canım hayırlı olsun çok tatlı oğluşunmeraba canlarım babalar gününde oğluşumu kucağıma aldım nişanım ve sancımın gelmesiyle hastaneye gttik açılmam 1 cm idi.8 saat sancı çektim öğlen 16.26 da oğlum doğuyu kucağıma aldım doğumum normal oldu ve çok zor bi doğumdu makatıma kdr yırtığım var dikişlerim çok fazla oğlum 3 kilo 480 gr dünyaya geldi dünya tatlısı bi paşam var ye ye bitiremiyoruz babası bgn iş başı yaptı ama nasıl gittiğini bi ben bilirim o ağladıkça bizde oturup ağlıoruz gece uykumuz yok malesef paso memede sıpamgündüzleri uykumuz iyui memelerim yara oldu ölüorum hem alttan ağrım çok hem üstten allah yardımcımız olsun doğum yapan arkadaşları blmiorum herkesin evladını allah herkese bağışlasın hrkesi tbrk ederim buda biziz teyzeleri maşallah demeyi unutmayalım
Eki Görüntüle 739806 Eki Görüntüle 739807
tebrıkler tugok cum ALLAH bagıslasın ınsalahh dua ıle tez zamanda evınıze de donun ohhmısler gıbı darısı bıse ınslllben tuğok un eşiyim
oğlumuz ataberk bugün 11:37 de 3600 gr 51 cm olarak sağlıklı bir şekilde çok şükür dünyaya geldi. eşim size bildirmemi istedi
bu arada beni gören tanıdık teyzeler falan karnın daha çok havada baya var sana diyorlar.çok moralim bozuluyor.acaba bu karın olayı gerçek mi.çat diye inip doğursam olmaz mı illa 1-2 hafta öncesi mi inmeli.doğum yapanlar kendilerinde hissetti mi böyle birşeyi?
allah kolaylık versın hangısı dogru ıse onu nasıp etsın ınsl canım benımmmselam kızlarr bugün kontrolümüz vardı, dr aldı ultarasona herşeyini inceledi,3500 gr,52 cm kalbi iyi herşeyi iyi diye anlattı biz çok seviniyoruz tabi annem eşim ben,sonra dediki son olarak bağırsaklarına bakalım dedi, 15 dk boyunca sürekli bir yeri inceledi,hepimizin yüzü düştü tabi neler düşündük neler kalbindemi sorun var başka bir yerindemi diye, sonra kalktım ve dediki kordon dolanmış ama 1 sefer dolanmış,2 sefer dolansaydı hemen sezeryana alırdım ama 1 sefer olduğu için normalide bekleyebiliriz dedi ama tabiki risk var, eğer 28 inine kadar olmazsa 28 inde suni sancı ile alırım dedi,ama eğer istersen hemen alalım dedi,düşünme süresi verdi cumartesi tekrar gel nst ye gir bana göster dedi,hareketlerini sürekli kontrol et bir azalma olursa hemen gel dedi ben ne yapayım şimdi,oğlumda gayet hareketli kıpır kıpır durmuyor,sanırım bu cumartesi yada pazartesi sezeryan olucam, her kafadanda bir ses çıkıyor,ne yapacağımı şaşırdım,herkes benden daha çok panik, eşim bile, sanki çocuk ondan çıkacakmış gbi,herkese bağırdı bugün annesinin kalbini kırdı,tabiki morali bozuk olabilir ama bu çocuk benim içimde kimse benim psikolojimi düşünmüyor, kv hemen yarın alsın o zman dr diyor, kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var
guven cım canım benım ne gusel hıkayen ole darısı bıse ınsl gusel gusel yazmak dılegımle yaa okudukca ozenıyorum ınsl bısede normalınden kolayından nasıp olur ınslllldoğum tarihi:16.06.2013
doğum haftası:38+5
doğum şekli:normal doğum
bebeğin ismi:doğu
bebeğin kilosu:3.480
boy:50 cm
