2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Merhaba kızlar ben geldim geçmişi okuyamadım k.bakmayın 2 gündür giremedim
dün doktora gittim 3 kg suyu iyi dedi nst aldı çok az sancı çıktı doktor 28-29 una doğum olmazsa gel dedi
dedim doğum olmazsa sezeryan mı olur dedim yoo temmuzun 1-2sin bekleriz dedi ne doktorumun doğutturası var
nede kızımın doğası var hayırlısı bakalım :)Bugünde burda ki devlet hastanesine gittim 3.200 kg dedi
nst aldı dünkinden biraz daha sancım çıktı ama burda ki devlet daha tam iyi olmadığından
ilk doğumları burda yapmıyolarmış şansya doktorda istifa etmiş
Salı günü gidiyormuş sen tam teşekkürlü bir hastanede doğumunu yapmalısın ilk doğumlar risklidir dedi
benden böyle kızlar kısaca ayın 28-29unu beklicez doğum olmazsa gidicez bida görüncez bakalım ozaman doktor ne der
belki bekletir belki suni der belki ben sezeryan derim bimiyorum.Sağlık ocağındaki ebede bekle normal yap taraftarı bakalım
hayırlısı olsun.Eee varmı doğuran ? :)

Seninle bebişlerimiz aynı. Şükürler olsun biz sarılığı atlattık. Bazen huysuzluk işe yarıyor. Hiç uyumuyordu sürekli memdeydi Sinirden ağlamıştım. Bu çocuk hep böylemi olacak diye 1 saat bile uyku girmiyordu gözüne. Şimdi düzeldi Bizimkininde göbeği düşmedi. Doktor bize kızdı. Yıkayın bu çocuğu dedi. Yıkıyoruz göbeğini kurutup solüsyonu var sürüyoruz. 2 günde bir yıkıyorum. Yıkadığında göreceksin pamuk gibi oluyorlar gözünü uykudan açamıyor :) Ben altını değiştirirken sıcak suyla ıslattığım bezle poposunu falan siliyorum. Sende vucudunu silebilirsin. Kaka konusunda bende muzdaribim. Yatağıma kakasını yaptı. Gece dalgınlığıma geldi yatağımın üzerine koydum altınada alt değiştirme örtüsünü koymadım. Bezini çıkardım sildim tam yenisini koyacakken yavrum salıverdi Walla o kakasını yaptıkça ben mutlu oluyorum. Evin her köşesine yapsın umrumda değil. Şuan çok zorlanıyor yapamıyor ıkınıp ıkınıp ağlıyor yapamaması daha kötü

Herkese selam. Hayırlı cumalar.

Tüm doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun. Allah analı babalı, sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.

Benim kızımda büyüyor. Bu aralar biraz gaz problemimiz var. Ama masaj ve gaz ilacıyla sorunu çözdük sanırım. Artık akşam nasıl oluyor anlamıyorum. Annelik çok tuhaf bir duyguymuş. Ne uyku ne de başka bir şey düşünmüyorsun. Tüm düzenini bebeğine göre ayarlıyorsun. Zor ama çok güzel. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

Herkes iyidir umarım. Doğum yapacaklara Allah kolaylık versin, kolay doğum nasip etsin. Her şey düşüncede bitiyor. Kolay olacağına kendinizi inandırın, gerçekten kolay oluyor.

Canım nasıl masaj yapıyorsun. Ben saat yönünde karnını ovuyorum çok sinirleniyor cıngar çıkarıyor. Bide her emzirdikten sonra geyirtebiliyor musun? Ben yapamıyorum. sinirlerim bozuk kendimi yetersiz ve suçlu hissediyorum. Hiç iyi bir anne değilim galiba daha gazını bile çıkaramıyorum. Kaç dk masaj yapıyorsun bide.

ben tuğok un eşiyim

oğlumuz ataberk bugün 11:37 de 3600 gr 51 cm olarak sağlıklı bir şekilde çok şükür dünyaya geldi. eşim size bildirmemi istedi
hayırlı olsun bebişiniz uzun sağlıklı ömürlü olsun inş.

canım karar vermişsiniz sanırım sezeryana bencede riske atmak olurdu 28 ine kadar beklemek. allah yardımcın olsun

temmuzua kalmadan gelicek demek bebiş. allah bi avazda kurtarsın inş.

selam kızlar
ne bir ağrı ne bir sancı var bugünde . oğluşum önce korkuttu bizi erken gelmeye kalkarak, şimdide gününü doldurcak üstünede bi 10 gün daha saydırcak gibime gelio
bide kızlar ben acaip çok uyuyorum devamlı uykum var. benim günlerimde böle olan varmıydı ki aranızda?

15. gün mü daha çekcek miyim bu ağrıları. bende sezeryan olduktan sonra normal doğumdan korkup sezeryan olanları hayretle karşıladım acıkcası :) baya baya çileli bişi buda. hangi ağrı kesiciyi içtin. bana hastanede bile çok ağrı kesici iğne yapmadılar. 2 kere yaptılar. sonra hap verdiler. bi kere de benim zorumla iğne yaptılar. ağrı kesici bende fazla etkili olmadı. eşim ısrarla iğne ismi verdi eve geçince yaptıralım diye. onlarda minosetin hapını yazmışlar. günde 2 kere. ama bana yeterli olmuyor

