yavs yavss asagiya inmis oluyorr ama disardan cok bellide olmaya bilirr dogum esnasinda birden asagiya da inebilyopr bebeklerr:))) insallah sende ykainda dogurusunn :))
ben tuğok un eşiyim

tebrik ederimmm gecmis olsunn rabbim anali babali büyütsün insallahhhh :)))

canim iyi düsün kararini ona göre ver sen verendeki kimseye kulak verme kendi icin den ne geciyor ne hissediyorsun ona gre davrann burdamiydi acaba baska bir topiktemiydi kordon dolandigi halde beklemisti doguma kadar ama tabiki riskide dusunmek lazim :)) cok ge3cmis olsun insallah sorunsuz bir sekilde bebegini dunyaya getirsin kucagina alirsin insallah :))

tebrik ederim ilk banyonuz hayirli olsunnn banyoyu sevmeside cok guzel. avtentin emzigi cok guzel gercektenn hem cok yumusak hemde bebegin agzina cok uygunn bende siddetle tavsiye ederimm :)))

masallahhhhhhhhh canimmmmmm heryerde herkese deme bunu nazar fln deger allah korusunnn
sütün cok gelmesi icin özel birseyler yapiyormusun ne yiyip iciyorsunn mesalaa bizimde cogalsin yaaaaa ancka bebegi doyuracak kadar geliyorr birak buzluga sagiyorum kizim uyaniyor emiyor emiyor gelmeyince sagdigimi icioyr geri bazn diyorum bosa sagiyorumm evde isimize yaramiyorr tek disari cikarkenn cok iyi oluyorr

gecmis olsunnnn canim benim daha ön ce tebrikleirmi yazmistim. tekrar tebrik edewrim gözun aydin allah anali babali büyütsün evladinii :)) canim ben szeryan olmadim ama 2. gun uzerimden kamyon gecmis gibi agrim vardi sanirim 2. gün hissedilebiliyorr daha cok :))

sahra-89201, canım benim bebeğiminde boynunda 1 tur kordon vardı. Doktorum her gün nst ye alıyordu beni. Son nst de kasılmalarım vardı ve birkaç sancı esnasında kordon kendini belli etmeye başlamıştı. Doğum hikayemi paylaşmıştım.

Ben sezeryana girdim ve direkten dönmüşüz dedi doktorum. İyi düşün, sakın riske atma.

Evet su ic demisti ama bel agrisi olmasin diye mi soylemis?
Sasirdim bak simdi
slm kızlar. ben geldim ağrılarla :)

Gecmis olsun hangi gun dogum yaptin ayni gun mu dogurduk yoksa

Evet su ic demisti ama bel agrisi olmasin diye mi soylemis?

Sasirdim bak simdi

Gecmis olsun hangi gun dogum yaptin ayni gun mu dogurduk yoksa

aa rezene sen doğurdun mu. salı günü yaptım ben. geçmişi okumadım daha. sen ne zaman yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…