GeLELİm beklenmeyen doğumun hikayesine:bir gece öncesinde eşimle yatakta hayaller kuruyoduk göbeğine kafamı koydum eşimin ddm ki yeter gelsin bu sıpa artık dedim o da aynısını söyledi valla gelsin dedi stres oluyorum artık dedi.Gece 2 posta kustum karnım taş gibiydi zaten toplanmıştı hareketide azdı bebeğin.Sabah sağa dönüyorum ağrı sola dönüyorum ağrı dedim herhalde kusmamdan kaynaklı midem rahatsızlandı diye düşündüm wc ye kalktım ki pedim kan tutmuş kurumuş hatta.Hemen kaynanama söyledim dedi doğumun başlamış senin.5 dkda 1 sancı vuruyordu eşimi uyandırdım dalga geçio benle git dio karnın ağrıodur daha günün var dio ama ben kıvranıorum bağrıorum fln sancı vurdukça neyse ciddiyeti anladı araç çağırdık gittik kontrollerimi yaptırdığım hastaneye.Eyvahhhh erkek doktor !!! eşim kafayı yio beni ameliyetaneye indirdiler alttan baktı ebeler 1 cm açıklık var doğum 8-9 saati bulur dediler eşim aynı hastanenin farklı şubesiyle iletişime geçti orada bayan doktor varmış.Tabi kaynanam annem abimler kızıo eşime erkek doktor olsun nolucak ya yolda doğurursa kız die korkuolar.Aynı filmleri aratmıycak bi sahne yaşandı vip araçtayız tanıdıkda değil ben nasıl sancı çekiyorum görmeniz gerek adamında eli ayağına dolaştı kaza ediodu az kalsın neyse hastaneye geldik doktor çok genç 23 yaşında ancadır ebeler fln çıtı pıtı kızlar yatışımı yaptılar bnm odama geçtim üstümü değiştirdim önlüğümü giydim muayeneye aldı beni doktor bebek daha yukarıda doğum kanalına inmemiş dedi açıklık 2 cm olmuş oraya gidene kdr.Doktor kilosunun 3 kilo civarı olduğunu syledi dedim oh rahat doğurucam 2900 3000 anca doğar die düşündüm neyse ben odaya çıktım tekrar sancı sıklaştı ama öyle böyle değil 3 dakkada bir geliyor o an öldüm sanıorum eşim annem kaynanam yengem abilerim herkes yanımda bağırıyorum avazım çıktığı kadar hastanede 4 doğum var biri ben tek normal doğum benmişim millet odalarından çıkıp çıkıp bakıomuş sürkli hastaneyi ayağa kaldırmışım o derece videoya çekmiş yengem bizi eşime vuruyorum ben burda ölüorum sen gitmişsin çay içiosun diyorum fln snradan izleynce çok güldüm :) karnım dümdüz kalmıştı doğuma girerken neyse açıklık 9 cm oldu çektiğim sancılardan sonra hadi dediler doğuma gidioruz bindik sandalyeye girdik doğuma 7 kişi var doğumda toplam ebeler ıkındırdı snra doktor geldi yarım saat doğuramadım ıkınıyorum ama bebek çıkmıo geri kaçıo ıkınmayı kestiğim an kafası göründü güçlü ıkın dediler bebek çıktı çıkmasıyla bi uyku hali aldı beni bebeğin kordonunu kesip memeye verdiler nasıl emio bakıo gözümün içine bi yandan snra aldılar götürdüler yıkamaya kaç kilo doğdu dedim bekliorum ki 3 fln desinler maşallah 3480 doğdu oğlum kafası yusyuvarlak olduğu için doğumum zor oldu kafası çıktığı an gerisi problem değildi zaten.Karnım dümdüz kaldı kızlar doğum snrası doktor bebek plasenta ve sudan ibaret olduğunu söyledi gebeliğimin çok sağlıklı imişim.5 dikişim var alttan makata kadar snra odama aldılar pijamalarımı giydirdiler tacımı taktılar oğlumda 5 dk snra yanıma getirildi dünyanın en güzel duygusu anne olmak olsa gerek allah olmayanlara da versin normal doğum çok farklı bişey anne olduğunu o ağrıları çekince daha iyi anlıosun annelerin kıymetinide tabi ki oğlum tıpkı babası kaynanam uğraşsa senelerce aynısını çıkaramazdı herhalde :)
babalar gününde eşime çok güzel bi hediye verdim ellerimi ayaklarımı öpüo resmen oğluna aşık oldu işe gidemedi bgn sürekli kaçtı geldi yanımıza bizim hikayemiz böyle canlarım darısı henüz doğurmayanların başına :)
ayy emzıgı bende cok sevıyorumm ınsl benım paşamda alır cup cup emme sesı cok hosuma gıdıyorrr cok gusel keyıf yasamısısnız paşanla cnm benımm tebrıkler annelık ıstee her seklı ıle mutlu edıyor ınsanıı benım paşamda dusdan cıktım dan berı kıpırr kıpırr suyu svecek heraldee karnımın her yerınde suann dolanıyor donmez ınslll o korku vr bendedeeAllahım bu topikteki bebekler ne kadar tatlı geldiler böyleee. Hepsi birbirinden yakışıklı ve güzeller. 41 kere maşallah.