Canım bizimkide saat yönünde yapınca kıyameti kopartıyor. Yeni bir yöntem öğrendim ben. karnında soldan sağa doğru parmaklarınla hafif bastırarak yürür gibi yap. bir kaç kere yaptıktan sonra tek elinle karnının sağ ve sol taraflarından tutarak hafif sıkar gibi masaj yap. Sonra göğsünden karnına doğru avuç içinle bir sağ elinle bir sol elinle kum çeker gibi yap. Bunların çok faydası oldu bizim kıza. Bir gaz ilacı vermişti doktor onu düzenli kullan dedi. Bende emzirdikten sonra gazını çıkaramıyordum. İlacı düzenli kullanmaya başladıktan sonra çıkarmaya başladı. Doktor birde kimyonlu rezene çayı verdi bebeğe içirmek için. Bizimki beğenmedi.

adı ne ki bebişinin ? eşin ve sen beğeniosanız sorun yok bence. bizimde ismimiz yıllar öncesinden belliydi ama şimdi kocacım başka isimler aramaya başladı benide soğuttu isimden bizde karasız şu anda

Son düzenleme:
Hadi gözün aydın canım ya benim doktorum niye böyle yapıor benimde açılmam var çocuk kanala yerleşmiş ama bi türlü
hadi doğuma demiyor canım sıkılıyor

Bence canım normal yapıcam diye çocuğu tehlikeye atmanı tavsiye etmem ama karar genede sizin yaşıcak olan sizsiniz.

ben tuğok un eşiyim

oğlumuz ataberk bugün 11:37 de 3600 gr 51 cm olarak sağlıklı bir şekilde çok şükür dünyaya geldi. eşim size bildirmemi istedi
H.olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Ayyy çok dadlu manşallah Allahım analı babalı büyütür inş. pü pü pü :)

Canım ağrı eşiği kişiden kişiye değişir. Benim 11. günüm ve ben 8. günde ağrı kesici içmeyi bıraktım. Özellikle duş aldıktan sonra dikişlerim accayip yanıyor ama yinede almak istemedim. Bide minoset dışında başka ağrı kesici vermezler çünkü sen emziren annesin. İlaç bebeğede geçecek yoksa. Bana 2 tane verdiler. Ağrın hafifse minoset çok fazla ise mazejik verdiler. Giründe 3 kere dediler ama ben günde 2 kez alıyordum ve bir kere tek mazejik kullandım oda ilk duş aldığımda İğne falan vermediler. Ama hastanede iken 8 saatte bir ağrı kesici iğne yapıyorlardı. Ben hastanemden çok memnun kalmıştım. Ağrım war dedim mi gelip iğne yapıyorlardı.

ınsallah gusel haberler alırsın sende bende havaara ucuyorumm ınsl kı hayırlısından kolayın ve normalınden gelır paşammmm

aynen çok direndiler yengeç olmak için hayırlısı bakalım bekliyoruz

ayy maşallah yaa darısı başımıza çok uzamadan alırsın inşallah bebeğini kucağına
ınsll canım dua ıle ınsll yaaaaaa

evet beklemıcek annesı gıbım acelecıı paşammm saglıcakal bır kucagıma alsamm sarsammmmm
nıe acaba benımde varda o ka dılll
bılmem bızımkı sunı ıle hemen dogurturum senı aslında am gunu var bekle dedıı pers..beklıcezz yoksam sunı verırı heralde cunku paşamın gelısımı ondeeeeeeeee

bılmem bızımkı sunı ıle hemen dogurturum senı aslında am gunu var bekle dedıı pers..beklıcezz yoksam sunı verırı heralde cunku paşamın gelısımı ondeeeeeeeee

hmmm mnş. canım :)

birşey daha soraym. merak ettm. benım kanamam baya az oldu. normalde adet kanamam kadar anca oldu. hatta daha bile az. sezeryan olduğu için mi böyle. ben baya çok olur sanıyordum. olmaması daha iyi tabi ama sadece merak ettim.

bende çok rahatsız oluyorum bu durumdan. hem ağrısından hem bıngıl bıngıl oluşunda eğik eğik yürüyorum. ben henüz sarmayı düşünemiyorum. çok ağrım var çünkü. çamaşırlar bile baskı yapıyor acıyor. hamileyken o kadar inat ettim hamile çamaşırı almadım. şimdi hamile çamaşırı aldırdım hep. dikişler rahatsız ediyor. lohusa pijamasıyla da rahat edemedim. bir tane hamile alt pijamam vardı onla rahat ediyorum.

Canim sutun miktari nasil benim tam bi hafta oldu geliyoe ama oglan doymuyor.mama veriyorum

bende mama veriyorum. ne kadar vermem gerektiğinide bilmiyorum ama veriyorum baya. şimdi biraz biraz gelior gibi. emzirirken yutkunma sesi oluyor arada en azında. ama gene de günde bi kez yada iki kez vermeyi düşünüyorum. benimki aç çok belli oluyor. hemen elini veya kimin kucağındaysa onu emmeye falan çalışıyor. sürekli aranıyor. bu ara sürekli memede. çok çaba harcıyor ama süt miktarı az demekki doymuyor. pompayla denedim hiç sağamadım. bebek artık ne kadar ne içiyor bilmiyorum.

bende göbeği düşmeden yıkamayacağım diyordum ama bekleyemeyeceğim. vücudu kızardı çocuğun. yarın yada pazar günü annem gelince ona yıkattıracağım. bi rahatlasın çocuk.

nerden okuduğumu hatrlamıyorum ama yenidoğanı hava sıcak olsa bile sıcak tutun diye okumuştum sanırım. sıcak tutuyordum bende ama anladımki çok sıcakta rahatsız ediyor çocuğu. artık o kadar sıcakta tutmuyorum.

2 saatten az arayla emiyor benimki. demekki susuyor. paylaştıkların bana fayda sağladı. tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…