Yeni anneleri tebrik ederim. Gvn; doğum hikayen çok şeker:)
Biz dün gece pek uyumadık sancısı vardı oğlumun. sabah kakasını yaptı ama ne yapmak:)))) baştan aşağı hem kendisi hemde heryer kaka oldu. zaten banyo günümüzdü bugün. ilk banyomuzu yaptık. Hiç korktuğum gibi olmadı. Şişme ördekten küvet almıştı babaannemiz onu yarısına kadar ılık suyla doldurdum ve ince pamuk bir battanıye serdim içine zaten kirliydi battaniye. Sonra oğluşu içine yavaşça koydum. Önce bir irkildi ama sonra hoşuna gitti. Güzel güzel yumuşak lifle heryerini yıkadım en sonda kafasını yıkadım. Havlusunu yanıma hazırlamıştım hemen içine koyup sarıp sarmaladım altınıda bağladım malum işiyor heryere:)) hiç ağlamadı kuzum. Tırnaklarını kestim ve bebe yağıyla heryerine masaj yaptım. Yani sizin anlıcağınız oğluşuma spa keyfi yaşattım bugün çok zevkliydi ikimiz içinde şimdi mışıl mışıl uyuyor maşallah. Artık hergün yıkarım kuzumu çok kolaymış hemde zevkliymiş zaten. Bu arada hastanenin verdiği emziğe bir türlü alışamayan oğluma aventin 0-6 aylık için olan emziğinden aldım dün. Çok sevdi artık hiç çıkarmıyor emziğini süper rahatladım. Emzik gerçekten nimetmiş.
bende sezeryanlıyım ilk günler sütüm var sanıyodum ama 3. gün bi gelmeye başladı feleğimi şaşırdım göğsüm doldu şişti göğüs ucum kalmadı şişlikten bebek ağzına alamıyo balon gibi ağrı da cabası hemen eşime manuel pompa aldımdım onunla sağamadım ertesi gün elektrikli pompa aldırdım onunla boşalttım da rahatladım biraz şimdi sorunsuz emiyo bebek ilk haftalar zaten 30 cc ile doyuyo sonraları 60 cc ye kadar çıkıyo ihtiyacı seninde gelir inşallah sağlıkla bakarsın bebeğine
selam kızlarr bugün kontrolümüz vardı, dr aldı ultarasona herşeyini inceledi,3500 gr,52 cm kalbi iyi herşeyi iyi diye anlattı biz çok seviniyoruz tabi annem eşim ben,sonra dediki son olarak bağırsaklarına bakalım dedi, 15 dk boyunca sürekli bir yeri inceledi,hepimizin yüzü düştü tabi neler düşündük neler kalbindemi sorun var başka bir yerindemi diye, sonra kalktım ve dediki kordon dolanmış ama 1 sefer dolanmış,2 sefer dolansaydı hemen sezeryana alırdım ama 1 sefer olduğu için normalide bekleyebiliriz dedi ama tabiki risk var, eğer 28 inine kadar olmazsa 28 inde suni sancı ile alırım dedi,ama eğer istersen hemen alalım dedi,düşünme süresi verdi cumartesi tekrar gel nst ye gir bana göster dedi,hareketlerini sürekli kontrol et bir azalma olursa hemen gel dedi ben ne yapayım şimdi,oğlumda gayet hareketli kıpır kıpır durmuyor,sanırım bu cumartesi yada pazartesi sezeryan olucam, her kafadanda bir ses çıkıyor,ne yapacağımı şaşırdım,herkes benden daha çok panik, eşim bile, sanki çocuk ondan çıkacakmış gbi,herkese bağırdı bugün annesinin kalbini kırdı,tabiki morali bozuk olabilir ama bu çocuk benim içimde kimse benim psikolojimi düşünmüyor, kv hemen yarın alsın o zman dr diyor, kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var
Kizlar merhaba ben 2 gun once sezaryen oldum ama dikislerim cok agriyor. Bir de ustune gogus ucu yarasi beni surunduruyor. Ben mi cok hassasim acaba neden gunn gectikce kotu oluyorum. Belim cok agriyor spinal olup beli agriyan var mi
Kızlar saat 4 civarı suyum geldi şimdi hastahanedeyim 2 cm açıklık vardı en son dualarınızı bekliyorum ....
masallahhhhhhh canim benimyaa bugun ilk defa hemen dogum hikayelerin paylasildigi toopge girdim buraya bakmadan senin hikayeini görunce cok sasirdimm birde foto eklemeni istemistimm ama sen oooooo burda coktan paylamisin bilee ben gec kalmisimmmeraba canlarım babalar gününde oğluşumu kucağıma aldım nişanım ve sancımın gelmesiyle hastaneye gttik açılmam 1 cm idi.8 saat sancı çektim öğlen 16.26 da oğlum doğuyu kucağıma aldım doğumum normal oldu ve çok zor bi doğumdu makatıma kdr yırtığım var dikişlerim çok fazla oğlum 3 kilo 480 gr dünyaya geldi dünya tatlısı bi paşam var ye ye bitiremiyoruz babası bgn iş başı yaptı ama nasıl gittiğini bi ben bilirim o ağladıkça bizde oturup ağlıoruz gece uykumuz yok malesef paso memede sıpamgündüzleri uykumuz iyui memelerim yara oldu ölüorum hem alttan ağrım çok hem üstten allah yardımcımız olsun doğum yapan arkadaşları blmiorum herkesin evladını allah herkese bağışlasın hrkesi tbrk ederim buda biziz teyzeleri maşallah demeyi unutmayalım
Eki Görüntüle 739806 Eki Görüntüle 739807
canimm yaa artik 2 saate bi uyandirmana gerek yok o zaten alistigi icin acikinca uyanacaktir merak etme annesi ben kizimi hic 2 saate bi uyandirmiyorum ama o zaten o en fazla 3 saat uyuyorrbirde kızlar malum sarılıkdan dolayı geceleri 2 saatte bir uyandırıp emziriyordum.
şu an sarılık geçti, zaten acıkınca aglıyor kendiliginden.
acaba o agladıkça mı geceleri emzirsem :26: yoksa 2 saatte bir uyandırmaya devam mı edeyim :44:
gaz sancısından dolayı zar zor uyuyor zaten, kaldırmaya kıyamıyorum,
yada kaldırınca tekrar yatmaz diye de korkuyor olabilirim
yorumlarınızı bekliyorum,
oyyy canim benimmm iyi tatilerr dileirmk sana guzel guzel dinlen keyfini cikarr kizin ve annele guzel vakitler diliyorum sizeeGeçmişi tam okuyamadım kusura bakmayın doğum yapanları tebrik ediyorum
Bu gece memlekete gidiyorum inşallah anneciğimle
Bayrama kadar gelmem muhtemelen
Hakkınızı helal edin kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Sizleri öxleyeceğim hepinizi öpüyorum minnoşlarınızıda tabi
bu arada beni gören tanıdık teyzeler falan karnın daha çok havada baya var sana diyorlar.çok moralim bozuluyor.acaba bu karın olayı gerçek mi.çat diye inip doğursam olmaz mı illa 1-2 hafta öncesi mi inmeli.doğum yapanlar kendilerinde hissetti mi böyle birşeyi?
ben tuğok un eşiyim
oğlumuz ataberk bugün 11:37 de 3600 gr 51 cm olarak sağlıklı bir şekilde çok şükür dünyaya geldi. eşim size bildirmemi istedi
canim iyi düsün kararini ona göre ver sen verendeki kimseye kulak verme kendi icin den ne geciyor ne hissediyorsun ona gre davrann burdamiydi acaba baska bir topiktemiydi kordon dolandigi halde beklemisti doguma kadar ama tabiki riskide dusunmek lazim :)) cok ge3cmis olsun insallah sorunsuz bir sekilde bebegini dunyaya getirsin kucagina alirsin insallah :))selam kızlarr bugün kontrolümüz vardı, dr aldı ultarasona herşeyini inceledi,3500 gr,52 cm kalbi iyi herşeyi iyi diye anlattı biz çok seviniyoruz tabi annem eşim ben,sonra dediki son olarak bağırsaklarına bakalım dedi, 15 dk boyunca sürekli bir yeri inceledi,hepimizin yüzü düştü tabi neler düşündük neler kalbindemi sorun var başka bir yerindemi diye, sonra kalktım ve dediki kordon dolanmış ama 1 sefer dolanmış,2 sefer dolansaydı hemen sezeryana alırdım ama 1 sefer olduğu için normalide bekleyebiliriz dedi ama tabiki risk var, eğer 28 inine kadar olmazsa 28 inde suni sancı ile alırım dedi,ama eğer istersen hemen alalım dedi,düşünme süresi verdi cumartesi tekrar gel nst ye gir bana göster dedi,hareketlerini sürekli kontrol et bir azalma olursa hemen gel dedi ben ne yapayım şimdi,oğlumda gayet hareketli kıpır kıpır durmuyor,sanırım bu cumartesi yada pazartesi sezeryan olucam, her kafadanda bir ses çıkıyor,ne yapacağımı şaşırdım,herkes benden daha çok panik, eşim bile, sanki çocuk ondan çıkacakmış gbi,herkese bağırdı bugün annesinin kalbini kırdı,tabiki morali bozuk olabilir ama bu çocuk benim içimde kimse benim psikolojimi düşünmüyor, kv hemen yarın alsın o zman dr diyor, kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var
Allahım bu topikteki bebekler ne kadar tatlı geldiler böyleee. Hepsi birbirinden yakışıklı ve güzeller. 41 kere maşallah.
Yeni anneleri tebrik ederim. Gvn; doğum hikayen çok şeker:)
Biz dün gece pek uyumadık sancısı vardı oğlumun. sabah kakasını yaptı ama ne yapmak:)))) baştan aşağı hem kendisi hemde heryer kaka oldu. zaten banyo günümüzdü bugün. ilk banyomuzu yaptık. Hiç korktuğum gibi olmadı. Şişme ördekten küvet almıştı babaannemiz onu yarısına kadar ılık suyla doldurdum ve ince pamuk bir battanıye serdim içine zaten kirliydi battaniye. Sonra oğluşu içine yavaşça koydum. Önce bir irkildi ama sonra hoşuna gitti. Güzel güzel yumuşak lifle heryerini yıkadım en sonda kafasını yıkadım. Havlusunu yanıma hazırlamıştım hemen içine koyup sarıp sarmaladım altınıda bağladım malum işiyor heryere:)) hiç ağlamadı kuzum. Tırnaklarını kestim ve bebe yağıyla heryerine masaj yaptım. Yani sizin anlıcağınız oğluşuma spa keyfi yaşattım bugün çok zevkliydi ikimiz içinde şimdi mışıl mışıl uyuyor maşallah. Artık hergün yıkarım kuzumu çok kolaymış hemde zevkliymiş zaten. Bu arada hastanenin verdiği emziğe bir türlü alışamayan oğluma aventin 0-6 aylık için olan emziğinden aldım dün. Çok sevdi artık hiç çıkarmıyor emziğini süper rahatladım. Emzik gerçekten nimetmiş.
masallahhhhhhhhh canimmmmmm heryerde herkese deme bunu nazar fln deger allah korusunnnya benim de öyle oldu sezeryandan sonra emzirdim herşey normaldi ertesi gün göğsüm bir doldu ağrıdan duramadım ben de aventin elektirikli pompasını aldım çok memnunum ama sürekli fışkırır şekilde akıyo oğlum sık sık tıkanıyo bazen emmeden bekleyip sadece yutkunuyo çok şükür tabiki ama ağrı yapıyo hem emzir hem sağ çok yoruldum tek göğüsten 200 cc sağıyorum 2 saate yine şişiyoben de mi problem var sütü olmayanlar yanımda olsada versem sırf süt koymak için derin dondurucu alcam yer kalmadı
Kizlar merhaba ben 2 gun once sezaryen oldum ama dikislerim cok agriyor. Bir de ustune gogus ucu yarasi beni surunduruyor. Ben mi cok hassasim acaba neden gunn gectikce kotu oluyorum. Belim cok agriyor spinal olup beli agriyan var mi
Evet su ic demisti ama bel agrisi olmasin diye mi soylemis?canım ben anestezi yapacak kişi ile görüştüm..çok su içmen gerekiyormuşş ayrıca kafeinli şeyler ve su vücüttan attırıyomuş agrı kayboluyomuş...ama tabi günlük 2-3 litreden az olmaz falan diodu..ama bi bayan geldi rahatsızım dedi belimden..en kötü ihtimal tedavisi var dedi...detayları bilmiyorum artık ..
Sasirdim bak simdicanim iyi düsün kararini ona göre ver sen verendeki kimseye kulak verme kendi icin den ne geciyor ne hissediyorsun ona gre davrann burdamiydi acaba baska bir topiktemiydi kordon dolandigi halde beklemisti doguma kadar ama tabiki riskide dusunmek lazim :)) cok ge3cmis olsun insallah sorunsuz bir sekilde bebegini dunyaya getirsin kucagina alirsin insallah :)
gecmis olsunnnn canim benim daha ön ce tebrikleirmi yazmistim. tekrar tebrik edewrim gözun aydin allah anali babali büyütsün evladinii :)) canim ben szeryan olmadim ama 2. g kamyon gecmis gibi agrim vardi sanirim 2. gün hissedilebiliyorr daha cok :))
slm kızlar. ben geldim ağrılarla :)
Evet su ic demisti ama bel agrisi olmasin diye mi soylemis?
Sasirdim bak simdi
Gecmis olsun hangi gun dogum yaptin ayni gun mu dogurduk yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?